PDA

View Full Version : Ziema manaa izpildiijumaa un BootMarks 0.1.3b

Kashelz
01-23-06, 18:19
Nu ko, es tak ar nevareeju laist garaam ziemas priekus un gribeejaas man ar paspeeleeties lielajaa aukstumaa, nu labi, shodien tikai sanaaca un vairs nav ne tuvu taads aukstums kaads bija vajadziigs un paredzets :(

Lai nu kaa laukaa bija -10 liidz -12 graadi un loga mods un PC pie palodzes nostraadaaja! Ideaali buutu bijis laukaa -25 :D Ko es vel varu teikt, paraak silts manam Opteronam ir, ierobezjoja taalaaku OC arii 704-BTA2 BIOSa limiteetie volti, jo tika lietots maximaali pieejamie 1.55 x 1.13! Temperatuuras BIOSaa bija ap +20 graadiem, bet idlee bija nedaudz veesaaks :)

Tatad te nu ir rezultaati, screena nav, bet tas taa:
http://bootmark.boot.lv/result_info.php?result_id=5381

Tika izmociits 3220Mhz uz Opterona, nav slikti tiirs OC 1,22 Ghz :D :cool: Protams rezultaataa paliigaa naaca G.skill LE 1Gb dual kits un mana prasme veiksmiigi piekurbulete visu, lai tas veiksmiigi straadaatu! CPU speej veel vairaak, bet izskataas ka RAMs un CPU 1:1 te arii beidzas, no logiem testeejot CPU sanaaca uzlikt arii ~3250 Mhz un veel maz liet.

Interesanti bija tas, ka tosols saka diivaini uzvesties un taa temperatuura nenokrita zemaka par 0 graadiem, lai gan vajadzeeja, zilaas UV udens trubas palika ljoti cietas un nevareeja isti saprast cik labi/slikti udens cirkulee pa udens siteemu! Man patik tas, ka CPU lido godam, zem kaut kaa tieshaam auksta, kas sniegtu kodolam "-" graadus tad 3.3 - 3.4 Ghz domaju ir sasniedzami un tas jau ir ljoti ok rezultaats! Labaku rezultatu vareja cereet arii tad, ja buutu dzesets tikai CPU, bet bija arii klaat veel X1800XL karte, kas nedaudz sildija udeni.

Ieper tas, ka esmu ticis BootMark Top5 ar ne-miinus graadu dzeseeshanu ;) :p
Kashelz
PC name: KASHELZ
CPU: AMD Opteron(tm) Processor 146@3220MHz
BOOTMARKs: 18417

CPU score: 9239
RAM score: 9178
System score: 18417

Ja bus vel laiks un laukaa miinus graadi, tad domaaju nokjert gan Deff_ins, gan Someonesick! Nekaa parak nereaala nav, jo vajadziigi tikai nieka 39 punkti :( :rolleyes:

Angelz
01-23-06, 18:26
Smuki. SuperPi un citus benchus sanaaca pareekjinaat?

someonesick
01-23-06, 18:28
nez es ar to savu rezultaatu laikam no kaada juulija vai kad jau seedeju...beidzot saaka cilveeki grustiities topaa :D tas priecee...
P.S. deff_ins jau apdzina mani.. tik neiesuutija scori... un mees tovakar vispaar gar b-mark negribeejaam kraameties :D paarak daudz jau taa bija jabencho...

bet rezultaats labs... kautgan miinuss graadus gan Tu izmantoji...

Kashelz
01-23-06, 18:40
bet rezultaats labs... kautgan miinuss graadus gan Tu izmantoji...
Paldies :D

Cik nu miinus, bet jaa, udens, tobish tosols bija ap 0 graadu, miinusos termometrs ne reizi neparaadija, taa kaa te veel jaashaubaas :rolleyes:

Nee, gar SuperPi neko nebakstijos, pagaidaam atraakais 1M ir bijis 26.172s, bet tur netika ipashi twiikots nekas, dazjas reizes izlaidu, lai zinaatu kas un kaa! Domaaju ka ja sanaaks laiks tuvaakaas dienaas pamociit un labs miinus laukaa, tad paliidiishu zem shii laika ar 25.xxx sekundeem :D

Bija doma arii VGA blakus padzenaat, bet paraak auksts sanaka istabaa un ilgi nevar taas pogas knibinaat :p 10k+ ieksh 05 marka javar dabuut ar XL briinumu!

kiwi
01-23-06, 18:47
Laikam nokavēji ar temp. laukā.

