didzisb
09-20-08, 18:50
Taatad draudzene arbrauca pie manis, vinjai ir nokia 6121 man nokia 6120 taka vini ir praktiski vienadi, tad skatoties kad vinjai programatura ieksha ir v3. man v5 es nolemu ar autoupdeiteri atjaunot, taa arii izdariju un tagad vinai vairs nav latviesu valodas tikai anglu un kinieshu. kaa lai dabon atpakalj veco??
nomainiju to country code uz Baltijas, bija china, tapec arii nebij, bet problema tada ka man ir jav apdeitots uz v 5.11 un nevar parinstaleet, bet lai dabutu lv vajag parinstaleet, kad piesledzu savu telefonu (6120) arii rada ka ir v 5.11 bet ir iespeja reinstall, kapec taa?
kaa lai reinstaleju firmwari?
Mekleju google vecaku versiju, domaju mb var novilkt un uzbliezt kaut vecaku , bet nekaa neatradu :(
nomainiju to country code uz Baltijas, bija china, tapec arii nebij, bet problema tada ka man ir jav apdeitots uz v 5.11 un nevar parinstaleet, bet lai dabutu lv vajag parinstaleet, kad piesledzu savu telefonu (6120) arii rada ka ir v 5.11 bet ir iespeja reinstall, kapec taa?
kaa lai reinstaleju firmwari?
Mekleju google vecaku versiju, domaju mb var novilkt un uzbliezt kaut vecaku , bet nekaa neatradu :(