PDA

View Full Version : Memory Stick kartes

Ivchiks
05-22-06, 12:14
Taatad, esiet uzmaniigi, ja peerkat Sony Memory Stick Pro Duo (un parastaas arii) kartes caur ss.lv un citiem "izplatiitaajiem", neskatoties, ka taas esot "originaalaas" un ar visu Sony hologrammu utt. un vizuaali karte izskataas kaa originaalaa, noteikti paarbaudiet pirms pirkshanas.

Es laikam esmu ieberzies, man dazaam bildeem raada file error, kas ar savu d-kameru bildeeju. :mad:

Tagad mekleeju kaadu, kuram arii ir Mem. Stick Pro Duo, lai paarbaudiitu to ar savu fochiku, mosh aparaataa vaina, ne kartee.
Jebkuraa gadienaa - labaak paarbaudiit to karti pirms iegaades.

PS
Ja kaads, kuram ir MS Pro Duo un kaadas 15. min. laika, labpraat paarbaudiitu savu fochku ar citu karti.

DeadmaroZ-TLOTL
05-22-06, 12:31
Taatad, esiet uzmaniigi, ja peerkat Sony Memory Stick Pro Duo (un parastaas arii) kartes caur ss.lv un citiem "izplatiitaajiem", neskatoties, ka taas esot "originaalaas" un ar visu Sony hologrammu utt. un vizuaali karte izskataas kaa originaalaa, noteikti paarbaudiet pirms pirkshanas.

Es laikam esmu ieberzies, man dazaam bildeem raada file error, kas ar savu d-kameru bildeeju. :mad:

Tagad mekleeju kaadu, kuram arii ir Mem. Stick Pro Duo, lai paarbaudiitu to ar savu fochiku, mosh aparaataa vaina, ne kartee.
Jebkuraa gadienaa - labaak paarbaudiit to karti pirms iegaades.

PS
Ja kaads, kuram ir MS Pro Duo un kaadas 15. min. laika, labpraat paarbaudiitu savu fochku ar citu karti.

Nu shitais gluks ir visaam Mem karteem , panem vinu paarformatizee un viss buus oki

We1so
05-22-06, 12:35
http://boot.lv/index.php?pg=202&news_id=1867

šeit ir raksts ka atšķirt no viltojuma

Ivchiks
05-22-06, 13:20
Nu shitais gluks ir visaam Mem karteem , panem vinu paarformatizee un viss buus oki

Jau paarformatizeeta n reizes, un formatizeeta arii uz kompja uz FAT 16 un FAT32 - bez rezultaata.

DeadmaroZ-TLOTL
05-22-06, 14:08
Jau paarformatizeeta n reizes, un formatizeeta arii uz kompja uz FAT 16 un FAT32 - bez rezultaata.

a ko kopis saka par vinu (domaaju visaadi testi utt)

Ivchiks
05-22-06, 14:24
a ko kopis saka par vinu (domaaju visaadi testi utt)

Scandisks nesaka ne ko, chekoju gan tukshu karti (virsmas tests), gan pilnu (falu sisteemas kljuudas), meeginaaju ar daziem citiem testeriem, tieshi karteem datu atjaunoshanai, neko neuzraada.

DeadmaroZ-TLOTL
05-22-06, 14:40
Scandisks nesaka ne ko, chekoju gan tukshu karti (virsmas tests), gan pilnu (falu sisteemas kljuudas), meeginaaju ar daziem citiem testeriem, tieshi karteem datu atjaunoshanai, neko neuzraada.

nu tad visticamaak ka gluko tavs aparaats nevis karte

Ivchiks
05-22-06, 16:37
nu tad visticamaak ka gluko tavs aparaats nevis karte

Un atkal - nee :p
Tikko ieliku karti citaa d-kameraa, tas pats gljuks, taa ka laikam karte.
Un izmantojot manas d-kameras ieksheejo atminju viss kaartiibaa.
Taa ka manaa gadiijumaa man ir Memory Sick nevis Memory Stick.

DeadmaroZ-TLOTL
05-22-06, 17:07
Un atkal - nee :p
Tikko ieliku karti citaa d-kameraa, tas pats gljuks, taa ka laikam karte.
Un izmantojot manas d-kameras ieksheejo atminju viss kaartiibaa.
Taa ka manaa gadiijumaa man ir Memory Sick nevis Memory Stick.

nu tad jau laikam buus tomeer taa karte vainiiga :(

krishxxx
05-25-06, 23:46
Nja, te tu esi ieberzies. Es butu ieteicis njemt ar visu fochiku liidzi un baudit pirkshanas briidi, bet nu jau par veelu. Nez ko tu tur vari dariit- met aaraa