PDA

View Full Version : Autoserviss ar diagnostiku

Skunsss
10-19-08, 14:26
Vajag manam pepelacam vienreiz tikt normālā autoservisā(tādā kur pat čekus izsit:D) un vēlams ar dzinēja diagnostiku ,kaut kur Jūrmalā vai Kauguros(autinš
sācis riktīgi niķoties -tālākos braucienos bail brauk :D:mad:).....

Iesakiet vienvārd sakot,plīz ...

Latish
10-19-08, 15:09
marka, gads?

Skunsss
10-19-08, 15:35
Skoda Felicia 1999 gada.

josi
10-19-08, 20:18
Kaut kādus sīkumus labot auto es dzenu uz Hercogu (blakus Kauguru policijai), bet par diagnostikas iespējām tev tur pašam jāinteresējas. Tad vēl ir Veģi Slokā un blakus pie gāzes uzpildes vēl kautkāds, kura nosaukumu tik neatceros - tie varētu būt lielākie servisi tajā pusē.

Skunsss
10-19-08, 22:48
Kaut kādus sīkumus labot auto es dzenu uz Hercogu (blakus Kauguru policijai), bet par diagnostikas iespējām tev tur pašam jāinteresējas. Tad vēl ir Veģi Slokā un blakus pie gāzes uzpildes vēl kautkāds, kura nosaukumu tik neatceros - tie varētu būt lielākie servisi tajā pusē.

Ja runa ir par servisu kas atrodas netaalu gaazes uzpildes Dubultos -tnx,negribu..:D
Tie shakaalji jau 2 meenesi nevar pasuutito bampera detalju sagadaat (a par detalju es jau samaksaaju vinjiem ,solija 1 nedeljas laikaa dabuut)...
Bet nu ko var gribeet no slaavu kantora....

Instigater
10-20-08, 02:35
Jūrmalā nav normālu autoservisu. Labākais ir Hercogs un arī tikai tad, ja dod remontēt tam jaunajam latviešu čalītim, krievs tur totāls stulbenis.

perkonens
10-20-08, 12:07
Ir vēl Autoklubs, bet tas ir Jūrmalai otrā (Rīgas) pusē!

Skunsss
10-20-08, 17:08
Hmm,seksualaas minoritaates :D kas ieprieksheejo reizi laboja manu pepelacu ir kaut kur nozaudeejushas bukseeshanas aakji (pepelaca)...

Jautaajumas vai tam aakjim ir obligaati jabuut lai izietu teh. apskati ?

A to mani pamazaam jau paranoja saak pievaaret...

Ps. Pepelacam kaa izradijaas mira nost sadalitaajs ...

Kaibinjsh
10-21-08, 07:59
Diez vai. Man ne aptieciņu skatījās, ne ugunsdzēšamo. Valmieras TA gan visu kārtigi izpurina, salīdzibot ar Rīgas TA.