View Full Version : Auto 2k-2400 Ls
esu paardevis savu 95. g. B4 audjiku un skatos tagad, ko vietaa njemt. budzhets apmeeram 2000-2400Ls.
par cik 1k naaksies aiznjemties un paleenaam atdot, skatos vairaak uz ekonomiskaam mashiinaam. vecais B4 ar 16V un veco motoru rija, kaa lops.
taatad kaadi ieteikumi no juusu puses buutu? jau kaadu meenesi tinu cauri visus lv auto forumus, palieku gudraaks, bet izveeli man tas neatvieglo.
galvenaas prasiibas:
1) neliels (patiktos ar 2 duriim), jo braucu 99% viens mashiinaa;
2) lai nav ljoti rijiigs;
3) lai buutu izturiigs, jo meedzu braukt pa laukiem diezgan padaudz.
ar senci vakar seerfojaam pa ss.lv un noskatiijaam divus autinjus. viens ir Audi A3, kas bija mana izveele, uzticos shai markai un par cik vish ir taisiits uz golf baazes iespeejams, ka ir vienkaarsha izturiiga piekare un leetas detaljas. miinusi vareetu buut, tie, ka motors mazs, bet eed tikpat cik lielaaks. kaadi 10-11L pa pilseetu jaareetjinaas.
otra (sencha) izveele ir compact BMW ar 318TDS. autinjsh smuks mazs varbuut arii ekonomisks. tachu miinusus salasiijos daudz: suuknji pliistot nejeegaa, motori jau faaterlandee no*isti, sajuuga probleemas. un protams veel pakaljpiedzinja, grrr. aa un protams veel tas, ka BMW neuzskatu par mashiinu :) , bet nu ja viss ir labs , tad pacietiishu visu un paartraukshu kontakteeties ar savu paziistamo mehaanitji, kas ir audi fanaats.
taatad, spam on!
Honda Civic? Īpaši nekas neplīst, dzinēji izturīgi. Patēŗiņš saprātīgs. Vot vienīgi man liekas ka dikti zems, bet varbūt man liekas.
Instigater
11-14-08, 11:50
E36 kompots ir ļoti labs, bet cena paaugsta. Man ir 318ti (1.8 16V, 140lopi), sieviete vienu brīdi vidējo dabūja 7.9l. Tagad benzīns pārāk lēts, vidējais jau 8.5l :D
318TDS ir gandrīz neiespējami atrast, tā ka, ja atrodi, tad noteikti dzens uz motora diagnostiku. Ja tur viss kārtībā, tad nākamais obligātais darbs ir chiptunning. Tie 1.7 litri vismaz kaut kā atdzīvosies un pat mazāk ēdīs.
Vēl, ko varu teikt, E36 tajā gadā nedrīkst būt nevienas rūsiņas. Ja viņa ir kat kur vairāk nekā z arku iekšējās maliņas, tad zini, ka tas auto ir Lietuvas variants. Iesaku notestēt vismaz 3 auto, tad sapratīsi, kas tur kā, un labāko aizved kaut vai uz Latbemu un izdzen pa pilno pirmspirkšanas diagnostiku.
kura gada a3? 94.-97. gada a3 ir peec skata pretiigs un pa manam vinjam miinuss pat izskata zinjaa ir tas, ka pat miglas lukturu nav, a visi, kas peec 97. gada ir, tiem ir taas jautraas piekares, ar ntajaam kjegaam, kur iekshaa iepreseeti pirksti, apmainiit var tikai ar visu kjegu, viena kjega 200ls, kas ir krutka, var iet 200k km, vai tikpat labi 2k km. priekshaa vinjas, ja nemaldos, katraa pusee 3;
un nee, taas piekares galiigi nav piemeerotas lv celjiem, jo vairaak brauksi pa zeminiekiem, jo aatraak nojaasi visu to piekari, jo vairaak atstaasi servisaa.
es piekriitu raimizam, domaaju, ka jaaskataas uz honda civic, un piekriitu arii tam, ka dikti zems tas aparaats. tikko pagalmaa gaaju, staaveeja 2 blakus, vienaadas, sarkanas, nemaz peec seedinaashanas neprasaas, un smukas, vienai veel bija "shkjuuninga" kapots uzlikts, defaulti eyebrows :)
par hondaam - nezinu, ar japaanjiem neesu saskaaries un taapeec bail no taa, ko nepaziistu. nedeeljas nogalees sanak braukt 20km pa totaalu trepainu lauku celju (kurzemes rallija posmu). vai japaanis buutu izturiibaa liidzveertiigs vaacu mashiinai, njemot veeraa manus apstaakljus?
tas kompots, ko mees skatiijaam SSaa ir diezgan paleets, saliidzinot ar citiem. braukts esot Latvijaa tikai meenesi. taapeec arii mazliet aizdomiigi - tipa meenesi pabrauc un paardod par saliidzinoshi zemu cenu (98. g., 2100Ls un iespeeju nokauleet). kaa ar to diagnostiku? latbema atrodas paardaugavaa, ja? tas bmw atrodas ogree. kaukaa muljtjiigi sanaak. sestdeinaas vinji straadaa? un cik maksaa taada diagnostika?
