PDA

View Full Version : PS3 or XBOX or ......

sakko
08-27-08, 15:26
Gribēju smelties padomus, kas būtu izdevīgāk un kvalitatīvāk, PS3 vai XBOX 360? Doma ir iegādāties pēc neilga laika, tāpēc gribās kādu foršu infu LV valodā, no tādiem, kas lieto, vai ir lietojuši.
Tā manta tiks slēgta klāt pie LG 37collu LCD ar FullHD 1920x.... teļļukam

P.S. Spams welcomēts.... :D

PP.S. A varbūt ir vēl kāda console, par kuru man nav nejausmas???? :D

aspms
08-27-08, 15:33
Ja nav iebildumu pret pirātismu tad viennozīmīgi izdevīgāk būs Xbox 360! :D

Latish
08-27-08, 15:39

Nu jā - tas tiesa.

sakko
08-27-08, 15:41

Iebildumi ir pret orģinālajiem...... :D

A kā ar kvalitāti????

Miezy
08-27-08, 16:21
vel padoma par spelem, jo uz abam konsolem tomer nebus vienas un tas pašas, uz vienas var būt uz otras ne.

-JJ-
08-27-08, 16:30
vel padoma par spelem, jo uz abam konsolem tomer nebus vienas un tas pašas, uz vienas var būt uz otras ne.

Ļoti maz ir tādu spēļu, kas nebūtu uz abām konsolēm, it sevišķi labu spēļu. Faktiski tas ir tikai tekken 5 (tekken 6 jau būs uz XBOX360) un Formula 1, kas ir tikai uz PS3.

Iesaku ņemt tikai un vienīgi Xbox 360, ņemot vērā tā vieglo "softmodernizācija"* iespēju :D un salīdzinoši mazās izmaksas.

*-SIA "Biolat Dators" (http://biolat.times.lv/lat-remont.html) cenrādī minētais termins :D

gudolfs
08-27-08, 16:34
Nekad neesmu lietojis nevienu no shitaam modernajaam konsoleem(PS1++), bet, kaa piem. FPS var uzspeeleet? Tur vispaar var kkaa pielikt peli+klavieri, jo taas puultis ir vnk neertas:D.. liela dalja speelju, kas ir porteetas uz PC ir maigi sakot not playable(vai vnk nav pierasts bez peles 100% supporta)..njaaa atceros, kaa vecos doomus kapaaja, tad tas likaas normaali(shaut ar Ctrl, piem.)..tagad taa liktos izvirtiiba visaugstaakajaa pakaapee:(

P.S. Ja ņemsi, tad iesaku apsveert to, kurai būs ilgaaks muzhs(laikam taa i PS3, jo M$ kko mineeja pa jaunu konsoli..), lai nav peec 2viem gadiem jaamaina un, lai pashas konsoles vērtība nenokristos tik krasi/atri.

Miezy
08-27-08, 16:36
Ļoti maz ir tādu spēļu
bet tomer ir ;) Varbut viņš ir traks autosacīkšu fanāts. Jo arī xbox 360 stūres nav ne tuvu labuma ziņā ps3 stūrei, tai pašai http://www.boot.lv/index.php?pg=202&news_id=5928

Lapelis
08-27-08, 16:37
PS3 it kaa buus ilgdziivotaajs, jo jaudas/disku ietilpiibas rezerves tam ir pietiekoshas, bet atkriit visa "softmodernizaacija" un ljevo disku izmantoshana, vismaz pagaidaam.

jonyz
08-27-08, 16:49
nekaads dizhais ilgdziivotaajs ps3 nebuus,jo grafiskais chips ir uz vecaakas arhitektuuras nekaa xbox360.

Master_
08-27-08, 16:51
Izskatās, ka Sīksofts ir lielāko daļu PS3 eksluzīvu pārvērtis par multiplatformu. Ja neesi Metal Gear Solid un God Of War super duper fans, tad ņem boksi un miers.

jonyz
08-27-08, 17:01
da nemokies un njem xbox360 i leetaaks i speelju krietni vairaak ko speeleet.

sakko
08-27-08, 17:08
Nu jā, spēles, kas mani interesētu ir NHL 08 - 09
Kautkas līdzīgs COD2&COD4, Crysis, nu un labs braucamais gabals, kā piemēram GRID, CollinMcRae grid (ar laikam tā saucās) :D
Karoče stūri klāt neslēgšu, un nav arī tā atmiņa aktuāla, galvenais, ieliec cd un play.... :D

