PDA

View Full Version : Klusi ventilātori ar labu gaisa plūsmu.

ens
01-15-09, 14:00
Iesakiet lūdzu klusus 12cm ventus ar labu airflow:

1.)parastos.
2.)un ar lediem pieejamos.

par atsaucību paldies jau tagad.

StyleZ
01-15-09, 14:03
http://www.salidzini.lv/search.php?q=glacialtech+silentblade&cn=&cl=

šie ir labi, lēti un pieejami :)

ens
01-15-09, 14:04
Paldies:), un vēl bija daži idioti, kas man teica, ka titan ir pēdējais sū**:doh:! :santa:

IronSoul
01-15-09, 14:13
GLACIALTECH SILENTBLADE 120 par viņu cenu ir ļoti labi

vel ir sharcooni :)

SFlex 800/1200rpm ar laba manta bija man tādi divi :)

Paldies:), un vēl bija daži idioti, kas man teica, ka titan ir pēdējais sū**:doh:! :santa:

Titāniem cena ir atbilstoša kvalitātei. + tarakāns teica ka no vanesam tādu tu atsevišķi diez vai nopirksi :)

ens
01-15-09, 17:00
Vot par Sharkoon man ir radies sliks priekšstats..

Paņēmu es sharcoon 8cm ventu ar lediem (silent 18db) bet jams trokšņo skaļāk par 23db ventu... i airflow nekāds...

aspms
01-15-09, 17:02
Vot par Sharcoon man ir radies sliks priekšstats..

Paņēmu es sharcoon 8cm ventu ar lediem (silent 18db) bet jams trokšņo skaļāk par 23db ventu... i airflow nekāds...
fascinē tādi statistiķi :doh:

bet vispār par tādu brendu kā sharcoon- neesmu dzirdējis :lol:

IronSoul
01-15-09, 17:03
Vot par Sharcoon man ir radies sliks priekšstats..

vajag tos pumpainos baltos :ok:

ens
01-15-09, 17:05
Btw. man ir pumpains, tik caurspīdīgs.

Aspm'am: to es tikai, kā piemēru minēju... Un tavi venti ir ideāli, tik man tagad ar lediem gribas.. :santa:

aspms
01-15-09, 17:13
vajag tos pumpainos baltos :ok:
pumpainajiem baltajiem arī ir divi modeļi :lol: laikam ir atšķirība 1000rpm vai 2000rpm :D

Kā arī parastajai system fan sērijai ir klusie modeļi ;)

Btw. man ir pumpains, tik caurspīdīgs.

Aspm'am: to es tikai, kā piemēru minēju... Un tavi venti ir ideāli, tik man tagad ar lediem gribas.. :santa:

Jā no 80mm sharkoonam ar lediem ir tikai 2000rpm, bet no lielajiem Sharkoon SE 1000 (ir arī led versija) tiešām labs :ok:

asgards
01-15-09, 17:24
GLACIALTECH SILENTBLADE 120 par viņu cenu ir ļoti labi

uz katru ventu ko vajadzēs pērkam 5 un pietiks visam gadam

venti ir klusi, bet ātri iznēsājas un paliek skaļāki ... tātad reizi 2mēn vnk apmainam jamos :D

ens
01-15-09, 17:45
Asprātis :D:santa:

IronSoul
01-15-09, 19:12
uz katru ventu ko vajadzēs pērkam 5 un pietiks visam gadam

venti ir klusi, bet ātri iznēsājas un paliek skaļāki ... tātad reizi 2mēn vnk apmainam jamos :D

nav nekāds asprātis aptuvēni tā ir :) Tik mans kurbulejā viņus ilgāk :) Kad palika pa skaļu pārmetu uz mazākiem V :)

asgards
01-15-09, 20:10

geez
gribi teikt ir jēga tīrīt nu jau grabošu divlatīgu glancialtech?

+ ja skrūvē citas kastes, itkā jams netiek mests laukā ... vnk atkārtoti izlietots citā kastē, kurā klusuma kritērijs nav aktuāls :p

ironsoul, ar to skaļum, agrāk vai vēlāk pienāk diena kad tā vairs nevar darīt ... vajg dzesi nevis tikai kastu klusumu :santa:

-JJ-
01-15-09, 21:09
GLACIALTECH SILENTBLADE 120 par viņu cenu ir ļoti labi...

+1

To pašu var teikt arī par GT SILENTBLADE 92X92 ventiem. Man ir bijuši visi iespējamie high end venti (yate loon, sharkoon, nanoxia, scythe, u.c.) un tas sausais atlikums ir tāds, ka nekas labāks par GT SILENTBLADE nav :D, true story!!! ok tāds nanoxia 92mm vents, kas maksā kā minimums x2 vairāk par gt silentblade izdod mazliet mazākus db, bet tam arī CFM nav tāds kā gt silentblade 92mm ventam..liels CFM nebūs bez DB un GT silentblade ir IMO vislabākā price/performance attiecība un galvenais, ka tā performance tiešām ir laba (gan DB, gan CFM ziņā)..

aspms
01-15-09, 21:12
tur jau tā atšķirība starp Glacialtech un Nanoxia izmantotajiem gultnīšiem, ka Nanoxia var atļauties dot 10gadu garantiju :blingsmile:

je31
01-16-09, 00:13
Un ko?:confused: Noctua neviens neiesaka???