Kad bija -25C es uz cpu dabuju 0C :D

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=63&stc=1&d=1138034823

Kashelz
01-23-06, 19:11
kiwi - tev noveicaas :D Man nebija laika tajaa briidii kad araa bija -26, bet tas taa, tomeer sasniegtais rezultaats 3.25Ghz no 2Ghz nav nemaz slikts! :)

Un kaa tev veicaas dziishanaa pie 0 gradiem? ;)

mrlobber
01-23-06, 19:15
Nākošais solis - dry ice, ko? :D

Kashelz
01-23-06, 19:17
Nākošais solis - dry ice, ko? :D
Nu es te taa domaaju, ka laikam ka jaa :D Nu cik tad var mociities, shitam CPU ir iekshaas, vieniigi stulbi ir par cold bug, bet gan jau :p Varbuut kaads grib aizdot konteineru ko uzmest uz prochika? Tad jau tas vareetu notikt pec iespeejas atraak :cool:

kiwi
01-23-06, 19:17
Man bija cits mērķis, sasniegt - grādus uz cpu ar tīru gaisu :) OC īpaši necentos.

BTW, XS sākt parādīties interesanta info par to kuriem CPU ir coldbug un kuriem nav. To var pateikt pēc steppinga, proti 3. un 4. burta, piemēram CABWE. Kā reiz tai manai venice 3.7Ghz bija labie burti un arī neko sliktu pie -40C nenovēroju salīdzinot ar citu venice, kurai bija jāmocās ar Prime backgroundā.

Kashelz
01-23-06, 19:25
Kas ir teikts par shitaadu?:
OSA146DAA5BN
CABYE 0540APMW

Un veel inceetu arii shitaads:
DA3200DAA4BP
LBBLE 0519GPMW

Varbut ir kaads URLis kur pasham ievaakt infu :)

someonesick
01-23-06, 19:31
Nu es te taa domaaju, ka laikam ka jaa :D Nu cik tad var mociities, shitam CPU ir iekshaas, vieniigi stulbi ir par cold bug, bet gan jau :p Varbuut kaads grib aizdot konteineru ko uzmest uz prochika? Tad jau tas vareetu notikt pec iespeejas atraak :cool:
varu to savu LN2 konteineri aizsist... taapat vinsh uz skapja augsas staav...

kiwi
01-23-06, 19:32
BL ir super, tas laikam tas venice tavējais? Manam venice arī bija BL :D

BY ir mēsls, coldbug būs pie -25-40C

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87232

Kashelz
01-23-06, 19:41
Damn, kapeec es savu veco Venice paardevu :( Taa gaaja Prime stabili 2.8Ghz un 2.9Ghz benchable + jamai taatad bija labs kodols uz miinus graadiem, kas zin cik vareetu izcelt araa :p Eh, Opijs gan paaraak labs neizskataas :(

Kashelz
01-23-06, 19:42
varu to savu LN2 konteineri aizsist... taapat vinsh uz skapja augsas staav...
Hmmm, nu es padomaas, japarunaa kur varu dabuut savaa krajaa visas vajadziigaas drazas un tad jau vareetu uzbliest arii :D Ceru, ka shito piedaavaajumu tu saki nopietni, ja kas, buus PM!

Kasparz
01-23-06, 19:46
Ir ok Kashelz, bootmark rezultaats arii labs.
Pats shodien benchojos, izlaidu vienreiz spi, kautkas ap 27sec bija, bet tad atkal bija jaapaartrauc benchi, jo probleemas ar lidostu teevam :mad:

artissco
01-23-06, 21:05
BL ir super, tas laikam tas venice tavējais? Manam venice arī bija BL :D

BY ir mēsls, coldbug būs pie -25-40C

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=87232
khe, man shitai Venice ar ir LBBLE :P

Kasparz
01-23-06, 21:09
Artissco, taapeec es vinju toreiz gribeeju ;)

newb
06-07-06, 18:01
Man kaa jau n00bam, gribas zinaat, kur tos burtus var apskatiit savam CPU ?

robja
06-07-06, 18:09

Uz procesora

Kashelz
06-07-06, 19:31
Janolasa jamaa informaacija no pasha CPU, vismaz AMD K8 procesoriem taa ir raxtiita virsuu uz IHS - aka kodola aizsargvaacinja!

http://foto.apollo.lv/files/Kashelz/large/220831.jpg (http://foto.apollo.lv/resources/modules/orig_img.php?id=220831)

newb
06-07-06, 22:51
Paldies par info.