Latish
08-27-08, 17:16
nu uz xkārbas geimplejs ir foršāks..., tākā es arī par 360

jonyz
08-27-08, 17:20
Peedeejaa laikaa ir iepaticies Grid laivaa mochiit,tiiri interesanti braukt uun sarunaaties ar citiem,pie reizes arii anglju valoda treneejas:),mozh varam sabiidiit kam ir xbox savaa starpaa pamochiities laivaa,buutu interesanti.

tres^
08-27-08, 17:57
Nu tad pēc kāda laika vari mēģināt pierunāt mani pārdot savu kasti. Protams, modēta, klāt 2 wireless džojāri un pāris bunduļi ar spēlēm.

sakko
08-27-08, 18:01
Nu tad pēc kāda laika vari mēģināt pierunāt mani pārdot savu kasti. Protams, modēta, klāt 2 wireless džojāri un pāris bunduļi ar spēlēm.

XBOX???
Un kāda cena varētu būt???:rolleyes:

netbeast
08-27-08, 18:08
Ļoti maz ir tādu spēļu, kas nebūtu uz abām konsolēm, it sevišķi labu spēļu. Faktiski tas ir tikai tekken 5 (tekken 6 jau būs uz XBOX360) un Formula 1, kas ir tikai uz PS3.

kaa ir ar gran turismo?

nekaads dizhais ilgdziivotaajs ps3 nebuus,jo grafiskais chips ir uz vecaakas arhitektuuras nekaa xbox360.
nu un, ka chips ir vecs? tas tak ir pilniigi pie kaajas, ja uzdevums ir optimizeet speeli. kaa tu domaa, kapeec sony veeljoprojaam turpina supportu ps2, un veeljoprojaam ir nopeerkamas speeles? chips tachu arii ir vecs, un viss paareejais ir vecs, bet kaut kaa pailgi dziivo. ne? vnk, chips ir speejiigs uz daudz ko, tikai viss ir optimizaacijaas...

Mareks
08-27-08, 18:50
Es pats lietoju XBOX 360 un esmu ļoti apmierināts, turklāt torentu veikalos spēļu izvēle ir liela!

jonyz
08-27-08, 20:32
Taa i neviens nepiesakaas live uzmaukt kaadu gamuci :(

Novice
09-06-08, 23:13
Microsoft XboX 360 spēļu konsole iznāca 2005. gada beigu pusē, tātad tā ir grozījusies tirgū jau aptuveni 3 gadus. Vidējais spēļu konsoles paaudzes mūžs ir 5 līdz 6 gadi, tomēr kompānijas Epic Games pārstāvis izteicās, ka XboX 360 tehnisko iespēju robežas varētu tikt izsmeltas pirms tā aizvadīs sev paredzēto mūžu tirgū.

Avots: Boot.lv

iceberg
11-18-08, 20:47
Man arii ir doma pirkt xbox, bet nevaru iisti iebraukt kaa tur ir ar to piraatismu... kkas jaaved jaakode, vai var vnk uzlikt uz cietaa un maukt? Ir baigaa jeega njemt Elite ar 120gb, vai pietiek arii ar 40-60?

deivs001
11-18-08, 21:09
Uz cietā nevar pagaidām neko uzlikt, tikai novilkt demo vai arī, ja perc no interneta, tad var uz HDD uzmest to spēli. Jega no 120 Gb bus tad, ka vares uzinstalet speli uz ta, bet tas laikam bus iespejams tikai ar orginalajiem diskiem. Tātad ja gribēsi dzenāt neorģinālās spēles mierīgi ņem kaut kādu versiju ar mazu Hdd, lai tik ir kur vieta save games uzmest un viss.

-JJ-
11-18-08, 21:34
Man arii ir doma pirkt xbox, bet nevaru iisti iebraukt kaa tur ir ar to piraatismu... kkas jaaved jaakode, vai var vnk uzlikt uz cietaa un maukt? Ir baigaa jeega njemt Elite ar 120gb, vai pietiek arii ar 40-60?

Ja gribi spēlēt neoriģinālos diskus, tad tam konkrētajam xboxam jāveic softa modernizācija (http://www.biolats.lv/lat-remont.html).