bmw vispaar var buut ruuseejushi, pie nosaciijuma, ka nav sisti? vinji tak ar ir cinkoti, ne? par to chiposhanu gan nezinu. ja tas prieks maksaa 400EUR, tad prieksh manis padaargi.
ko veel vaidzeetu skatiities tam bembim un vispaar 10 gadus veciem autinjiem?
kura gada a3? 94.-97. gada a3 ir peec skata pretiigs un pa manam vinjam miinuss pat izskata zinjaa ir tas, ka pat miglas lukturu nav, a visi, kas peec 97. gada ir, tiem ir taas jautraas piekares, ar ntajaam kjegaam, kur iekshaa iepreseeti pirksti, apmainiit var tikai ar visu kjegu, viena kjega 200ls, kas ir krutka, var iet 200k km, vai tikpat labi 2k km. priekshaa vinjas, ja nemaldos, katraa pusee 3;
un nee, taas piekares galiigi nav piemeerotas lv celjiem, jo vairaak brauksi pa zeminiekiem, jo aatraak nojaasi visu to piekari, jo vairaak atstaasi servisaa.
shito nebiju dzirdeejis. paldies! bet nu sagroziiji man praatu veel trakaak :D
biju dzirdeejis, ka golfi taapat, kaa audi B4 esot latvijas apstaaklju mashiinas.
par izskatu runaajot, taa ir gaumes lieta. man personiigi A3 patiik un pat mazliet ljoti :)
vieniigi nesapratu par tiem gadiem. A3 saakas ar 96. g. tad sanaak, ka gads ir normaals un 97ajaa saak taisiit problemaatiskaas tjegas? biju dzirdeejis par A4 un taa laika pasaatu alumiinija tjegaam un to nomainju caur dibencaurumu, tachu par A3, hmm...
Izskatās smuki :)
http://www.ss.lv/msgss/ru/transport/cars/mercedes/300/Vn4OHE5kQVk=.html
Tas A3 ir alumīnija detaļām ne ? Nesalīdzini A versijas audi ar citiem.
atbalstu Hondas izvēli. Ļoti patīkās piekare un vadāmība šitiem agregātiem :) Vēl Lanceris normāls verķis :)
kaukaa nesaprotu, kaapeec neesu dzirdeejis par A3 tjegaam. tikai par A4 :rolleyes: . juus kauko nejaucat? A seeriju taapeec, ka A seerija nevar mest vienaa katlaa. cik liidz shim zinaaju, tad A4 ir problemaatikais, turpretiim A6 ir uuber alles un A3 ir VW golf ar audi kasti un motoru un taatad ar golfu vienkaarshiibu. Kauko par IV golfa hadenes probleemaam esat dzirdeejushi vai tad?
shito nebiju dzirdeejis. paldies! bet nu sagroziiji man praatu veel trakaak :D
biju dzirdeejis, ka golfi taapat, kaa audi B4 esot latvijas apstaaklju mashiinas.
par izskatu runaajot, taa ir gaumes lieta. man personiigi A3 patiik un pat mazliet ljoti :)
vieniigi nesapratu par tiem gadiem. A3 saakas ar 96. g. tad sanaak, ka gads ir normaals un 97ajaa saak taisiit problemaatiskaas tjegas? biju dzirdeejis par A4 un taa laika pasaatu alumiinija tjegaam un to nomainju caur dibencaurumu, tachu par A3, hmm...
A3 tachu saakas no no 94. gada, ne taa? jeb es kaut ko jaucu? anyway, man arii ljoti patiik A3 peec izskata, bet tikai peec 2000. gada, kad jau ir bijis facelift, liidz tam ir nesmuki. un jaa, A3 peec 97/98. gada ir alumiinija kjegas, pats esmu ar to saskaaries.
par golfu probleemaam tieshi, par mk4 neko konkreetu nepateikshu, bet man liekas, ka taa ir muldeeshana, ka tas ir vw ar audi kasti.
Ņemot vērā to, ka A3 sāka ražot tikai 1996. gadā, uzskatīsim visu pārējo tevis rakstīto par tikpat lielu kļūdu :)
ljoti atvainojos, bet taadaa gadiijumaa tavs viedoklis vairs netiek uzklausiits :D
ja tu nezini, ka golf IV ir A3 un ka A3 saaka razhot 96ajaa, bet staasti man par A3 un suuda tjegaam.
nupat salasiijos audistailaa:
no tehniskaa viedoklja cik zinu piekares liidziigas ja ne vienaadas!!! gan golfu gan audi piekares zinjaa neesmu iipashi remonteejis
Piekare A3 ljoti izturiiga!
