View Full Version : EOZ D2oL Team Latvia.
Visi kas tieshaam veelas pakarseet savus kristaalus un pabiidiit mazo Latviju taalaak pasaules liimenii laipni aicinaati EOZ D2oL komandaa!
EOZ Team Latvia D2oL komandas statusa links: http://app.d2ol.com/memberServices/teamProfile.jsp?id=10033
Jauna D2oL lietotaaja regjistraacija: http://app.d2ol.com/memberServices/createMember.jsp
D2oL lietotaaja kontrolpanelis: http://app.d2ol.com/memberServices/memberLogin.jsp
D2oL klienta lejupielaade: http://www.d2ol.com/dOL/download_instructions.html
D2oL FAQ: http://www.d2ol.com/faq.htm
Lai vareetu veiksmiigi piesleegties EOZ D2OL komandaa ir jaanolaadee D2oL klients, jaanoinstalee, jaanoraada ieksh D2oL klienta sava emaila addrese kurai ir obligaati jaabuut taadai pashai kaa veelaak regjistreejoties! Kad klients buus ielaadeejies augsheejaa stuurii buus redzams Node ID XXXXX numurs, kursh ir jaapieviesh regjistraacijas laikaa vienaa no prasiitiem laukiem. Pieregjistreejamies ieksh D2oL. Kad esam autorizeejushies ieksh D2oL kontrolpanelja tad zem sadaljas My Team nospiezham pogu Join un izveelamies komandu EOZ Team Latvia. Peec paaris stundaam buusiet redzams komandas listaa. Iesuutiitie rezultaati uzreiz nepievienojas bet diemzheel peec kaada laika. Veelu veiksmi, kopaa mees buusim real powah! :]
vai ta ir iespejams ka es uz savu kompi tagad savelku to rekjinamos (2000 gabalus), man atsledz netu uz ilgu laiku, un kad izrekjinaats tad panjemu to folderi iekopeju kadaa matricaa un aiznesu pie drauga kam ir internets, un no vinja kompja uploadoju izrekjinatos un novelku jaunos rekjinamos? vai arii shamaa programma kautko lasa no registriem vai velkadelj vajag tieshu to kompi kur vinja uzinstaleeta un kur tika rekjinats?
i`m in position, eoz, leader!
brx, principa ta vajadzetu buut, tikai kopee visu softa instalaciju..., tikai jautajums, vai tas brinums negribees citu nedes ID? Itkaa jau nevajadzetu.. oz no sakuma nomegjini kadus 50 parekjinat...
brx, principa ta vajadzetu buut, tikai kopee visu softa instalaciju..., tikai jautajums, vai tas brinums negribees citu nedes ID? Itkaa jau nevajadzetu.. oz no sakuma nomegjini kadus 50 parekjinat...
Pie reizes vajag apskatiit regjistros vai D2OL klients nav izveidojis savu atzaru, ja jaa tad jamo vajadzeetu noexporteet reg failaa.
Man arii doma ir izveidot celjojosho nodi ar kuru ik palaikam varu pasuukt sveshu kompju powah :>>>
Ja nepalielinasim jaudu, tad sada tempaa 6. vieta busim peec apmeram 18 nedeljam. Tatad 1. septembrii noteikti jabuut 6tajiem!
Jauda ir! Kaste visu laiku, protams, kad tas iespeejasm, tiek kurinaata :D
Reali labs rezultaats, ciinja par vietaam:
7 Kashelz 2 559 11,180
8 mamikelis 1 559 11,179
Man tikai par vienu Confu vairaak :p
Es tiko gribeeju teikt ka liidziigi kaa man ar Vimbu bet iechekoju rezultaatu. Vimba kas noticis? Kur ir powa?
vimba_zlobnaja
05-24-06, 14:49
Es jau teicu, by by D2OL. Welcome Folding@Home. Nez tas kaspara izlēciens galīgi pārvilka strīpu. Foldings kaut nesmukāks, lēnāk rēķinās, utt, bet komūna tur ir daudz nopietnāka. Paskataties LV tīma statistiku. Man viņa ļoti patīk.
http://folding.extremeoverclocking.com/user_list.php?s=&t=41587
Arī kopējais biku paslīdējis uz leju, jāpalīdz. :o
P.S. Nezinu kur, nezinu kā, bet viena node kaut ko izmisīgi mēģina rēķināt. Pats esmu makten pārsteigts.
Nu re, saakaas. Bet nu ok, ja jau izleemi tad ko dariit. Vismaz paldies par 2.2k kanditaatiem :]
vimba_zlobnaja
05-24-06, 16:47
Kad apniks Folding varu padomāt arī par citu projektu ;)
Jacer ka Jav pacels kasti, citadi man jau aknas 24h savu mociit, aizvietojot. Pieetu vel pagali pasacienam - 3100+ Semproni :D
Mana kaste pagaidaam atpuushas nakts D2oL triecienam.
Respect, mees esam #19 vietaa! 8]
Mana kaste pagaidaam atpuushas nakts D2oL triecienam.
Es gan stumdos leenaam uz augshu EOZ topaa :D Nevar jau konkureet ar jums visiem, ka sho softu burnojushi un laidushi jau krietni ilgaak nekaa es, man tikai 4 days un veel bik + arii dzen viena kaste ar divaam noodeem... bet lai nu kaa, gan es kaadu veel apsteigshu ;) Pa naktiim arii negribaas atstaat :(
Es gan stumdos leenaam uz augshu EOZ topaa :D Nevar jau konkureet ar jums visiem, ka sho softu burnojushi un laidushi jau krietni ilgaak nekaa es, man tikai 4 days un veel bik + arii dzen viena kaste ar divaam noodeem... bet lai nu kaa, gan es kaadu veel apsteigshu ;) Pa naktiim arii negribaas atstaat :(
Katri punkti ir veerti, nav skjirbas vai ar Sempronu vai ar FX'u reekjinaati. Nav jaaciinaas savstarpeeji bet gan ar citaam komandaam! Es tikai priecaashos ja kaads apsteigs mani jo tad mums buus veel klaat 2.2k kandidaatu :] Anyway respect tiem kas biida muusu D2OL komandu uz Top5! Kopaa mees esam real powa!
Kashelz,ir ok.Man jau arī rēķina tikai viena node,divas ir tapēc,ka softs tika pārinstalēts.Tikai man kompis ir ieslēgts kādas 18h diennaktī,jo guļu maz. :D
Ceru, ka nodegusi tikai mate un sonedelj beigas... nakosnedelj sakuma busu uz pekaam :D Divaina kartaa pec kaut kada restarta viena 3GHz Pentaka kaste neturpinaja rekjinat :( Tikai soriitpamaniju un iestelleju, lai vienmer rekjina... :D Danke krishxxx par helpu!
PS. Cinja savaa starpaa tikai veicina musu komandas progresu, ja kas! ;)
Jau #18 vieta! :] Pievienojies veel viens powa - Arko!
Cerams ka jamam sanaaks iejuugt darba Dual Xenon Dual Cori kaut pa nakti pareekjinaaties.
Buutu lapi 4 nodes uz vienas kastes :] Cik sapratu ir pieejami divi taadi kompji :>>>
Uhh, speeks :) Man jau tiik, atkal kaadu apsteidzu, 835 candi un 16,700 confas + veel kaut kas sareekjinaats, gribu pacelties veel par kaadu vietinju :p
Mees ir stipri! :) Anandtech un vispaar 10mitnieks ir stiepiena attalumaa... :D
BTW, kas ir ar Niklass? Jams reekjinaas vai nulles statusaa karaasies?
vimba_zlobnaja
05-25-06, 11:37
Ak tu dies, nu lai tak karājas. Vakar slimajam paprasiju lai pieskaita savus confus šim tīmam, bet viņš jau divus mēnešus neko nav izrēķinājis. Slikti ka paprasiju?
Niklass vēl guļ. :D Ja nopietni,parunāsim ar viņu,gan jau sāks rēķināt.