Uz xbox cietņa spēles, izņemot no neta vilktos demo, neglabā, tā kā pietiek ar 20gb un spēles "darbina" no DVD+R DL matricām (vēlams tieši Verbatim DVD+ DL matricas, jo verbatimu vismaz ņem pretim visi xbox dvdromi), tā kā nekāds lētais pc variants (download image/mount image/install image/delete image) nesanāk :D, jo Verbatim DVD+R DL veikalos vidēji maksā 2-3 LVL

cedgars
11-18-08, 22:29
Ja gribi spēlēt neoriģinālos diskus, tad tam konkrētajam xboxam jāveic softa modernizācija (http://www.biolats.lv/lat-remont.html).

Karoč tagad tas pasākums sanāk uz 80Ls...
Tas laikam tikai jaunākajām kastēm ar kaut kādiem tur savādākiem draiviem.

-JJ-
11-18-08, 22:57

:eek: nebiju dzirdējis par šo..

Master_
11-19-08, 00:18
:eek: nebiju dzirdējis par šo..

- softmodernizācija ( darbs aizņem apmēram no 1 līdz 2 stundām )
* tikai DVD-ROM Hitiachi 079FK - 50 Ls

Vnk cits dvd-draivs jaunākajos modeļos, agrāk atceros bija atseviški modeļi, kuriem bija līdzīgas probzas.

-JJ-
11-19-08, 00:47
Vnk cits dvd-draivs jaunākajos modeļos, agrāk atceros bija atseviški modeļi, kuriem bija līdzīgas probzas.

agrāk bija viens hitachi eksemplārs par kuru biolat 50 LVL prasija ;)

edit:
jau paspēji :D .. un vel tagad prasa :D

jonyz
11-19-08, 23:02
shodien jau iemeeginaaju jauno xbox expierence,nu uztaisiits jau smuki,iepatikaas fiicha ka speeles var uz cietnja uzlikt,krietni klusaaks palika speeleejot un aatraak ielaadeejas:)

DJWoX
11-19-08, 23:07
tas tjipa kā updeits ?

jonyz
11-19-08, 23:16
pilniigi pamainiijaas dashboards,tagad var veidot pats savu cilveecinju kaa nintendo Wii,dasboards tagad taads kaa 3d-vispaar smuks,shitais taads pamatiigs upgreids,likaas arii diezgan ilgi virsuu-apmeeram 6-8 minuutes.

-JJ-
11-19-08, 23:19
nez, bet man vecais interfeiss vairāk piedūra .. es gan nebiju pamanijis, ka geimus var uz cietņa uzmest .. tas 3d cilvēciņš tāda fag***ņa vien ir :D

jonyz
11-19-08, 23:32
es jau forzu2 uzliku uz cietnja,var var uzlikt,bet tikai originaalos diskus domaaju.

Master_
11-19-08, 23:39
Precīzāk sakot tā ir standarta instalācija kā ar PC. :D

jonyz
11-19-08, 23:44
Diez vai tur ko instalee,domaaju vienkaarshi uz cietnja uztaisa speelju diska image failu,joja instaleetu tad tik vienmeeriigi nekopeetu disku.
P.S. tikko paarbaudiiju,apstiprinaajaas manas aizdomas,kaut arii disks ir paarkopeets,bet lai saaktu speeleet taapat pieprasa ielikt disku,a paviideeja maza ceriiba ka varees tik sakopeet un speeleet bez diska,kaut gan mozh veelaak hakeri ko uzhackos lai vareetu bez diska speeleet.

yuppio
11-20-08, 00:27
Es ar nesen par šito meklēju info un domāju.

Xbox 360 - es cik netā skatījos, tad lai spēlētu multiplayer LIVE ir abonēšanas maksa - tas ir stulbi galīgi. Bet nu ir iespēja *****`ot DVD lasītāja firmware. Izmeklējos krustu šķersu - sākot ar aprīli sāka ražot tās kastes ar šķiet Lite-On draiviem kuri ir gandrīz nelaužami, tipa tu vari no viņa tikai izekstraktēt kkādu ID, kuru vari iebarot citam DVD lasītājam, lai viņš spēlē tev kopētos geimus. Varbūt arī ir kāda cita metode, bet nekur tā fiksi nesameklējās man. Tāpec arī iespējams biolats prasa 80Ls tagad par to prieku.

PS3 - nevar neko lauzt (EDIT: nevis nevar, krakota FW it kā ir, bet anyway tam nav jēgas ps3 gadījumā) , jāpērk oriģināls, kas jaunajām spēlēm diez gan labi sit pa kabatu, bet kas ir ellīgi liels plus, ka online spēlēšana ir par brīvu, nav nekādas abonēšanas. Un to kasti var izmantot kā media spēlētāju arī. Nebaidās no blue-ray diskiem, kas nākotnē var noderēt, kad varēs dabūt blueray diskos filmas normāli iekš LV vai tamlīdzīgi. Bet nu dārga pēc suņa tā konsole :)

Es gan jau ņemtu Xbox, bet nu ar maniem ātrumiem šādu lēmumu pieņemšanā visticamāk, ka iznāks kas jauns kamēr tiešām izdomāšu ņemt :D

Bender
11-20-08, 15:09
Uz cietā nevar pagaidām neko uzlikt, tikai novilkt demo vai arī, ja perc no interneta, tad var uz HDD uzmest to spēli. Jega no 120 Gb bus tad, ka vares uzinstalet speli uz ta, bet tas laikam bus iespejams tikai ar orginalajiem diskiem. Tātad ja gribēsi dzenāt neorģinālās spēles mierīgi ņem kaut kādu versiju ar mazu Hdd, lai tik ir kur vieta save games uzmest un viss.

kopš vakardienas to var darīt

iceberg
11-22-08, 12:21

Biju uz Biolat ar pilniigi jaunu kasti, vecis apskatijaas un teica, ka var ielikt vecaaka modelja CD room un to uzlaust- tur arii salecaas tie 80ls
Bet vinjsh teica, ka decembrii vareeshot arii jaunos uzlaust, cena buus 25ls, taapeec arii izdomaaju paciesties...

cedgars
11-22-08, 12:43
Biju uz Biolat ar pilniigi jaunu kasti, vecis apskatijaas un teica, ka var ielikt vecaaka modelja CD room un to uzlaust- tur arii salecaas tie 80ls
Bet vinjsh teica, ka decembrii vareeshot arii jaunos uzlaust, cena buus 25ls, taapeec arii izdomaaju paciesties...

Sweet! :dance:
Pirms nedēļas bija plāns pacelt xbox, bet kad uzzināju par "softmodernizācijas" cenu- izdomāju atlikt uz kādu laiku šo pirkumu.

jonyz
11-22-08, 16:04
vari no manis elite iepirkt,cik skatiijos man nav tas jaunais draivs.

cedgars
12-04-08, 08:59
Kā tad tur īsti ir? Kāds draivs nāk tiem jaunajiem xbox?
Kaut kur lasīju ka lite-on. Pareizi?

Aigars
12-04-08, 11:51
Jep, jaunajiem nāk kkāds cits un tā dēļ nevar krekot. :(
Šobrīd laušana ir Ls 80, bet džeks teica, ka maybe decembrī varētu būt kkāds jauns čips izstrādāts un tad būs par tiem pašiem 30 latiem...

cedgars
12-04-08, 12:51
Karoč biki painteresējos un tā situācija ir tāda, ka ātrākais decembra beigās tajā biolatā varēs tos Lite-on draivus lauzt. Bet cerība ir maza, ka tik ātri.
Cik nopratu no ārzemjo forumiem, tāds čakars ir tāpēc, ka tam draivam nāk "read only" firmware.
Reālākais variants uz doto mirkli ir ņemt kādā ebay citu draivu (Benq esot labāks, jo mazākas iespējas, ka nobanos iekš XBOX Live) un flašot to, jo kas to zin vai arī maz uz janvāra sākumu būs variants kā urķētu firmware dabūt tajā draivā.

ventolin
12-04-08, 13:21
Nekad neesmu lietojis nevienu no shitaam modernajaam konsoleem(PS1++), bet, kaa piem. FPS var uzspeeleet?

