View Full Version : Supreme FX II
Man mātes platē (Striker II Extreme) Nāk līdzi Audio (Supreme FX II).
Windows Vista Ultimate 64 Service Pack 1.
Es nezinu ka var ieslegt 7.1 skaņu.
Lādēju jaunako Asus audio draiveru un tai jocīgajā programmā (SoundMAX BlackHawk "AI Audio 2") vis šrifts ir jautājum zīmēs.
Man neskan 7.1 palīdziet lūdzu, tucina 2.1
un kaadaa valodaa tad taa vista tev ir?
Šādā - Устройство работает нормально. Takā viss strādā, bet nezinu kur ieslēgt lai skan 7.1 skaņa (visu laiku, kaut vai 2.1, bet uz visām tumbām). Pirmo reiz lieku 7.1 skaņu un programmas opcijās vis ir ar ????????? ???? ???????? zīmēm.
nu un tad ko tu briinies? tur vinjam skini mainiijaas, vai nee, es neatceros, es tikai 1x esmu ar to black hawk chakareejies. nomaini vistai paku uz eng, un tad izdari visu, kas daraams...
Nevajadzēja pat sistēmas valodu mainīt kur vel servis paku,(service paka nemaina valodu). Vajadzēja krievu operātāj sistēmai uzlikt ,programmas kuras neatbalsta Uni/codu, uz RUS. Es pirmstam ar visām jautājumu zīmēm liku opcijas vadoties pēc mātesplates pamācības, tagat viss izlasāms programmā, bet tas pats, nekas nemainas.
Vel nereiz neesmu dzirdējis, ka skan visas tumbas, kādu programmu vajag vai muzikas failu lai skanētu?
runa negaaja par sevice pack, bet par language pack...
par to, vai tumbas skan, vaineskan visas, analogie kabelji tiek izmantoti, vai S/PDIF?
Visi analogie kabeļi vietās, tumbas pašas pa sevīm arī darbojās, skaņu kartei nāk tikai pa vienu kanālu ārā skaņa (zaļo).
nu tad vnk nav iesleegts draiveros, chakareejies, citu neko ieteikt nevaru...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.