Edit: arii josi manas domas jau izteica pirms manis! :)
Instigater
11-14-08, 13:42
Es jau iepriekš norādīju, ka šim cilvēkam par auto lietām būtu jāklusē, jo arī par BMW viņš neko nezina. :D
esmu braucis ar civic 2 gadus neremontejot un nesaudzeejot. Peec 2 gadiem gan prasiijaas pamainiit aizmuguree stabilizatora bukses un taa, bet aizgaaja prom ar nenomainiitaam. Ar visu to ka bija jau ruupniicaa seedinaats un cietaaks kaa parasti (Alja taads kaa bija R@imiza iipashumaa reiz, tikai ar niknaaku, nevis pensionaaru :D :D motoru)
Golfs (ja runa iet par a3, tad golf4) un piekare ilgdziivotaaaja... shis nu buutu apshaubaams lielums.... Par cenaam paintereseejies
no tiem civiciem aci aiztjer tikai hechbeki, bet nu ar nepaaraak. kaa vinjiem ar tiem motoriem? skatos, ka gandriiz tikai ar 1.4-1.6 vien ir.
a ko? tad Honda buutu izturiigaaka par golfu?
edit: nee hondas atkriit. visas ir nejeegaa zemas. ar taadaam uz copi neaizbraukt. un uz grants celja peec greidereeshanas uzпist uz kaada bulizhnjika nav diezko jauki.
mana 1.6 versija uzvilka 5series 3.5 benziina bembjus un tureeja liidzi ljoti labiem 2.5tds, nojaatiem gaaja garaam. 3series zhurkas reti kuras neatraavaas pa degunu :D
2.0 vai 2.2 16v preluudai (neatceros cik tur tas tilpums iisti bija) liidzi tika liidz kaadiem 60-70km/h, peec tam preluudas gaaja prom
Civiki tik tiešām ir labi attiecībā pret cenu, da i gana iztturigi.
Latish, labaak pastaasti par compact kauko! :)
buus jaasaak aarsteet pacienti, savaadaak te viss baigaa pashpluusmaa palaists :mad:
vieniigais kas civic ir nepatiikami.... stipri pamaza skanjas izolaacija :D bet labs audio to atrisina, ja njipraaks motors, tad shujmashiinu klausiities ir bauda :D
paarkrauts civic uz 90km/h man eeda kaut kaadus 5,6litrus, tukshs uz 110 kaut kaadus 6,5
pilseeta bija ap 9.5 - biju jauns, degvielu netaupiiju :D
mashiinai gan bija 200k.
Kaut arii meistars ieraugot uzreiz bljaava ka lai es braucu prom, jo hondas pie 200k sabruukot un ka vinjsh neko tai mashiinai netaisiishot :D vinjam gan sanaaca tikai uztaisiit pirmo apkopi un pa vidu bremzhu kluchus/elļļu mainiit 2gadu laikaa
vieniigais miinuss: uz laukuma ziemaa baaku izeeda apmeeram 35-40minuushu laikaa.......................... :D :D :D
BTW, vai tu jau iepazinies ar WOOT ieteikumiem un apskatiem....? ggggg:D
Ņemot vērā to, ka A3 sāka ražot tikai 1996. gadā, uzskatīsim visu pārējo tevis rakstīto par tikpat lielu kļūdu :)
kljuudiijos 2 gados, kaada tur starpiiba, bet esmu saskaaries ar a3 suuuda piekari peec 97. gada, alumiinija aarpraats. taa luuk. vismaz tam bija, kuru esmu centies paliidzeet remonteet, nezinu par citiem, no vaacijas atdziits "tjuuneets" a3 bija. mashiina ir smuka, bet ikgadeejas izmaksas mani it nemaz neapmierina.
Es jau iepriekš norādīju, ka šim cilvēkam par auto lietām būtu jāklusē, jo arī par BMW viņš neko nezina. :D
kur es esmu par bmw izteicies? man bmw vispaar ir neitraali.
man gan vispaar rodas jautaajums - ko tu iisti veelies par to savu naudu? stilu, price/performance vai aizbraukt uz copi?
es tev prieksh copes, lauku celjiem un price/performance ieteiktu iegaadaaties vienkaarshi 95. vai 96. gada pasaatu, tdi bez sarkanaa burta. pats esmu bijis vaaacijaa un dzinis maajaas, apkopees par ritosho pamataa sanaak maksaat tikai par bukseem - 2ls gabalaa, darbs daargaaks par bukshu mainju. motors arii gana izturiigs un suuknis ilgdziivotaajs. daamaam ar taadu gan nepaziimeesies, bet nu vareesi vismaz staastiit, ka auto ir :D un eed taads vispaar 5.6-6l aarpus pilseetas, pilseetaa 7l max.
Latish, labaak pastaasti par compact kauko! :)
Check PM.
Nez čomam ir Golfs 4 GTI tiko sajūgu remontēja pa 500 Ls :eek: (thipa pa lēto pie čoma :D ) Par hadeni nez būs jāuzjautā. + tie A3 tak lētākais kas SSā ir 2,2k Ls un diez vai viņš ir uber ales labā stāvoklī :D
Es piekrītu netbeast ka nevar saprast ko tu gribi no mašīnas :) Nu ja skaties uz BMW tad diez vai ko labu ? Domā ar Compakto BMW braukt uz copi ? Rezultāts būs labs :D
Kaut gan no eiropas mašīnām vecs Mersis ir vienīgais ko atzīstu. Pasāts dēļ sava lētuča remontā būtu otrais variants.
a kas ir ar toyotām ? Manuprāt labs variants :)
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/toyota/celica/Vn4OHUhqRlk=.html
Šitais stilīgs verķis un izturīgs a. Ar tādu mani nedaudz pa laukiem pavizināja:
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/mitsubishi/space_wagon/Vn4PHkhjQ10=.html +ietilpīgs
A ko B4 bija tik slikts ka uz to pusi vairs nih nih ?
