View Full Version : Help! sms no web
Lieta tāda, man ir Bite/Bifri.. sūtot sms no bifri.lv man sanāk Ls 0,04 par 1 sms uz citiem operātoriem; piem ZZ. Mēģināju sameklēt netā, varbūt ir kur lētāk (vismaz Ls 0,02 par 1 sms).. bez rezultātiem. TVnet man never un tas e-on.lv vai kā.. reģistrācija nav pieejama :[ Būtu labi, ja nebūtu zīmju limits.. kaut gan ar 500 zīmēm ar būtu ok :]
Ieteikumi?
Instigater
11-10-08, 20:45
Vai tad email nevar nosūtīt uz telefonu?
Es nezinu, var ar Bifri? Un unlimited text.. un cik tas maksās? Man liekas LMT vai TELE2 kaut kas tāds ir :/
Instigater
11-10-08, 21:27
Man ir LMT, nekad par SMS no web nav bijis jāmaksā. Arī email uz telefonu ir par brīvu.
Hmm pat ZZ ir makas SMS no web... sviests :/ Ok, pieņemu, ka citi varianti ar biti/bifri nav.
Parcel kadu numuru uz bifri un davana sanemsi 1000sms uz visiem tikliem un bezmaksas sarunas sava tikla.
Parcel kadu numuru uz bifri un davana sanemsi 1000sms uz visiem tikliem un bezmaksas sarunas sava tikla.
Varu tikt pie linka/info par šo akciju? :)
p.s. sarunās bite tīklos jau it kā ir pa brīvu un sms Ls 0,01.
Pieslēdz Bitē kādu Variants tarifu plānu un par +2 Ls menesī sūti īsziņas uz visiem LV tīkliem bez ierobežojumiem. Man ap 2K īsziņu menesī sanāk nosūtīt.
DeadlyShooter
11-11-08, 08:38
Hmm pat ZZ ir makas SMS no web... sviests :/ Ok, pieņemu, ka citi varianti ar biti/bifri nav.
ZZ ir bezmaksas sms no web!
Pieslēdz Bitē kādu Variants tarifu plānu un par +2 Ls menesī sūti īsziņas uz visiem LV tīkliem bez ierobežojumiem. Man ap 2K īsziņu menesī sanāk nosūtīt.
Jā, bet tas man nav patstāvīgais pieslēgums.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.