View Full Version : FSP-400w vai Thermaltake 420w
Interesē profu viedoklis par šiem barokļiem:
FSP ATX-400PNF (http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=198) un ThermalTake Silent PurePower 420w (http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm)
Skatos, ka FSP ir PFC ar pasīvo dzesi un tas varētu būt arī klusāks. Abiem parametri ir diezgan līdzīgi.
Jautājums: Kurš no viņiem būtu labāks - vai ir jēga maksāt 8 Ls vairāk par ThermalTake (dēļ brenda?) ?
Nebija taa, ka abus sos barokljus razoja viens razotajs, tb TT jamos iepirka un limeja nakljeikas?
Vui nee, nenjemt to TT... 1x 12V linija un veel 2 venti- kaka!
Nuja. Man tas TT jau pēc izskata izskatās kaut kāds lētais... paldies par padomu. Laikam šoreiz dārgākais nebūs tas labākais :)
Nebija taa, ka abus sos barokljus razoja viens razotajs, tb TT jamos iepirka un limeja nakljeikas?
Vui nee, nenjemt to TT... 1x 12V linija un veel 2 venti- kaka!
pastaasti, kas teu pret vienu liiniju?
Skatos, ka FSP ir PFC ar pasīvo dzesi
Kur šito izraki, tu kaut ko jauc, paskaties barokļu uzbūvi un sapratīsi, ko nozīmē passive PFC!
Edited: PFC - Power Factor Correction! Active - labāk! Passive - ar' labi! Bez PFC - sūdīgi!
Ja es izveletos - es nemtu FSP...
hmm
kur modelis "pnf" ir ar pasīvo? jamam cmuks 120mm ir virsū, pat bildē redzams ...
tt atbaida ar saviem reaktīvajiem cooleriem ... tie vnk nespēj griesties ar vidēju ātrumu, viņi vienmēr kauc un bērnus biedē ( bet varbūt tā ir tikai psiholoģiska trauma? :D )
enīvei labām lēns 120mm kas viegli viegli velk gaisu laukā, nekā kaucoši divi 80mm ...
pastaasti, kas teu pret vienu liiniju?
Kas labak 2x 18 vai 1x 18? :D Pat tad, ja 2x 18 kopa dos ara 25, tad ik un ta tas buus labak... Tas TT ir- kaka! Tas FSP OWNz! Piebildisu, ka pie min rpm tas TT nekad kaste neriezisies un pattad zinot TT merus jau kauks kur nu veel pie max rpm!
fsp, tikai nepateiksu kurs no modeliem buus labaakais thn, thn-p vai veel nez kaadi tur viniem tie 400W.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.