View Full Version : pilnīgs iesācējs iekš W/C
nu kā jau virsraksts vēsta - ar W/C man nav bijusi liela darīšana, bet jau pus gadu kaut kas mani baksta tādu uztaisīt! un tapēc man ir radušies daži jautājumi.
tātad:
1)vai nerodas kondensāts????!!!
2) ja rodas - kā ar to cīnīties??
3)kkad uzpeldēja saraksti ar to, kādi ir attālumi socketu stiprinājumiem - vai kādam tādi vēl ir?
4)kādu secību labāk likt procim un videokartei un varbūt arī mātesplatei?
5)ar ko vēl būtu jārēķinās?
paldies par palīdzību jau iepriekš!
1) kapec? kondensats var sakt paradities, kad tuvojas temp 0 gradu atzimei.
2)-
3)nu TU doma s775 soketa izmeri.. caurumiem utt vai ka?
4) manuprat vispirms proci itka vajadzetu dzeset.. tad mateni.. jo parak taks necepjas un tad vga.. :) bet tas ir tikai manas domas.. :)
5)cik labu wc velies.. un cik lidzekli atļauj.. :D
sāksim ar to, ka W/C taisos būvēt pac - trūkst tikai sūknis - pārējo var dabūt augšā pats. tur jau tā sāls.
tātad cik saprotu kondensāta nav!!! :)
jā protams s775, bet man ir vēl viens PC ar s478... tam, ar derētu zināt!
kur varētu dabū normālu sūkni?
Nu principaa kaut kaadu suukniiti var proveet mekleet zooveikalaa pie akvaariju prichendaaljiem...:D:D:D
nu ar izmeriem es varu paliidzeet, bet pasham jaizziilee kursh ir kutsh.
vispar jau labaak udeni likt virsuu tikai cpu un gpu un parejos ar gaisu dzeseet.
nu itkā jau jā, bet gribētos labāk lai ir viss ar ūdeni izņemot barokli....
nu itkā jau jā, bet gribētos labāk lai ir viss ar ūdeni izņemot barokli....
Ja visu tad visu ieskaitot barokli ar taisi, kad uztaisi paraadi bildes
barokli kkā negribas - ja nosvlis, tad garantijas ar vairs nebūs :D
un sakarā ar to, ka man ir draņķīga elektrība un nav upša - tas ir visai iespējams!
Instigater
08-11-08, 03:53
Man ir uztaisiits suukniitis ieksh alumiinija kastes, iekshaa Resun, kas skaitaas labi, ja kasti ar suukniiti iekarina gumijaas, tad pilniigi nedzirdams, savulaik Jetijs ljoti norespekteeja tehnisko risinaajumu. Varu atdot par 4 Ceesu Rose aliem.
4)kādu secību labāk likt procim un videokartei un varbūt arī mātesplatei?
5)ar ko vēl būtu jārēķinās?
4) ieteicams būtu, ka plūsma iet no vēsākā punkta un karstāko, bet tas nav obligāts priekšnosacījums. galvenais, lai rezervuārs vai uzpildes caurule būtu pirms pumpja.
5) Dieva dēļ nemiksē sistēmā varu ar alumīniju :) To es tā - jo nezinu, kāds ir Tavu zināšanu līmenis.
Totāla bezjēdzība tev te ir padomā! :rolleyes: Paštaisītas (it sevišķi tevis paša izpildījumā, spriežot pēc taviem jautājumiem) wc sistēmas komplektā ar kautkādiem akvāriju pumpjiem diezko efektīvas nebūs un ja vēl sistēmā sakabināsi tos n-tos karstos punktus labākajā gadījumā ar zalman galvām un kaudzi ar 90grādu līkumiem un vēl visādiem pārlaidumiem, tad tur par sakarīgu ūdens plūsmu vari aizmirst!
Kautgan, kas to lai zin, kas tev ir primārais- klusums/ pure perfomance/ estētiskais/ bling bling- šinī gadījumā totāls šķūnings :D
Totāla bezjēdzība tev te ir padomā! :rolleyes: Paštaisītas (it sevišķi tevis paša izpildījumā, spriežot pēc taviem jautājumiem) wc sistēmas komplektā ar kautkādiem akvāriju pumpjiem diezko efektīvas nebūs un ja vēl sistēmā sakabināsi tos n-tos karstos punktus labākajā gadījumā ar zalman galvām un kaudzi ar 90grādu līkumiem un vēl visādiem pārlaidumiem, tad tur par sakarīgu ūdens plūsmu vari aizmirst!
Kautgan, kas to lai zin, kas tev ir primārais- klusums/ pure perfomance/ estētiskais/ bling bling- šinī gadījumā totāls šķūnings :D
Cilveeks padomu prasa a tu nolic....:mad: Kaut kaa nesmuki sanaak... Buutu labaak pieredzee padaliijies ar ieteikumiem un padomiem, lai tak cilveeks trenē savas zelta rokas un peec tam pieredzee dalaas:)
ne 1-ais topiks par šādu tēmu- iepriekš jau biju vairāk kā vajag ieteikumu sapostējis par šo tēmu lai vispār būtu vērts ķerties klāt wc! ;)
Cilveeks padomu prasa a tu nolic....:mad: Kaut kaa nesmuki sanaak... Buutu labaak pieredzee padaliijies ar ieteikumiem un padomiem, lai tak cilveeks trenē savas zelta rokas un peec tam pieredzee dalaas:)
kuš vins jau padalijās.. kartīgi izlasi vinja postu.. velreiz un velreiz.. :)
Ko tu te maaci?
Tas autors nekaadu tur wc neuztaisiis shaa vai taa, nu tak apskaties uz vinja postiem kaut vai. Atceros pirms 2 gadiem wootaa bija topics ka vinsh taisa savu bling bling dzesi, kur ta palika, veel projaam taisa ja? :eek:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.