View Full Version : Gaisa dzese priekš E8400
Vēlējos kādus ieteikumus saistībā ar dzesi priekš E8400,lai varētu protams paclockot uz augšu vēl nedaudz,cik nedaudz - nezinu.. viss atkarīgs no tā,cik cooler ļaus.. Starpcitu ir iespēja izveidot pats savu cooleru? Radās tāda ideja,bet nu nezinu īsti ar ko sākt un kur ko ņemt.. Varbūt ir kāda pamācība/raksts par to kā kāds no jums ir izveidojis cooler no metāla klucīšiem/plāksnītēm/trubiņām utml?
Par tiem custom made radiatoriem jautāju cik pēc pasūtijuma maksās uztaisīt pliku radiatoru ar heatpipe, dizainā principā līdzīgu kā Thermalright U120XTR tikai ar HDT. Cena uz 10k vienībām ir zem 20$ bez ventilatora par vienību.
No kura krasta tā infa? :eek:
moš zini cik ir minimālais pasūtījums un kādas izmaksas?: teiksim ~500gab.
Par tiem custom made radiatoriem jautāju cik pēc pasūtijuma maksās uztaisīt pliku radiatoru ar heatpipe, dizainā principā līdzīgu kā Thermalright U120XTR tikai ar HDT. Cena uz 10k vienībām ir zem 20$ bez ventilatora par vienību.
Es itkā netaisos pasūtīt,ja to tu biji domājis,taisos pamēģināt pats radietoru uztaisīt + piemest kādu ventu klāt lai dzesējas... Varbūt izdotos diezgan veiksmīgs vents,ko var zināt. :D
No kura krasta tā infa? :eek:
moš zini cik ir minimālais pasūtījums un kādas izmaksas?: teiksim ~500gab.
Uztaisīt dizainu+rasējumus+iestatīt mašīnas izmaksās tikpat cik tie 500gab.
Zemene, nemaz necenties, heatpipe tehnoloģiju tev mājas apstākļos neatkārtot. Prātīgākais ko tu vari nopirkt ir Thermalright U120XTR. Man pašam tīri labi iet gan TT BT, gan coolermaster gemini II.
me izreecaas: 'heatpipe tehnoloģija'
p.s. nav tur nekādu brīnumu, veca tā lieta ir kā pasaule un arī mājās realizējama, kapara trubiņā iepildi inerto gāzi aizspied/aizlodē galus - heataips gatavs. Bet nu protams pašam taisīt dzesi ir aplami, ja pa nelielām naudiņām var nopirkt labus rūpnieciskus radiatorus....
var jau majas apstalos uztaisit, piemeram no bevmaterialu veikalos noperkamajam 12 mm vara caurulem, vienu lielu jo lielu heatpipu.
visas udens dzeses nobales:D:D
me izreecaas: 'heatpipe tehnoloģija'
Nu, sapras ta saprata visi, kas ar to bij domāts :p :D
Un beidz pie****ies vērdiem.
Nu, sapras ta saprata visi, kas ar to bij domāts :p :D
Un beidz pie****ies vērdiem.
abus jūs ar Kasparu vienā maisā šodien! :D
Tak ej un biksi, ko man pie***as visi.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.