PDA

View Full Version : Skaņas kartes izvēle spēlēs

dogMa
06-02-08, 15:00
Nesen iegādājos XtremeMusic skaņas karti. Audio sistēmu pieslēdzu pie tās kartes, bet headphones atstāju pie integrētās ar tādu domu, ka varēs bombīt mūziku caur audio sistēmu, bet geimu mūzonu caur ausīm laist.
Viss ir skaidrs, vajag settingos izvēlēties atbilstošo karti, bet daudzos geimos nepiedāvā to, līdz ar to kā default ņem x-fi karti.
Ir kādi ieteikumi? Pašos logos izlikt default audio device integrēto?

Paldies!

cedgars
06-02-08, 15:21
Biosa setingos pie integrētā audio uzliec "enable", nevis "auto"- kas ir pa deffu.

dogMa
06-02-08, 17:30
Beigās tomēr pats atrisināju :D Kā jau biju rakstījis, ka pie default audio device uzlikt integrēto :)

dogMa
06-05-08, 15:30
Nesākšu jaunu topicu, bet lieta tāda, ka tika iegādāta X-Fi XtremeMusic skaņas karte. Skan forši, bet kad nogriež playera volumi uz nulli, tad dzirdama šņakoņa. Par integrēto es nebrīnos, bet šai?! :confused: Stulbākais tas, ka tā šņākoņa ir spēcīgāka, kā integrētajai.. Any suggestions?

Angelz
06-05-08, 16:38
Pameegjini atsleegt ieejas tipa: Line in, Mic. Paspeeleeties ar MIC settingiem kaa Mic Boost.

Cerams ka neesi iespraudis analogo audio vadinju no CD/DVD ieksh kaadaa no XFi ieejaam :D :D :D

dogMa
06-05-08, 18:08
Pameegjini atsleegt ieejas tipa: Line in, Mic. Paspeeleeties ar MIC settingiem kaa Mic Boost.

Cerams ka neesi iespraudis analogo audio vadinju no CD/DVD ieksh kaadaa no XFi ieejaam :D :D :DPaspēlēšos :)
Tikai es nesapratu jautājumu par to analogo vadiņu :) Dotajā mirklī man ir pie kartes pierubīts centrs caur aux izeju.

-JJ-
06-05-08, 20:33
Nesākšu jaunu topicu, bet lieta tāda, ka tika iegādāta X-Fi XtremeMusic skaņas karte. Skan forši, bet kad nogriež playera volumi uz nulli, tad dzirdama šņakoņa. Par integrēto es nebrīnos, bet šai?! :confused: Stulbākais tas, ka tā šņākoņa ir spēcīgāka, kā integrētajai.. Any suggestions?

pag pag, tev iekš OS volume nogriežot uz "nulli" jaur ir dzirdama 'šņakoņa"? :eek:

man xi-fi extreme music pat pie max volume (gan uz receivera,gan iekš volume panel) un izslēgta "audio source" (teiksim nopauzēts winamps) nedod dzirdamu ausij viegli sadzirdamu "šņakoņu"..

kaut kas tev tur neštimmē .. paprovē pačakarēties iekš THX Setup Console, t.i. iekš --> FlexiJack Mode "pārslēdzies" starp Digital I/O un Mic-in / Line-in..

dogMa
06-05-08, 21:50
Ieslēdzot centru caur AUX, un uzgriežot volumi tam centram, tad nepatīkama skaņa nāk ārā (šņakoņa). Protams, klausoties jau nevar dzirdēt, bet mazliet jau to kvalitāti bojā.
Ja uzgriežu centru uz max, tad pa visu istabu tā šņākoņa..
FlexiJack modē nomainīju uz Digital I/O, šņākoņa kļūva mazliet maigāka, bet tik pat labi dzirdama.
Pārslēdzos no Entertainment modes uz Game modi, šņākoņa pie max volumes knapi knapi dzirdama.. Game modē tak skanējums atšķiras, ne? Cik paregulēju EQ, tad tādu pašu nevaru dabūt, kā iekš Entertainment modē..
Kāpēc Entertainment modē ir tik liela šņākoņa? :confused:

EDIT: Entertainment modē pie Mixer, noslēdzu Mic In un tik stipra šņākoņa pazuda, kļuva tāda pat, kā Game modē.. Tā kā viss kārtībā laikam..

rumb
06-10-08, 23:04
Es parasti daru MUTE All, ko nevajag. CD Digital, TAD In, Line In un ta talak. Visos sound kartes. ;)