Lietai sakaraa ar Niklass japieiet nopietni... (http://greywolf.critter.net/images/gallery/critters/kitsumi-kick.jpg)
Ak tu dies, nu lai tak karājas. Vakar slimajam paprasiju lai pieskaita savus confus šim tīmam, bet viņš jau divus mēnešus neko nav izrēķinājis. Slikti ka paprasiju?
Protams ka nee, jebkursh bonus confs naak mums par labu! ;] Slikti ir tas ka tu vairs normaali nereekjini :]
vimba_zlobnaja
05-25-06, 13:15
Paskatīšos kāda būs mana izaugsme Foldingā. Tad apskatīšos, kas par zvēru ir "N-body cosmological simulation" Bildītes jau baigi smukās ;) Tad tu būsi mazliet atrāvies un man varbūt radīsies iemesls tevi "nokost" (tāpat kā pagājušajā reizē).
P.S. Bāc nu nesaprotu kur un kas man rēķina tos f***ing 20 confus dienā...
Paskatīšos kāda būs mana izaugsme Foldingā. Tad apskatīšos, kas par zvēru ir "N-body cosmological simulation" Bildītes jau baigi smukās ;) Tad tu būsi mazliet atrāvies un man varbūt radīsies iemesls tevi "nokost" (tāpat kā pagājušajā reizē).
P.S. Bāc nu nesaprotu kur un kas man rēķina tos f***ing 20 confus dienā...
Nu ja es reekjinsshu videeji 20h dienaa tad nokost tev mani praktiski buus imposible mission... :cool:
Atstaaj mazo nodiiti mieraa, lai tak klusiibaa reekjina :>>>
Angelz, juus tak ramus panjeemaat kaudziiti, staasti cik labi ir tie modulji, kam Samsung UCCC chipi @ 2 x 1Gb? Te izskataas, ka var dabuut vienu paariiti, kas celjas 280HT pie zemiem voltiem :p Ta varbuut var panaakt, lai atraak reekjina Candus...
Ndaa, paskatoties, ka lideru komandam ir virs 200PC un dazham labam pat bik zem 1k PC, tad jasak domat, ka mes te esam entuziastu barinjsh, ar shitadu progresiju :D
Angelz, juus tak ramus panjeemaat kaudziiti, staasti cik labi ir tie modulji, kam Samsung UCCC chipi @ 2 x 1Gb? Te izskataas, ka var dabuut vienu paariiti, kas celjas 280HT pie zemiem voltiem :p Ta varbuut var panaakt, lai atraak reekjina Candus...
Man ar taadiem reekjina, Melniem G.Skilliem 2x1Gb HZ seerijas :] Iet @CL3-4-4-8, SuperPi 32M @283HT pie sazhmiegtiem subtaimingiem. Voltaazha ~2.7v
vimba_zlobnaja
05-25-06, 16:24
Aiziešu mājās arī savus 3200 G.Skillus pamocīšu pie 3-4-4-8. Ui ku liela zloba būs ja pārlīdīšu 270HT
Big.A -> Pirmajā reizē tu arī biji atrāvies ar 500 punktu pārsvaru, nokodu un pārkodu tevi 7 dienu laikā ar 250punktu handikapu.
Angelz, cik zem tevis ir PC? tip cik tiek paraleli kurinats zem tava email..?
Angelz, cik zem tevis ir PC? tip cik tiek paraleli kurinats zem tava email..?
Pagaidaam 2 nodes griezhaas uz manas maajas kastes Op170@2.88ghz uz katras kores pa vienai un viena uz darba kastes P4 2.8Ghz bez HT. Kopumaa 2PC.
Es kaadus 100k confus savaakshu tad kaadu laicinju ljaushu kastei atpuusties.
Yeeah, esam shodienas komandas topaa #4! Taa tureet! ;]
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=390&stc=1&d=1148568731
How how how, es tuvojos leenaam 1k atziimei ieksh izkalkuleetiem candiem! :D Juutu, ka kaste jaatstaaj ilgaak iesleegta nekaa parasti, varbuut var pabiidiities pa vienu vietu taa turpinot :)
Sodien ar krishu parkapsim 2K atzimi. :D
PS. Nevaru sagaidit plati... :mad: Angelz 1K parsvaru uzaudzejis.:o
Jav, recpect! Welcome to 2k line! :]
Es ar nepacietiibu gaidu kad Arko pieviesiis 8 nodes uz 2x Dual Xenon Dual Core... :>>>
vimba_zlobnaja
05-25-06, 17:58
EOZ labākais sniegums bija vienreiz ~1500confu pa dienu. Nu ja cilvēki sasparosies varbūt kādreiz arī tiksiet līdz tādam pat līmenim.
Iisteniibaa statistika ir jaaievaac pashaa dienas biegaas ap plkst. 23...24 vai pat naktii.
Shamaa ir tikai 10:34AM
Pie kam, cik daudz no komandas regjistreetaam kasteem reekjina vismaz 15h nostopaa?
Mana maajas pagaidaam reekjina videeji 20h dienaa. Nabaga karstaa darba kaste 24/7 nonstop... :]
a mees te ar svaam dziitaam kasteem zaalju vietaa virusus nevarm uzgeneret? :D kas zin kas ar rezultatiem var nogljuciit, vai arii tie tur otraa galaa parbauda kas mums te ir sanaacis? :D
Nja, projekta autori varetu realtime vai vismaz regularu ik pec 30 minutem refreshu tai statistikai veikt...
Nja, projekta autori varetu realtime vai vismaz regularu ik pec 30 minutem refreshu tai statistikai veikt...
es savas pirmaas skores prieksh jaunaa teama dabuju gaidit kadas 10 -12 stundas :mad:
Es vel ik pa bridim censhos 3100+ sempronu pieslegt EOZ, bet tas ir nereali, ja zinams, ka masa jamo lieto nonstopa + restarti iet viens pec otra :D
EDIT: EOZ D2OL team`am pievienoju velvienu klokotu kasti @2250Mhz :) Speks, kur tu rodies :D
Aiziešu mājās arī savus 3200 G.Skillus pamocīšu pie 3-4-4-8. Ui ku liela zloba būs ja pārlīdīšu 270HT
Big.A -> Pirmajā reizē tu arī biji atrāvies ar 500 punktu pārsvaru, nokodu un pārkodu tevi 7 dienu laikā ar 250punktu handikapu.
Tikai taapeec ka nereekjinaaju visu dienu un pietam veel single channel'aa ar vienu 512mb moduli! :] Tagad kui, man powa lielaaka :>
Zilajiem ZX G.Skiliem mazaaks o/c powa nekaa melnajiem HZ. Paskaties kaut vai XS raamju o/c statistiku...
Subtaimingi ZX arii neper... :]
eu nu ****a, gribu pa naktiim shito griezt bet man ir probleema...
uzinstaleeju, ierakstu epastu, un tinksh, restarts... pc 100% stable, pat pie default tas pats... HEEEELP!!! :confused:
mans PC tiek kuriits visu cauru dienu, paraleli spelem un filmaam,tak shto jutos noderiigs eoz.lv :D :o
ja neesmu parskatijies, tad Vimba`m pieder labakais no
Best Candidate Found: -15.43 kcal/mol
chaliitis iebraucis lielakajos minusos no teama :D
Wee, man 1K+ :D Angelz ar uzdieneejis uz 3.2k+ :]]]
izskatās, ka šis ir topiks, kurā visbiežāk vārds powa parādās :D
vimba_zlobnaja
05-26-06, 09:15
Tas rezultāts bija no pēdējās iesūtītās partijas. Mīnusi man patīk, jo lielāki jo labāk :zloba: (Angelz, nevar iebikstīt vēl vienu smailiju ar varen niknu sejas izteiksmi un shortkatu uz šādu saīsinājumu?) http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/a050.gif
Tas rezultāts bija no pēdējās iesūtītās partijas. Mīnusi man patīk, jo lielāki jo labāk :zloba: (Angelz, nevar iebikstīt vēl vienu smailiju ar varen niknu sejas izteiksmi un shortkatu uz šādu saīsinājumu?) http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/a050.gif
Es lapraat iebakstiitu sarakstaa kaudzi ar smailiem, avataariem utt. bet deelj viena cilveeka viss nenormaali bremzeejas. Ceru driizumaa mainiisim EOZ Servera padariishanu kardinaali lai izmainjaam/fixiem/updeitiem/utt forumaa nav atkariiba no viena cilveeka. Same shit saistiiba ar mailiem utt utt. Karoche besiigs temats.
izskatās, ka šis ir topiks, kurā visbiežāk vārds powa parādās :D
Mr.L kur ir tavs powa, kapeec nereekjina?
