View Full Version : NOKIA mSD
Vai var tā būt ka nokias mSD karti ņem pretī tikai nokia?
Ieliekot adapterī un palaižot caur PC card readeru man pat neļauj viņu formatēt sakot ka karte ir Lock, kautkgan karte nav fiziski slēgta!:confused:
DeadmaroZ-TLOTL
08-04-08, 11:14
Nee taa ir parasta SD karte
ZB man tā parastā karte, nav iespējams noformatēt 2GB mSD lai varētu lietot priekš fotoaparāta.
Ir aizdoma ka problēmu sagādā apjoma nolasīšana.
Ir kādi priekšlikumi kā lai dabon pie dzīvības karti?
DeadmaroZ-TLOTL
08-04-08, 11:32
a vina tev telefonaa straada , ja jaa tad izmet savu lasiikli un niopeerc normaalu
Kā jau teicu karti nelasa ne telefons, ne fotoaparāts ne laptopa cardreader. Negribās ticēt ka visām šīm 3 ierīcēm ir problēmas ar tilpumu 2GB, jo 1GB mSD karti visi 3 aparāti lasa. Vai nu šosien iepirktā 2GB used karte ir beigta, bet kā vispār var nobeigt šo kartiņu :confused:
beigta, nemaz neshaubies :D
Kā jau teicu karti nelasa ne telefons, ne fotoaparāts ne laptopa cardreader. Negribās ticēt ka visām šīm 3 ierīcēm ir problēmas ar tilpumu 2GB, jo 1GB mSD karti visi 3 aparāti lasa. Vai nu šosien iepirktā 2GB used karte ir beigta, bet kā vispār var nobeigt šo kartiņu :confused:
logjiski domaajot, taa sanaak, ne? :)
ja jau 3 readeri nelasa un cita karte iet..
Nu bet tā taču nevar būt ka karte strādā tikai Nokia's telefonā, iepriekšējais saimnieks apgalvo ka viņa Nokia 5310 xpressmusic karte strādāja. :confused:
Dabūju nedaudz info no kartes!
Nevarētu būt pie vainas tā failu sistēma MBR?
Nop MBR ir arī pārējām manām kartēm.
pats ar sevi sāku sarunāties :D
Dabūju nedaudz info no kartes!
Nevarētu būt pie vainas tā failu sistēma MBR?
Nop MBR ir arī pārējām manām kartēm.
pats ar sevi sāku sarunāties :D
MBR nav failu sisteema, tas ir boot rekords, kas tieshi tavai kartei pat vareetu buut nograuts..
Nu tad redzēs, rīt meiģināšu viņu iegrūst kādā N sērijas nokia.
DeadmaroZ-TLOTL
08-04-08, 21:42
blins nu ka tev saka ka taa karte ir dead
Nu bet tā taču nevar būt ka karte strādā tikai Nokia's telefonā, iepriekšējais saimnieks apgalvo ka viņa Nokia 5310 xpressmusic karte strādāja. :confused:
Nokia ir tāds niķis lokot telefoniem līdzdodamās kartes, lai no tām nevarētu mūziku un softus izkopēt ārā ārpus telefona, jo SD standarts to ļauj. Tādēļ nebrīnīšos, ja saimniekam būs taisnība.
Ja ļoti vajag, rīt varu meitai atņemt N5310 un pārbaudīt šo teoriju, tur arī ir oriģinālā 2Gb karte iekšā.
blins nu ka tev saka ka taa karte ir dead
Not so fast!!!!
Nokia ir tāds niķis lokot telefoniem līdzdodamās kartes, lai no tām nevarētu mūziku un softus izkopēt ārā ārpus telefona, jo SD standarts to ļauj. Tādēļ nebrīnīšos, ja saimniekam būs taisnība.
Ja ļoti vajag, rīt varu meitai atņemt N5310 un pārbaudīt šo teoriju, tur arī ir oriģinālā 2Gb karte iekšā.
Nu būtu kapitāli ja iečekotu, karti iemetot tieksim fočukā!
Not so fast!!!!
Nu būtu kapitāli ja iečekotu, karti iemetot tieksim fočukā!
Tak pats teici ka karte neiet ne fočukā ne readerī ne telefonā. Ko vēl gribi?
p.s. varbūt var ānī iespraust un tad papēģināt nolasīt.
Dead tā karte.
; Un tilpums līdz 2Gb ņepričom. Standarts mainās no 4Gb.
Tak pats teici ka karte neiet ne fočukā ne readerī ne telefonā. Ko vēl gribi?
p.s. varbūt var ānī iespraust un tad papēģināt nolasīt.
Dead tā karte.
; Un tilpums līdz 2Gb ņepričom. Standarts mainās no 4Gb.
A ko tu vēl nesaprotu, runā ka Nokia bloķē savas kartes, MAN NAV NOKIA.
Ānī nevar spraust tur viegli pazudīs!
DeadmaroZ-TLOTL
08-05-08, 08:26
Man gimenee ir tikai NOKIA telefoni un nekad neesmu redzeejis nevienu blokeetu karti
Man gimenee ir tikai NOKIA telefoni un nekad neesmu redzeejis nevienu blokeetu karti
+1
Pasham ir divas NOKIA, origjinaalaas kartes kompii gaaja kaa mazie eziishi. Nesen veel Nokijas mSD ieliku fochukaa, un tur viss lidoja.
Nu re ticiet vai nē, bet karte kautkādā makarā bija nobloķēta, tjipa paroli prasa ieliekot NOKIA telefonā, problēmu atrisināju noformatējot karti NOKIA telefonā.
Secinājums: kartei netika klāt ne PC, fotoaparātā un telefonā, izņemot NOKIA!
problēma atrisināta un Latish'am abloms kas kautko gribēja ānī bāzt un brēc ka karte beigta! baldies par uzmanību!;)
Nupat pamēģināju meitas N5310 - oriģinālā 2GB karte uz PC lasījās kā prieks. Laikam tas locks nav defaultā, bet uzliekas kautkur drošības uzstādījumos. Bet atsevišķus ar DRM aizsargātus failus no tās vienalga nevar uz PC atvērt, tikai telefonā.
Atceros, ka līdzīgs humors bija ar Xbox HDD, kuri arī bija ar paroli aizsargāti un uz PC nelasījās - diez tos Latish arī ieteiktu ānī bāzt? :D
ee
bet kas notiek ka nokriptē /nošifrē to karti
ir dažos mobīlajos tāda iespēja
tad laikam toč nevar atvērt tikai telefona
A ko tu vēl nesaprotu, runā ka Nokia bloķē savas kartes, MAN NAV NOKIA.
Ānī nevar spraust tur viegli pazudīs!
Es nokia nereizi neesmu pieminejis.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.