View Full Version : šmuce ar mašīnas radio
Sveiki.
Mašīna audi a6 1994. Radio sagāja uz īso vadi kas iet uz aizmugurējiem skaļruņiem un vairs nevaru to ieslēgt. Nekādu dzīvības pazīmju. Atvienoju maģi, aplūrēju bet nekas vizuāli redzams neiekrita acīs. Gribēju zināt vai viņam nav kāda aizsardzība vai tml. Aparāts orģinālais, cik atradu tad ražotājs blaupunkt - http://www.ibiblio.org/tkan/audi/radios/deltacc.jpg Itkā ir doma mainīt maģi, bet tas tikai pēc pāris mēnešiem, pagaidām jāiztiek ar šo
droshinaataajam ir jaabuut, vai arii esi nodedzinaajis mikreni. tas ir labojams, tikai meklee meistaru.
a barošana vispār pienāk? - ja nepienāk, check fuse, ja pienāk check fuse kas maģim aizmugurē(ja ir), ja nav tad jāskatās inside.
Rīt apskatīšos bet tikā tas drošinātājs kas maģim aizmugurē OK.
a barošana vispār pienāk? - ja nepienāk, check fuse, ja pienāk check fuse kas maģim aizmugurē(ja ir), ja nav tad jāskatās inside.
Vareni, es dzivoju un stradaju UK tad man vispar postēt butu ļauts Angliski un vel žrgonā.
Vareni, es dzivoju un stradaju UK tad man vispar postēt butu ļauts Angliski un vel žrgonā.
es chota nesapratu, tev nepatiik vaardu salikums - check fuse? tu, kas, galiigi saspiedies esi? it kaa nevareetu saprast, kas ir fuse, un ja, tev, iipashi dumjam, nepielec, tad arii magjim aizmuguree ir rakstiits fuse...
Atradu ka nosvilis drošinātājs bija. Ieliku mazliet stiprāku vietā(uz pusi) , vai tādu var atstāt vai drošāk nomainīt uz 15.
nu var jau likt kaut resnu draatinju iekshaa :) bet tad naakamreiz liela iespeejamiiba kad nodedzinaasi magji nevis izsitiis droshinaataaju
Nu vai arī ja paveiksies tad aizdegsies mašīnas pravodka un salons sāks kurties kā īsta miskaste! - Ir bijuši kuršanās gadijumi, kad speciālisti ieliek maģi vai nomaina kādu drošinātāju pret naglu vai ko līdzīgu.
Nu tad pie pirmās izdevības nomainīšu pret tik pat stipru.
Var nopirkt arī ugusndzēšamo, tur pat Valmierā no zavoda :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.