View Full Version : Tele2 gļuki
Klau,vēl kādam šobrīd neiet TELE2 patstāvīgais pieslēgums? Man jau kādas 2 stundas neizdodas neko nosūtīt vai piezvanīt.Muterei tas pats.
hmzz... gan jau labo kko...
Hmmm, the same here, nezinu vai var aizsuutiit SMS, bet krediitu nevar paarbaudiit ar ZZ! Tachu sazvaniit mani un es citus varu!
Mani nevar sazvanīt no Tele2,es ar nekur nevaru piezvanīt.No mājas telefona uz savējo piezvanīt izdevās... Pilnīga mistika...
Mani nevar sazvanīt no Tele2,es ar nekur nevaru piezvanīt.No mājas telefona uz savējo piezvanīt izdevās... Pilnīga mistika...
Jaa, es paarbaudiju no maajaam ar parasto Lattelekom klausuli uz mobzi un otraadi, kas notiek ar LMT - nezinu, nav pie rokas pagaidaam neviens LMT klients!
No LMT mani arī nevar sazvanīt.Man uz LMT zvanot,atskan pīkstieni un viss.Bļaaa.... Kā mani tas kaitina. :mad:
Tas pats. Rāda, ka nav piekļuves tīklam.
cik dzirdēju,šitais sviests dēļ pārejas uz 8 ciparu numuriem.Kāds laikam ne to pogu nospiedis. :mad:
Bļāviens ... tāpēc brīnījos kapēc vakarā pazvanīt nevarēja ..
DeadlyShooter
05-26-06, 20:25
Kompensēja man 1Ls par pusdienu bez sakariem.. nezinu smieties vai raudāt. :mad:
Kompensēja man 1Ls par pusdienu bez sakariem.. nezinu smieties vai raudāt. :mad:
Vis labākais ko vari izdarīt tad tas ir... samierināties :)
Un sakaru traucējumni nebija dienā,bet gan(par laimi) vakarā.
Tele2 gļuki turpinās?
Man šodien atnāca tele2 reiķins ar sarunu izrakstu sākot ar 23. maiju līdz 31. maijam :D
xex tele2 vispaar ruleee amn kaadu aliku regulaari anaca ka amn jau ir 16 ls apmaksaati no telefona reekjina, :D taa bija akadus 5 meeneshus, a tev s944 jaamaksaa tikai par to mazo streekjiiti?
a tev s944 jaamaksaa tikai par to mazo streekjiiti?
Nē .. jāmaksā ir 10 Ls, bet tās sarunas no 23 līdz 31 ir tikai pa ~2 Ls kaut kur ...
ta jau nekaada reaal labuma nav, man baigi suudiigi palika kad biju jau pieradis ka tele2 apmaksaa 16 no mana reekjina jo es ar to naudu aju reekjianajos, nelabi bija akd vinji vairs neatmaksaaja:D
Šodien tele2 atsūtija atkārtotu maija reiķinu ar kļudu labojumu un visām sarunām :D
Man ar tikko pirmais rēķins atnāca,abonešanas maksa nez kapēc 5,96ls,paredzēto 2,99ls vietā.Rīt jāzvana.
o man arii jau otrais tele 2 reekjins kaut arii jau atnaaca sms ka pirmo atnaakusho esmu apmaksaajis:D
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=499&stc=1&d=1149861845
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.