PDA

View Full Version : Creative Audigy Es 5.1 Utilītas

didzisb
01-05-09, 19:00
Tātad vai kādam mājas nav šīs skaņas kartes draiveru disks? (Creative Audigy Es 5.1) Draiveris man ir , skaņa ir, bet gribētos dabūt visas tās progas kuras bija tajā cd, kkāds konverters, plejeris un vēl pilns ar visādiem sūdiem :D
Netā neko neatradu, esmu jav ļoti ilgi meklējis un bez panākumiem,
Creative lapā nekā nav, draivers ir, kkādi apdeiti, bet ne tas ko vajag.
Auto Updeiteris ar apdeito tikai draiveri bet nekādus softus nevelk, tākā ja kādam ir šis disks vai zin kur novilkt, būšu ļoti pateicīgs :)

Karte Izskatās šādi :)

http://www.pcplan-it.com/ct4780.jpg

noname
01-05-09, 21:52
priekš kam tev tās drazas ?

Proxis
01-05-09, 22:00
uzliec KX draiveri
http://download.kxproject.lugosoft.com/downloads/kxdrv3545b-full.exe

ja gribi īstus sūdus, saēdies kārtīgi zirņus un uzdzer ar šņabi :D

p.s. kādus tieši navarotus no skaņas gribi?

arno
01-05-09, 22:03
neesi labi meklējis. Pameklē vēlreiz. Creative Alchemy 1.20.04 - man tas prasīja mazāk par minūti.

didzisb
01-05-09, 22:04
Man patika kad varēja regulēt katrai tumbai skaļumu un visu parējo ;)

Proxis
01-05-09, 22:14
Tavā gadījumā KX paka būs labākais risinājums.
Tur Tu vari regulēt visu, PILNĪGI VISU hardware līmenī!
Atceries-pēc noklusējuma priekšējo un aizmugurējo tumbu izejas samainās vietām skaņas kvalitātes labad.

didzisb
01-05-09, 22:28
NU neko tur baigi ņemties negribu, vnk gribu lai man ir tas viss ;)
Dabūtu un ierakstītu cd, savilkos kkādas pakas, instalēju tagad.

A ar to KX draiveri kā ir?
Es itkā mēģināju uzinstaleju tad viņs saka kad instalēs kko virsū kartei laikam, njemu ok un viņs stāv un neko nedara :D

didzisb
01-05-09, 22:30
neesi labi meklējis. Pameklē vēlreiz. Creative Alchemy 1.20.04 - man tas prasīja mazāk par minūti.

Priekš XP neko neatradu, šķiet ka agrāk jav biju licis vinu un bez panākumiem..

Proxis
01-05-09, 22:30
Vaina nav draiverī, vaina ir Tevī :D

noname
01-05-09, 22:55
ar kreatīvu ir tā, ka labāk likt tikai pliku draiveri (tur ir jābūt arī kontrolpanelim, ar ko regulē visas izejas), kx ir paredzēts mūzikas taisītājiem, jo atloko čipa papildiespējas un ļauj samainīt front ar surround vietām, jo surroundam dažām live/audigy kartēm bija labākas d/a mikroshēmas, bet nederēs spēlēm un 5.1 kino (vismaz tā bija kādu laiku atpakaļ)
bet vispār izklausās, ka tev sajāti reģistri un logi, ja pat kx neinstalējas, pilnu kartes uninstalu mēģināji ?

didzisb
01-05-09, 22:55
Tomēr neto ko meklēju bet atradu visu to ko man vajag bez liekām fīčām vienā pakā :)

Kuuminsh
01-05-09, 23:39
uzliec KX draiveri
http://download.kxproject.lugosoft.com/downloads/kxdrv3545b-full.exe

ja gribi īstus sūdus, saēdies kārtīgi zirņus un uzdzer ar šņabi :D

p.s. kādus tieši navarotus no skaņas gribi?

Priekš mājas lietotāja absolūt bezjēdzīgs un pat kaitniecisks ieteikums.
KX ir domāti tiem kuri baksta muzonu uz PC. Parastam mp3 jamie neko labu nepieliks.
KX neuztur EAX pa kam nevar izbaudīt pilnus skaņas efektus spēlēs.
Ja ir un darbojas oriģinālie draiveri tad KX na*** nav vajadzīgi.
Projektā mērķis.
http://kxproject.lugosoft.com/mission.php?language=ru
Zināmās problēmas:
http://kxproject.lugosoft.com/issues.php?language=ru

Un galu galā no faq
http://kxproject.lugosoft.com/faq.php?language=ru#Q18a
В. kX драйвера нацелены на музыкантов или геймеров, или и тех и других?

