PDA

View Full Version : 4xS90= kadu subu???

veisix
05-29-06, 18:02
Sveiki... nak vasara, būs nauda, un japiepilda senais sapnis... tātad kādu Subu jus varat ieteikt pielikt pie četrām RRR S-90 ??? rezīvers man ir tāds - SONY Receiver STR - DE445 !!! Nu ko jus varētu, muzikas experti no eoz.lv, man ieteiktu iegādāties??? Paldies!

P.S. vai vispar pie 4 90 subu ir verts likt klaat??? bus efekts?

mamikelis
05-29-06, 18:05
Da kaadu veel subu 4aam 90nieceem. Vinjaam taa jau basi ir vairaak nekaa vidi un augshas... Protams ja gribas nodolbiities tik, var veel kaadu subu uzlikt :D

aspms
05-29-06, 18:31
tieshaam kaadu subu labaak skaties jaunu pastuuzi kam modelja nr. beidzas vismaz ar 800 vai uz augshu, vismaz jutiisi kvalitaati un neapdolbiisies! :rolleyes: Piem.- Pioneer VSX-915-S

krishxxx
05-31-06, 11:08
Nez, jaman butu 2as S90, tad es jau atmestu domu par subu, kur nu vel ar 4am ;)

Pievienoshos vairakumam - labak ieguldi resiverii ;)

Wilkinz
05-31-06, 11:18
ja nu tomeer ir veelme to subu pieviest, tad tu jau daljeeji esi atbildeejis uz jautaajumu - RRR - skandas,taatad RRR subs...nekaada vaina:o

Reigo
06-01-06, 00:01
http://www.rrr.lv/i/p39.jpg Šitāds ir RRR... 2x100W subs...
Rībina tāds kā vell, tik jāmeklē kāds lieotots jo jauns 130+ lati maxā. Ir jau arī kaut kāda versija par ~100LS ar 1 basu. Tam ar nav ne vainas...

Man ar reiz bija 4xS90 un pastūzis, kas bija par stipru... Visu laiku situ ārā viņas dzērumā :D
Beigās ZB.. Tagad nākamais plāns kaut ko no rādiotehnikas jaunajiem torņiem+ Subu + Resīveri...
Vismaz kvalitāte un jauda, vienīgi jāiegulda ~250-300LS, bet tas ir to vērts (SUBS + 2 torņi + Resīvers - jauni..)

veisix
06-01-06, 00:04
bet ja es pielikshu to subu - man resiivers to visu pavilks? negribas ari tumbas un to subu sachakaeet.. :D njaa alkohols dara savu :D

Reigo
06-01-06, 14:14
Radiotehnikas subji ir aktīvie, tā kā ar resīvera jaudu tur nav nekāda sakara...
Tur galvenais lai resīverim ir SUB-OUT...
Tālāk viss jau tiek regulēts uz paša saba...
(man pašlaik ir Tas 1 x bass versija)

Zwan
06-02-06, 11:56
ja tu tieshaam taisies pirkt sabu un gribi pareizi sareguleetu patiikamu skanju tad klausies!

tev taas s90 un subi vajadzees noreguleet taa lai tie visi kopaa neatskanjotu vienaadas frekvences, piem, subs iet no 30 liidz 120hz, taatad s90ceem vajadzees skaneet no 120 liidz tiem 20 000hz.
rezultaataa no taam milziigajaam s90 sanaak parasti mid/piikstulji kuru vietaa tikpatlabi vareetu buut kaadas plauktinieces,piem, s30.
protams var visu sleegt taapat,bet tad taads vemeklis vien no tiem basiem sanaaks!

Reigo
06-02-06, 14:18
ja tu tieshaam taisies pirkt sabu un gribi pareizi sareguleetu patiikamu skanju tad klausies!

tev taas s90 un subi vajadzees noreguleet taa lai tie visi kopaa neatskanjotu vienaadas frekvences, piem, subs iet no 30 liidz 120hz, taatad s90ceem vajadzees skaneet no 120 liidz tiem 20 000hz.
rezultaataa no taam milziigajaam s90 sanaak parasti mid/piikstulji kuru vietaa tikpatlabi vareetu buut kaadas plauktinieces,piem, s30.
protams var visu sleegt taapat,bet tad taads vemeklis vien no tiem basiem sanaaks!

