View Full Version : Lattelecom komplekts - DTV + Internets 2.
Padalīšos ka es ar savu sāpi...Kādu laiciņu atpakaļ gaudoju par to, ka Ogrē nav jēdzīga TV pakalpojumu sniedzēja. Biju gatavs jau likt Viasat, taču pārdomāju. Šon man atkal Viasats bombīja ar savu nolādēto akciju:D - nolēmu, ka beidzot šitam ir jāliek punkts. Vēl jo vairāk tādēļ, ka no nākošā gada Ogres kabeļ-monopolistam būs jāmaksā arīdzan par defaultajiem 5 kanāliem 9Ls/mēnesī (un to nu es nedarīšu). Paskatīju apmēram visus man interesējošos piedāvājumus un nosliecos kaut kā uz Lattelekom'a pusi - cena sakarīga + divi pakalpojumi vienlaikus. DTV un internets līdz 5Mbit. Patreiz šiem tur arī ir tāda kā akcija (man jau tās akcijas dikt tīk:D)
Salasījos Lattelekoma forumā par DTV sūnaino kvalitāti un attiecīgā dienesta supportu:rolleyes: Tad nu gribēju noskaidrot kā tad galu galā ir - vai tiešām interneta ātrums nav attiecīgais?; Vai DTV kvalitāte ir slikta un bilde/skaņa raustās?; Vai attiecīgais supports sūta divas mājas tālāk?
Šim piedāvājumam ir gan savu plusi, gan mīnusi.
Labs: nevajag montēt nekādus šķīvjus/iekš menu TV programma/pie izslēgta TV dekodera torentos var dabūt 10Mb/s/ var pārslēgt gan valodas, gan titrus.
NElabs: kvalitāte apmēram 640x480/ dekoderis lēni pārslēdz kanālus un vispār menu tāds bremzēts, kā saka Igauņu gaumē.
Suporta kvalitāte atkarīga no mēness fāzēm :D
Paldies par info ;)
varbūt vēl kādam ir kas labs/slikts sakāms?
Nu to kanālu pārslēgšanos un menu Igaunīgumu es vēl varētu paciest:D
sēžu "laukos" apmeram 5 km no centrāles, lietoju inetu + 2 televīzijas, par ātrumiem nesūdzos - atbilst tam ko proxis raxta, pac TV neskatos, sīkie un fāterīts par kvalitāti nesūdzas - cena varētu būt visam komplektam drusku maigāka, bet nu tas laikam nenotiks :)
Nu attēla kvalitē toč ir slikta.... Uz maza TV varbūt vēl kautkā, nezinu. Un kad uzlieku torrentus laikā, kad iet TV, tad viens no diviem ir jāslēdz ārā. Tv nejēgā sāk raustīties. Bet laukos ir VIASAT, bilde ir daudz baudāmāka.
nu kad tā tv bija na šaru testa režīmā, uz 19" crt fullskrīnā bilde bija nekāda, lai neteiktu vēl vairāk, pieļauju ka uz lcd (un lielāka) būs vēl sliktāk
Varētu es sarakstīt kādas 5 lapas, ar to, cik raibi ir gājis ar LTK 3. mājas komplektu. Ta nets neiet, tad televīzija ik pēc pāris minūtem iesalst, tā vel kaut kas, ta vel. Uz doto brīdi situācija tāda, ka ik pa laikam noraustās televīzija un max ko var dabūt, ir 450kbps download ātrums datorā. Televīzīju gan skatās tikai senči, bet personīgi tik sarūsējušu naglu pakaļā es negribētu. Zvanīts ir simtiem reižu, un kā jau domājams, viņu galā viss esot kārtībā. Pirmos 2 mēnešus pēc pārslēgšanās no 2. MK uz 3., nets pazuda apmēram divas līdz 3 reizes minūtē. Vairs gan tā nav, bet tapatās vienas vienīgas problēmas (moš neta melnais caurums :confused: ). Tā kā LTK ir vienīgais jebkuram pieejamais un +/- ar kaut kādu nebūt tehnisko atbalstu (izsaukums nekad netiek atteikts, vienmēr cenšas darīt kaut ko lietas labā) provaideris mana apkaimē, nākas vien sadzīvot.
Tā kā LTK ir vienīgais jebkuram pieejamais
shito vari izmest no galvas, pazīstu cilvēkus kuriem tepat Rīgā atsakās ievilkt..
vimba_zlobnaja
10-21-08, 19:00
A tāpēc ka firmas vai āju pārvaldnieki ir noslēguši līgumus, vai jāvelk kilometriem.
+/- true ko teicis Proxis. Vien tas ka supports arī ir cilvēki un ja uz tiem brauks augumā jau ar pirmajiem vārdiem, tad sūtīs pāris mājas tālāk pie izdevīgākā momenta. Tas ir likumsakarīgi.