О. В настоящее время kX драйвер нацелен прежде всего на музыкантов, особенно на тех, кто желает выжать все из своей звуковой платы (и кто был традиционно забыт большими производителями звуковых плат, которые предпочитают концентрировать усилия на прибыльном игровом рынке). Однако, характеристики, специфичные для геймеров будут несомненно добавляться, поскольку развитие драйвера продолжается.

Sprašivajetsa... kokova huja parastam ierindas lietotājam mainīt esošos draiverus un likt KX ?
Lai pontotu ku man dohuja slēdzīšu pa kuru nozīmi neko nezinu?

Proxis
01-06-09, 01:12
Da Kas Tu Kūmiņ tāds esi, lai vispār rakstītu kaut pušplēstu vārdu par audio un apvainotu mani bezjēdzībā un kaitniecībā?!!! Domā esi vienīgais uz šīs planētas, kas kaut nedaudz sajēdz no datoriem?
Zinu gan spēles, gan audio, gan arī EMU produkciju bez drudžainas linku meklēšanas kopš LPT sound, SB 16, gravis, awe 32 utt laikiem.
p.s. Lielākoties Tavi komentāri ir pa tēmu. Šoreiz Tu brauc auzās, jo apstrīdi to, par ko neko nesajēdz ;)

Kuuminsh
01-06-09, 02:01
Linki lai nevaino ka izzīdu kaut ko no pirksta.

KX draiveri parastam lietotājam kā ēst... neticu.
Mana dziļākā pārliecība ka no tā ir vairāk ļaunuma nekā labuma.
Tas ka Tev KX patīk nenozīmē ka visiem der un ir ze best.

Latish
01-06-09, 02:22
Es piemēram bez KX iztieku bez problēmām, štatnie draiveri strādā labi, ko vēl vajag?!

HX_unbanned
01-06-09, 07:23
Man radies iespaids, ka Creative draiveri ir izņēmums :P Tie pat oriģināli nafiga nestrādā ... skaņa kā no poda ... draiveru uzbūve, kā jau parasti - visas fīčas apgrieztas draiveru līmenī ( tb *.ini ) ... čipi tie paši, kartes nosaukums cits. Nezinu, bet es kaut kā jutu skaņas kvalitātes atšķirību starp Oriģinālajiem draiveriem ( Audigy ) un Daniel_K Hackotajiem ( X-Fi ) draiveriem, lai gan abām kartiņām uz kapota ir P17.

Proxis
01-06-09, 11:11
Kūmiņ.
Vai tiešām domā, ka draiveru izvēlei ir kāds sakars ar patikšanu?
Patīk man mana Meitene, Renault 25 V6 Turbo un Danzka Grapefruit. :D
Savukārt no draiveriem gaidu stabilitāti un funkcionalitāti. Šīs konkrētās īpašības KX draiveriem ir stipri izteiktākas, nekā Creative draiveriem.
Tas pats ir ar skaņas kvalitāti, kas manuprāt ir viena no vissvarīgākajām SKAŅU kartes īpašībām. :)

Parādiet man spēli, kas neiet ar KX draiveriem :D

noname
01-06-09, 11:20
Nezinu, bet es kaut kā jutu skaņas kvalitātes atšķirību starp Oriģinālajiem draiveriem ( Audigy ) un Daniel_K Hackotajiem ( X-Fi ) draiveriem, lai gan abām kartiņām uz kapota ir P17.

padalīsies iespaidos, kādas atšķirības ? :D

p.s. proxi, atslābsti, kūmiņam pilnīga taisnība, kx ir paredzēts advancētam lietotājam, kurš ir sapratis, ka ieberzies ar creative, lai izspiestu no kartes maksimālo, nevis vidusmēra geimerim un filmu skatītājam

Kuuminsh
01-06-09, 11:27
Proxis
http://kxproject.lugosoft.com/issues.php?language=ru
Te tak viss ir.

P.S Spēles kaut kāda skaņa ir, protams, bet draiveri neuztur pilnībā EAX.
Sīkums, bet nepatīkami.
Skaņas karšu draiveri nebūt nav pirmajā vietā pie zilo logu parādīšanās.
Te tā runāšana pa stabilitāti ir aiz ausīm piestiepta.
Godīgi sakot es vispār kaut kā neatminos daudz piemērus iz dzīves ka audio draiveri gāztu sistēmu vai kādu pergu.

