View Full Version : Problēma ar ogrinālo CD
eu! sveiki. emm kas var buut par probleemu ka mans dvd-rw lasiitajs nenjem pretii vienu disku, tapat ari mans dvd lasiitaajs?? šis ir orginālais. ieksh diska digitalas f. instalaacija!!! kādam nava kādas domas kas vareetu buut noticis?
p.s. man ir Olympus Mju 600
Kur tā steidzies, ka vismaz 3 pareizrakstības kļūdas esi pieļāvis?
Edit: nē, krietni vairāk, 6, kā minimums :D
sisks ir orgimaalais
LOL :D :D :D
Meklee razjotaaja maajaslapa instalaacijas, dazjas reizes ir gadiijies, ka liidzi precei naakoshie diski, vairums speeles, ir taadi, kurus nemaz nevar uzlikt un met araa errorus!
bet es tak ar to disku esmu instaleejis... em nepiesienamies pie drukas kluudam...
ta gribu ielikt savas kastes jauno izskatu! :)
HX_unbanned
05-22-06, 15:12
Nē, velsix, tā tomēr ir cilvēka necieņas izrādīšana pret pārējiem :)
Laigan reizēm iznāk fun, tomēr pie baltajiem cilvēkiem pieņemts arī parediģet savus tekstus! ;)
mrlobber!
Nez vai viņš tik ātri runā arī dzīvē 0|-|0
Par tēmu:
Ieliec kādā citā diskdzinī un pamēģini. Varbūt firmwari pāršuj (?).
Tu točna zini, ka disks nav saskrāpēts. Itkā jau vajadzēja windai bļaustīties, bet nu viss var būt.
http://www.google.com/search?q=CD+drive+troubleshooting&rls=com.microsoft:lv&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1
disks ir pilnībā jauns. laikam jau teicu. ieliku 2 dvd roomos bet neiet!
HX_unbanned
05-22-06, 15:30
Nu tad citā lasītājā pamēģini. Nezinu, vai TritoN ar to čakarējās, bet vari viņam uzprasīt.
Tas, ka matrica ir pilnīgi jauna, neko nenozīmē. Ja viņa ir saskrāpēta, tad neviens lasītājs tev viņu neņems pretī ( teorētiski jau var nolasīt, tikai .. ).
Vispār neredzu problēmu tev noslaukt draiverus no neta. USB iespraud, winda nodetektēs devaisu, cancel'o palaisto wizard'u, tad palaid Setup'u un viss.
Kur problēma?
teikdams ka disks es domaju jauns, un nesaskrēpēts! :) emm par tiem draiveriem es gan nesapratu, kas man ar vinjiem jadara, lidz tavam limeim, gudribas zinja, man vel taalu :) HX_unbanned
nezinu,kā ar to,ka disks nelasās,bet man printera draiveru diskam instalācija bija sačakarēta.Nācās vilkt no neta.
Veisix,jādara tā.Jāaizvelkas uz ražotāja lapu un jānovelk vai nu draiveri,vai arī kas nu tur vēl (proga kāda),kas nāk līdz diskā.Un viss.Ja vajag,ieraksti kādā diskā,lai ir.
njee, nu vien bus jasamierinaas kad to cd nelasa! :(
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.