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/other/transport_with_defects_or_after_crash/Vn4OH0llQlw=.html
Atradu:
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/others/Vn4PHk1lQF4=.html lol ekanomisks un viegli parkoties :)
P.S. Tagad vispār ir labs mirklis pirkt tačku. Liels naudas trūkums spiež pārdot mašīnas lētāk.
mani 5 centi:
no mazauto ir jēga tikai tad, ja tam arī kāda ekonomija sanāk - šobrīd lietoju 2 auto - VW Polo ar 1.2 6V 3cilindru nemotoru un VW Caravelle busu ar 2.5 trubotraktoru ........ Polo ikdienā vidēji grib ~6.5-7.5 litrus E95, busam vajag apmēram 7.5-8.5 dīzeli, ērtības/stabilitāte un drošība protams ka nav salīdzināmas ..... vai ir jēga paņemt mazu uti un barot tik pat daudz zupas kā normāla izmēra auto .... nu ja skuķis, kam bail parkoties ar auto, kas ir platāks par 3.14 pašas pakaļām vai garumā virs 4m, tad moka vēl tā ir opcija ...... bet citādi es nez - man vismaz nav tam pamatojuma
tavā cenu kategorijā es izvēlētos Toyota Carina E (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=69019446&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1993-01-01&maxPrice=3001&ambitCountry=DE&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLUE&colors=YELLOW&colors=GOLD&colors=ORANGE&colors=RED&colors=SILVER&colors=PURPLE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=150000&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1) ...... lopā ērts auto, izturīgs arī .... ja kaut kas jāremontē, tad ir lētas detaļas, ekomomisks arī pat ļoti. tiesa LV atrast labu eksemplāru varētu būt pagrūti, bet no DE jau var sameklēt .... starp citu, pats braukšu apmēram decembra vidū uz turieni skatīties dažus transportus iegādei, vietu busā gan jau ka arī tev atrastu :)
Runājot par Celikām, man ir tāda kā augstāk ss sludinājumā tirgojās, varu pateikt ka super autiņš. Foršs interjers, teicama vadāmība. Neko citu i redzēt negibu...
p.s. bet vispār cik ar tojotām ir nācies saskarties, no visiem viedokļiem - labi aparāti.
Kaut gan no eiropas mašīnām vecs Mersis ir vienīgais ko atzīstu. Pasāts dēļ sava lētuča remontā būtu otrais variants.[/url]
Skatos ka esi liels MB fans.
Par vecajiem MB skaidrs, arī fāters kas servisos strādā saka ka vecie MB ir neiznīcināmi. Bet kā ir ar 00+ CL/S klasi un 03+ E klasi? Salīdzinot ar teiksim Audi A6(C6) un Lexus IS/GS? Auto gan plānots iegādāties nākamā gada sākumā/vidū, bet izvēlēties vajadzētu jau pirms tam. Saptorams, ka uzturēšanas izmaksas ir hoho lielākas nekā kautkādam 90o gadu vidus pasātam, bet kas ir jāskatās pērkot tādu MB?
Ko darīsi ar tādu laivu Rīgā?
p.s. bet vispār cik ar tojotām ir nācies saskarties, no visiem viedokļiem - labi aparāti.
pēc vienas cēlikas nevajadzētu spriest par visu marku - pēc manas pieredzes boring transportlīdzeklis, ko par automašīnu nosaukt neceļas mēle ;)
Honda Civic? Īpaši nekas neplīst, dzinēji izturīgi. Patēŗiņš saprātīgs. Vot vienīgi man liekas ka dikti zems, bet varbūt man liekas.Ja sanāk bieži braukt pa laukiem, tad šī nav tā mašīna :D Visi plastmasi grab kā bundža :D
Es ieteiktu kādu BMW E36 1.8is vai 2.0 sākot ar 94. gada, kuriem ir Vanos. Ja brauksi saprātīgi, tad patēriņš arī nebūs liels!
Pats braucu ar e36 2.5i (bez vanos) - vidējais 8-10L (E98).. (vairāk sanāk kruķīties ārpus pilsētas.. ;)
Starpcitu par šādu cenu pērkot auto, nav jēgas domāt par ekonomiju, jo nebūs zemāk par 7L, jo gadi tādam auto jau daudz un, paliekot vecākam, tas rij vairāk :)
Nez čomam ir Golfs 4 GTI tiko sajūgu remontēja pa 500 Ls :eek: (thipa pa lēto pie čoma :D ) Par hadeni nez būs jāuzjautā. + tie A3 tak lētākais kas SSā ir 2,2k Ls un diez vai viņš ir uber ales labā stāvoklī :D
probleemas daargas var visiem autinjiem dazhaadas buut. piemeeram darba koljegam bmw suuknis arii 500Ls maksaaja, kameer es audjikam prostu atjaunoto pa 35Ls dabuju. par to hadeni uzjautaa gan, buushu dikti pateiciigs par to :)
A3, ko skatiijos ir tas sarkanais. kraasa varbuut nav taa forshaakaa, bet nepeerku kraasu bet auto. protams jaapskata uz vietas un jaanoveertee.