BTW, laba sakritiiba, mums ir 17x D2oL memberi un #17 vieta overvaalaa shodien! :]
Angelz, kad jamie refresho to saraxtu un statisticu? Es te bik aplauzos - pa nakti atstati 2PC griezdamies, a izrekjinats labi ja 2k :confused:
Angelz, kad jamie refresho to saraxtu un statisticu? Es te bik aplauzos - pa nakti atstati 2PC griezdamies, a izrekjinats labi ja 2k :confused:
Mieru, apmeeram 4h...5h stundu laikaa.
Man jau arii visi rezultaati nav refreshojushies.
Kashelz, ko dariit taada dziive :]
Es ar pievienojos :)
Uzlikshu lai darba kompis pareekjina pa nedeeljas nogali.
Vinsjh darbojas kaa screensaveris? Es itkaa uz kaadiem 10 kompjiem veel vareetu uzlikt, bet vai vinjsh netraucees koleegju darbu? Tjip kaut kaadi popapi un kas tur veel? Ja nekaadiigi netraucee, tad varu uzlikt.
Nop, jams ir nekaidigs, tikai resursus rijoshs.
Uzmet jamo uz PC, iesledz, un nospie "X". Jams aiziet tray un netrauce - var mochit cik vien patik, un ko vien gribi, tik pec reseta japalaizh atkal
Es ar pievienojos :)
Uzlikshu lai darba kompis pareekjina pa nedeeljas nogali.
Vinsjh darbojas kaa screensaveris? Es itkaa uz kaadiem 10 kompjiem veel vareetu uzlikt, bet vai vinjsh netraucees koleegju darbu? Tjip kaut kaadi popapi un kas tur veel? Ja nekaadiigi netraucee, tad varu uzlikt.
vari uzlikt arii screenseiveri, nekadi popupi nav, un diezvai vinjs trauces darbu pie pc, jo priority vinjam ir low.
Tieshi taa, D2OL klienta prioritaate ir zema. Stradaajot uz darba kastes kura nav mega nu teiksim normaala offisa kaste neizjuutu nekaadu bremzes diskomfortu manaa ikdieniskjaa darbaa.
Tieshi taa, D2OL klienta prioritaate ir zema. Stradaajot uz darba kastes kura nav mega nu teiksim normaala offisa kaste neizjuutu nekaadu bremzes diskomfortu manaa ikdieniskjaa darbaa.
Nu bet tu jau ari nesedi uz 2Ghz Celerona ;)
Teiksim ta - uz 3200+ venice, bremzes ir maz-jutamas, toties uz Semprona var just ka ir process. Bet reali stradajot, jams ienjem zemu prioritati un nav problemu shanset ar paraleli palaistu ;)
Bridi kad instalee ir iespeja, ka jamais startejas katru reizi, tikai daudzi, ari es sakumaa, pieradusi lame varianta neskatoties spiest pogu, kas pa labi- aka NEE... :D Lai startupaa nebutu popupa psanos jaizkliko ara...
Mr.L kur ir tavs powa, kapeec nereekjina?
Vecīt, man kaste jau 4 dienas rēķina kosmoloģisko simulāciju maģistra darbam, līdz kura nodošanai mazliet vairāk par nedēļu palicis :D
Nu bet tu jau ari nesedi uz 2Ghz Celerona ;)
Teiksim ta - uz 3200+ venice, bremzes ir maz-jutamas, toties uz Semprona var just ka ir process. Bet reali stradajot, jams ienjem zemu prioritati un nav problemu shanset ar paraleli palaistu ;)
Nu nav nekas dizh, HP Compaq D530 USDF veru small faktora keiss, ar P4 2.8Ghz Ziemeljkoku, 1Gb raamja un pilniigi kakainu mobo un visaam izrietoshaam sekaam.
BTW, mees atkal today top team esam #4, overvaalaa jau #16! :]
Ugh, muchachos, paraadiisim visiem kas ir LV un kur veezhi ziemo! ;]
Ugh, muchachos, paraadiisim visiem kas ir LV un kur veezhi ziemo! ;]
Nu tad izskataas, ka kasti 2 diennaktis tagad aljaushos nesleegt araa :D Varbuut var pat paklokot veel mazliet, lai ir 2.9Ghz, tad tomeer reekjinaasies atraak ar divaam nodeem ;)
Kashelz sarauj! http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/k020.gif
eh, paris stundas nebiju pamanijis ka HDD pilns lidz malam, un kopa ar to ari d0l atsledzaas :(
Taa turpinaat :D
Bet sorry, es laizhu rosetta@home
Agrak biju seti@home fans, pat tiku lidz 15. vietai LV, vel atceros, ka josi arii bija top 10, bet tad zuda interese, jo klasiskais seti beidza pastaveet
nua tagad jaakozh nost anandtech teams
Apmeram 3 dienu darbs... :D Un tad (pie pasreizejiem tempiem) mazak ka 10 nedeljas lidz 6. vietai! :D
Eh, tikai riit celju pretim man uzsaks jaunaa mobo... :(
vimba_zlobnaja
05-27-06, 00:22
Jav tev tik maz palika manis nokoshanai ka jaasaak domaat par attieciigo meeru pienjemshanai ;)
Kad palaidisu savu kasti, tad nokodisu ari Angelz... :cool:
Kad palaidisu savu kasti, tad nokodisu ari Angelz... :cool:
Ja es savas kastes nesleegshu aaraa un reekjinaashu 24/7 tad shaubos vai sanaaks mani nokost :]
Ja nu vieniigi esi speejiigs 24h laikaa iesuutiit 500+ candidaatus tad leenaa garaa panaaktu mani pie 24/7 :>
Cik sapratu, Jav`am nak diezgan klokojama plate, so 1dien redzesim ko powa dod. Es tik briinos, ka mana Venica uz 2.6ghz visai sudigi performee :o
Cik sapratu, Jav`am nak diezgan klokojama plate, so 1dien redzesim ko powa dod. Es tik briinos, ka mana Venica uz 2.6ghz visai sudigi performee :o
Es domaaju ka mana maajas kaste pagaidaam neslikti performee, kaa divas 3Ghz Veniicijas pie kam ar augstu HT.
Pag , tev ōpis bija, ja? Nu tam jau ir pienākums neslikti performēt, kur nu vel ar divām corēm :)
Pag , tev ōpis bija, ja? Nu tam jau ir pienākums neslikti performēt, kur nu vel ar divām corēm :)
Jap, laba stepa dualcores 170 Opis.
Will see Angelz! ;) Sliktakaja gadijuma panjemsu Dual Core... sobrid bik nozmiedzos sakara ar citiem izdevumiem...
he,Kashelz tūlīt mani nokodīs... :D :( Nu vismaz tagad var skaidri redzēt,cik dod labs CPU.Tomēr, 2,3Ghz venice pret 2,9 Opteron dual-core.Tagad skatīsiemies,cik ātri Mamikelis nāks klāt.
He he, es tūlīt mamikeli nokodīs :D
Kas jetijam pa kasti? :confused: mamikelis sezh uz vinchas cik zinu :D
he,Kashelz tūlīt mani nokodīs... :D :( Nu vismaz tagad var skaidri redzēt,cik dod labs CPU.Tomēr, 2,3Ghz venice pret 2,9 Opteron dual-core.Tagad skatīsiemies,cik ātri Mamikelis nāks klāt.