Es nesaku ka KX ir sūdc, bet tas ko vidusmēra pilsonis no tiem iegūst ir stipri vien apšaubāmi.
Es stipri vien vairāk uzticēšos Creative koderiem nevis vienam entuziastam ar visām viņa ierobežotajām iespējām. Tā ka ja ņem vidēji statistiski.. runājot pa stabilitāti Creativei ir visi priekšnosacījumi radīt stabīlākus draiverus.
Khe.. man patika viņa attieksme pret jaunākām versijām.
draiveri priekš XP? Nu tad kad tam koderim mājās būs kaste ar XP tad arī būs driaveri priekš XP... tas pats ar Vistu :>
Tas ir entuziasta projekts.. usjo. Ar visām no tā izrietošajām sekām.
Liekot opicālos draiverus es zinu ko gaidīt, liekot tādus KX... neko tu nezini, kas tur var uzpeldēt.
Supports?
mhh
Negribi nelieto :>
Nahera ko tādu likt bez spiestas uz to nepieciešamības? Lai pilsonis vēlāk trobelē ka šim tas vai šitais gļuko?

netbeast
01-06-09, 14:43
nu es principaa piekriitu kuuminjam, ka normaalam, neadvanceetam lietotaajam, no kx uzlikshanas buus lielaaks gemarojs, kaa bauda, pirmkaart, tapeec, ka, lai normaali mikrofonu lietotu, tas ir jaauzstaada tikai shaadi!!!! (http://kb.kxproject.lugosoft.com/guide/setup-mic.html)
rodas jautaajums - vai shaads pilsonis maz buus speejiigs kaut ko taadu izdariit? taa, kaa kuums saka, trobelees te muus atkal.
man pasham uz SB 5.1 live! ir kx draiveri, nu es neteiktu, ka kaut kas megasuperduper iipashs, un jaa, man ir muzikaalaa dzirde.

otrkaart, taa mikrofona padariishana ir pilniigi izmetama, es nevaru piedabuut normaali straadaat, visu laiku ir kaut kaads tizls fons mikrofonam, vai nu kompis nav zemeets, vai mikrofons, vai sveshu cilveeku kompji, vai manas liikaas rokas nav zemeetas, bet duuc visu laiku, kad iesleedzu taa, kaa pamaaciibaa, taapeec ar kx sen esmu atmetis domu, ka dabuushu mikrofonu prieksh skype un liidziigiem VoIP pasaakumiem. (kaa par briinumu, ar to pashu mikrofonu uz creative natiivajiem draiveriem shaadas probleeminjas nebija)

tapeec es neieteiktu shaadam lietotaajam nekaadaa gadiijumaa KX draiverus, liec parastos, vnk pameklee ciitiigaak noraadiitajos virzienos, tas arii viss.

Proxis
01-06-09, 14:43
noname
es neesmu sasprindzis.
pilnīga taisnība ir tikai Tavā subjektīvā skatījumā.
Es savukārt uzskatu, ka laba speciālista pienākums ir ieteikt vai ieviest programmnodrošinājumu, kas liks dzelzim strādāt labākā kvalitātē, nekā parasti(prasti).

Kuuminsh
Tevis teiktais liecina, ka neesi pārāk daudz saskāries ar skaņas lietām.
1.Skaņas kvalitāte
2.Regulēšanas iespējas
3.Creative coderus lietotāji ir nolādējuši par vismaz 3 paaudzēm uz priekšu :D

Kuuminsh
01-06-09, 15:04
Tie upuri kādi ir jānes lai šur tur.. vāaarbūt..vairumam nav nekāds arguments.
Neērtību ir nesamērīgi vairāk kā ieguvumu.
Tā pat cilvēki nepērk mājām profesionālo audio, jo ieguvums ne vienmēr ir tā vērts.
Kā likums.. lai no tā profesionālā verķa dabūtu labu skaņu ir jāsaprot ko darīt ar visiem tiem pārslēdzējiem. Iedot normālam cilvēkam profesionālo verķi ir tas pats ka pērtiķim granātu. Jams tur visu tā sakruķīs ka finālā viss būs daudz sliktāk kā ar parastu neprofesionālo.
Kad no kaut kā mēģina izspiest maksimumu vienmēr ir kaut kādi upuri.
Cilvēki kuriem ir svarīgi izspiest to maksimum moš arī ir ar mieru ķimerēties... pārējiem tas apšaubāmais ieguvums naher nav vajadzīgs.