Nevar un nav domāts. Tikai īpaši lēnajiem un pacietīgajiem :D Nedomāju, ka konsole būtu PC aizstājējs vai otrādi.

zRM
12-05-08, 00:31
Nevar un nav domāts. Tikai īpaši lēnajiem un pacietīgajiem :D Nedomāju, ka konsole būtu PC aizstājējs vai otrādi.

http://news.teamxbox.com/xbox/12316/Connect-a-Mouse-and-Keyboard-to-Your-Xbox-360/

BETEP
12-05-08, 13:40
Tomēr ka solījuši , decembrī :

LITE-ON AND v1.5 = DONE! Waiting for software DONT ask again till XMAS!

[12:35] <c4eva> LITEON BOOTING BACKUPS! Great work by the team!

nemiers
12-09-08, 20:27
man shis jautaajums arii saak uzbrukt...

cedgars
12-29-08, 08:23
Great success! Kopš 23.decembra ir iespēja pārflašot lite-on draivu, kas nāk jaunākajos xbox360. :dance:
Pagaidām šādu iespēju piedāvā biolat par 25Ls.
Būs jāpameklē intijā info kā viņi flašo to draivu. Jo iepriekšējos varēja diezgan bez problēmām flašot pats, nekāda fiziska iejaukšanās nebija nepieciešama(izņemot gadījumu ja vajadzēja no lite-on draiva dabūt draiva key).
Enī vej- laba ziņa. :)

jonyz
12-29-08, 17:48
Great success! Kopš 23.decembra ir iespēja pārflašot lite-on draivu, kas nāk jaunākajos xbox360. :dance:
Būs jāpameklē intijā info kā viņi flašo to draivu. Jo iepriekšējos varēja diezgan bez problēmām flašot pats, nekāda fiziska iejaukšanās nebija nepieciešama(izņemot gadījumu ja vajadzēja no lite-on draiva dabūt draiva key).

vai ta nav jaajauc korpuss araa lai paarflashotu?

cedgars
12-29-08, 19:36
Ir, bet es ar fizisku iejaukšanos domāju lodēšanu utml izvirtības.

jonyz
12-29-08, 19:59
skaidrs,a to mani attureeja no paarflashoshanas korpusa jaukshana :) a te skatos un domaaju ka mozh esmu ko palaidis garaam ka raksta bez fiziskas iejaukshanaas.

iceberg
12-29-08, 20:28
http://lat.times.lv/index.php?Mode=readnews&NewsID=130074&CatalogID=25

Super, varees iztikt bez baniem! :)

Mareks
01-20-09, 16:51
Reālākais variants uz doto mirkli ir ņemt kādā ebay citu draivu (Benq esot labāks, jo mazākas iespējas, ka nobanos iekš XBOX Live) un flašot to, jo kas to zin vai arī maz uz janvāra sākumu būs variants kā urķētu firmware dabūt tajā draivā.

Tad jau sanāk ka, ja jaunai konsolei ieliek no citas konsoles flašotu draivu, tas darbosies un lasīs visus diskus???

cedgars
01-20-09, 17:04
Nu tā ideja ir tāda, ka tur vajag vēl dabūt no tā draiva, kuru ņem ārā, tādu kā draiva id jeb "key" un to iešūt tajā draivā, kurš tiks likts vietā.
Vismaz ar tiem lite-on draiviem(kad viņi vēl nebija flašojami) bija tā- nolasa key no lite-on draiva, tad flašojot hakoto firmwari, tiek pie reizes ielikts tā lite-on key tajā citā draivā.

Mareks
01-20-09, 21:12
Tātad tāpat pārliekot nekas nesanāks, ja?

cedgars
01-21-09, 08:33
Man domāt, ka nē.

Relax
01-21-09, 20:46

te ludzu sikaak :)

aspms
01-21-09, 21:10
Es nez kādi drives šogad nāk, bet te ir ļoti detalizēta infa par to flashing iekš PDF: http://rs329.rapidshare.com/files/111553668/Textbook.2008.pdf

