View Full Version : MSI K8N SLI Platinum
Tā, pa weekendu, par spīti veselības trūkumam, ietestēju šito dēli :). Pirmie iespaidi pārsvarā pozitīvi - dēlis default setingos ir ļoti ātrs!!! Overclock setingi Biosā biezos slāņos, vienīgā probza ar voltāžām - Max CPU ~1.68V, un MAX Ram ~2.9V. Hardcore mīlētājiem un VX īpašniekiem šis dēlis nederēs :p ! Vēl viens Bugs, ko ievēroju, pieļauju(ceru), ka tas tiks izlabots ar jaunāku Biosu (dēlim virsū First Release :D ) - Windows nesadzīvo ar Alcohol 120%. Kā uzliek alkoholu, tā momentāni zilie nāves logi, mēģināšu likt Daemon Tools. Vakarā eksperimentēšu tālāk :) .
ko nozīmē ļoti ātrs? lasot testus par pamatplatēm no vienas sērijas parasti ir tā ka jamo starpība ir max 2-3%. pēc taviem vārdiem sanāk ka šamais dēlis savus līdzgaitniekus (ar tādu pat čipsetu) pārsteidz par 20-30% :D
jap - jams dēlis tikai value un tccx tipa ramiem. klokojot princeton value ramu esmu secinājis ka jamiem 2.9v ir max... vairāk neko nedod.
reku links uz raž. lapu
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=641
No MSI Diamond Plus varētu būt interesants.
Vdimm 4.1V :D
SLI 16x
Kads ir megjinajis kaut 4V kadreiz uz Winbond RAMiem iegruust? :rolleyes:
Es nē, bet citi ir.
Max ko esmu redzējis ir 300 2-2-2-5
http://img230.imageshack.us/img230/1799/300mhz2x256mb0qo.jpg
Nu tā, turpmākie iespaidi par MSI - vispār nekas, OC strādā Ok, pie 240 FSB HT strādā ar reizinātāju 5 !!!, atmiņas dalītāji arī strādā korekti(tā kā man ir absolūti no OC RAM, tad man tas ir īpaši aktuāli :)).
Par gļuku, kas man ir ar Alcohol 120 %, pēc manām domām nav MB gļuks, bet nVidia draiveru nesavietojamība ar softu, jo vakar instalējot kasti ar DFI Lanparty 250 Ultra-D iekšā, rezultāts tas pats - zilā nāve :p .
ko nozīmē ļoti ātrs? lasot testus par pamatplatēm no vienas sērijas parasti ir tā ka jamo starpība ir max 2-3%. pēc taviem vārdiem sanāk ka šamais dēlis savus līdzgaitniekus (ar tādu pat čipsetu) pārsteidz par 20-30% :D
jap - jams dēlis tikai value un tccx tipa ramiem. klokojot princeton value ramu esmu secinājis ka jamiem 2.9v ir max... vairāk neko nedod.
reku links uz raž. lapu
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=641
Piesējās pie vārdiem :)). Ātrs, tas bija domāts salīdzinoši, jo aplikācijas veras vienkārši fantastiskā ātrumā, ko nebiju novērojis ne pie Asus A8N SLI premium, ne pie DFI LP4 Ultra-D, abi dēļi ir bijuši manā kastē pie vienādām pārējām Konfām, bet varbūt tie ir vienkārši mani gļuki, vai manas līkās rokas :D :D .
Kuru draiveru - 6.70?
Gan 6.66 gan 6.70, lai gan uz DFI un uz Asus man Alkohols strādāja. Tas arī ir dīvainākais...
Ā, un uz DFI LP 250 liku virsū 5.10 draiverus.
Es izmantoju 6.53, ar alkoholu nav bijušas problēmas...
maniac - varbūt msi nav tik pārbāzsts ar fīčām? zin - katrs softs pie startupa noskanē devaicus - līdz ar to uz advancētiem dēļiem - bremze...
Ar ko alco labāks par dēmonu?
jā, arī mani tas incē, jo es pagaidām ļoti labi iztieku ar daemon tools. tiesa - mana vienīga vajadzība emulēt.
daeomonam ir plugins kas asociē failus pēc vēlmes un ikonas sataisa acdsee style.
kas vēl jamam?
deff_ins
Tavs avatar vienkārši OWNZ! :p
Ar ko alco labāks par dēmonu?
parastu iso/bin, cue emuleeshanas zinjaa nav labaaks, vienkaarshi different, bet ar alkaholu var tikt galaa ar kloniem, gan meuleeshanas gan burnoshanas zinjaa (thou D-T v4.03 ar iemaniijies peedeejos klonus emlueet gana labi, so alco paliek tikai burnoshana)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.