Pielabosim - AMD Opteron 165 Dualcore @ 2.85Ghz :) Talaak neesmu ceelis, shiis man 24/7 setings kastei ar box gaisa dzesekli, atminju vareetu labaak pacelt, jo tikai @ 259HT 2.5-3-3-6, negribu paaraak spiest tos Mhz un lieki cepinaat kodolu. Buus udens - buus vairka Mhz :p Taa, naakamais murajs :D
Jaapiejudz prikola peec P3 450 ar L2 uz kaartridza... :D
Uzliku uz 1,5 P4, un pa laiku, kamēr manam ir 12, tam ir tikai 2 izrēķināti candi! :o
Nja, sitais brinums diennakti tomer matematiski izrekjinot ne vairak ka 15 bus spejigs iesutiit... :)
Nja, sitais brinums diennakti tomer matematiski izrekjinot ne vairak ka 15 bus spejigs iesutiit... :)
15mit/dienaa tas ir reaals speeks! :]
AMD 64
A64@2500 - 125
A64@2600 - 135
A64@2400 - 140
A64@2600 -160
A64@2600 - 200
A64 3000+@2.6GHz - 135
AMD 64 X2
A64 X2@2750 - 325
A64 X2@2850 - 330
A64 X2 3800@2.7gh - 280
AMD OPTERON
AMD XP
AXP@2000 - 100
AXP@2096 - 100
AXP@2100 - 105
AXP@2250 - 120
AXP@2405 - 150
AMD SEMPRON
Sempron@1750 - 95
Sempron@1800 - 95
Sempron@2400 - 140
AMD Athlon
Athlon @900mhz - 40
==================================================
INTEL P3
P3@733 - 25
P3@800 - 25
P3@800 - 25
P3@1000 - 40
P3@1100 - 55
P3@867 (X2) - 60
INTEL CELERON D
Celeron D@2.4GHz - 72
INTEL P4
P4@1600 - 55
P4A@1800 - 60
P4M@1800 - 70
P4@2400 - 80
P4@2666 - 80
P4@3200 - 100
P4@2800 - 100 (1 Client, Prescot)
P4E@3900 - 165
P4E@3900 - 180 (2 Client, Prescot)
P4E@3700 - 180
P4E@3800 - 195
INTEL XEON
DUAL XEON@1930 - 140
DUAL XEON@2000 - 160
DUAL XEON 1.6GHz @ 3.2GHz - 300 (D1 LV Chips)
DUAL XEON 1.6GHz @ 3.15GHz - 300 (D1 LV Chips)
15mit/dienaa tas ir reaals speeks! :]
Kaut kas tacu tavam Opijam ir jaliek pretii... :D
EDIT: Izskatas, ka tomer 24 dienaa :D (divi paveikti 1 hr, 55 min, 59 sec)
PS. Ta kaste efektivitates/MHz/Reitinga zinja izkoz ne vienu vien musdienu cpu... :D
mamikelis seezh uz 2,4ghz winchas, so, neko daudz sareekjinaat un konkureet nevar :D
Vieniigi komandai tie paarsimt punkti varbuut drusku paliidz.
Ja peec izsleegshanas neaizmirstu iesleegt(konfliktee ar vienu softu), tad darbojas gandriiz visu laiku :)
Vechi, veel bikinj un Anandtech komanda kritiis :>>>
Ugh, 394 candidaati today :] vajag 450! :>
Apsveicu Angelz ar 4K parvaresanu! :cool:
Yeeeah! http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/g025.gif Thx!
415 candidaati / dienaa real powa! http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/sportlich/a015.gif
Cik pa dienu sarazho tava "maajas kaste"? :D
300 pa dienu ir?
Atsledzu mironi, savadak bik pa daudz leens palika tas 450MHz "monstrs"... :D
Tikko parliku WIN celu merkju labaa :) pienjemu ka lidos atrak D2OlL :)
nu taa ,esmu atpakalj no Liepajas, vareshu rekjinaat talak.
johaidii kaa jus te sarekjinajushi... :D
labzzz ;)
he he, kaa man uz linuxa gaaja, kautkas nogljucija tam d2ol un man itkaa tik atri rekjinajaas ka nemaz labajaa pusee tos 20 conformerus nepaspeja uzradit, ka jau ir izrekjinaats :D tik zeel ka rezultatus neiskaitija :o :D
Vechi, veel bikinj un Anandtech komanda kritiis :>>>
Ugh, 394 candidaati today :] vajag 450! :>
Anandtech ir kritis :D
vimba_zlobnaja
05-29-06, 09:07
Laikam jāraksta - Home sweet home :D Nu es te mazliet paskatijos kā jums iet, parēķināju pa sesdienu svētdienu. Šorīt ieskaitiju mājasdarbu, nekas īpašs, bet otro vietu atguvu. Mjā, ja nebūtu tās 3 vai 4 dienas muļķi laidis, varētu arī Big.A parādīt kur "rakoobraznije zimujut".
Varam nedaudz uzgavileet ;) reitingam!
http://app.d2ol.com/stats/topTeams.jsp?t=yesterday
Varam nedaudz uzgavileet ;) reitingam!
http://app.d2ol.com/stats/topTeams.jsp?t=yesterday
Rulz, mees jau iekarojaam #14 vietu! ;] Vakardienas komandu topaa #1 vieta, Welcome back Vimba! :]
Laikam jāraksta - Home sweet home :D Nu es te mazliet paskatijos kā jums iet, parēķināju pa sesdienu svētdienu. Šorīt ieskaitiju mājasdarbu, nekas īpašs, bet otro vietu atguvu. Mjā, ja nebūtu tās 3 vai 4 dienas muļķi laidis, varētu arī Big.A parādīt kur "rakoobraznije zimujut".
Driiz vareesi iedziit man foru Vimba, es peec 100konfiem eju uz kaadu laiku standby, kaa nekaa jaasaak gatavoties 6dienas LP.
Divaas dienaktis ~1.1kandi? Kaadas kastes ir zem taam piecaam nodeem?
vimba_zlobnaja
05-29-06, 10:49
Tulīt vēl ~400 uplaudēšu. Vispār man ir 4 nodes, no kurienes viņš rauj to fu**ing piekto (nu es jau esmu rakstijis) nezinu. Rēķina tikai 3 un tās ir: 2xOpt165@2,7Ghz + bezdeļniks P4 3,0Ghz (riktīgi sūdīgi rēķina). Mājas opītis ik dienu grūž ārā ~350 konfus + bezdeļniks no 25(!?!)-150. P4 biju uzlicis jau piekdien pa dienu rēķināties (lai neaizmirstās vakarā), bet Ōpīti piespiedu vergot no piekdienas vakara. Principā biku virs 2,5 dienas ja precīzi skatās.
vimba_zlobnaja
05-29-06, 10:59
Klau Big.A iemet plz savas Opt@3,0Ghz nodes skrīnu. Gribu redzēt cik liela starpība. Reku būs manējā pie 2,7. Arī Kashelz varētu savējo iemest salīdzināšanai.
Man tieši tāpat darba P4 bezģeļņiks ;) Nu pavisam leeni.
http://foto.inbox.lv/albums/arko_eoz/Rekordinji/d2ol.jpg
vimba_zlobnaja
05-29-06, 11:58
Lielākais prikols ka uz viņa neviens nesēž, tipa backup severis kuru "intensīvi" darbina 1x nedēļā uplaudējot jaunākos datus. Nez, nesaprotu to Intel.
Arko, kad būs pieejami tavi Xeoni?
Vimba, mans opiz saakumaa reekjinaaja @2.8Ghz, veelaak 2.85Ghz, tagad 2.92Ghz. Biju pameegjinaajis @3Ghz, jokaini likaas tas ka rezultaatus jams turbo aatrumaa saaka reekjinaat, ar domu 1rez 1min. :] Tapeec lai nebuutu kautkaadi gljuki rezultaatos nometu zemaak. Tagad leenaam atgriezhos uz 3Ghz :]
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=406&stc=1&d=1148897626
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=407&stc=1&d=1148897626
http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=405&stc=1&d=1148897696
vimba_zlobnaja
05-29-06, 12:12
Es ar sāku pie zemākiem Mhz. Pēc manas teorijas tev dienā vajadzētu izrēķināt ~450 confiem (2.9Ghz/24/7).