Instigater
10-21-08, 20:01
Lattelekom ir vēl viens piemērs, kā sa**** labu risinājumu, web servisa bāzētais televīzijas portāls ir megabremze. Godīgi sakot, pat Remote Desktop ir ātrāks uz DSL līnijas.
ir ok šis pakalpojums, kvalitaate dtv ir atkariiga no kanaaliem un pat videomateriaaliem vienaa kanaalaa, ltv1 seriaalaals Liktenja liidumnieki bija riktiigi ok, skatos ar projektoru 1024*768 ar 2m diagonaali un ir ok. skanja dazhiem kanaaliem ir normaala tb iet 5.1 kaa naakas pozitiivi ka dekoderim ir koaksiaalaa audio izeja, tb visi 5.1 pa vienu draati iet. Un var gan [paraleeli kachaat un skatiities nav nekaadu probleemu
vai no foruma neviens nepārstāv VIASAT?
Varbūt beidzot izdarīsi secinājumus, Tev jau Bootā visi iesaka ņemt Dream/Openbox un $āri , ja vēl paņem HD tjuneri piem http://www.eurosat.lv/articles.php?lng=ru&pg=1877 ,tad bilde būs ideāla uz lielā LCD TV, bet ja nu gribi sākumā maksāt 0Ls un pēc tam sēdēt uz līguma ar sūdīgu pakalpojumu...Lūdzu, Viasat un LTC gaida!
tas bija man?
manuprāt man nav nekāda sakara ar boot (sen jau), bez tam pats zinu visu par šari utt.
viasat pārstāvim varētu palūgt izdzēst dažus tel. numurus no datubāzes! ;)
Nē, tas adresēts topika autoram ACID http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=99682&hl=acid&st=50 Ar Viasat man arī nav nekāda sakara,(nesen gan zvanīja un piedāvāja savus pakalpojumus, izstāstīju šai, kas ir EPG un ka Viasatam tā nav, līdz 5.1 skaņai nemaz netiku... )
vimba_zlobnaja
10-22-08, 20:02
VIastam izdz;est telefonus??? Ha smieklīgi. Tie nav Viasat, Baltkoms, Izzi utt kas zvana, tie ir nabaga tele-salles operātori kuriem ir bāze ar telefoniem, sarunu čeļvedis un močī. Man visi šie kantori ar slāvisku intonāciju, bet pasmuku meitenes balsi ir mākušies virsū katru nedēļu. Pat nevar paspēt pateikt ka esi no LTC, lai atšujas. a datubāzi protams hvz kur dabū, bet gan jau ka likumīgā ceļā. Bet varbūt arī ne. Viņiem par to nav nekādu bēdu. Turpinās zvanīt un viss.
kur jūs raujat šitos zvanītājus ? kad vēl bija parastais vadu telefons, tad tak ltc līgumā atlika ieķeksēt "nevēlos publiskot savu nr", un savu mūžu tādus nepieredzēju, jeb tagad ltc ir sācis tirgot arī šitādu datubāzi ??? un debilajam numuram pāris reižu tikai ir atnākušas spama sms, un arī tad no kantora, kurā ņēmu kasko, tā ka izcelsme zināma
vimba_zlobnaja
10-22-08, 21:18
Man uz mobilo zvana ;)
Man Ikskjilee prieksj TV ir Viasats - nav probzu + prieksj ineta ir LTK MK2 - nav probzu.
Inet Tv ir kaka by default. Laikmetaa, kad cileeki skataas Blueray kvalitaati, tas ko piedaavaa LTK ir nepienjemami.
[sheit bija nesmuks un nejauks posts no manas puses mirkļa vājuma iespaidā]
izskatās, ka autors ne vien nelasa uzmanīgi atbildes uz saviem jautājumiem, bet arī nepārlasa savus textus un neizskaita līdz 10 pirms postēt savu žulti
noname
Es lasu un pārlasu....kā arī vienmēr esmu pateicis paldies par noderīgām atbildēm un idejām. Savukārt šajā gadījumā man nepatīk, ja man mēģina uzspiest variantu, kuru es nevaru atļauties un par ko esmu skaidri un gaiši izteicies.
Nu tad parēķini, kāpēc nevari atļauties- LTC MK1 maksā Ls 14.90, LTC TV maksā Ls 24.90 mēnesī, paplašinātā paka Ls 5 vēl klāt.Neredzēsi TV3+,TV6 u.c. populārus kanālus.Kopā tātad TV izmaksās Ls 15 mēnesī, Inets vajadzīgs abos variantos.2 gados kopā Ls 360 par LTC TV. Pērkot pašu lētāko variantu-Opensky/Flexbox/Openbox komplektu(šķīvis+3galvas+uztvērējs par Ls60) un papildus šķīvi un cirkulāro galvu NTV+ un LanComBox Ls 30 , lai tas viss darbotos bez kompja, izdevumi būs nedaudz virs Ls 100.Apmāram tikpat maksās arī piem. Netbox + 2šķīvji(vai 1 liels) un 2 galvas.Par Via*** un NTV+ $āri samaksāsi 2 gados max Ls 120 un redzēsi daudz vairāk un labākā kvalitātē.Ietaupīsi vismaz Ls 100.Vai tas ir slikts variants?!Vai mēs visi esam muļķi, tie , kas neskatās uz Via*** un LTC TV pakalpojumiem ?!
Paskatijos kaadus kanaalus LTK piedaavaa tajaa DTV paketee... smiekliigi. Labaak njemt kaukaadu IPbox vai dreambox vai ko taadu un AJAAA! :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.