P.S Tas ka pats kantoris kā tāds ir riktīgi *****i.. pa to šaubu nav.
Atceros kā es jamos gāniju pa to ka tie pediņi principiāli neliek webā draiverus bik vecākām kartēm. Bled.. nu kas tas pa servisu ?
Joptbvajmaķ. Cilvēkiem jā****s un jāmeklē kaut kādi CD un vēl nez kas.
Tas ir ****** ne attieksme.
Tiesa nezinu kā rīkojas citi audio karšu ražotāji, iespējams ka nav ne pa mata tiesu labāki.

Proxis
01-06-09, 15:17
Tad sanāk, ka iebliez KX draiveros iespēju ieslēgt "easy tuplietotājmode" un voila :D

Latish
01-06-09, 18:49
Tad sanāk, ka iebliez KX draiveros iespēju ieslēgt "easy tuplietotājmode" un voila :D

Nu un nah tad viņi vispār vajadzīgi?

Visiem kautkāda baigā tieksme kautko regulēt, fēčot, bōstot krānu, a pamatfunkcija tak ir lai winamps skan, pr0nā skaņa ir un geimos dzird kā šauj!

Tāpat kā telefonī: desmit paudzes, simts fēčas, taču 90% izmanto tikai basic funkciju: voice+sms, nu mūsdienās bik vairāk net browsēšana nāk klāt.

p.s. kas attiecās uz profesionāļiem, tad tie nopērk normālas firmas kartiņas nevs SB Live sucku pa 15Ls un tad rīvē krānu kā to pagarināt.

Ko var auklēties ap sapuvušu piepi.

Proxis
01-06-09, 23:34
Latish

Tu esi pastulbs vai tikai izliecies par tādu esam? :D
salīdzini ar telefonu: piemēram labāka sakaru kvalitāte/ilgāk tur baterija/mazāk uzkaras.
Vai tiešām Tev ir nepieciešami īpaši smadzeņu stimulēšanas kursi, lai saprastu, ka stock lietu atbalstīšana OC un moding forumā ir biku nenormāli? :santa:

Tālāk Latish style:
p.s. kas attiecās uz profesionāļiem, tad tie nopērk normālus i7 965 nevs E8200 sucku pa 95Ls un tad rīvē krānu kā to pagarināt.

Ko var auklēties ap sapuvušu piepi.

noname
01-06-09, 23:42
proxi, atslābsti

btw, priecīgus zsvētkus :santa:

Proxis
01-07-09, 00:03
btw, priecīgus zsvētkus :santa:

btw, man zsvētki nebija preicīgi... paskaties parakstu... :(

noname
01-07-09, 00:15
btw, man zsvētki nebija preicīgi... paskaties parakstu... :(

un ?
tu domā, ka pats būsi nemirstīgs ?

Latish
01-07-09, 00:16
to proxis: man prieks ka tu mani saprati.

ak jā, un neēsi sīkumains.

p.s. kas attiecās uz telefoniem tad man ir t68i kam ir teicama sakaru kvalitāte, pa 4 gadiem ne reizi nav uzkāries un ar orģinālo baču tur vēl joprjām 7 diennaktis. peace:santa:

Proxis
01-07-09, 00:26
un ?
tu domā, ka pats būsi nemirstīgs ?

***ģ! Kas tas pa tekstu?????????
Es sēroju par laba čoma aiziešanu...
noname=bezjūtīgs idiots

Kuuminsh
01-07-09, 00:48
Da lab.. tie tak ir tikai sūda kreatīva utiļi :)
Nevajag jau to pārvērst pa kaut ko tip win vs ļenux vs mac :)
Un kur nu vēl aizgājējus iejaukt.... eto ņe po čelovečiski.

noname
01-07-09, 01:26
***ģ! Kas tas pa tekstu?????????
Es sēroju par laba čoma aiziešanu...
noname=bejūtīgs idiots

un kā tava sērošana palīdz beigtajam čomam ? grūtības samierināties, ka kādreiz pats mirsi ?
tik pat labi es varētu uzstādīt: proxis=nedomājošs idiots
btw visi zsvētki vēl nav beigušies, paldies dievam

arno
01-07-09, 02:04
Kā man patīk šis forums ! :D:D:D - atkal - cilvēks paprasa par draiveru disku...nu un - panesās.