PDA

View Full Version : ATI un Havok fizika

Skarbais
05-31-06, 23:29
Nju ko , lieta taada ka ATI prezentees savu risinaajumu fizikas apreekiniem ar karteem Crossfire modee...

Inchiigi liekas tas ka karteem nav jaabuut vienadam. Sanaak ka piemeeram geimeris Vasja speelee ar 1900XT un fizikai panjem mazo 1300XT, un rulee zalji ietaupiidams vismaz latus 60 saliidzinot ar Ageia risinaajumu.

Naakamnedeelj laikam ATI prezentees sho tehnologiju.

Bet skatoties taalredziigi shii paaudzes karteem nav jeega iisti pirkt otru karti fizikai (tiem kam veel nav shaada 1900 karte), par cik iistaas gaamees ar FIZIKU buus jau ar 10DX atbalstu un sanak nomesta nauda laikam zemee. Driizaak lai shamie piesliipee tehnologiju R600 karteem.

Bet ja buus zamanchivo un kaadas speeles ar ATI tehnologijas atbalstu, tad gan vareetu to 1300 panjemt. :)

mrlobber
05-31-06, 23:30
cool, man tieši viens lieks 1300Pro stāv :D :cool:

tolx
05-31-06, 23:33
mhh... neticu,ka tur kas labs sanāks... Bet pamēģināt jau var,sliktāk nebūs.Tikai kā ar spēļu atbalstu? Ir vismaz tikpat daudz kā Ageia? Jebšu jāgaida patchi,kas iznāks sazin kad,vai vispār spēles,kas iznāks vienlaikus ar DNF?

Skarbais
05-31-06, 23:53
Nju rakstu biju maniijis, bet neatceros kur, tur bija siikak. Karoch bik par shito ir ieksh woot.lv

Ideja gan nav slikta, grafiskajam procim domaaju ka jauda ir pietiekama, it seviskji ja arhitektuura ir viltiiga, kaa piemeram ATI...

Next week uzzinaasim ko vairaak cerams, ja buus anonss ar patchiem jau konkreetaam speeleem, tad es skrienu peec 1300pro :D

tolx
05-31-06, 23:56
lobbers shas nodarbosies ar dempingu! :D da lab,rakstu es pats tūlīt uzrakšu,bija manīts,bet nepiegriezu vērību,laikās,ka parastā muldēšana.
EDIT: rakstu atradu,bet pārāk nekonkrētu,lai liktu linku.Gaidām anonsu.Toties ir ziņa par to,ka I975 chipsets atbalstīs Kentsfield quad-core CPU :D Nu ko,kiwi atkal gaida izdevumi? :D :D

Skarbais
06-01-06, 00:14
Muldeeshanas zinjaa, vis labaak patiik theinquirer.net bet peedeejaa laikaa tas ko vinji raksta ir patiesiiba.

Katraa zinjaa baigaa kaka sanaak, nVidia fizika, Ageia un ATI, mosh veel SIS un S3 ko izdomaas :D Karoch domaaju ka diviem jaalido aaraa no saraksta, nu vismaz vienam toch, zheel ja taa buutu Ageia.

woot linku es negribeeju publiceet :rolleyes: