PDA

View Full Version : PC priekš photoshopa, video montāžas utt.

Maa
05-18-06, 18:56
Vārdu sakot problēma šāda: Kādu laiku, pareizāk sakot, vismaz gadu neesmu sekojis līdzi datoru tehniskajai attīstībai. Protams, esmu dzirdējis pa ausu galam par jauniem kaut kādiem divkodolu pročiem un ātriem ramiem.
Stulbi jau ir, visas tās lietas patīk un interesē, bet tad, ka pa īstam vajag, tad neko daudz nezinu.
Vārdu sakot jautājums: ap 300-400 LVL ko varētu tādu pirkt priekš foto un video apstrādes. Dators ļoti minimāli tiks pakļauts spēļu spēlēšanai (Age of Emipres 2/3 un kaut kāds vecais Colin McRae) :). Tas nozīmē to, ka video karti man nevajag, t.i. var arī kādu iebūvēto or smth. It kā mājās "mētājas" GF3 ti200 128MB ar to vajadzētu pietikt.
Ko vēl varu pieminēt: Monitors man ir, par klaviatūru un peles izvēli esmu drošs :). Tātad - kas tagad notiek procesoru jomā ? Kas man būtu vispiemērotākais ? Kāds rams man būtu vajadzīgs (vēlams vismaz 1GB). Kāda mātes plate ?
HDD es arī domāju pašlaik nekādu īpašo neņemt, bet ielikt to pašu 100GB IDE, kas arī "mētājas" :)
Tātad ko man vajag, ja gribu spēcīgu kompi par 300-400LVL. Sastāvdaļas: Kaste, procis, plate un rams.
Paldies !

Jav
05-18-06, 19:05
Iesaku skatities ta:
Plate AMD (nForce4 chips) vai Intel (i945 vai labaks chips) nu ta lap 70 latiem
2x1Gb Value RAM DDR-400 vai DDR2-533/667 (karoce pilnigi vienalga) 120 lati
Kaste 10 lati?
PSU FSP 400W pietiks atliektiem galiem... 25-30 lati
CPU- kads no AMD vai Intel lidz 170 latiem... Laikam jau sanak tikai Intel Pentium D 930 3GHz 2x2Mb L2 s775... PS. Retaa reize, kad AMD sanak dargak pedejo vismaz 6 gadu laika! :rolleyes:

Maa
05-18-06, 19:10
Iesaku skatities ta:
Plate AMD (nForce4 chips) vai Intel (i945 vai labaks chips) nu ta lap 70 latiem
2x1Gb Value RAM DDR-400 vai DDR2-533/667 (karoce pilnigi vienalga) 120 lati
Kaste 10 lati?
PSU FSP 400W pietiks atliektiem galiem... 25-30 lati
CPU- kads no AMD vai Intel lidz 170 latiem... Laikam jau sanak tikai Intel Pentium D 930 3GHz 2x2Mb L2 s775... PS. Retaa reize, kad AMD sanak dargak pedejo vismaz 6 gadu laika! :rolleyes:
Paldies ! Forši, ka tik ātri atbild :D
Ok, tāks, nu jā nepieminēju, ka gribu INTEL procesoru noteikti (neprasi kāpēc) :)))
Par kasti, arī pilnīgi vienalga kā izskatās, bet nūū, protams, būtu forši, ja būtu klusa, t.i. "skaļuma" aizturoša :) bet nav svarīgi īstenībā.
Vai nav tā, ka tūlīt nāks ārā kaut kāds tur Core procesors un, kad būšu nopircis PC, tad pēc mēneša viņš jau man skaitīsies vecs ? :D

Jav
05-18-06, 19:13
Var gadities... Bet darbs gaida...

PS. Kad busi iepircis PC, neiaizmirsti iegriezties mana paraxta atrodosajaa linkaa un brivajos brizos papildinat muusu D²OL komandu...

Kashelz
05-18-06, 19:16
Veciit, pa taadu naudu peerkot kasti taa jau ir veca tagad :) Ja gribi pashas jaunaakaas lietas un liidz ar to pashu krutaako, tad vajadzees shkjirties veel no paaris reizes vairaak naudinjaam :D Viss labais maxaa lielu ciparu, pa velti tev neviens neko shodien nedos!

Maa
05-18-06, 19:18
Var gadities... Bet darbs gaida...

PS. Kad busi iepircis PC, neiaizmirsti iegriezties mana paraxta atrodosajaa linkaa un brivajos brizos papildinat muusu D²OL komandu...
Nekas nebūtu pretī.

Maa
05-18-06, 19:22
Veciit, pa taadu naudu peerkot kasti taa jau ir veca tagad :) Ja gribi pashas jaunaakaas lietas un liidz ar to pashu krutaako, tad vajadzees shkjirties veel no paaris reizes vairaak naudinjaam :D Viss labais maxaa lielu ciparu, pa velti tev neviens neko shodien nedos!
Īstenībā man žēl, ka Tev taisnība :D
Bet tur jau tā runa, ka man vajag labu PC, lai man nebūtu problēmas fotošopā strādāt ar 80MB tiffiem (tagad es mirstu nost ar esošo PC).
Vajag, lai varu pietiekami ātri renderēt un kompresēt *.avi.
Vairāk man arī neko nevajag :) Pašlaik vismaz. Saprotu (t.i. tikko apskatījos), ka eksistē proči pa 600LVL utt, bet vai man to vajag un vai tāda izlikta nauda man dos arī tikpat reizes lielāku rezultātu tieši priekš manām vajadzībām - es šaubos.
Tāpēc gribu nopirkt labāko, kas skaitās proce/performance ziņā.
Varbūt kādam ir vēl kādas idejas ? varbūt piemest kādu latu pie atvēlētās summas ? bet varbūt tieši otrādāk ?
paldies jau iepriekš :)

Kashelz
05-18-06, 19:28
Man jau patiik sev iegaadaatais Operon 165 :) Samaxaaju extra naudinju par to, ka labs stepings un nedeelja, bet klokojot jams atraaks nekaa FX60 :) Taa teikt standartaa 1.8Ghz, ar gaisu pagaidaam 2.8Ghz un FX60 standartaa ir 2.6Ghz! Vieniigi, ja tev vajag maximaali atri un gribi ietaupiit, tad ir njemt un klokot, tas dod pieaugumu, taa pat arii Intell procesoriem ir... bet ja nav zinaashanas + veel shaadas taadas vajadziigas lietas, lai to veiksmiigi panaaktu, tad klokot labaak nemeegjini :(

Maa
05-18-06, 19:31
Man jau patiik sev iegaadaatais Operon 165 :) Samaxaaju extra naudinju par to, ka labs stepings un nedeelja, bet klokojot jams atraaks nekaa FX60 :) Taa teikt standartaa 1.8Ghz, ar gaisu pagaidaam 2.8Ghz un FX60 standartaa ir 2.6Ghz! Vieniigi, ja tev vajag maximaali atri un gribi ietaupiit, tad ir njemt un klokot, tas dod pieaugumu, taa pat arii Intell procesoriem ir... bet ja nav zinaashanas + veel shaadas taadas vajadziigas lietas, lai to veiksmiigi panaaktu, tad klokot labaak nemeegjini :(
.... un vēl vienu lietu piemirsu piebilst - nekāda klokošanas. Viss ko no tās lietas sajēdzu ir ... to, ka zinu, kas tas ir :D un, ka vīri ar to ņemās :)

tolx
05-18-06, 19:33
tad neko labāku,kā Jav ieteikto laikam sameklēt nevar.Ja nu vienīgi pašam ir kādi sakari.

Maa
05-18-06, 19:36
tad neko labāku,kā Jav ieteikto laikam sameklēt nevar.Ja nu vienīgi pašam ir kādi sakari.
Nu tad paldies, tas tā kā būtu skaidrs !
Par tādiem "sīkumiem" kā procesora ventilators, mātes plates ražotājs, barokļa ražotājs utml lietām ir vērts domāt/uztraukties ?

Kashelz
05-18-06, 19:39
Nu tad paldies, tas tā kā būtu skaidrs !
Par tādiem "sīkumiem" kā procesora ventilators, mātes plates ražotājs, barokļa ražotājs utml lietām ir vērts domāt/uztraukties ?
Protams, ja gribi klusu, stabilu kasti, tas atkal maxaa, maatesplate ir viena no svariigaakajaam lietaam, uz kuru nevajadzeetu ekonomeet, vajag arii kvalitatiivu barokli, FSP 400W ar 120mm fanu buutu tiiri kluss un domaajas jaudas pietiekams taadai kaarbai! Par CPU ventilatoru ari jaskataas, leets noteikti nebuus kluss, videeju vajag, kas dzesee kaut cik ok un ir kluss! Taadas shaadas detaljas ir jaaieveero, lai iegaadaatu labu kasti :)

tolx
05-18-06, 19:39
par pirmo laikam nē,vismaz kamēr nesāk karst par daudz.Par otro gan varētu uztraukties,jo ņemt galīgi lēto variantu arī nav jēgas.Par trešo arī ir vērts uztraukties,jo nosvilstot lētam PSU,tas var paraut līdzi visu pārējo.

Maa
05-18-06, 19:40
Protams, ja gribi klusu, stabilu kasti, tas atkal maxaa, maatesplate ir viena no svariigaakajaam lietaam, uz kuru nevajadzeetu ekonomeet, vajag arii kvalitatiivu barokli, FSP 400W ar 120mm fanu buutu tiiri kluss un domaajas jaudas pietiekams taadai kaarbai! Par CPU ventilatoru ari jaskataas, leets noteikti nebuus kluss, videeju vajag, kas dzesee kaut cik ok un ir kluss! Taadas shaadas detaljas ir jaaieveero, lai iegaadaatu labu kasti :)
nu re - sākās :)
tas jau arī vēl kādi 50LVL vismaz plusā.

tolx
05-18-06, 19:42
Saproti,nekas nenāk par velti.Labi,ja klusums nav primārā lieta,tad vēl tā,bet ir nepieciešama zināma garantija,ka viss tas pasākums nenosvilst dēļ strāvas traucējumiem.Turklāt,PSU tomēr ir samērā ilglaicīga detaļa.

Maa
05-18-06, 19:43
Es, protams, pats varētu sameklēt, bet, ja jau tik izpalīdzīga tauta, tad plz varat pateikt, no kuriem plašu ražotājiem vajadzētu vairīties ? un no kuriem barokļa ražotājiem ?
(un vēl viens jautājums: ja ņem rakstīkli DVD plus mīnus ar DL utt utt, kurus ražotājus neņemt un kurus būtu ieteicams)

Paldies :D

Kashelz
05-18-06, 19:47
Deeljiem tagad nemaku teikt, Intell nav mans laucinjsh, DVD rakstiikli noteikti njemtu NEC, maxaa sameeraa leeti un ir ljoti laba kvalitaate, pats vienu no Nec'iem juuzoju, pilniigi apmierinaats :) Par baroshanas blokiem izvairiities vajag no Q-Tec obligaati, ir veel dazjaadi, kas nav labi, njemtu FSP, var arii itkaa HEC, bet nu es sev nenjemtu, man nelaaga pieredze ar jamo, FSP no value gala mani nekad nav pieviilis liidz shim!

tolx
05-18-06, 19:51
FSP no barokļiem,tas pagaidām ir labākais,kas ir value sektorā.Dēlis... nu te jāgaida Raimiz@ vai Lobziks,viņi mums Intel speciālisti,bet iesaku izvairīties no ECS,Elitegroup un AsRock.Par Biostar piedāvājumu Intel nezinu.Protams,jauki būtu Asus.Par dvd piekrītu,NEC ir labākais variants.

Maa
05-18-06, 19:55
ok, paldies ! viss skaidrs nepilnas stundas laikā :)
iegriezīšos vēl, ja kas.

Kashelz
05-18-06, 19:56
ok, paldies ! viss skaidrs nepilnas stundas laikā :)
iegriezīšos vēl, ja kas.
Esi wolkameets, jautaa ja kas, kaut ko jau te mees zinam arii :D

Maa
05-18-06, 20:00
Tiešām varu tikai Jūs uzslavēt. Zinu, kas būtu noticis citos forumos :)

Jav
05-18-06, 20:02
ASUS P5LD2 vai kada no Itel razotajam...
Ja netaisies klokot, tad Mobo izvele ir pilnigi vienalga, galvenais, lai ir ar Intel chipsetu... Istenibaa ir ari letakas uz nVidia SLI buvetas, kas atbalsta visus cpu un ir jaudigakas! Savu Geforci,gan, vari mest ara- pci-e vinja nederes...
Dzese- ar BOX cooleri pietiek! - Gribi klusumu- njem TT-BT, bet tas maksa kaapostu un ir smags milzigs labi dzese cpu, bet nedzesee ne vella chipsetu un barosanu... :( Karoce pietiek ar BOX cooleri. Keiss Compucase A21, laikam, ar prieksa un pakalja 120mm ventiem bus ka radits, bet tad laikam ari ar 400 ir bik par isu, kaa vienmer... :D

PS. Te ir ko palasiit: http://www.tomshardware.com/2005/09/01/the_value_connection_of_6_intel_945p_motherboards/index.html

Maa
05-18-06, 20:05
ASUS P5PL2 vai kada no Itel razotajam...
Ja netaisies klokot, tad Mobo izvele ir pilnigi vienalga, galvenais, lai ir ar Intel chipsetu... Istenibaa ir ari letakas uz nVidia SLI buvetas, kas atbalsta visus cpu un ir jaudigakas! Savu Geforci,gan, vari mest ara- pci-e vinja nederes...
Dzese- ar BOX cooleri pietiek! - Gribi klusumu- njem TT-BT, bet tas maksa kaapostu un ir smags milzigs labi dzese cpu, bet nedzesee ne vella chipsetu un barosanu... :( Karoce pietiek ar BOX cooleri. Keiss Compucase A21, laikam, ar prieksa un pakalja 120mm ventiem bus ka radits, bet tad laikam ari ar 400 ir bik par isu, kaa vienmer... :D
Nu "vo" saputroji man atkal visu :D joks.
Vai tad uz 945. plates nav AGP slota ? Man tas GF ir AGP (par tiem 1x 2x 4x 8x neko nezinu) :D
Ok, palieku pie Box coolera.
Par kasti daudz ko nesapratu, bet nu laikam jāņem tāda, kurā ar laiku var sabāzt ventilatorus pēc nepieciešamības.

Maa
05-18-06, 20:07
.. un vispār, jo es vairāk mēģināšu iedziļināties un gudri runāt, jo vairāk izklausīšos pēc negudra :)

Kashelz
05-18-06, 20:13
.. un vispār, jo es vairāk mēģināšu iedziļināties un gudri runāt, jo vairāk izklausīšos pēc negudra :)
Nu es nedomaaju, ka tagad njemot jaunu dzelzi buutu jaaskataas uz AGP, tikai un vieniigi PCI-E, AGP jau ir veesture un nekas sakariigs uz taa vairs netiks taisiits.

Maa
05-18-06, 20:15
Nu es nedomaaju, ka tagad njemot jaunu dzelzi buutu jaaskataas uz AGP, tikai un vieniigi PCI-E, AGP jau ir veesture un nekas sakariigs uz taa vairs netiks taisiits.
Ok, tātad sākās jauna tēma.
Cik noprotu, tad uz normālajām platēm vairs vispār AGP kā tāds nav ?!
Ir kaut kāds PCI-E :) jasno.
t.i. nekas nav jasno.
Ko man tagad darīt ? Video galīgi negribējās pirkt ;/ Var jau ņemt kaut kādu pašu lētāko, bet arī nebūs ģela.
Ko no video ņemt, lai vilktu visu padarīšanu ? (neiet, protams, runa par Doom3 utt)

tolx
05-18-06, 20:17
Ir jau vēl dabonamas plates ar AGP,bet pie nākamā upgrade tāpat nāksies mainīt,jo tad uz AGP tiešām nekas labs nebūs.Pat to,ko ņemt... Nu nezinu,kiwi jau tirgoja 7300GS pa labu cenu...