Mans reizrēķins:
1) 24x60min=1440min
2) 1440/8min (man vidējais uz ōpīša uz vienu nodi) = 180
3) 180*2 (dualcore)=360confi
Tev ja rēķina pie 2,9 tad vidēji viena confa aprēķināšanai vajag patērēt 6 ar pusi minūtes. Jo katri palielinātie 100Mhz dod papildus 25 confus dienā katrai corei.
Govis tuvojas...
2.92Ghz uzliku shodien no riita :]
Hmmm, par ko iisti iet runa, candi vai konfi?
Lielākais prikols ka uz viņa neviens nesēž, tipa backup severis kuru "intensīvi" darbina 1x nedēļā uplaudējot jaunākos datus. Nez, nesaprotu to Intel.
Arko, kad būs pieejami tavi Xeoni?
Domaaju ka shovakar palaidiishu testam!
vimba_zlobnaja
05-29-06, 12:28
:p Pie*isies. Da tos tūkstošus es vispār neņemu vērā. Man gan confi gan kandi ir pobarabanu. Tāpat saprati par ko iet runa. Labi, jāsāk stradāt..
Ok, Vimba :]
Man peec teorijas jaabuut: 1440/7min=205.7*2 ~ 412kandi dienaktii. Taatad pie 2.92Ghz buus vairaak.
BTW, CPU piededzinaashanas process tieshaam darbojas.
Tev ja rēķina pie 2,9 tad vidēji viena confa aprēķināšanai vajag patērēt 6 ar pusi minūtes. Jo katri palielinātie 100Mhz dod papildus 25 confus dienā katrai corei.
Shamie apreekjini ir videeji pie 2.80...2.85Ghz nevis 2.9Ghz.
100k konfi tuvojas :]
da nu jūs... :D šitās CPU mokas es nevaru noklausīties (neskatoties uz to ka usage 50%), tāpēc ieslēdzu ŠO tikai tad kad pac nesēžu klāt kastei, bet esmu kaut kur tuvumā - just for fun!
a cik ilgi jūs domājat noturēt savu max labāko tīma rezultātu (ja arī tā būs viena Nr.1) - vislaik cepsiet pročus?
Galja jacep kamer svaiga... ;)
Nez, man troksnis gandriiz neatskjiras starp idle un full load :)
nu man vispar neatshkjiras 100% load, vai 1%load. tapatas kluss :D
1) te kads rekjina shamos uz kada no Linuxiem?
2) vai kiwi vai mrlobber nav laidushi shamos uz saviem intel prochiem?
vimba_zlobnaja
05-29-06, 17:19
Kiwi jau rakstija - brīvā laikā laiž Rozeta@home. Lobbers pārāk aizņemts, bet atgādināt var. Rīt pa dienu kad satikšos izdarīšu.
Kiwi jau rakstija - brīvā laikā laiž Rozeta@home. Lobbers pārāk aizņemts, bet atgādināt var. Rīt pa dienu kad satikšos izdarīšu.
tnx par atbildi.
man palicis vel 1 jaut.: vai kads laizh d2ol uz linuxa? man kautkaa nerukaa vinjs taa kaa vajag vai arii vispar nevaru palaist :(
Visi, kas grib bakapot nodes, tās atrodas mapē ...Program Files\SengentD2OL\D2OL\res un faili node.prp un resultQueue.dat. Tur arī glabājas candi.
Kasparz tu vari iemest to linku kur bija komandas statistika grafiskaa veidaa (aplja diagramma)?
Taax, jaapadedzina ar 2990Mhz, paskatiisimies kaa kaste uzvediisies pa nakti :]
Uzspraags un veelaak kundziite tevi ar visu kasti kibe(*()&*fenji izmetiis :o :o :D
vimba_zlobnaja
05-29-06, 21:46
Tikai neaizmirsti uzlikt lai starteejas pie startupa un nones visas paroles pie datora ielaades. Kas zi cik restartu pa nakti var gadiities :-)
Nolaidu uz 2956Mhz tagad reekjina itkaa normaalaa aatrumaa bet savukaart 2970...3003Mhz+ iesleedzas turbo aatrums :] Hvz vai turbo modee rezultaatus validee.
Veel tikai 2500 confi un buus pelniita atpuuta :]
he, vimba is da best member today :D
vismaz pagaidaam spiezhot uz today top members, vimba ir #1 ;)
Es šodien 90 vietā :D Vispār šitas laptops tīri labi performē, bez jebkādiem OC... Nemāku arī šito mantiņu kaut nedaudz uzklokot, jo biosā neko nevar un OC progās nav tādu plašu, neatpazīst :( Mobile Sempron 3000+ ar 1.8 Gz
Es šodien 90 vietā :D Vispār šitas laptops tīri labi performē, bez jebkādiem OC... Nemāku arī šito mantiņu kaut nedaudz uzklokot, jo biosā neko nevar un OC progās nav tādu plašu, neatpazīst :( Mobile Sempron 3000+ ar 1.8 Gz
biki ne pa temu..., bet cik ilgi tur akjis tam sempronam?
Nu tas jau atkarībā, ko dara, un kā dara uz tā PC :)
Ja grib max laiku izpiest, tad gandrīz 3 stundas...Kad vispār nekas nenotiek, un Monis uz tumšāko, cpu uz idle un vidoe max nogriezta uz min, bet ja ko dar, kaut netā sēž, tad nu tā apmēram 2 stundas ir, pamaz, bet man vidokarte padaudz rij :( Bet nu laba.. Ati Mobility Radeon X700, pāri par 5K markām 03 markā
vimba_zlobnaja
05-30-06, 09:27
he, vimba is da best member today :D
vismaz pagaidaam spiezhot uz today top members, vimba ir #1 ;)
Nu bet protams :D Savādāk i nemazam nevarēja būt. Var redzēt ka Big.A izslēdza kasti. Tuvojamies ;)
Kasti shonakt naacaas piespiestaa kaartaa izsleegt... Dazhiem apnika troksnis/siiconja naktiis... :>
No riita iesleedzu rekjinaaties taalaak, pagaidaam chekoju 2.95Ghz itkaa iskataas pagaidaam ok. Turboslimiiba pagaidaam nav noveerojama, CPU piededzinaashana deva savus augljus, ieprieksh turbo jau bija noveerojams ap 2.9Ghz tagad tikai saakot no 2.97Ghz
Angelz jau 2K parsvaru uzaudzejis a plates ka nav, ta nav... :(
Yeeaah, 100k sasniegti, mana kaste driiz ies uz kaadu laiku standby.
Buus jums jaatur kaadu laicinju EOZ komandas reitingz.
līdz devītajai vietai tīmam vairs nav tālu (pavisam tuvu)!
jaa bet bez Angelz buus gruuti :o
He, es ar nāku palīgā! ^_^
kada tev sistema? :rolleyes:
man domāt,ka sistēma būs pietiekama.Labi,ka esmu pietiekami zolīdu punktu skaitu jau dabūjis,tik drīz mani uz 8. vietu neatbīdīt. :D
jaa bet bez Angelz buus gruuti :o
Shonakt un riit pa dienu veel pareekjinaashu bet riit vakaraa buus offlains liidz ko kaste buus gatava. Tas var aiznjemt paaris dienas. Darba kaste padeviigi reekjinaas 24/7 neatejot no kases, taa ka nebuushu pilniigi down'aa. Bez manis jums buus Vimba powah! ';]
man domāt,ka sistēma būs pietiekama.Labi,ka esmu pietiekami zolīdu punktu skaitu jau dabūjis,tik drīz mani uz 8. vietu neatbīdīt. :D
:D a paskaties kada sistema man :D
Angelz es gan nezinu vai bez tevis varetu tikt liidz 6. vietai... ja nu vienigi kautkad talaa nakotnee :D
:D a paskaties kada sistema man :D
Angelz es gan nezinu vai bez tevis varetu tikt liidz 6. vietai... ja nu vienigi kautkad talaa nakotnee :D
Es buushu back ierindaa sliktaakajaa gadiijumaa peec EOZ LP6, tas ir 7dien/1dien. Viss buus chokos, "trust me" :]
Es buushu back ierindaa sliktaakajaa gadiijumaa peec EOZ LP6, tas ir 7dien/1dien. Viss buus chokos, "trust me" :]
mani vairaak uztrauca tas, ka tu teica ka iepsejams uz kadu laicinju pariesi uz foldingu vai rosetta letinjiem paliidzeet... :rolleyes:
bet gan jau, buus ok.
