View Full Version : Viss par un ap Jagermeister...
Oki, dodam valja- jaucam utt... :D
par ko ir runa? :D p.s. vēl ir tikai 3diena,bet šeit visu dienu nesas pjanijs bazars.. Kas notiek?
vimba_zlobnaja
05-25-06, 23:07
Very original drink:
Jagermeister + apple juice :D
Danke, kad piebeigsu mixejumu ar kokakolu- pamegjinasu!
pec komentariem, esot labs dzeriens, redzes ko Jav`s no riita teiks. Vai ari neteiks :D
Kads tam sakars ar Jagermeister?
klau,kāds vēl drinks iet kopā ar ābolu sulu?
Pedejop reizi viskijam ari udens gaja kopaa, bet nu tad biju samagon ietekmee... :D
Nez, man ar abolu sulu iet ieksha tikai sņabis. Nepatik man tie brunie dzeerieni
Hmmm, kas par topiku! :>>>
Standarta recepte, saldeets Jaageris + sasaldeeta 100gr glaaziite un atseviskjaa glaazee Spraits ar ledu. :]
kas tas taads vispaar ir? kaukaads frichu shnabis? manas iekshas taadu nau baudiijushas!
jāgeris vislabāk ir viens + uzkožamais = šķēle svaiga apelsīna!
ābolu sula + vaniļas šņabis = normāls padzēriens (vairāk beibēm)!
Hmmm, kas par topiku! :>>>
Standarta recepte, saldeets Jaageris + sasaldeeta 100gr glaaziite un atseviskjaa glaazee Spraits ar ledu. :]
un laringīts garantēts :D :D :confused:
un laringīts garantēts :D :D :confused:
Nope, es vienmeer taadu lietoju nekaadu prbl. :]
kas tas taads vispaar ir? kaukaads frichu shnabis? manas iekshas taadu nau baudiijushas!
Nu teiksim tas ir driizaak frichu balzaams. Nav ruugts kaa muuseejais bet gan salds, garsho apmeeram peec padomju laikaa klepus zaaleem :]
Virsuu gan rakstits, ka tas ir 35% zaalju likjieris... :D
someonesick
05-26-06, 14:15
mans iecienītais Jager Mix ir Jager+ Abolu limonāde (gutas, lēta)... smeķee labi!
un trakakais ko esmu ar jageri darijis ir pie absinta piipeeshanas procesa, sulas vietā vinju lietojis (35%+70% laikam)
galvu nonesa pēc piektās reizes (pirmaas divas bija ar citrona sulu, paarejas ar jageri) un galvenais ka viss smuki deg, un man no riita galva bija svaiga... nekaadu pohu! :cool::o
http://www.jagermeister.com/welcome/welcome.com.aspx
sheit ir visaadas receptes!
jāgers ir gana garšīgs lai to dzert tīru un ne kā šnabi kad ātri rij nost lai tik nenopūstos - bet izgaršojot kā vīnu!!! variants ar apelsīnu ir baigs labs - paldies autoram par ideju ;)
a tā - ejiet uz bb - prasiet bārmenim kokteili ar bb - skataties kā un jautājiet kā tādu taisīt :)
viskijs + ablou sula = njammm :D
Man taa liekas, ka nav sanaaci taadu Jaageru dzert, cik jams maxaa? Mozj shodien jaapanjem un japamixee majaas kadaa kokteelii :)
Man taa liekas, ka nav sanaaci taadu Jaageru dzert, cik jams maxaa? Mozj shodien jaapanjem un japamixee majaas kadaa kokteelii :)
0.5L ~7Ls
0.7L ~10Ls
par ko ir runa? :D p.s. vēl ir tikai 3diena,bet šeit visu dienu nesas pjanijs bazars.. Kas notiek?
Nedaudz offtopic: Sito tu rakstiji 4dienas vakaraa! :D
Jēgerīc ir ok... Tāds sildoš dzēriens kīstot vēsā vakarā pa megapoles naksnīgajām ielām...
BTW, viņi tur ir dažādi modeļi, ja nemaldos. Ir kaut kādi kokteiļveidīgi arī tipa pa bišķim no katra...
Interesnati, kad pirmoreiz viņu dzēru, asociācija bija kā klepus sīrumam kaut kādam :D
uiiiii, mums ar Maniacu pirmaa pudelite jau tulit beigsies, uiiii ku labi garsho :D
eu, nu izbeidziet! :)
naaksies veel atrast naudu prieksh taa padzeeriena!
Man nav nekas jameklee... :D Priekaa! ;)
ko tur mekleet, tulit njemsim taxi un brauksim peec nakamaa
Pusvienos LV veikalaa alko nopirkt? :D
aplaupīs,ko tur daudz.Uzreiz kasti,lai pietiek kādam laikam. :D :D :D
Pusvienos LV veikalaa alko nopirkt? :D
tie, kas vienaa reizee, nopeerk 4 cpu, var arii naktii atljauties mazu kodieninju! ;)
hahahahaha, bet mosh mums ir savs veikals :D
BTW. tagad ari mees bidam diilu ar usa paardeveeju, par jauniem dzelzishiem :)
hahahahaha, bet mosh mums ir savs veikals :D
BTW. tagad ari mees bidam diilu ar usa paardeveeju, par jauniem dzelzishiem :)
Man arii ir paaris vietas kur var naktii sabiidiit labu alko :cool:
Ko vediisiet no aarzemeem? Dereetu Physix Agei karti iehavot :D
grrrrr, jageris veikalaa bija beidzies :mad:
auu, sifozais, mosh njem jaageri un brauc ciemos? :rolleyes:
Nja, kad piemet klat ledu un kartigi atvesina garso veel 2x labak... Mans iekritis Jägermeister atkaribaa tagad... :D
Baac, nesanaac vakar iehavot taadu Jaageriiti, bet pietiekams daudzums Русский стандарт arii izliidzeeja ljoti labi! A vienalga netiek valjaa no iesnaam un klepa :mad:
grrrrr, jageris veikalaa bija beidzies :mad:
auu, sifozais, mosh njem jaageri un brauc ciemos? :rolleyes:
Nebuutu sanaacis, jo nebija kas ved :///
Riit spriedums, mosh vinneeshu...