Kashelz
05-18-06, 20:19
Vari iegaadata plati, ar integreetu VGA, ar to vareesi straadaat atliektiem galiem, filmas ar vareesi luureet, kaut ko ljoti minimaali pat uzspeeleet :) Taadu GeForce karti vari paardot kaadam, cena jau nekaada dizjaa, bet tomeer rubuliitis makaa! PCI-E spraudnii veelaak, kad veeleesies ko uzspeeleet vari iepirkt jebkaadu karti, atkariigs cik finanses ljauj un ko sirds kaaro.

Maa
05-18-06, 20:24
ok, AGP atkrīt. Video nepārdošu, jo saprotu, ka neko daudz nevaru dabūt.
Jautājums man tad tāds: VAi integrētais VGA būs spēcīgāks par GF3, vai būs spēcīgāks par Radeonu 9700 ?
paldies.

Kashelz
05-18-06, 20:28
ok, AGP atkrīt. Video nepārdošu, jo saprotu, ka neko daudz nevaru dabūt.
Jautājums man tad tāds: VAi integrētais VGA būs spēcīgāks par GF3, vai būs spēcīgāks par Radeonu 9700 ?
paldies.
Kaa kura, domajau ka speciigaaka nebuus, bet teoreetiski tehnologjiski labaaka gan, nu atkariigs ko Intell piedaavaa, zinu ka AMD deeljiem var dabuut GeForce 6100 un 6150 chipseta VGA, jamie atbalsta 6 seerijas labumus, tai skaitaa 3.0 sheidrus, gaismas efektus utt, tiira dzelzju liimenii DX9.0 karte... tavaam piedaavaataam karteem tas viss automaatiski izpaliek!

Jav
05-18-06, 20:31
Noziedo Ls 40 kam leetam... Galvenais nenjem Geforce Turbo Cache un ATI Hyper Memory risinajumus! Moz atradisi ko leetu un lietotu ss.lv...

Maa
05-18-06, 20:34
Noziedo Ls 40 kam leetam... Galvenais nenjem Geforce Turbo Cache un ATI Hyper Memory risinajumus! Moz atradisi ko leetu un lietotu ss.lv...
Pag pag :) uz ko skatīties ? saprotu, ka nevar ņemt Tevis nosauktos, bet ko tādā gadījumā skatīties ?

Maa
05-18-06, 20:38
o-ok.
tātad:
Intel (i945 vai labaks chips) ASUS ar iebūvētu VGA
2x1Gb Value RAM DDR-400 vai DDR2-533/667
PSU FSP 400W
Intel Pentium D 930 3GHz 2x2Mb L2 s775
NEC DVD/CD DL +-
maybe kaut kāda lētā PCI-E karte. (tikai ne Geforce Turbo Cache, ATI Hyper Memory)
kaut kāda kaste + ventilators.

tolx
05-18-06, 20:46
vēl piemetam klāt kādu nebūt kasti un kādu ventilatoru keisam,lai tas viss nesāk karst.

Maa
05-18-06, 20:53
vēl piemetam klāt kādu nebūt kasti un kādu ventilatoru keisam,lai tas viss nesāk karst.
paldies, palaboju !

Jav
05-18-06, 21:08
Intel der tikai DDR2

vimba_zlobnaja
05-18-06, 21:36
Paredzu jau tagad ka neiekljausies cen'a :( Nu bet neko, taada dziive. Saac ar to ka sameklee kaut caur shejieni pusliidz labu maatesdeeli, proci jau tev ieteica, PSU arii. Nez vai samekleesi pa 120Ls 2xDDR2 RAM, bet nu meegjini.
Veelu veiksmi.

Jav
05-18-06, 22:08
http://www.smscomputers.lv/conf.html
P4 930 BOX Ls 155
Abit AL8-V Ls 57
2x 1Gb DDR2 667 Adata Elpida hvz kas Ls 108
400W FSP Ls 30
Keiss ar cooleriem- Ls 20?
VGA ari sanak... Vai ari panjem 2 ls dargako Intel ar iebuveto VGA un 3,2GHz Pentaku 940 :D Kalvenais, njemot mateni prasi via iet Dualcore jaunie cpu- ja jamie saka ka iet, tad pat ja busu tomer nosavis greizi, varesi vinjiem to maati zobos iebazt un prasiit citu...

