PDA

View Full Version : Kur dabūt eeem... gumiju?

sharkz
05-26-06, 21:19
Man interesē, kur varētu dabūt to gumiju, ko moddingotāji līmē ap keisā izgrieztajiem "logiem" vai vismaz ko līdzīgu?! Vēlos, lai beigās izskatītos smuki :)
Negribās kautkādu prastu, uz pusēm pārgrieztu vadu likt :(

artissco
05-26-06, 21:29
Nelss

marxxx
05-30-06, 17:14
graiziisi jauno keisu ko?:D :D :D

andz
06-10-06, 14:00
Un kaa taa gumija saucaas ???

krishxxx
06-10-06, 18:19
gumija :D :D :D

aspms
06-15-06, 22:19
Nu shark kautko taadu laikam gribeeja:http://www.frozencpu.com/mol-02.html vai http://www.frozencpu.com/mol-03.html, bet Nelsaa neesmu maniijis :D

aspms
05-28-07, 21:43
aljo, man arii shaada gumiija nodereetu, bet tiiri deelj taada siikuma suutiijumu negribas taisiit un no F-CPU toch nesuutiishu!

Atceros kad Arko tirgoja savu keisu- vinjam bija smuki nostraadatas stiklu malinjas ar kautkaadu gumiju- no kurienes taas naakushas? Cik noprotu taa gumija ir ar gropiiteem no abaam puseem- viena resnaakaa maucas uz keisa grieztaas malas, bet otra uz stikla- right?

sharkz
05-28-07, 21:59
aljo, man arii shaada gumiija nodereetu, bet tiiri deelj taada siikuma suutiijumu negribas taisiit un no F-CPU toch nesuutiishu!

Atceros kad Arko tirgoja savu keisu- vinjam bija smuki nostraadatas stiklu malinjas ar kautkaadu gumiju- no kurienes taas naakushas? Cik noprotu taa gumija ir ar gropiiteem no abaam puseem- viena resnaakaa maucas uz keisa grieztaas malas, bet otra uz stikla- right?

Arko keisam ir prosta vads ar iegriezumu pa vidu :D

aspms
05-28-07, 22:07
pag tu to keisu nopirki- right?

iemet kaadu fotku ar tuvaaku skatu! ;) Sanaak ka stikls shaa vai taa tiek skruuveets vai kniedeets, bet ar vadu ir apsleepta tikai keisa zaagjeetaa mala- right?

Relax
05-28-07, 22:11
tieshi taa, sen atpakalj man vienam keisam ar stiklu ari bija tada pati tehologija jamaa izveidee, vienkarsh melns vads smuki pargriezts un uzlikts virsuu.

te bus ari vizualaa, ne taa labakaa, bet tomeer bilde, kaa tas vads uzlikts virsuu izskataas

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=3025&stc=1&d=1180379829

aspms
05-28-07, 22:19
a uz kaa tad tev tas stikls turaas? neredzu ne skruuves, ne kniedes!

Relax
05-28-07, 22:22
divpusejais skoč

aspms
05-28-07, 22:26
tas ta ka buutu skaidrs par to stiklu, bet es laikam meegjinaashu saurbt un peectam ar kniedeem- taapat keisam visas kniedes buus jaaizurbj, lai izjauktu pa daljaam un visu iekshpusi smuki paarkraasotu!

Bet kaadu vadu tur labaak njemt cietu vai miikstu?

un cik noprotu iegriezta ir tikai viena puse un uzmautka keisa zaagjeetajai malai uz abaam puseem un tadar stiklu no iekspuses viss tiek veel piespiests- right?

Relax
05-28-07, 22:28
tas ta ka buutu skaidrs par to stiklu, bet es laikam meegjinaashu saurbt un peectam ar kniedeem- taapat keisam visas kniedes buus jaaizurbj, lai izjauktu pa daljaam un visu iekshpusi smuki paarkraasotu!

Bet kaadu vadu tur labaak njemt cietu vai miikstu?

un cik noprotu iegriezta ir tikai viena puse un uzmautka keisa zaagjeetajai malai uz abaam puseem un tadar stiklu no iekspuses viss tiek veel piespiests- right?
mikstu,lai vieglak iegulj izgrieztajaas formaas, un idejiski doma ir -right

Kaibinjsh
05-29-07, 09:01
Manā zavodā tādas izmanto, nezinu gan vai atseviški tirgojās :D Un patreiz nav ar nekādas ieinteresētības staigāt pa noliktavām un jautāt :D Labāk sēžu vēsā kabinetā. :rolleyes: