View Full Version : OC E8400 & Ballsitix Tracer.
E8400
Ballistix Tracer 2x1
Miera stāvoklī temp, 35 - load 62
Volt 1.58
Dzese HDT - S1283
uz 1.6 volt ir baigias vdrop, 1.6 uz 1.5
Plate P5K SE
tgt stāv uz 1800FSb
450mhz, varu uzlikt līdz 470, bet nav stabils, jo vajag voltus viarāk uz cpu, bet man baida tas ka no 1.6 uz augšhu tā jau ir liela voltāžha, vai to varu darīt, vai tas ir drošhi, shajā jautājuma emsu atpsātjies,
Jeb nu plate vairs nav stabila, ka tik augsta vcore ?
Tarakan, tev noteikti ir ram setiingi, memsetup laikam exe. bija es neiznu kā, bet visi tie timingi salikti kā vajag, vai vari tos lūdzu iedot? lai varu izspiest maximālu rezultātu no ballsitix. ram 2.2 volt
http://content8-foto.inbox.lv/albums88309712/guntarsrungis/Mail-Attachments/CPU.jpg
1.5-1.6v :doh: ceru ka tas nav domats 24/7
tavs post nav drusku saprotams ko tu tur isti centies panakt un pie ka tu esi apstaajies!!
tik liela vcoretev nav vajadziga, maksimalo no e8400 var dabuut no 1,4 lidz 1,5 V
iespejams ka balistiki vairak nevel jo 540 arii var buut maksimala stabila frekvence, vai arii mobo limitee.
cik lielas parejas voltazas tu esi saspraudis ?
tavs post nav drusku saprotams ko tu tur isti centies panakt un pie ka tu esi apstaajies!!
tik liela vcoretev nav vajadziga, maksimalo no e8400 var dabuut no 1,4 lidz 1,5 V
iespejams ka balistiki vairak nevel jo 540 arii var buut maksimala stabila frekvence, vai arii mobo limitee.
cik lielas parejas voltazas tu esi saspraudis ?
Es nevaru uz šho brīdi, pateikt bet ko zinu,ir viss maximālais ko vien var uzlikt bios,
vienīgais ram 2.2, un cpu 1.58 ...
kads batch tavam CPU ?
http://content8-foto.inbox.lv/albums88321311/guntarsrungis/Mail-Attachments/c.jpg
Ja godīgi, neiznu kur meklēt bach kodu, tpc mošk uz cpu ir :doh::sorry::help::love2:
1.58v uz 45nm? :eek: Tas pat speliiteem ir kristiski, tie nav 65nm kam vareja vel kaut kru 1.55v ikdienaa barot, samazini voltus, taadi Ghz nav veerti ar taadiem spriegumiem :)
A un ja liels vdroops, varbut jaataisa vdroop mods, ja taads maz eksistee shai platei ;)
Nu dabūju stabilu uz 3.8 Ghz 1.45 volt vdrop līdz 1.37
Tā palte ir unikāli dīvaina, nomainot reizinātāju, ram, viņjam atkal kaut kas nepatīk.
1 Vdrop mod (http://img57.imageshack.us/img57/2584/vdroopmodmq5.jpg)
2 Vdrop mod (http://img57.imageshack.us/img57/6171/myvdroopmoddj2.jpg)
Šheit ir kā uztiasīt bet pats to nevēlos veidot, nekāda daŗišhana nau bijusi ap tādām lietām, un arī kaut kā nejūtos drošh, jo man viss nenāk viegli, un vērtiba visam liela.
Atvainojat pa jaunu postu, glupi bet piemirsu uz ātro rakstot to pieditot, iepriekšhējam.
Pag, tagad jaskataas kas tev iisti ir, vdrop vai vdroop, tur fishka atshkjiras, jo viens ir drops kas ir no idles uz slodzi un otrs ir atshkjiriigs no Biosa ieliktajiem uz realajiem logos kad esi, papeti vai nav pencil mod pieejami shai platei, nebus jalodee ja taadi ir :ok:
izklausās pēc līdzīga guru kā mums tas elektronikas meistars blakus topikā :lol:
Lai īsāka un ražīgāka saruna- varbūt labāk iemet biosa iestatījumus vari arī fotkas ;)
Pag, tagad jaskataas kas tev iisti ir, vdrop vai vdroop, tur fishka atshkjiras, jo viens ir drops kas ir no idles uz slodzi un otrs ir atshkjiriigs no Biosa ieliktajiem uz realajiem logos kad esi, papeti vai nav pencil mod pieejami shai platei, nebus jalodee ja taadi ir :ok:
Laikam jau ka nebūs.
Tik visur figurē tas vdroop.
Batch un PCB # man ir piefikseti (paldies) ja bus atnests pa garantiju tuvakajaa laikaa uz GNT, tad varu nodroshinat ka to samainitu nedabusi.
Hei, hei peace! Tev ko GNT maksaa? Un pat ja maksaa tad nevajag juuzerim draudeet! Neesmu paarliecinaats, ka tu savos OC pirmsaakumos arii mulkjigas kljuudas netaisiiji!!! Un RMA cik zinu tev vienmeer ir gribeeejies dabuut!!! :(
a to es jau domāju... ka normāli pastaipīji :D
Autors kamikadze :D
vairāk par 1.425V uz 45nm proci ???!!!
Varbūt 220V iepirdīsi? Moš uz 25GHz strādās? :D :D :D
a to es jau domāju... ka normāli pastaipīji :D
Trinksshhhh, notruuka, FAIL :lol:
Da jokoju es ... man nav vel iespejas rediget SN datubazi :D
Tarakāns jūtas tik izteikti kruts par to, ka ir GNT members un crazyoverclockerandebaybuttonrapidhittera spirit's paliek aizplēnējis? :wish:
tas, ka es n-tas reizes nedeljaa ierados "darbnicaa" netaisa to par neiespejamu ;) :D (ja vispar tas naca no GNT, jo no Q748A atceros tikai A123 un A126)
runajot pa temu
autor, laikam pats saprot, ka esi nopircis sudigu plati taa CPU klokoshanai. Ja tu meginasi to kompenset palielinot CPU voltazu lidz debesim - ne ar ko labu tas nebeigsies (1.57 ikdienaa ari ne jebkuras value plates PWM iztures).
Kaa jau dazi ieteica - megini atrast lielaku stabilu frekvenci neparkapjot 1.4Vcore
Par Vdrop mod - ja keisu parak negroz - bija zimulja mods.
Un, vari pameginat kadu citu BIOS, jo ASUSam Vdrops ar daziem BIOS ir bik mazaks
Samainīju bios, rezultāts tāds pats vien, tgt 3.6 1.4v 533mhz ram un stabils..
Kaut kad drīz meklēšhu jaunu palti, pie pirkt sadaļjas.
Hei, hei peace! Tev ko GNT maksaa? Un pat ja maksaa tad nevajag juuzerim draudeet! Neesmu paarliecinaats, ka tu savos OC pirmsaakumos arii mulkjigas kljuudas netaisiiji!!! Un RMA cik zinu tev vienmeer ir gribeeejies dabuut!!! :(
(wasntme)
Kas attiecas uz problēmu, tad jānomaina autors nevis plate. P5K SE ir laba plate, nav ko daudz staipīt. Ar labākiem dzelžiem rokas taisnākas nepaliks!
Negribi palti savākt lielā balamute ?
ņhegribu pļhati shāvakt mhāza balahmūte
varbūt paprasi labāk tapakah to Asus repair kitu :lol:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.