PS. Radeon x550 128Bit par 37 nebutu nemaz tik sudiga vga...

krishxxx
05-20-06, 15:02
Par AMD sistemu esi galigi pret? Vnk ir labi varianti pashlaik uz AMD sistemam, tobish BIOSTAR TFORCE 610 nak ar iebuvetu 6100 + ir atlikts PCIEx slots, visas papildu ***njas ar ir - maxa zem 60ls. Pat tadu lietoju jau mmm meneshus, nesudzos. 3200+ venecija turas klusa un raama uz 2.6ghz, plate nekarst un neizdala skanjas :D

Jav
05-20-06, 15:10
Jaa krishxxx visi varianti ir labi, ka tev uz galda stav, vai ne taa? :D Tikai seit cilvekam vajag sistemu Fotoshopam nevis speeleem...

Maa
05-21-06, 00:54
Jaa krishxxx visi varianti ir labi, ka tev uz galda stav, vai ne taa? :D Tikai seit cilvekam vajag sistemu Fotoshopam nevis speeleem...
Jā, paldies, ka pareizi esiet mani sapratuši tieši par performanci, kas saistīta strādājot tieši ar photoshop un tamlīdzīga tipa programmatūru.
Kaut gan, ja sanāks man iegādāties tieši to sistēmu, kuru man ieteicāt (ar P4 D ...), tad kādreiz nāktonē, ja kļūšu liels un bagāts, vajadzēs ielikt tikai labu karti un kādu spēlīti jau arī pavilks (kaut gan tiešām saista tikai kādreiz Colins un AOE) :)

dogMa
09-06-06, 11:05
Ir tāda lieta, ka vajag PC līdz 300Ls +/- [tikai kaste].. Pārsvarā domāts priekš photoshop'a.. Varbūt kādreiz kāds maziņš geims..

Es nezin kāpēc, bet sliecos uz AMD Athlon 64 X2 AM2 3800+.. Intel'i kkā negribas.. cenas un temp. dēļ..
Dēli pilnīgi vienalga, bet vajag SATA2 un bez integrētās VGA.. [bet varbūt ar to varētu ieekonomēt naudiņu, bet negribas, lai RAM'u lieki rij..]
RAMs.. mhm.. Par ddr2 atmiņām nezinu kā darīt, tāpēc lūdzu jūsu palīdzību.. [vismaz 1gb]..
Cietni ap 250gb.. DVD rakstīkli, 400W PSU un kādu keisu [melnu ;) ]..

Vispār kkas jēdzīgs sanāk? :) Vai arī tomēr varat ieteikt kko citu?

Paldies! :)

P.S. Protams, visu no veikala ar garantijām un vienkopus.. :P

EDIT: kkā metu acis uz šo māteni - Asrock Am2 K8t890cf (http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=44838)..
EDIT: RAM Apacer Ddr2 533 512mb Cl4 64x8 Am1 (http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=40942)

dogMa
09-06-06, 11:44
Es tagad biki paskatos un saprotu, ka vajag tomēr uz kko ieekonomēt naudiņu..

Ko jūs vispār sakat par amd athlon 64 x2 3800+ un ddr2 533mhz ramu? :cool:

Vai tomēr labāk ņemt kādu parsto amd athlon 64?

IronSoul
09-06-06, 11:51
Ko tu ar to photoshop'u taisies dariit ?

dogMa
09-06-06, 12:02
Vēlāk tiks nopirkts touch pads, vai kā tur to brīnumu sauc, uz kura var zīmēt un pa taisno tas tev zīmējas iekš pc.. un tad attēlu apstrāde.. [to attēlu apstrāde, kurus uzzīmēs uz touch pada, vai kā to sauc.. :) ]..

NormaalsCilveeks
09-06-06, 12:03
iisumaa fotoshops
video pofig - kautvai integreetaa
cienji 2vi viens jeelajiem failiem & vidas swapam otrs fotozhopa skracham
atminja
reekjinam vienkaarshi
pienjemam ka apstraadaasi 8 mega pikshu bildi
1bilde jeelumaa sver 32 megus
20 histori levelji apriis 640 megus "vienaa acii"
windoze + zhops pats kopaa bez giga neiztikt ...

ot i visa matemaatika ...

