View Full Version : maxtor 160
Heiijaa atnaaku maajaas skatos kompis nofriizojies Restarts izmet pazinjojumu NTLDR is missing Novienoju vienu no 3 cietajiem nost kompis aiziet.
Kaa hd atkal pievieno taa pati probleema ????
Kaa sho radushos probleemu lai noveersh(uz hdd ir leeerums dati) ???:confused:
DeadmaroZ-TLOTL
05-19-06, 12:30
Nes HDD Triton onkulim :p
a kaada kljuumiite ~ tam HDD atgadiijusies ??
Droši vien BIOS'ā vajag tikai nomainīt HDD boot secību.
DeadmaroZ-TLOTL
05-19-06, 13:57
Droši vien BIOS'ā vajag tikai nomainīt HDD boot secību.
vispaar taads jokains gadiijums , ja uz taa nobrukushaa hdd buutu boot sektors tad vinu atsleedzot nevajadzeetu vispaar windai starteeties , ja uz vina nav boot sektora tad pricom vinsh tur vispaar! Neesmu nekad dzirdeejis ka bios pats noglukotu un paarliktu pie iesleegta PC kautkaadus settingus (boot seciibu) , bet nu gadaas jau visaadi :) Vareetu pastaastiit kursh tas HDD tev bija PM , PS , SM , SS
Ja jau tas kompis pirms tam bija nofriizojis, tad jau nav briinums, ka CMOS var būt sačakarēts un pēc pārlādes tas ielādē kautkādas defaultās vērtības.
vinsh man ir basic HDD Vieniigais ATA Jo system HDD ir SATA Un nez kapeec vinjsh pats no sevis meegina boototies (izmeeginaaju PS CS nepaliidz) Biosaa seciiba pareiza jaabuutojaas SATA diskam, bet shitais ata eerglis nez kapeec lien priekshaa SATA ???
vispaar taads jokains gadiijums , ja uz taa nobrukushaa hdd buutu boot sektors tad vinu atsleedzot nevajadzeetu vispaar windai starteeties , ja uz vina nav boot sektora tad pricom vinsh tur vispaar! Neesmu nekad dzirdeejis ka bios pats noglukotu un paarliktu pie iesleegta PC kautkaadus settingus (boot seciibu) , bet nu gadaas jau visaadi :) Vareetu pastaastiit kursh tas HDD tev bija PM , PS , SM , SS
tur jau taa lieta ka winda staav uz cita HDD Kaa novaac BASIC (kursh gljuchii un prasa ntldr) disku nost viss shanceee
DeadmaroZ-TLOTL
05-22-06, 12:50
Pastaasti kas ir BASIC HDD , tas ir kaads speciaals disks kur tev staav BASIC (domaata prog. valoda) faili ????
administrator tools : winda staav uz system disc bet paareejie datu glabaashanai Basic disc Vismaz man Labi drusku sajaucu HDD ar Disc
Maatene man EPOX 9HEAI
Ar ieprieksheejiem Bios flashiem viss gaja labi Kaa uzliku jauno update saaka gljuchiit
Risinaajums - samainiiju CD ide konektorus uz maatenes ar HDD
Pagaidaam viss itkaa shancee !!!
DeadmaroZ-TLOTL
05-26-06, 11:34
IDE diskus apziimee ar Master un Slave un atkariibaa no kanaala Primary un Secondary , a tas ko tu staasti par Basic ir diska tips ieksh windas un nav nekaada sakara ar boot seciibu
Maxtors (j*****l viņu) tikko nozuda, bez iepriekšējiem brīdinājumiem! jautri! nezinu riktīgi kas uz viņa bija (bet bildes, pēc vienas copes, es esmu nobackupojis) :D
bļinc... no rīta jāvelk kaste no galdapakšas ārā :mad:
Maxtori "rulzzz"
vot sviesc - pārspraudu citur sata vadu un aizgāja...
gadījumā tās nav miršanas pazīmes? jeb vai tās ir miršanas pazīmes MB?
Visaadam gadijumam kamer straadaa beckupo datus , jo veelaak var sanaakt darishana ar mani :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.