Table of Contents
Introduction
Warnings
Cost
SATA Compatibility
VIA SATA
Drive Brand
BenQ
Opening The Xbox 360
Downloading The Firmware
iPrep (USB)
Xbox 360 and PC Connections
Booting From USB
Flashing Your Drive (USB)
iPrep (NTFS4DOS CD)
Flashing Your Drive (NTFS4DOS CD)
iPrep (Floppy)
Flashing Your Drive (Floppy)
Samsung
Opening The Xbox 360
MS25 or MS28
MS25
Downloading The Firmware
iPrep (USB)
Booting From USB
Flashing Your Drive (USB)
iPrep (NTFS4DOS CD)
Flashing Your Drive (NTFS4DOS CD)
iPrep (Floppy)
Flashing Your Drive (Floppy)
MS28
Bad Flash Method (solderless)
Xbox 360 and PC Connection
Flashing VCC Switch Method (requires soldering)
Flashing
Updating Firmware
Method 1 – Firmware Overwrite
Method 2 – The “make” Command
Method 3 – Repeat Process
Disabling FirmGuard
Restoring to Original Firmware
Hitachi
Opening The Xbox 360
ModeB
Slax CD
2-Wire Trick
Connectivity Kits
Hotswap
Boot Flashed Drive With an Open Tray
ModeB Indicators
Detecting The Drive in Windows
Version 46/47/59 Drives
Downloading The Firmware
Restoring The Drive (if previously flashed)
Flashing The Drive
Version 0078FK Drives
Version 0079 Drives
Method 1 – Modchip
Method 2 – Using an External Programmer
Making Backups of Your Xbox 360 Games
Using a Kreon Drive
Using the Xbox 360 Samsung Drive
WxRipper Method
Verifying Game Images
Bitsetting to DVD-ROM
Burning With IMGBurn
Burning With CloneCD
Downloads
Thanks

biei
03-29-09, 21:09
Em, ko es vēl varētu piemest...
Ja kādam ir velme iegādāt sev kād NExt-G konsoli noteikti priekšroku dotu PS3, protams ir savi plusi, savi mīnusi, kuri jau ir apskatīti ipriekšējos topikos, bet gribu teikt to ka nemaz tik dārgi tas PS3 pasākums neiznāk :shura:
Pats par sevi PS3 milzīgs pluss ir SixAxis pūlts :bebe:, tas spēlēšanas procesa padara tādu efektīvāku - ja kāds nezin kā tā darbojas tas notiek aptuveni šādi, piem gonkas - kustinot pūlti (augšup, lejup) var dot gāzi bremzēt , griežot pa labi vai pa kreisi var stūrēt, izklausās debīli, bet tas ir pavasim cits fīlings nekā spaidot Xbox ķieģeli :D
Kautgan diskutējams jautājums, turpretī Xbox pūlts konstrukcija ir patākama piemēram spēlējot kaut kādu Fps - nav tik sarežģīti kā PS3, bet ja piešaujas problēmu naw :)
Runājot par spēlēm, tās pašas oriģinālās PS3,xbox360 u.c spēles var mainīt vienā iestādijumā ar nosaukumu www.videogames.lv , pie tam amiņas cena ir smieklīga ~5 Ls , sākumā nopērc kādas pāris spēles, tad tu tās izej, un bliez uz veikalu mainīt :shura: Ir jau arī alternatīva pasūtīt no Anglijas, cena ~ 25mārciņas , tā kā ir iepējams to to visu procesu padarīt pietiekoši taupīgu :)

Angelz
03-30-09, 10:58
Es esmu ljoti ar XBOX360 apmierinaats, jamaa performance/price un warez iespeejas vnk dominee, PS3 nespeej nekaadi konkureet :)

Pieduura paaris review webaa kur bija saliidzinaati vienaadi geimi @XBOX360 un @PS3, biezhi PS3 geimos detalizaacija zemaaka un objektu mazaak, piemeeram racingaa koki, maajas utt. :D

brx
03-31-09, 07:54
Es esmu ljoti ar XBOX360 apmierinaats, jamaa performance/price un warez iespeejas vnk dominee, PS3 nespeej nekaadi konkureet :)

Pieduura paaris review webaa kur bija saliidzinaati vienaadi geimi @XBOX360 un @PS3, biezhi PS3 geimos detalizaacija zemaaka un objektu mazaak, piemeeram racingaa koki, maajas utt. :D

ps3 lielāka iespēja saglābt auto līdz finišam :beee::D

Angelz
03-31-09, 17:55
ne xbox ne ps nevar Overclockot :bully:

Domaaju ka hardwar'iski var oc'eet gan PowerPC CPu un ATi GPu. Vieniigi rodas jautaajums kaada jeega no o/c guvuma @Xbox? Xbox'a geimi jau taa lido jau @default clock un pashos geimos, cik es esmu redzeejis, nav iespeejamama GFX detalizaacijas mainja liidz ar to papildus aatrums ir bezjeedziigs, vieniigi ko var ieguut oc'eejot - papildus izdaliits siltums. Jamais devais jau taa ir diezgan pakarsts.

gudolfs
03-31-09, 23:19
mhaa cik lasiju dazhas geims lideo @t 25fps.... oco'jot +kkas , isteniba hz tikai teorija.

neko nesapratu:D

Angelz
04-01-09, 11:40
mhaa cik lasiju dazhas geims lideo @t 25fps.... oco'jot +kkas , isteniba hz tikai teorija.

