View Full Version : muzika charkst
Sveiki! Ir radusies probleema ar audio! kas par probleemu kad, gan caur austinjaam, gan caur pastiprinaataaju, man skanja iet taa savaadi, balss un basi charkst bishkiit!! Jus nevarat pateikt kas par leitu, u ka ar to tikt galaa???!???
P.S. no rita viss skanēja, bet tagat nee... :( emm un itka audio draiverus ari par;iku bet tik un tā... :(
Kautko jaunu spraudis klāt neesi? IRQ konflikti nav?
pamēģini samazināt skaļumu uz datora. vai arī mūzikas atskaņotājā ar ekvalaizera palīdzību līdzīgas darbības. varbūt izdodas novērst čerkstoņu.
nop! :( nez! visulaiku tak gaaja normaali... bet tagat... :(
emm un itka audio draiverus ari par;iku
Tas tev neliek aizdomāties! ;)
nu labi! audio driverus nolaadeeju un parliku, bet tikai tadelj ka saka charksteet! :(
Disable/mute vai jebkaa apklusini SPDIF, tipa digital output/input
nez tik un ta... :( emm mosh noladet audio driverus! man skanjas karte ir shitaada tikai nevaru atrast tos driverus
Lauks Vērtība
Skaņas karte nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface
emm, driveri kas bija mobo saitaa nepaliidzeeja!
1. Deinstalee NV sound draiverus tai skaitaa NV audio paneli,
2. Paarlaadee kasti,
3. Nosuuc Realteka ALC6XX/8XX codec draiverus: ftp://152.104.238.194/pc/ac97/alc650/WDM_A388.exe [17.3Mb]
4. Uzliec jamos,
5. Paarlaadee kasti.
Njaa man ar kas taads gadiijies, nez norestarteeju PC un aizgaaja viss kaa parasti.... :rolleyes:
nu psc! nejiet...
:( gan ko kasparz ieteica izdariit, gan ko Angelz ieteica.... stulbi... treshdien ekskursija, bet es pat nevaru paklausiities vai disks normaali skan... nu kautkaads stulbums...
Ko iesakat vel dariit? kas ar to sound karti vareetu buut noticis???
vel kadas domas, vispar ko jus dariitu mana situacija!
vel kadas domas, vispar ko jus dariitu mana situacija!
Ko ta var dariit, iegaadaa sakariigu skanjeni uz PCI un dziivo laimiigs :)
nu bet kas var but noticies ar vinju, viss tag gaaja labi :(
nu bet kas var but noticies ar vinju, viss tag gaaja labi :(
Nu var buut noticis tas, ka nodega tev taa skanjene, nebimbaa! Gadienaa neliki lielas austinjas vai arii pastiprinaataaju klaat? Nebija uzgriests visu laiku uz max vai tuvu tam?? Uzliec mute uz visaam ieejam utt, ta viskas var buut, var arii buut tas, ka skanjas drivakiem probleemas vai arii skanjene ar citaam PC iekaartaam konfliktee, daudz kas var buut!
njaa, man vinsh gaaja gan pie austinjaam gan pie pastiprinaataaja klaat, gandriiz jau gadu, un viss bbija labi..
HX_unbanned
05-22-06, 15:02
pierodi, puis, ka dzelži MIRST! Tā pat kā tava omīte ... ( tjipa cilvēki ).
Nopērc kādu SB Live! 24-bitnieci un klausies tālāk ...
Dažādu modeļu cenas: http://www.google.com/search?hl=lv&rls=com.microsoft%3Alv&q=SB+Live%21+price&lr=
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
un cik tada maksaa, pD ka mani vecvecaaki vel dziivi!! emm bet ja kads dzelzis nomirst, tad jau vinsh vnk neiet, neshansee?
un cik tada maksaa, pD ka mani vecvecaaki vel dziivi!!
Varu piedaavaat kaut kaadu sound Blaster karti, meetaajaas, netiek izmantota, jaskataas kas pa modeli, ja incee :)
ok incee! uzraksti pm kas pa modeli un pa cik gribi!! :) Konfektes negribi? bet probleemu kapec shitai tada sudiga skanja es ari gribu noskaidrot!!
2x Dublicate topics merged!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.