Es piekrītu netbeast ka nevar saprast ko tu gribi no mašīnas :) Nu ja skaties uz BMW tad diez vai ko labu ? Domā ar Compakto BMW braukt uz copi ? Rezultāts būs labs :D
nu haotisks, nesakariigs un par daudz griboshs izklausos, jaa :D . bet par zemo hondu runaajot, taa ir vienkaarshi neveikla atmaska, kas noziimee, ka hondas man riebjaas :o
Kaut gan no eiropas mašīnām vecs Mersis ir vienīgais ko atzīstu. Pasāts dēļ sava lētuča remontā būtu otrais variants.
mershus es ljoti cienu un ja es buutu onka ap 50g tad noteikti njemtu taadu pamatiigu MB ar taa pamatiigajiem dzelzhiem. tachu esu jauns cilveeks, kam vajag mashiinu prieksh braukshanas vienam uz darbu un uz laukiem. vieniigais kas atbilstu peec koncepta no mershiem buutu A serija, bet to es nespeeju pavilkt un diezvai tiem arii ir ledjendaarais lielo mershu sharms.
a kas ir ar toyotām ? Manuprāt labs variants :)
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/toyota/celica/Vn4OHUhqRlk=.html
celicas ir diezgan inchiigas, bet nu tas ir sportisks auto un arii japaanis, tipa attieksme taa pati, kas pret hondaam.
A ko B4 bija tik slikts ka uz to pusi vairs nih nih ?
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/other/transport_with_defects_or_after_crash/Vn4OH0llQlw=.html
man ljoti tiik B4, tachu iipashi nepaveicaas ar ieprieksheejo. ieliku remontos gada likaa, liidz paardoshanai, ap 1k Ls. uz kaadu laiku labaak atpuutiishos no vinjiem. vienreiz nopeerkot sapeleejushu šokolaadi, neishu uz veikalu un nepirkshu otrreiz taadu pashu, pat zinot, ka ne jau visas ir sapeleejushas.
Atradu:
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/others/Vn4PHk1lQF4=.html lol ekanomisks un viegli parkoties :)
ja dziivotu riigaa, tad ar taadu ar brauktu :D
P.S. Tagad vispār ir labs mirklis pirkt tačku. Liels naudas trūkums spiež pārdot mašīnas lētāk.
es ar taa domaaju. bet sekoju liidz B4 cenaam peedeejos 3 meeneshus un cenas nekriit. un vispaar cilveeki briinaas, kaapeec cenas nekriit shajaa laikaa.
mani 5 centi:
no mazauto ir jēga tikai tad, ja tam arī kāda ekonomija sanāk - šobrīd lietoju 2 auto - VW Polo ar 1.2 6V 3cilindru nemotoru un VW Caravelle busu ar 2.5 trubotraktoru ........ Polo ikdienā vidēji grib ~6.5-7.5 litrus E95, busam vajag apmēram 7.5-8.5 dīzeli, ērtības/stabilitāte un drošība protams ka nav salīdzināmas ..... vai ir jēga paņemt mazu uti un barot tik pat daudz zupas kā normāla izmēra auto .... nu ja skuķis, kam bail parkoties ar auto, kas ir platāks par 3.14 pašas pakaļām vai garumā virs 4m, tad moka vēl tā ir opcija ...... bet citādi es nez - man vismaz nav tam pamatojuma
tavā cenu kategorijā es izvēlētos Toyota Carina E (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=69019446&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1993-01-01&maxPrice=3001&ambitCountry=DE&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&colors=BLUE&colors=YELLOW&colors=GOLD&colors=ORANGE&colors=RED&colors=SILVER&colors=PURPLE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&maxMileage=150000&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=1) ...... lopā ērts auto, izturīgs arī .... ja kaut kas jāremontē, tad ir lētas detaļas, ekomomisks arī pat ļoti. tiesa LV atrast labu eksemplāru varētu būt pagrūti, bet no DE jau var sameklēt .... starp citu, pats braukšu apmēram decembra vidū uz turieni skatīties dažus transportus iegādei, vietu busā gan jau ka arī tev atrastu :)
ar ekonomiju nedomaaju baigo kapeikdraashanu. vienkaarshi skatos uz mashiinu, kas nerij padsmit litrus maigi braucot, kaa mans vecais audi. 10L pilseetaa ir ok.
ja liidz decembrim nedabuushu veel auto, tad gan jau zinaashu, kur tevi atrast :D . paldies par piedaavaajumu!
skaktuss, ja pārskatītu savu attieksmi pret japāņiem, dzīve kļūtu daudz vieglāka :D
varbuut arii. bet, cik es esu dzirdeejis no mazpilseetas iedziivotaajiem, tad mazaas, sportiskaas un videejaas klases japaanji ir only pilseetas auto. turklaat 97-99 gada japaanji man peec izskata deerdzas vienkaarshi. tie civici ir totaali negliiti. jaunie japaanji, gan man tiik.