Es vienu laiku paraleeli reekjinaaju Folding@Home tagad paargaaju 100% uz D2oL.
Vimba vienu laik peec nesaprashanaam komandaa bija noleemis paariet uz Latvijas Folding@Home kommandu bet tagad cik skatos ir apdomaajies :]
Rosetta jau Kiwi darbalauks ;>
Es vienu laiku paraleeli reekjinaaju Folding@Home tagad paargaaju 100% uz D2oL. Roseta jau Kiwi darbalauks ;>
D2OL ir pareiza izveele ;) :D
viņa darbalauks tagad ir Conroe testēšana :D Es gaidu,kad tad bootmark tiks nonests.
vimba_zlobnaja
05-30-06, 17:50
Nu ar to foldingu sanāca biku šaize ka neverēju piedabūt ka rezultātus no divām progām vienlaicīgi skaita iekšā. D2OL viss tā diezgan primitīvi un viegli saprotams.
Veel dereetu iesaistiit Wilkin'u un Relax D2oL projektaa lai abi izmantotu savu X2 abas cores, jo buutiibaa te speeks ir Dualcoreez. Relax pashlaik slinko :> Vareetu buut labs ceeliens kopumaa...
Yes, dabuju plati :D
PS. Cik butu max pieljaujamaa Prescott 90nm Vcore? Paslaik esmu pie 1,625V, bet nu iesu talak...
Laikam mans 630mitais ari pie 1,7 nebus stabils pie 4,1GHz... :( Nu nekas- rekjinasim ar 4GHz.
nu re beidzot esmu ticis arii pie pirmaa 1000 candu, stipri daudz jau nedodu komandai bet reizeem pietruukst arii vienas candas
Tieshi taa, 1 cands ir labaax par daudz 0 candiem :]
eh, man tagad nesanaak laika, kaste shodien atteicaas starteeties no riita vispaar, nezinu, logi galiigi noniikushi, kaut ko minimaali pa starpaam reekjinu, bet visu dienu nebiju pie kaarabs, pa vidam rebootojusies :( D2OL pats nepalazjaas startupaa, izskataas, ka tuvaakaas dienaas jaizbriivee laika jaunu logu instalam :p Tiirs un svaigs, taa jau shis ilgi notureejies :D
Update: aa nee, vienalga esmu pie 2k kandiem ticis :D
Kaut kas nav, sakot ar 3,8GHz iet-iet un tad restartejas neatkarigi no voltazam... Varbut kads Intelists un Asusists var dot kadu padomu, kam japievers uzmanibu... :mad:
Kaut kas nav, sakot ar 3,8GHz iet-iet un tad restartejas neatkarigi no voltazam... Varbut kads Intelists un Asusists var dot kadu padomu, kam japievers uzmanibu... :mad:
kada tev matene un kads cpu?
Pentagram 630 3GHz 2Mb HT un Asus P5LD2, vispar man iesavas prataa, ka vaina RAM setingos- jasteidz parbaudiit... :rolleyes:
PS. Tas ir normali, ka tie 3 vara vadu tinumi ir nejegaa karsti? Principaa jau nekam nevajadzetu sakust... :rolleyes: Ar Intel vienas vienigas probzas...
Yeah, mees esam #13 overvallaa un #5 shodienas topaa :]
Well done girlz, We are da best! :>
klau girl, sha ka nedabuu :D :D :D
klau girl, sha ka nedabuu :D :D :D
Lab, viss lielaakaa girla! :>>>>
Mans iet offlin'aa no D2oL uz briidi, varbuut liidz pat 7dienai lai atdzimtu citaa kvalitaatee. Vimba paliek par galveno EOZ D2oL karogneseeju! :] Good luck dudes! May the Force be with as!
vimba_zlobnaja
05-31-06, 17:42
A to skatos ka neesi izslēdzis kasti. Kā nevarēju tā nevarēju tevi sadzīt.
Fāterīts no rīta iepriecināja ar elektrības rēķinu - 20Ls (Parasti ir 4-5Ls). Vot to es saucu par piededzināšanu :D
Fāterīts no rīta iepriecināja ar elektrības rēķinu - 20Ls (Parasti ir 4-5Ls). Vot to es saucu par piededzināšanu :D
cik kastes ta tev rekjina? :D
o, tulit buus 18:00 un vareshu savus 100 iesutit
vimba_zlobnaja
05-31-06, 18:19
Viena :D Nekas īpašs, tikai Opt165@2,7Ghz
Un veel taa mistiskaa... ;)
Nez, ka var 5ls elektriba noekonomet? Sencis ikemesi noliek 30- 40ls
vimba_zlobnaja
05-31-06, 18:54
Ir, bet... pēdējā laikā diemžēl nav ieskaitijusi neko :( Škrobe, gribās pilnīgi sameklēt, apmīļot utt :) Darba servers arī muhļī, bet maz... Un par to nav jāmaksā elektrības rēķins. Hm tiko ienāca prātā, ka es varētu ōpīti pārnest uz darbu, noslēpt kādā klusā vietiņā lai worko. Bet kur es tādu mežonīgi lielu kasti noslēpšu :confused: Pateikt - lūk jauna tumbiņa?
Nez, ka var 5ls elektriba noekonomet? Sencis ikemesi noliek 30- 40ls
Var, mierīgi. Ledusskapis jauns (OK, OK, 3gadi, bet toties A klase), veļasmašīna arī A klase Electrolux, visās istabās ekonomiskās spūldzītes saskrūvētas. Televīzors vienīgais maita rij, bet ko padarīsi diognāle prasa savu :D Vecā Venīcija arī gandrīz nerija neko. Tā arī dzīvojam ;)
vimba,kas tad tev par kasti? Armor? Ja vajag,varu uz kādām pāris nedēļām palienēt Netserver,to toch var par tumbu vai žurnālu galdiņu uzdot. :D
...Electrolux...
vismaz agraak shat tad meedza parversties par Elektrogljux, elektribu rija kaa nelabais, bet saldeja suudigi :D
Mans laptopiņš restartējās pa nakti un neko tāpēc diži nesarēķināja.. Pirmo reizi pa divām dienām nostopā ... Bet nu tagad atkal vorko :)
vimba_zlobnaja
05-31-06, 19:33
Armors tāds maziņš salīdzinot ar manējo (Bijušais Relax korpuss) + redeles kā apkures batarejai uz sāniem.
Jā Electrolux ir da best, pie ekonomiskās mazgāšanas (2h pilna programma) need vairāk par 0.5-0.8kW. Neekonomiskais variants ir 0.8-1.1 laikam.
ā,nu tad izmērs kā vajag.Ja redele sānos,tad tiešām var uzdot par kalorīferu,tagad zin drēgns ārā,vajag sasildīties.
vimba_zlobnaja
05-31-06, 19:39
Būs jāiemet bildes šovakar. Vēl viņam ir proppellers uz jumta :)
Nez ,tad jadoma ka man kaiminjsh uz manas manas shljaukas seezh, jo man jauna maja, ar januam spuldzem un jaunu equipmentu :rolleyes: Itka nav kam riit, bet tas 3dcaris tapatas aizrit nemanot
Krishxxx, cik tev apkures pumpis norij? :rolleyes: Kas ir ar paikas taisisanu- elektriiba?
vimba_zlobnaja
05-31-06, 21:53
Jav - kompi beidzot esi piedarbinaajis kaa naakas straadaat? ;) Tas labi.
