PDA

View Full Version : Giga-Byte arī laiž tautās AM2 mobo

tolx
05-15-06, 00:00
http://dailytech.com/article.aspx?newsid=2328

Nu ko,vēl viens ražotājs ir anonsējis AM2 dēļus.Pagaidām izskatās interesanti.Tradicionāli,jaudīgākie dēļi ir bagāti ar visādām ekstrām.Bet pašlaik izskatās,ka būs visai liela starpa,no top-end līdz nākamajam labākajam dēlim.Un vēl,izskatās,ka Nforce tiešām būs vēss,jo vēl viens ražotājs ir izlēmis iztikt ar pasīvo dzesi (nopietna paskata gan).

Jav
05-15-06, 00:45
Naja Gigabyte iet uz grunti... Barosanas kjede krutakajam delim pie cPU trukst 4 elementu un, protams, skatu "uzlabo" viena IDE stekera truukums- par ko vinji doma top gala deli taisot ibio- es tak vinju paskatoties pec izskata vien nenjemtu, kur nu veel, ja bus dargaks... :o

tolx
05-15-06, 00:47
ja vēl neesi pamanījis,tad NForce 5xx dēļiem vispār tikai viens IDE arī ir. :p A barošanas ķēdes arī agrāk viņi ir taisījuši dīvainas.Bija par risinājums,kad uz atsevišķa slota varēja piespraust papildus pakāpes.

Kashelz
05-15-06, 00:51
Gigabiete razjo deeljus tiir ok vidusmeera cilveekam parastaas kastees, kaut ko paklokot var, bet protams ierobezjoti! Taa arii deelji ir taisiiti, nekam extreemam, ikdienas lietoshanai pietiekami, maxa tik cik maxaa, viss jaunais un krutais attieciigi maxaa, no taa mees nevaram izmukt, vai nu peerc pa augstu cenu, vai vispaar nepeerc un gaidi, ka pakalj metiis pa kapeikaam veel sliktaaks razjotaajs :D

Jav
05-15-06, 00:53
Bet ja uz plates var redzet, ka tur kaut kam jabuut, bet nav (IDE konektors)- nu tad piedod- vareja jau parkrasot vai uzlimet kaut ko... vismaz mani sita plate pec izskata vien atbaida. Uz barosanas rekjina Gigabyte vienkarsi ietaupa santimus un enieliek 4 rezistorus- nu nekas jau skikts, bet labak jau noteikti butu ar viasm sastavdaljam, ja reiz stiprakais chipsets un paredzti leilakie oc darbi...

tolx
05-15-06, 00:53
tā arī kārtīgi savu GA-K8NS nepaspīdzināju,bet cik atceros,tad kādus 260 HTT turēja labi.Nav slikti priekš plates,kas maksā kādus 45ls.

Jav
05-15-06, 00:57
Paris latus dargak vareji pakjert Biostar ,kas vilktu HT300!

tolx
05-15-06, 00:59
Tas bija sen,un tad es vēl neko no tā visa nerubīju. :o Tagad protams tādu kļūdu neatkārtotu.Kaut gan dēlis visumā labs bija.Pasīvā dzese,visas nepieciešamās ekstras bija.Tikai vot SATA gan debīlā vietā novietoti - virs AGP porta.Labi,ka pašam nebija vajadzības izmantot.

Kashelz
05-15-06, 01:05
Paris latus dargak vareji pakjert Biostar ,kas vilktu HT300!
Nu tu salidizini arii, ne visi ir klokeri, Biostaar ir Biostaar, nekas labs tas nav, Giga-Byte savu kvalitatai ir pieraadijis, stabils razjotaajs, musdienas iipashi speciaali neorenteejas uz klokeriem, iznjeemumi jau protams ir, padomaa pats cik daudz nopelniit var uz sameeraa buzjeta veidiigas plates, kas daudz tiek liktas parastaas kaarbaas? Nejau visi saprot ko var uzklokot, satwiikot utt. Cik nav cilveeki, kas ieiet veikalaa, samaxaa un aizved maajaas PC, lai uzstaada, vinjiem pat nav nojausma kas datoraa iekshaa un kas ir tas, kas maxaa 2x naudinjas vairaka vai mazaak... Turpinaat negribaas, bet domu saprati, tas, ka tu nepirksi, neliedz sho produktu pirkt 100+ citiem cilveekiem :D

TritoN
05-15-06, 08:18
Drizumaa dienaa ar laapu rokaa, varees mekleet mobo ar IDE stekeriem :D

tolx
05-15-06, 23:41
Nav tik traki,vēl jau par Intel jaunajiem chipsetiem neko tādu nesaka,tur laikam saglabājas 2xIDE.VIA sola uz AM2 plati ar 2xIDE.Bet kopumā,normāls vispārējā progresa rādītājs.Es pats ar tikko sadomāju no IDE uz SATA pāriet.

Skarbais
05-16-06, 00:44
Es atkal slinks buudams seezhu uz IDE diska kaa galvenaa, jo man pat iiisti nav skaidrs kaa tukshu SATA disku piekurbuleet kaa OS disku :o :o :o

FOX
05-16-06, 00:47
Tāpat kā ATA disku. Sata jau nav raid0, kur prasa floppy ar driveriem.

Jav
05-16-06, 00:47
peileikam pie pc. palaizam setupu un spiezam F2 vai F6- karoce pirmo no siem 2 ko piedava. tad velak no floppy ievelkam sata draivakus un aida! Ja gadijuma trauce iesakuma ATA cietnis- uz laiku nonjem, lai sistema sastopas tikai ar 1 Hdd pie instala.

Skarbais
05-16-06, 00:54
Nju tagad taa bilde kluva skaidra.

Jo bija domaats iepirkt 250GB satinieku un likt kaa system.

Paldies :)

brx
05-16-06, 01:07
Tāpat kā ATA disku. Sata jau nav raid0, kur prasa floppy ar driveriem.
vecakam mateneem vai bios versijaam laikam ka vajag draiverus no flopijiem

FOX
05-16-06, 15:36
nedomāju kad DFi mātene ir veca. :)