vieniigais japaanis, ko atziistu ir Subaru. daudz peetu imprezas, bet manupraat labu, nenodziitu imprezu buutu gruuti latvijaa nopirkt. kaadas juusu domas? un veel man vecais (subaarists un bembists hrenovijs :D ) baida, ka subaaru ir daargi remonti. pats shis brauc ar foresteru un saka, ka esot padaargi, kautgan, mierinot mani akal, pljuuta, ka vinji nemaz taa nepliistot :D
runaajot par to, kaapeec tik uzkriitoshi skatos uz tiem golfiem, mans pirmais auto bija Golf2, kas bija baigi labaa mashiina tieshi manaam vajadziibaam. prasta, pietiekami izturiiga piekare (ne velti saka, ka latvijas apstaaklju mashiinas ir B4 un golf2), detaljas leetas un met pilniigi pakalj. motors bija kaukaads mazais diizelis, ar ko man pietika, jo kaa nekaa pirmaa mashiina. mazs ar vish ir - kad nobeidzaas akumulators, vareeju iestumt uz liidzenas vietas viens pats :D .
protams, teiksiet: nu tad peerc Golf2. bet nee, par cik man ir mazliet vairaak nauda, kaa golfam2 vajag, veelos mazliet kautko modernaaku, bet saglabaajot to pashu golf2 praktiskumu. taapeec arii itkaa luuru uz tiem ceturtajiem golfiem un A3.
Esmu braucis ar vairāku marku automašīnām, bet, kad sāku braukt ar bmw (tas nekas, ka 94. gada), tad sapratu, ka bmw (sākot ar 2.5) ir mašīna - brauksi prātīgi, patēriņš būs normāls, gribēsi visus dzīt un gaiņāties pa pilsētu kā tīnis (ar 2. ātrumu uz 50km/h), tad patēriņš būs iespaidīgs (ap 15-20L) :p Toties var just, ka brauc, nevis jāj.. :)
bmw kvalitaati ljoti cienu. esu braucis ar dieviem sencha bembjiem. tachu man nepatiik kaukas cits vinjiem, bez kaa Latvijaa nevar iztikt. nu tu jau nojaut par ko es domaaju :D . protams, ja es atrastu bmw, kas ir super duper, tad nepatiikamais fakts man kljuust nesvariigs un varu kljuut biezaadains un mosh pat nodziit matus :D
skaktuss, pareizā virzienā domā :) , lai gan par 90-to dizainu varētu pastrīdēties, labu nenodzītu auto vispār latvijā ir grūti iegādāties, bet par subāru - bijušais kolēga, tagad konkurents, savam wrx-am piekarei pa 4 gadiem ļoti maz ko ir mainījis, lai gan drāž to mašīnu neganti
vēl ieteiktu apsvērt mazdas
kljuudiijos 2 gados, kaada tur starpiiba, bet esmu saskaaries ar a3 suuuda piekari peec 97. gada, alumiinija aarpraats. taa luuk.
Ja var ticēt rezerves daļu katalogiem, tad A3 piekare ir daudzmaz identiska Golf IV/Bora/Skoda Octavia I/Seat Leon. Nekur nav ne mazākā mājiena, ka kaut kas tajā būtu mainījies pēc 1997. gada un nav dzirdēts, ka vēl kāds, izņemot tevi, sauktu to par "sūda alumīnija piekari". Atceros, ka ar BMW citā topikā tu arī iebrauci līdzīgās auzās, tad kā lai pēc tā visa sarakstītā tev vēl tic?
skaktuss: iesaku tev daudz neklausīt visus komentētājus un pirkt to, kas pašam patīk, tāpat uzturēšanas izmaksas vismaz pirmajā gadā būs atkarīgas tikai no tā, cik nenojātu auto tev izdosies atrast.
atradis arī īsto forumu, kur šādus jaut. uzdot.
Gudri ****t van malku cirst ;)
Pa tādu naudu jau var mašīnu nopirkt, kam tev bmw :D
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa_romeo/156/Vn4MHEBrRFQ=.html
vo
mershus es ljoti cienu un ja es buutu onka ap 50g tad noteikti njemtu taadu pamatiigu MB ar taa pamatiigajiem dzelzhiem. tachu esu jauns cilveeks, kam vajag mashiinu prieksh braukshanas vienam uz darbu un uz laukiem. vieniigais kas atbilstu peec koncepta no mershiem buutu A serija, bet to es nespeeju pavilkt un diezvai tiem arii ir ledjendaarais lielo mershu sharms.
celicas ir diezgan inchiigas, bet nu tas ir sportisks auto un arii japaanis, tipa attieksme taa pati, kas pret hondaam.
Nu ņinado pats maucu ar veco 260E merku un ir mans jauns cilvēks, braucu uz darbu uz laukiem (man viņš sakarīgi augsts) tuliņ maucu uz laukiem kur ūdens līdz celim un apakšā dubļi :( utt
Godīgi teikšu ka tev jāmaina attieksme pret japāņiem nopērkot vienu :D Mans vecais Micītis bija mazāk sarūsējis nekā tagadējais mersis + micīts bija vienā vietā bet daudz a mersis pa visurieni. Atšķirība vecumos bija viens gads :)
atradis arī īsto forumu, kur šādus jaut. uzdot.
Gudri ****t van malku cirst ;)
Pa tādu naudu jau var mašīnu nopirkt, kam tev bmw :D
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa_romeo/156/Vn4MHEBrRFQ=.html
vo
alfai dārgas detaļas un smags remonts + zema (ko noskaidrojām ka viņam neder)
Skatos ka esi liels MB fans.