IronSoul
09-06-06, 12:08
iisumaa fotoshops
video pofig - kautvai integreetaa
cienji 2vi viens jeelajiem failiem & vidas swapam otrs fotozhopa skracham
atminja
reekjinam vienkaarshi
pienjemam ka apstraadaasi 8 mega pikshu bildi
1bilde jeelumaa sver 32 megus
20 histori levelji apriis 640 megus "vienaa acii"
windoze + zhops pats kopaa bez giga neiztikt ...

ot i visa matemaatika ...

Sheit NC ir tiiri taisniiba !

Galvenais ir rams !!! Mans domaatu uz 2 Gb kvalitaataiivu un aatru ramu un atbilstoshi labu maateni kas to pavelk !!! Kautgan ja tu tur tikai taadas bildiites kustinaasi mosh ar 1 Gb pietiks !

A proci kaadu Athlon 64 3000+ buus pat paaraak glauni !

NormaalsCilveeks
09-06-06, 12:21
vispaar jau pirms divi gadi buutaa biju uzmetis fotozhopam aatruma testu ar vienu setu no 32 aksheniem ...
(kaads rediisinjs pamaniijies izdzeest to topiku)
tur gailju meeriishanaas gaaja gari un plashi
bet aatruma/cenas zinjaa P4 ar HT bij liideros ...

ehhhh dereetu palaist veelreiz taadu testeeshanu ...
akshensets veel joprojaam staav
http://www.artstudio.lv/boot/tests.zip

dogMa
09-06-06, 12:22
Nu, bet reāli ar 1gb tak tāpat pietiktu.. Lab, būtu biki lēnāk, bet tāpat.. Ja ņemu 2gb 400mhz, man sanāk, ka pussumma no pc jāiegrūž ramā.. :( kakaini.. labāk ņemt kādu 1gb..

Pats cpu tak arī veic kādu apstrādi.. tak no cpu arī daudz ir atkarīgs, cik ātri viss tas notiks..?

NormaalsCilveeks
09-06-06, 12:25
dogMa
neslinko bet izlaid manis doto akshensetu ...

teiksim mans 2+gadus vecais grabeklis
P4 3.0 1gb raamis
pie defltajiem HS20
testu izlaiz 2vaas minuutees
paskaties cik tev aatrs ir tas pie kaa seedi un sapratiisi kas ir kas ...

dogMa
09-06-06, 14:02
A, kas ir HS20? :confused:

NormaalsCilveeks
09-06-06, 14:43
dogMa
HS - HistorySTates
tie pashi history levelji - respektiivi cik "undo" darbiibas atcereeties ...

vimba_zlobnaja
09-06-06, 17:30
Klausies NC. Es piemēram arī nefiga nezinu kas ir HS un nekad neesmu viņus mainījis jo, atkārtoju, nezinu kas tas tāds par zvēru un ko ziemā ēd. Esi tik laipns parādi ar scrīniem ko nevajag darīt.

R@imizA
09-06-06, 17:39
To ko visi saaka dariit Booot aa :) lai sasbniegtu labaakus rezultaatus :D

NormaalsCilveeks
09-06-06, 17:48
sheku i atrodami tie PS setingi lai viss buutu godiigi ...

Jav
09-06-06, 18:29
Par procesoru ņem vien to X2, bet noteikti ar vismaz DDR2-667!

PS.Neņem tikai x-Nteā, tur baigi dārgi, cik skatos!

tolx
09-06-06, 18:33
da viņi vispār nekur stock'ā nav...

dogMa
09-06-06, 23:40
Par procesoru ņem vien to X2, bet noteikti ar vismaz DDR2-667!

PS.Neņem tikai x-Nteā, tur baigi dārgi, cik skatos!Skaidrs :)

Engineer
09-06-06, 23:45
Re kur bik leetaak:
Metaleks.lv (http://www.metaleks.lv/cenas/21/amd.php?metaleks=c1d14786c99829c28dc31eea05f19a1b&grupa=am2)

Maa
09-08-06, 00:43
palasi kaut ko :) (http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=1430)

DeadmaroZ-TLOTL
09-08-06, 12:33
abus topikus apvienoju lai visss ir pie vietas