Klau lasiitaaj :D tu lasi bet es jamo speeleeju @real :D :D :D kad sanaak briivais laiks no xaltuuraam. Paarsvaraa lielaakaa dalja geimu uz aci videeji ~50...60fps kas ir sameeraa prieksh komfortabla geiminga, ir paaris geimi kuriem ir shad tad framedropi ~30fps bet ljoti reti un ne pashaa geimplay'aa, piemeeram nesen iehavoju Brothers in Arms - Hell's Highway jamaa geimaa @intro shad tad ir noveerojams framedrop'z, bet pashaa gameplay'aa nee.

cedgars
04-01-09, 11:43
Piemēram @ Forza2 ar ir framedrop pirms riktīga mašīnas crash...

jonyz
04-01-09, 11:53
nu nezinu,diezgan daudz esmu speeleejis to forza2,vrode nekaada dropa nav maniits,viss chotka straadaa tajaa speelee :)

cedgars
04-01-09, 11:57
Ta mož būšu ar pārāk lielu ātrumu disku ierakstījis :shura:

Angelz
04-01-09, 11:59
Ta mož būšu ar pārāk lielu ātrumu disku ierakstījis :shura:

BTw, tu veel tirgo savu XBOX?

cedgars
04-01-09, 12:02
Jau pārdevu... :)

Bet laikam nevajadzēja, jo drīz būs garš atvaļinājums.:shura:

jonyz
04-01-09, 13:25
Juutu ka vajadzees laikam ari savu kodeet valjaa lai var pa leeto speeleet.:)

Angelz
04-01-09, 13:29
Juutu ka vajadzees laikam ari savu kodeet valjaa lai var pa leeto speeleet.:)

Kodeet valjaa, paleeto, tb ar domu?

Es tieshi visu laiku domaaju par XBOX360 3rd wave security, liidz ar to par ixtreme 1.51 firmwares ieshuushanu draivaa un dashboarda M$ updeitu. Pagaidaam lietoju 1.50 un defaulto DB.

jonyz
04-01-09, 13:32
Da nezinu,man jau ir apdeitojies jaunais DB,mozh nemaz vairs nevar to draivu paarshuut?Kur var sakariigi palasiiit par to draivu paarshuushanu,iedodiet kaadu labu linku lai nav jaameklee visu vakaru?

Angelz
04-01-09, 14:09
Da nezinu,man jau ir apdeitojies jaunais DB,mozh nemaz vairs nevar to draivu paarshuut?Kur var sakariigi palasiiit par to draivu paarshuushanu,iedodiet kaadu labu linku lai nav jaameklee visu vakaru?

Populaaraakie saiti/forumi kur uzzinaat How to.... ixtreme 1.51...

www.360mods.net (http://www.360mods.net)
www.xbox-scene.com (http://www.xbox-scene.com)
www.xbins.org (http://www.xbins.org)

biei
04-01-09, 17:22
Nu ibio, lasot jūsu komentārus ar sāk kāroties pēc apraāta...
Kautgan esmu bijus Ps3 un Xbox360 owneris - sava dulluma dēļ abus aprātus pārdevu jo internetā sāka izplatīties ziņas par konsoļu noietu, ehh ko tur :shura:
Gribēju uzjautāt, kā jums liekas vai būtu vērts riksēt un ņemt jau nokautu xbox, ar visiem sarkanajim nāves riņķiem + cena nokautam ir smieklīga kkur redzēju par 40Ls, vilinoši :D
Un tiešāk, vai mūsu tēvzemē vispār ir iespējams dabūt kaut kādas detaļas, mikrenes, ja nu kaut kas ir netgriezeniski nodedzis :confused:
Pirmais kas iešaujas prātā ir "Arguss" kādas ir jūsu domas par šo pasākumu ?
+ Ir pazīstams cilvēks lodāmurs :ok: kas pa lētām naudām var visu vajadzīgo ielodēt un diagnosticēt :gygy:

Angelz
04-01-09, 17:35
Nu ibio, lasot jūsu komentārus ar sāk kāroties pēc apraāta...
Kautgan esmu bijus Ps3 un Xbox360 owneris - sava dulluma dēļ abus aprātus pārdevu jo internetā sāka izplatīties ziņas par konsoļu noietu, ehh ko tur :shura:
Gribēju uzjautāt, kā jums liekas vai būtu vērts riksēt un ņemt jau nokautu xbox, ar visiem sarkanajim nāves riņķiem + cena nokautam ir smieklīga kkur redzēju par 40Ls, vilinoši :D
Un tiešāk, vai mūsu tēvzemē vispār ir iespējams dabūt kaut kādas detaļas, mikrenes, ja nu kaut kas ir netgriezeniski nodedzis :confused:
Pirmais kas iešaujas prātā ir "Arguss" kādas ir jūsu domas par šo pasākumu ?
+ Ir pazīstams cilvēks lodāmurs :ok: kas pa lētām naudām var visu vajadzīgo ielodēt un diagnosticēt :gygy:

Jap, ebay's ir pilns ar ROD'eetiem XBOX, taa ir tiiri laimes speele, var paveikties un buut minimaala noveershama prbl pat bez lodaamura, tiiri dzeseeshanas sisteemas apkope bet var buut arii GPU failure kur lodaamurs iipashi nepaliidzees...

Bender
04-01-09, 17:38
tur nav ko lodēt. visizplatītākais RROD ceļonis ir tas, ka GPU čips vnk atiet nost no plates un kājiņām (nevis kājiņām, bet bumbiņām - tur tizla tehnolģija tiek izmantota) nav kontakts. nost atiet, jo visa mātene karstuma iespaidā ielokās.

iespēja atdzīvināt RROD kasti ir 50% un 50%. vai nu būs, vai arī nebūs. mana kaste, pec labošanas nogāja 3 stundas. izpārdevu detāļās, lai vismaz daļēji kompensēt jaunas xkastes iegādi.

biei
04-01-09, 17:50
Nu tātad jāņem lietpratējs pie rociņas un jāgāž pie pārdevēja, jāskrūvē tā kaste vaļā un jāmēģina izpīpēt ir vērts vai naw :beee:
Ir ļoti daudz lasīts un skatīts par Xbox problēmām, itkā no vienas puses var tikt pie lētas spēlēšanas, bet no otras puses tas ir tāpat, kā sēdēt uz adatas, jo tu nezini kurā brīdī tava kasta aizies pie dieviem, tā vienkārši ir, un šie visi iemesli veicina smadzenes liekties uz Ps3 pusi, kautgan zinot dažas optimizācijas problēmas kas saitītas ar Ps3,domas mudina atkal, un atkal atgriezties pie Xbox :doh:

jonyz
04-01-09, 19:50
da jaunajiem xbox ar hdmi jau vairs nav tik izteiktu paarkarshanas probleemu :ok:

Bender
04-01-09, 19:57
Nu tātad jāņem lietpratējs pie rociņas un jāgāž pie pārdevēja, jāskrūvē tā kaste vaļā un jāmēģina izpīpēt ir vērts vai naw :beee:
Ir ļoti daudz lasīts un skatīts par Xbox problēmām, itkā no vienas puses var tikt pie lētas spēlēšanas, bet no otras puses tas ir tāpat, kā sēdēt uz adatas, jo tu nezini kurā brīdī tava kasta aizies pie dieviem, tā vienkārši ir, un šie visi iemesli veicina smadzenes liekties uz Ps3 pusi, kautgan zinot dažas optimizācijas problēmas kas saitītas ar Ps3,domas mudina atkal, un atkal atgriezties pie Xbox :doh:
pat izjaucot neko nevar pateikt. tur neko neredz :)
jā jaunie uz falcon un jasper mātēm ir krietni vairāk pasargāti no RROD, bet man tāpat pāris reizes bija izslēdzies ar RROD. poh - šoreiz LV garantija. ātrāk nosprāgs - ātrāk tikšu pie jauna un tad ir cerība tikt jau pie 60Gb versijas :D