Par vecajiem MB skaidrs, arī fāters kas servisos strādā saka ka vecie MB ir neiznīcināmi. Bet kā ir ar 00+ CL/S klasi un 03+ E klasi? Salīdzinot ar teiksim Audi A6(C6) un Lexus IS/GS? Auto gan plānots iegādāties nākamā gada sākumā/vidū, bet izvēlēties vajadzētu jau pirms tam. Saptorams, ka uzturēšanas izmaksas ir hoho lielākas nekā kautkādam 90o gadu vidus pasātam, bet kas ir jāskatās pērkot tādu MB?
viennozīmīgi Lexus GS vai IS a der (atkarībā cik lielu gribi) IS jau ir maziņš :D
+par dažiem jaunajiem meršiem ir dzirdētas probzas ka jumts nez kapē rūsē uc :( Tur jāskatās tuvāk. Jādzen pie masteriem utt :)
skaktuss, pareizā virzienā domā :) , lai gan par 90-to dizainu varētu pastrīdēties, labu nenodzītu auto vispār latvijā ir grūti iegādāties, bet par subāru - bijušais kolēga, tagad konkurents, savam wrx-am piekarei pa 4 gadiem ļoti maz ko ir mainījis, lai gan drāž to mašīnu neganti
vēl ieteiktu apsvērt mazdas
Subāru ir ok tikai viņam nav dēļ 4x4 kudi lielāks patēriņš ? + Ja aiziet pa pieskari kudi smagāk savākties :(
Mazdas ar ir OKs atceros veco 626 pukīte līdz puikas ziemā taisni kokā neieplēsa (alko un uz ledus zemi lidoja) :( . Skatos pa 2k tīri ok izvēle.
es par civic ir labi aparaati skanjas izolaacijas aslikta bet izturiigi, ja manus lauku celjsu iztureeja un veel iet kaa pukje tad jau viss ok, un ekonomisks peec velna
pļe, poh, ka man jau ir kartiņa
puis, izvēlies starp gribu un vajag.
ja vajag, tad vienīgais aspekts, kas jāapsver ir ekonomiskais ((lasi - gops II) (bet tas nav aktuāli, ja veselu mēnesi esi spējis iztikt bez auto)).
ja gribu, tad pppoh viss, ka tik krāna atsvariņam ir pareizais svars.
P.S. mans subjektīvais viedoklis: cik sapratu, tad naudas tev ir 1,2k Ls + 1k Ls taisies aizņemties. mēģināšu, lai nav rupji - ragainā škoda ir tavs draugs, jo auto tu atļauties nevari.
tiko atgriezos :) Mašīna ar dubļiem līdz ausīm :D Turp braucot gāza lietus un dubļi bija ne pa jokam :) Trīs reizes atsitu pret dubļos mītošajiem akmeņiem apakšu :( Cerams viss dzīvs (ja jau līdz Rīgai tiku tad jau vajadzētu būt ok) :) Baigi bēdīgi sanāk pa tām dubļainajām risēm jāber virsu pat zinot ka tur akmeņi mitinās :(
JAtceros, ka ar BMW citā topikā tu arī iebrauci līdzīgās auzās, tad kā lai pēc tā visa sarakstītā tev vēl tic?
argumentus luudzu, nevis - es atceros; par bmw es vispaar nevaru neko objektiivi spriest - kas nav manaa kompetencee, to nerunaaju, taa kaa man pasham nav nekaada sakarsme ar vinjiem bijusi, tikai tik, cik izbraucis esmu. un dzirdeejis no draugiem, ka sheit ieteiktais - vanos, ir daargs remontaa, taa kaa ir kaut kaads - "sporta" variants, tieshi motoram, bet es to neapgalvoju, ja vari iedot pretargumentu, luudzu.
ja netici tam, ko es saku, es varu taa a3 piekari nofotografeet. kaa jau es teicu, tas bija kaut kaads iipashais a3, no vaacijas atdziits, ar 2 trubaam pakaljaa un veel visaadiem tizli nevajadziigiem navarotiem, mosh tur apakshaa arii kaut ko samainiijushi. nezinu, bet teicu un ticu, ka varu kljuudiities. rezerves dalju katalogiem var ticeet, tikai atsauci iedod, nevis saki - ja var ticeet.
btw, es ar vaardiem - "suuda alumiinija piekare" apziimeeju visus vw/audi grupas piekares risinaajumus peec 97./98. gada, gan pasaati, gan audi a4/a6/a3(? sheit saku veelreiz, ka varu kljuudiities) gan shkodas un seati. taa kaa pasham kaadu laiku ir bijushi nodoti riiciibaa gan pasaats 97. gada diizelis sarkanais, gan 2001. gada a4 diizelis, sarkanais. un esmu arii pats uz servisu dzinis un licis leetos variantus - "kjiinieshu" (lasiit: krutka, nevis piekasiities pie vaarda, ka razhots kjiinaa) kjegas, kas ir "leetaakas", tikai viena no 4aam nojuka 3 meeneshu laikaa, bez garantijas. nu un tad reekjini, cik maksaa atkal samainiit, un cik maksaa origjinaalu detalju iegaadaaties. saku, ka suuds, deelj izmaksaam, nevis deelj taa, ka vinja slikta, ka vinja liek mashiinai liikumos pie zemes piespiesties utt. neinterpretee pa savam, bet lasi konktekstu... ja runaajam par izmaksaam, tad par izmaksaam, nevis ****ham kaa podnieka sunji podinjus un sakam, ka tiek nolikta visa autoindustrija.
par b4 runaajot un vispaar, topika autoram - tu nenopirksi mashiinu, kurai pirmajaa gadaa remontos neatstaasi naudu - suudi tik peldees un peldees uz augshu, un beigu beigaas, cik es sapratu, tev patieshaam nav svariigi, ko tu peerc, tad vnk njem un peerc, nevis prasi visiem un tad visu noraidi - japaanji nepatiik, audi ir probleemas, MB ir par resnu, viss paareejais garaam. vnk nopeerc kaut ko, un tad staasti mums, cik esi atstaajis remontos, tad saliidzinaasim, vai bija labaak ar tavu b4, vai ar sho, pats secinaasi.
bez naudas nopirkt baudu nav iespeejams, ne taa?
iesaku nepārmaksāt!
šitās desmit un padsmitgadīgās lamatas vajag pirkt pēc iespējas lētāk. jo tas ka cena liela - nu itnekādīgi negarantē ka varēs braukt bez bēdu. jāpērk par vislētāko cenu, un tad manīs. lai nav žēl. nu savukārt ja ir nauda, tad cita lieta.
Instigater
11-16-08, 18:10
Varonis, ne gluži, jāskatās ir tehniskais stāvoklis, kuram ar cenu ir ļoti maza saistība.
nu savukārt ja ir nauda, tad cita lieta.
ja ir nauda, tad shrots nav jaapeerk :D
man ir bijushi dazhnedazhaadaakie auto, bet japaaniishi tomeer laikam buus vislabaakie...
tavaas naudaas ielien mitshubishi sigma - ja izdosies dabuut universaalu, tad super auto. ekanomisks gan nebuus, bet kursh gan muusdienaas domaa par benziinu :)
otra alternatiiva tajaas naudaas bmw 325i - superiigs autinsh, vieniigi man ar manu zhurku nepaveicaas :)
JA jau pērk tad pērk :D
Es paņēmu martā 323 pa 450 lasei, pāris mēnešos noripināju >15k, nekas nenoplīsa,neizdeformējās un nenop1sās,tādu pašu arī pārdevu :D I to, nebūtu škrobe ja kāds izdomātu uztreilerēt viņu un atdot metālos pa nakti - pa 500ls nopirktu tādu pašu,citu :D
PS. Tg kruīzēju ar Siervāģi un nekāda vaina :D
Instigater - padsmitgadīgai mašīnai tehniko stāvokli noteikt var tikai virspusēji - jebkurā gadījumā tas ir kaķis maisā, jo pēc pirmā krustojuma,kkas var atdalīties, kā vecā āda no vecmammas! :D
Instigater
11-18-08, 20:53
krishxxx, nav tik traki, ja zin ko un kā skatīties, vismaz totālu šrotu nenopirks.
jaunais urla nopirka 318ti :jerkoff:
muchas gracias visiem par paliidziibu.
Kā ir, pa jauno sniedziņu ieprovēji? :D
Kā ir, pa jauno sniedziņu ieprovēji? :D
tici vai nee, bet pat netiishaam naacaas iemedjinaat. :D
p.s. kaa ar tos rep punktus pievienot? nekad neesu to dariijis un man popup mesage saka, ka neesu pietiekami kruts, lai to dariitu...
tev jaasadala kaut kur punkti, pirms atkal vari tam pasham iedot... man taa liekas :D
paskaidrojumu par tekstu pm, nesapratu :D alus....? :smoke:
uh tiko biju izbraucis no rīgas. Un kas tur :eek: ziema :santa: klasiskā piedziņa tomēr rullē :) paslidinājos forši :)
ak šausmas:
http://www.bmwism.com/all_bmw/e36_5_bmw_compact_rear_view.jpg
nez no bembjiem man šitais liekas viss riebīgākais kāds var būt :( izskatās pēc nebabeigta lielā vai ka lielais ir ar pakaļu sienā iemaucis :(
P.S. Iemet kādu bildi !!!
Ironsoul, tavā bildē tas tāds tīri solīds. :) Bet ir daži tādi, kas tās mašīnas atbaidošas uztaisa.
tam tur veel nav ne vainas
http://irishcar.com/ICOimages/bmwcompact3.jpg
shitas ir vienkaarshi fubla :D
Instigater
11-23-08, 02:46
Vaivars pareizi runā, nav bijis neviens vizuāli sūdīgāks BMW par e46 kompotu. E36 kompots gan ir foršs, viņam aizmugurē "pareizāka" piekare un arī vizuāli ir pat ļoti OK, ja vien nav lētais variants ar pelēkajiem bamperiem un sliekšņiem.
skaktuss, dod bilžus!
danu arii e36 kompakts ir atbaidoshi pretiigs :D vajag veel dzeltenu kaa melvinam un tad vispaar :yo:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.