BTW, tam RRR sabam ir tāda fīča, ka caur viņu var laist pastiprinātu skaņu, kas paredzēta konkērti pīkstuļiem un viņs tieši atfiltrē skaņas sigānlu pa frekvencēm (tipa viņam tur iebūvētie filtri). Rezultātā ir tā kā tu teici, pīskstieni aiziet tumbiņām (augstās frekvences), bet subs, atkarībā no tā kā saregulē, savāc apakšas (zemās frekvences...)

Īstenībā to lielo cenu tieši sastāda: Tas ka viņš ir aktīvs+Bass skaļŗunis+Filtri

IronSoul
07-23-06, 11:05
Man ir 2+2 !

Divas 50W PC tumbinnas + divas S90F un skanna vienkaarshi super !

domaaju ka tev to subu noteikt nevajag !

Man ir doma uztaisiit 5.1 skannu kad buus nauda ! Bezz suba !

Iegaadaaties veel divas S90 un centraalo no RRR !

Andreass
10-28-06, 10:01
vakar iegaadajos RRR Xline subu un centra tumbas. Pirms tam bija iepirktas frontaalaas arii no RRR. Veiklaa kad testeeju, tad piesleedzu taadas tumbas kaa man un subu, skanja super.
Darbinaasies man viss ar Yamaha RX-V350.
Tiesa gan atduuros pret probleemu, ka subu nav tik vienkaarsi piesleegt kaa cereeju, nez kaameec man vins nestraadaa. Iespejams, ka vadi ir jaaiepeerk pareizie.

Esmu paarliecinaats, ka RRR joprojaam ir augstas kvalitaates razojumi, nav jeegas maksaat lielas naudas par aarzemju brendiem, ja nu vieniigi tev ir super puper dzirde un tu gribi atskanjot iipasas melodijas, tad varbuut, bet savaadaak nezinu kaapeec maksaat vairaak.

IronSoul
10-28-06, 17:43
Man tagad pie Yamahas AX-396 pierubiitas 2xS90 skanna vienkaarshi perfekto un pie skannas kartes veel divas PC tumbas priekshai un pie suba izejas Y-7111 ar subu :) Kalbasnieks ne pa jokam :D

veisix ja gribi ieveerteet kaa ir ar subu vari atnaakt ciemaa :)

acid|burn
11-22-06, 13:16
vakar iegaadajos RRR Xline subu un centra tumbas. Pirms tam bija iepirktas frontaalaas arii no RRR. Veiklaa kad testeeju, tad piesleedzu taadas tumbas kaa man un subu, skanja super.
Darbinaasies man viss ar Yamaha RX-V350.
Tiesa gan atduuros pret probleemu, ka subu nav tik vienkaarsi piesleegt kaa cereeju, nez kaameec man vins nestraadaa. Iespejams, ka vadi ir jaaiepeerk pareizie.

Esmu paarliecinaats, ka RRR joprojaam ir augstas kvalitaates razojumi, nav jeegas maksaat lielas naudas par aarzemju brendiem, ja nu vieniigi tev ir super puper dzirde un tu gribi atskanjot iipasas melodijas, tad varbuut, bet savaadaak nezinu kaapeec maksaat vairaak.

Njaa.. gribeetos dzirdeet kaa skan RRR pilns komplekts pie Yamahas.
Mans uzstelleeja Yamahu ar diviem frontaaliem MonitorAudio BroneB4 skaljrunjiem. Subu AudioPro AceBass 400W. un surroundam pieliku vecasa rrr70niecas, kuraam iekshaa ir pastipreklis, bet piesleedzu vinjas pasiivi. Skaidrs ir viens, baigi viss atkariigs no telpas un audio izkaartojuma tanii. Subs piemeeram man ir par lielu prieksh manas telpas. Attieciigi leenaam speeleejoties ar atrashanaas vietu faaazeem u.t.t. leenaam saaku kaut ko ieguut. bet nu iespaarda monitoraudio skaljrunji t.i toch. Chomam pirkaam, bijaam bodee piesleedzaam pie Marantz pastipreklja JBLus vienas tur liidziigas klases kaa BronzeB4, cenu liimenii ~150Ls/gab. JBL skaneeja manaami sliktaak nekaa MonitorAudio. IMO