Tad laikam jaatliek uz next week buus... :o
Jo visi shoferiishi dzer. :D Vinjiem laikam liekas, ka man nav juutu, ieshu vien kost :cool:
Mango nektars ar sito drankji iet baigi lapi kopa :) tik izskatas pec suudiem :D Un ptrams mango Fanta :)
Nu manai rīklei viņš viens pats ir gana labs. Bez uzkožamajiem un uzdzeramajiem.
Un baigi feini ir ja viņu ieliek uz kādu laiciņu saldētavā lai atdziest un glāzītes no kurām dzer arī... Tad vispār laime pilnībā... :)
Njaaa gaumes ir dazadas.Man liekas ka nekaa briesmiigaka nav ko gruust riiklee :)
Nu visnormālāk dzert viņu kā Jegerbomb. Bet jautājums vai var viņu tā dzert lai piedzertos? Man liekas, ka nevar, tāpat kā balzāmu.
Mīļākais no grādīgajiem :) Ņammmmm. Vislabāk garšo no pudeles pa taisno. Tara arī ļoti acej tīkama. Veinīgi baigi salds. Padzeru tēju bez cukura pa vidam, kad visa mute pārcukurojusies. Kad ir alus padzeršana 'līdz galam', tad ir patīkami, kad blakus alus kausam ir glāzīte jāgera. Ai, cik daudz skaisti bezfilmas brīži mums kopā ar zaļo ragaino bijuši... :D
Jageris + Energy drink = 24h mokoša bezmiega!!! :D
Savu sirsniņu un smadzeņpodu nemaz nav žēl? Apbrīnoju idiņus, kas alkoholam mauc klāt energy suslas... Alko jau tā dod nejēgā lielu būstu (drīzāk gan slodzi) organismam, kur nu vēl šitie brīnumi, kas izpumpē tevi galīgi sausu. Viena bundža tādas suslas = viena nedēļa vitamīnu diēta. Vismaz... Ja tu ļuļķē zārka naglas, tu taču nemērcē viņas magoņu pienā vai neapkaisi ar heroīnu?
Austrijas sleposanas kalnos loti populaars dzeeriens bija jaagertee tirgo visaas kafejniicaas.
Jagermeistars ar kautkaadu teeju kopaa, dzer pie pusdienaam-man negarsoja.
Man patik tīrajā vai kokciks tipo sitads: 100 vai 50g jagers(atkarigs no individa), dzērveņu vai ja nav, tad upeņu susla, ~150g sharks.
Savu sirsniņu un smadzeņpodu nemaz nav žēl? Apbrīnoju idiņus, kas alkoholam mauc klāt energy suslas... Alko jau tā dod nejēgā lielu būstu (drīzāk gan slodzi) organismam, kur nu vēl šitie brīnumi, kas izpumpē tevi galīgi sausu. Viena bundža tādas suslas = viena nedēļa vitamīnu diēta. Vismaz... Ja tu ļuļķē zārka naglas, tu taču nemērcē viņas magoņu pienā vai neapkaisi ar heroīnu?
Pagaršo, mediķi, un tad muldi. Ir tā vērts. Jāgeris ar enerģiju ir vienk. ideāls.
Nu, tad pļumpā vien tālāk. Ne jau man tevi mācīt, guru... Jāgerītis ar dzērvenīti gan ir labs.
nu energy ar alko ljoti "labs" iekshaam arii esot, ja jau girbas kko nobeigt tad droshi, man tie energy neko nedod, taapeec arii nedzeru, taapat kaa kafija :D
lai buutu pa teemu, to jeegra meistaru vispaar neemsu megjinaajis :D gan jau kkad :D
hehe...mironi paceelushi :D Bet nu jaa....man atkal otraadi...energjijas dzeerieni kakraz ir tas, kas vajadziigs, jo asinsspiediens suukaajoshs.....bet runaajot par temu, atbalstu jaagermeistaru pliku ar apelsiina shkjeeliiti...vislabaakaas kakla zaales kas ir :)
hehe...mironi paceelushi :D Bet nu jaa....man atkal otraadi...energjijas dzeerieni kakraz ir tas, kas vajadziigs, jo asinsspiediens suukaajoshs.....bet runaajot par temu, atbalstu jaagermeistaru pliku ar apelsiina shkjeeliiti...vislabaakaas kakla zaales kas ir :)
es ceru ka tu nerunaa taa par manu bildi, a to nepatiikami :mad:
es ceru ka tu nerunaa taa par manu bildi, a to nepatiikami :mad:
muah :D :D
nee...runaaju par teemu, kas ir ljoti JAUNA :DDDD
100g Jägermeister + 50g apelsīnu sulas + 250ml Shark
super :)
vai arī Jägermeister + granātābolu sula
Tīrajā, un miers mājās! Besī tā jaukšana kopā...
Un ņemot vērā, ka es nedrīkstu dzert alu/vīnu/šampi/fakin' sidrus utt., nākas izlīdzēties tikai ar grādīgo. :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.