View Full Version : Maza diametra stieples/vadi, kur?
Smalkus vadus kur varētu dabūt? Ja latgalītē, tad kur tieši? Reiz tur biju, jamie teica, ka varot tikai pasūtīt...
Cik, tavuprāt, ir smalks???
80 dzislu IDE matie vadinji neder?
vari izvarot kādu vecu padomju elektroiekārtu,man pašam tādā veidā ir iegūti n-tie metri stieples.
Labi precizēšu, nu tādus, kurus var izmantot voltmodiem. Nu piemēram, 2-3 reizes plānākus par tiem, kas nāk uz parasta barošanas vada molex, to izmērus jau visi zin :)
tolx:
Man tādu nav, bet par aliem varu paņemt pāris metrus :)
es paskatīšos,kas pašlaik mājās ir,bet man tādas aizdomas,ka voltmodiem īsti nederēs.
patch kabela dziislas ir pa resnu?
Lioti pt normaali, bet izolaacija taada kust gribosha :D :D :D
Es voltmodiem izmantoju IDE80 dziislu vadinjus, jo jamie ir ljoti smalki liidz ar to labi izskataas un viegli piemeerojami, tikai vieniigais vajag lielu pacietiibu un labu lodaamuru lai tiirot un ap/lodeejot jamo izolaacija nenoliistu nost un pashi vadi nesaluustu.
Man maajaas ir sameeraa daudz kraasainie telefona kabelja vadinji no padomju laikiem :>
Viss ideaalaak ir vadinji ar speciaalu mazkuustoshu teflona izolaaciju, bija man kaadreiz kraajumi ar taadiem, bet tagad ir beigushies, vajadzees pieviest.
Un veel Kiwi, ja gribi lai tevis modeetaa h/w peec tam veel buutu dziiva, neguvusi termo vai elektro traumu, neaizmirsti par lodaamura zemeejumu un jaudas Wataazhu :> ja izmantosi parasto lodaamuru. Tadaam lietaam labas ir lodeeshanas stacijas ar jaudu 15...40W, mainaamiem speciaaliem lodaamura uzgaljiem un ar savu pasargaatu baroshanas avotu nevis kaa defaultie pa tiesho no 220v!... :]
Pats izmantoju Weller WHS40:
http://www.tevalo.lv/images/612059.jpg
DeadmaroZ-TLOTL
05-11-06, 10:23
Viss ideaalaak ir vadinji ar speciaalu nekuustoshu teflona izolaaciju, bija man kaadreiz kraajumi ar taadiem, bet tagad ir beigushies, vajadzees pieviest.
nu es gan neteiktu ka vini ir loti labi , izolaacija tiiriities negrib , loti slideni
nu es gan neteiktu ka vini ir loti labi , izolaacija tiiriities negrib , loti slideni
Ir biku sex ar izolaacijas nonjemshanu bet vismaz iesaaceejam lodeejot izolaacija nenaax nost :]
No floppy un ide40 jau arī der? Laba doma, nebiju iedomājies par tiem :D
No floppy un ide40 jau arī der? Laba doma, nebiju iedomājies par tiem :D
ide80 zolidaak izskataas bet vairaak nonjemshanaas.
drunk_lizard
05-11-06, 23:39
vislabakie vadi ir ar fluorplasta izolaaciju.....
ir dazjaadu diametru daudzziislu vadelji, tikai gruuti sjobriid jamos atrakt...
vai nu vecajaa krievu militaarajaa tehnikaa vai airspace compitable tehnologjiskajaas ieriicees...
;)
DeadmaroZ-TLOTL
05-12-06, 03:43
runajot par teflona izolaaciju , karseejot vinu liidz 300C saak izdaliities kautkaada gaaze kas ir loti indiiga (tieshi tas pats notiek arii ar pannam kam ir teflona paarklajums)
lasu lasu un brīnos ...
tievi tievi vadiņi :D
elektropreču veikals, mazākā šķērsgriezuma pītais vads un tadā :p
Vispār tieviem vadiem ir lielāka pretestība. Man jau liekas labāk ir ņemt monolītus. Latgalītē bija agrāk baigi labie montāžas monolīta vadi jau apalvoti un ar izturīgu izolāciju. Bet pēdējo reizi kad tur biju bijas tikai parastie vītie.
IDE vadiem izolācija pie lodēšanas ir neparocīga :(
Notīrīt gan nav proglēma ja ņem kvalitatīvu Self Adjusting Wire Stripper (http://www.tevalo.lv/cgi-bin/index.cgi?ec=10a1b12c) :)
Pats izmantoju baigi labās stangas no Phoenix Contact, bet ir arī sakarīgas lētās :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.