PDA

View Full Version : power point + garš jpegs - kā lai garais jpegs slīd uz leju?

deff_ins
07-04-08, 19:45
o/

ir kaudzīte jpegu, kurus nepieciešams 1:1 ievietot powerpaintā. jepegos ir teksts + foto, bet tas nav tik daudz kā lasīšanai, bet vairāk kā prezentācijai ar iespēju arī palasīt nepieliekot pūles un saglabājot normālu kvalitāti. jpegi sanāk pagari, ja ievietoju jamos p-paintā 1:1 tad jamo 2/3 paliek aiz borta a tas neder.
mana ideja ir ka mok var panākt kaut ko tādu...
slaids > bildes augša > (space) > bildes vidus > (space) > bildes apakša > (space) > next slide...

possible? how?

kenijs
07-04-08, 19:47
a ja bildi sadala 3 daļās, tad mosh sanāk...

deff_ins
07-04-08, 20:04
bildes pēc garumiem dažādas. kopā ap 20-25. katru dalīt - iedomājies kāds zajobs? turklāt izskatīsies nedabiski :\
mok kādam ir idejas kā vēl prezentēt šādus failus?
ja es vēl no flashiem kaut ko jēgtu...

hero
07-06-08, 21:56
pats debiilaakais risinaajums...
1. paraadi pirmo bildi, lai raadaas tikai "bildes augša"
2. uzliec jaunu animaaciju "tipa iepeld bildes vidus" kas paarklaas pirmo punktu
3. tieshi taapat "iepeld bildes apaksha kas paarklaaj 2punktu"

netbeast
07-06-08, 22:00
da priekshkam ar powerpointu vispaar kjeepaaties? man liekas, ka irfan view bija taada fiicha, ka ar pogas spiedienu slideshow rezhiimaa var dabuut ekraanaa konkreetas bildes daljas, taas, kas nav bijushas redzamas pirms tam, vai arii, vnk ar peli peldinaat. irfan view ir pietiekami smuks prezentaaciju rezhiims, ne ar ko neatshkjiras no ppoint, pie tam ar enter pogu tajaa var ieliist...