Jap, bet nu nav tas, ko gaidiju- tb tikai 3,9GHz... :( Bet man nak paligspeeki! ;)
Nu edinashana sanak diezgan uz energo. Protams visi PC 24/7 rezhima
ehh, zb, tikko pa pieskari aizgaja 50 kandidati (vairaku stundu darbs) :mad:
kautkas windai nogljuchija saistibaaa ar HDD un tagad vairs neiesak rekjinaat, bus japamegina Flushot taskus, un ja nelidzes, tad reinstals ar.
Nu edinashana sanak diezgan uz energo. Protams visi PC 24/7 rezhima
Cik tad liela tava PC ferma ir? :D
ehh, zb, tikko pa pieskari aizgaja 50 kandidati (vairaku stundu darbs) :mad:
kautkas windai nogljuchija saistibaaa ar HDD un tagad vairs neiesak rekjinaat, bus japamegina Flushot taskus, un ja nelidzes, tad reinstals ar.
Neuztraucies, es esmu pazaudējis vairākus tūkstošus.
Neuztraucies, es esmu pazaudējis vairākus tūkstošus.
:D
jaa bet manam sempronam arii shie 50 ir vertigi :(
Mr., 2vi diendiena, un regulari bridim uzrodas 3ais :D
ZB, piecos naktii pc ir sastindzis un tagad pat 3,7 nevar talak par iebootosanos neko dariit... :mad:
vimba_zlobnaja
06-01-06, 16:12
A Sux. Neveicas tev.. :(
Jav vispar nelaimes iet roku roka :D
Man ar no rita kkads errors bija uzmeties, bet laikam ka D2OL tapatas turpinaja rekjinat :D
Sarosaas EOZ tauta! Atbalsta savejos! #9 ir peles klikšķa attalumaa :D
Mana seerga saucas restarts peec aptuveni pus stundas... Tagad ierubiju 3,72GHz pie 1,425V :) Bet serga taa pati... Kaut kas nav...
PS. Pec avatariem (vimba krishxxx artissco) te jau kaa pornolapaa izskatas...
D2OL biedriem skakas shaizes :D
Interesanti, ka tikko kā biju sacis D2OL laist, PC reali juta un bremzeja uz shito progzu, tagad ir ta, kaa Anglez teicaas - jamo nejut vispaar :D
man tagadas uploado ap 250 kandidatiem 50 kandidatu vietaa :D , taka ir vel ceriba ka 50 no tiem tiks pieskaititi pie statistikas.
edit:
whoo, ieskaitija kadus 45 :D
deviitaa vieta ariii vairs nav taalu
deviitaa vieta ariii vairs nav taalu
aha, un 8. vieta arii ir turpat :D
Kashelz, kas tad nu! Man tikai viens mazs kodoliņš rēķina pret taviem diviem, bet tu TIK lēnu nāc man klāt! :D
Kashelz, kas tad nu! Man tikai viens mazs kodoliņš rēķina pret taviem diviem, bet tu TIK lēnu nāc man klāt! :D
Kaa jau teicu, kaste ir tadaa staavoklii, ka nemaz nezinu vai vispaar reekjina, shoriit atkal prozbas iesleegt bija, uzraxtiishu exaamenu un tad buus dazjas dienas briivs, japaarliek logi, kloku ar nedaudz samazinaaju, bet tas taa pat nebija iemesls kaapeec kaste karaas! Winda vainiiga, gan jau piedziishu tev klaat, neturu arii dzen 24h dienaktii iesleegtu, guleet arii gribaas vismaz 4 - 6 stundas dienaa + kaarbu aktiivi kads izmanto paareejo laiku :p :D
Jasno, jau sāku baidīties!:D Man ar' jāraksta exis!:(
vimba_zlobnaja
06-02-06, 09:19
Cikos jums tas esxis sākas un ~cikos beidzas?
JAV ar saviem teroristiem labi sācis rēķināt ;) Tas priecē (kurt tu jau 16 nodi izrāvi :eek: ). Vakar izspiedu ~450 confus, sūri. Angelz laikam slēpto taktiku piekopj. Nevar tač 3 dienas marinēt kompja salikšanu no avīzītes ->case.
vakaraa bus jaiecheko vai pec reinstala un 1 faila parkopeshanas d2ol vel ieskaita rezultatus no manas vecaas nodes, ja nee bus jaliek jauna :(
Vakar bik apcakarejau mobo un panacu stabilus 3,73 FSB 1066... :D 16nodi nav reali, vienkarsi katrs Win reinstals un 2 nodes klat- reali mums ir tikai 6 value nodes darbibaa un ne visas darbojas pilnu laiku.
EDIT> Sodien, ja paveiksies, busim jau 10. :)
kads var apskatities cik man skori raada? vai veel 598? (man pDSL) un pec 18:00 nebushu majaas :o
vēl tas pats.
tnx, izskataas ka skore jau 20h nemainaas :(
laikam bus jataisa d2ol pilnais reinstals un janjem jauna node... :(
Kāpēc tad Misters Jav savas liekās nodes neizdzēš? Vai tad tas nav iespējams? Man vismaz ir iespēja dzēst nodes, kas ir zem mana e-pasta.. Jāielogojas pie Teams un tad jau parādās pašā apakšā un tur arī ir iespēja labajā malā Del :) Jeb tas pasākums nemaz nestrādā, pats ja godīgi neesmu mēģinājis :o
vimba_zlobnaja
06-02-06, 19:26
Pasaakums straadaa (nodu dzeeshana).
Lieta tada, ka nodi, kam ir vismaz 1 iesutitais izdzest nevar (senak jau gribeju no parisa, kam tikai padsmit iesutitie atbrivoties)... Bez tam mums ir vairakas nodes ar entajiem simtiem iesutito- nedzesisim tacu ara... :o
PS. Galu gala- po cik Nodes, galvenais ir Candi!
There was an error deleting 200528 from your member account.
You cannot delete a node that already has statistics
Teroristi ta reekjina, tik pats Jav tikai tikko tik beidza ciiniities ar probleemaam :D
So, buus veel labaak :)
Sodien japanjem 8. vietu!
izlasiet broadcasting message.
Broadcast attiecas tikai uz tiem, kam nets nav pastaaviigi.
t.i. taskus, kuri panjemti pirms 4.Juunija, 5.Juulijaa nodot nevarees :)
sodien konstateju 1 lietu- mes nekad neredzem, cik patiesiba esam pa dienu iebliezusi... Vakar 3 nakti pec Lv laika ielupiiju statistiku bijam 200 vai 300 punktus aiz Angelz, sodien 13 iecekoju statistiku esam jau 100 prieksaa. Secinajums, ka vakar patiesiba tika iesutiti ap 600, bet statistikaa tikai 398 uzradijas, jo sodienas rezultatos esam iesutijusi tikai 136... Secinajums- statistika ir totala anii un realo dienas speku var izrekjinat tikai aptuveni panjemot ilgaku laika posmu un tad padalot ar dienaam.
PS. Angelz rubi ieksa kasti- EOZ D²OL Team ned more powa!
vimba_zlobnaja
06-05-06, 16:31
Sorry JAV, biju EOZ LAN(neBAN)partijā, šodien esmu back to fight! :)
Vimba atkal ierindaa :cool: tas lab tas lab. Speks ir vajadzigs, lai maksimali atri panjemtu 6o :cool:
Kaut kads psc vienakrsi... :mad: Ta izskatas, ka nakosa mobo neiztureja- lieku 5Ls, ka cpu barosanas kjede nocepaas... :mad: Zaibal, liaks, jau ka visas cinjas ir izcinitas- skuju... Ai laikam to Intel sistemu ir vienkarsi janahrenizee uz visiem laikaiem... Nedelju strada divas taisi RMA... :mad:
Jav_un_Jelgvas_teroristiem turpina neveikties - Krish shodien lepni salauza degunu, kriitot, sev prec celi (uz batuta)
A ko brīnies? Šodien takš ir 666. Šodien vispār labāk no mājas neiziet!
Kaut kads psc vienakrsi... :mad: Ta izskatas, ka nakosa mobo neiztureja- lieku 5Ls, ka cpu barosanas kjede nocepaas... :mad: Zaibal, liaks, jau ka visas cinjas ir izcinitas- skuju... Ai laikam to Intel sistemu ir vienkarsi janahrenizee uz visiem laikaiem... Nedelju strada divas taisi RMA... :mad:
Intel яul3ZZzzz~~~
vimba_zlobnaja
06-06-06, 16:48
Angelz, kasti nokāvi? Kur rezultāti?
A ko brīnies? Šodien takš ir 666. Šodien vispār labāk no mājas neiziet!
Peldeties sodien neiesu... :D
Ja visi, tad visi - ar velo shodien nebraukshu.
A krish'am ar degunu baigi skaabi sanaaca. Dienu pirms eksaamena :rolleyes:
Angelz, kasti nokāvi? Kur rezultāti?
Kaste spaarda viss rulez, es pat galdu sakaartoju un putekjus noslauciiju.
Shodien atsaakshu reekjinaaties. Eve's laikaa tikai uz vienu kodolu ;>
liidz 7 vietai vispaar vairs maz taua sarauj
Vimbas kastei izskataas ka motors noslaapis :] Today tikai 24 candi.
vimba_zlobnaja
06-07-06, 19:16
Aga, shodien pabriinijos, kas leecies :confused: Atnaaku maajaas skatos vidikam - kirdik... Vakar veel aizrautiigi laameru BF2 serverii kaut kaadus norveegjus dauziju (wilkinz tikai nelej, jaa), bet shodien... tu tuu.
Big.A man vaina BF2 izraadijaas bojaataa pachaa. Uzliku svaigu BF2 ar 1.22 pachu + upgrids tikai no 22 ->30 un viss lidoja. Tas taa zinaashanai.
Hmmm, buusim zinaat.
Taa kaa Wilkinz, nevajag man te batonus spraust ka mana kaste @BF2 nestabila. :]
Man kaste shodien offlainaa, nesanaaca rezultataus tik daudz nokalkuleet un iesuutiit! Nekas, taa jau ilgi notureejaas kaarba neizsleegta = 2 dienas un 6 stundas = 54 stundas online :D Shodien bija un veel jo projaam jaaciinaas ar vienu HDD mironi, jakasa araa dati, tups darbs it iipahsi, ja neko nevar nopelniit :mad:
vimba_zlobnaja
06-07-06, 19:46
eu tauta, help ko var paspeeleet uz 4mb video.... Help, Help....
Intelektuālās spēles lingo un karogs.
Bet ja nopietni, tad domāju starcraft pavilks. Instigater reiz bij battle.net serveri uzbliezis...
vimba_zlobnaja
06-07-06, 19:49
paaraak garlaiciigi, neder.
Starcraftu gan vajag pameegjinaat, vot vareetu procha jaudu uz vidiku novirziit, ljepota buutu...
jū,starcraft pat ar 2mb RagePro iet :D Vimba,nav ko spēlēt,vari sākt tukšot bāra saturu,vai arī uzlabot fizisko formu :D :D :D
Aizej labāk pafotografē pīles vai krāsas žūšanas procesu :D
vimba_zlobnaja
06-07-06, 19:57
Vot probza, piilju ta naf nekur tuvumaa.... :( Kraasu arii nepaspeeshu nopirkt, atliek geims :D
man kaut kur bija,bet nonesu.Ja sameklēšu,varam arī multiplayer uzbliezt.
Vēl vari uzraut kādu veco red alert2 vai tiberian sun, savā laikā šitu caur modēmu tīklā spēlējām.
tolx, a multipļeierā splētēt var tikai caur battle net serveriem... Tur būs probzas..
Red Alert 2 būs par prasīgu man liekas.Bet Tiberian Sun labprāt uzspēlētu,tai ir jāiet.Tikai kur izraut? :confused: :confused:
vimba_zlobnaja
06-07-06, 20:08
Piili atradu ;)
Pīle un beikta pīle bee :p
Vēl jau pastāv iespēja aizbraukt uz Pedvāli, tur varot nobildēt seno Birutas dobumu!
vimba_zlobnaja
06-07-06, 20:12
Pietiks spamot, paarvaacamies uz w00t ;)
Pīle laba,suns arī.Tāks,uzliku vilkties,redzēs,kas būs.ātrums ieper,kādi 7kbps.Tur gan vēl visādas versijas sastopamas...
Nu jau 7., līdz 8. gan būs ko pasvīst! Team [M-FAQ] man sāk nepatikt, kaut kā baigi sarāvuši!
vimba_zlobnaja
06-07-06, 21:41
Luk, luuk. Es ar shamos kaadu laiku veeroja. Pagaidaam vinji mums nav konkurenti, bet man jaasaka ka muusu resursi ir gandriiz izsmelti jaudas zinjaa. Protams nekas neliedz veel kaadam stipram reekjinaataajam iesaistiities muusu barinjaa, bet uz cik ilgu laiku tas paliidzees?
Vimba, savu spraagoni piekurbuleeji? :D :D :D
Aha,Starcraft spēlēšanai :D :D :D
vimba_zlobnaja
06-07-06, 22:46
Es tachu teicu, nospraaga video, tagad uz 4mb seezhu speeleeju vecaas labaa speeliites ;) D2OL reekjina protams :D
LEGO Racer... tolx tev vinju drosi vien laipni atsutiis ;)
neko no shitaa visa nesaprotu, tachu piesleedzos peec pirmaa posta instrukcijaam! un pa nakti griezhu valjaa un uz darbu ejot ar atstaaju! :)
veelaak dabuushu p3 450 mhz, diez no taa arii buus kaada jeega?
eu tauta, help ko var paspeeleet uz 4mb video.... Help, Help....
Vareetu arii to Starcraftu... vvilka arii 2Mb video...
Bet ja vajag ko vecu un kas aizrauj, un vajag padomaat, dabon Hexen 2!
Labaaku 3D action ar zagadkaam neesmu redzeejis. Var piemkeleet OpenGl patchu, es sho quake 1 dzineeja laikam baazeeto speeli maucu uz 1900XT ar AA un AF :D
Diemzheel shii speele pasham pazuda un buutu loti pateiciigs ja kaads paliidzeetu vinju sadabuut.
Cossacks ieper- labaka strategjija mana skatijumaa!
hehh,EOZ, tauta, esmu atpakalj no slimnicas :D
Maitas izdomaja mani vel dienu iesaliit star urinetajiem un opereetajiem, jo nebija vietas slimniica, un ka izradas esmu izmanijies shnukuru salauzt divas vietaas :D
here i come D2OL
Prieks, ka esi back, lai kalkuleetu D2OL :) Mana kaarbinja jau sakachaajusi 4k+ candidaatus, uuu Opteron powa :D
Kraftwerkz uz puslodzi, naktiis gulj, atsaak ciinju @D2OL.
nu re septiitie peeckaada laiakjau olimpiskais seshinieks
Esam palikushi bagaataaki par diviem lietotaajiem Archu75 un Wilkinu kopaa 24!
Welcome to our D2oL gang!
Gribeju piezimet, jaunajiem memberiem - ja pieregojamies EOZ teama, tad reqeust butu vismaz 3-4h diena parekjinat, jo jega no juusu "0" nu nav nekada ;)
Gribeju piezimet, jaunajiem memberiem - ja pieregojamies EOZ teama, tad reqeust butu vismaz 3-4h diena parekjinat, jo jega no juusu "0" nu nav nekada ;)
shas, ka sareekjinaashu jumste...:D :D, zheel, ka birojaa, man visiem laptopi (negribaas jamiem ventjikus kurinaat) taa bY vareetu veel kaadus 5 nodus uzpraust:o
shas, ka sareekjinaashu jumste...:D :D, zheel, ka birojaa, man visiem laptopi (negribaas jamiem ventjikus kurinaat) taa bY vareetu veel kaadus 5 nodus uzpraust:o
Vilni, bet D20L un zinaatnes research vaardaa var tak kastes apgreedot uz paratsiem desktop PC nevis portagljukiem :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.