PDA

View Full Version : Canon leecas uz Olympus

Instigater
07-16-08, 18:34
Kaads vispaar ir redzeejis Canon EF monteejuma (Canon EOS seerija) objektiivus uz Olympus 4/3 monteejuma aparaatiem (E300, E410, E510)? Vienu labu stiklu atradu, bet nekur neredzu netaa adaptera piedaavaajumu. Nevaru saprast, teereet tos 60Ls vai neteereet.

netbeast
07-16-08, 18:50
tu vispaar esi redzeejis citu firmu leecas uz sveshaam kameraam? nerunaaju tagad par kreivu leecaam uz pentaxiem utt. vinjiem tachu matricas izmeeri nesakriit, un EF leecas tachu ir elektroniskaas, man liekas, ka tur kaut kaadi konflikti vareetu buut. uz pilniigu manuaalu tikai jaafochee buutu.

Instigater
07-16-08, 18:51
netbeast, nu bet protams, ka manuaali tad bildeetu, jautaajums ir par fizisko saderiibu. Jaa, esmu redzeejis gandriiz visu citu firmu leecas uz Olympus. :D

netbeast
07-16-08, 18:54
kas taa ir par leecu, kuru tu gribi stuteet virsuu?

P.S. kaa tu domaa aperture kontroleet uz taas EF leecas?
http://photo.net/olympus-camera-forum/00MKl9

peec shii linka spriezhot, tas nav iespeejams, it kaa jau esot ar manuaalo meteringu, bet tas esot a waste of time and money.

Instigater
07-16-08, 19:00
Nekaa, man tieshi vinju vajag pilniigi valjaa.

skaktuss
07-21-08, 08:33
ef kanonam matrica atrodas taalaak no objektiiva, kaa citiem. znachit uz bezgaliibu nevareesi novookuseet arii, ja izdosies kaukaa uzlikt. toties kanonisti ar visaadiem adapteriem var darbinaat gandriiz visus objektiivus.