rt25
11-17-08, 13:40
Peedeejaa laikaa saak gljukot datorsisteema, kas izspauzhas ka iefriizoshana bez briiidinaajuma vai patvaljiigs restarts bez zilaa loga. Reizeem izmet arii zilo logu, bet tas notiek ljoti reti saliidzinaajumaa ar ieprieksheejiem simptomiem.
Visbiezhaak uzkaarshanaas notiek iesleedzot kaadu speeli, kas noraada, ka kaada komponente, palielinoties energjijas pateerinjam, nespeej tureet liidz.
Reizeem gljuko pie iesleegshanas, bet to es vairaak saistu patvaljiigo restartu un iefriizoshanas sekaam.
Saakumaa domaaju, ka vainiiga vareetu buut videokarte, jo kaadu laiku atpakalj neuzmaniibas deelj biju ljaavis uz taas uzpileet dzeseeshanas skjidrumam, Bet tagad saaku atcereeties, ka probleemas paraadiijaas pie 4xraid0 ieriikoshanas, liidz ar to saaku domaat vai par shvaku nav PSU?
Pakjimereejos ar PSU kalkulatoriem un secinaaju, ka jauda tuvojas pie 750 - 800 vatiem, kas skjiet ir paaraak tuva robezha.
Mana sisteemas konfiguraacija:
DDR3 plate;
E8400 C0 reviizija;
4GB diablo rams;
8800GTX OC variants;
raptor 4xraid0 + 1 cietais datu glabaashanai;
X-fi skanjas karte;
DVD-RW;
3 USB ieriices;
3 low rpm 12 cm ventilatori;
Uudensdzeses sisteema, kas dzesee procesoru un videokarti.
Un visu to uztur OCZ 850 vatu baroklis: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_
Un taatad jautaajums, cik liela iespeeja, ka shis baroklis ir par iisu?
Edit: ikdienaa procesoru turu uz 3,6 GHz, rams uz 1600 MHz
Visbiezhaak uzkaarshanaas notiek iesleedzot kaadu speeli, kas noraada, ka kaada komponente, palielinoties energjijas pateerinjam, nespeej tureet liidz.
Reizeem gljuko pie iesleegshanas, bet to es vairaak saistu patvaljiigo restartu un iefriizoshanas sekaam.
Saakumaa domaaju, ka vainiiga vareetu buut videokarte, jo kaadu laiku atpakalj neuzmaniibas deelj biju ljaavis uz taas uzpileet dzeseeshanas skjidrumam, Bet tagad saaku atcereeties, ka probleemas paraadiijaas pie 4xraid0 ieriikoshanas, liidz ar to saaku domaat vai par shvaku nav PSU?
Pakjimereejos ar PSU kalkulatoriem un secinaaju, ka jauda tuvojas pie 750 - 800 vatiem, kas skjiet ir paaraak tuva robezha.
Mana sisteemas konfiguraacija:
DDR3 plate;
E8400 C0 reviizija;
4GB diablo rams;
8800GTX OC variants;
raptor 4xraid0 + 1 cietais datu glabaashanai;
X-fi skanjas karte;
DVD-RW;
3 USB ieriices;
3 low rpm 12 cm ventilatori;
Uudensdzeses sisteema, kas dzesee procesoru un videokarti.
Un visu to uztur OCZ 850 vatu baroklis: http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_gamexstream_power_supply-nvidia_sli_ready_
Un taatad jautaajums, cik liela iespeeja, ka shis baroklis ir par iisu?
Edit: ikdienaa procesoru turu uz 3,6 GHz, rams uz 1600 MHz