View Full Version : Var saslēgt kopā divus PC skaļruņu komplektus?
Logitech THX
05-18-08, 17:35
Nu tā virsrakstā viss ir pateikt..
Esmu redzējis youtubē..
Saprotu ka vajag vienkārši štekeri kurā iesprauž divus 3.5mm jackus no katra tumbu komplelta un otrā galā tam štekerim ir vienārši 3.5mm spraudnis, ko es varu spraust pie PC, vai MP3.
Nekas jau nokūpēt nevar ne, aktīvie koplekti jau ir, kā jau domāts pie PC.
Komplekti šādi.
Genius SW-HF 5.1 un Logitech Z-2300.
Paldies! :)
jaa, var, bez probleemaam, saakumaa shaadi daliiju death sisteemai vadus ar 3.5mm jacku sadaliitaajiem, kas sadalaas pa 2. kopaa 3 taadi bija, tad nesanaaca vietas kastes vaaka deelj, un nopirku 1.5m garus vadu pagarinaataajus un ar tadaam pashaam lietaam sadaliiju, piesleegts pie skanjas kartes, gan tumbas, gan austinjas, pilniigi bez probleemaam.
Logitech THX
05-18-08, 17:47
Šitā laikam var http://www.youtube.com/watch?v=t5sGKVTEEJY&feature=related
Tad jautājums vai var slēgt klāt dažādus komplektus.
Ā sk.
kapeec gan, lai nevareetu?
Logitech THX
05-18-08, 18:45
sk.sk.:)
vareet var, bet signaals arii tiek daliits, tb abas sisteemas skanees daudz klusaak kaa katra atsevishkji!
ja vinjas ir aktiivaas, tad kur ir probleema?
un dziivee paarbaudiits, ka nemainaas pilniigi nekas, uz x-fi elite pro ar z5500 un razer barracuda. iesleedzot vienu no skanjas avotiem skanja ir, piesleedzot klaa otru, pilniigi nekaadu izmainju. ne skanja klusaaka, nekas. ja buutu pasiivaa sisteemas, saprastu, klusaaks paliek, bet ja ir aktiivaas, tad, pa manam, nekas tur nemainaas. fizikji gan jau pieraadiis, bet praktiski, tur taas izmainjas, ja ir, ir tik minimaalaas, ka neko es tur nejuutu.
Instigater
05-19-08, 17:09
A vajag vienu signaalu uz abiem komplektiem vai 2 dazjaadus? Ja 2.variants, tad obligaati viena sisteema ir jaasleedz pie aizmugures, bet otra pie tiem shtekeriem, kas paredzeeti keisiem uz prieksheejo paneli. Realtek nav softaa paredzeejushi iespeeju piesleegt 2 neatkariigus komplektus aizmugurei.
Logitech THX
05-19-08, 18:23
ja vinjas ir aktiivaas, tad kur ir probleema?
un dziivee paarbaudiits, ka nemainaas pilniigi nekas, uz x-fi elite pro ar z5500 un razer barracuda. iesleedzot vienu no skanjas avotiem skanja ir, piesleedzot klaa otru, pilniigi nekaadu izmainju. ne skanja klusaaka, nekas. ja buutu pasiivaa sisteemas, saprastu, klusaaks paliek, bet ja ir aktiivaas, tad, pa manam, nekas tur nemainaas. fizikji gan jau pieraadiis, bet praktiski, tur taas izmainjas, ja ir, ir tik minimaalaas, ka neko es tur nejuutu.
Es ar tā domāju :)
Logitech THX
05-19-08, 18:25
A vajag vienu signaalu uz abiem komplektiem vai 2 dazjaadus? Ja 2.variants, tad obligaati viena sisteema ir jaasleedz pie aizmugures, bet otra pie tiem shtekeriem, kas paredzeeti keisiem uz prieksheejo paneli. Realtek nav softaa paredzeejushi iespeeju piesleegt 2 neatkariigus komplektus aizmugurei.
Ja pareizi sapratu.
Man aizmugurē 6 audio caurumi, katru varu salikt pēc saviem ieskaties t.i vienu komplektu iespraužu piemēram melnajā caurumā- un uzlieku to kā LINE OUT. Ar otru komplektu tāpat iespraužu pelēkajā un uzlieku arī kā LINE OUT un gatavs, bet ja lieku pie telefona, vai mp3, tad gan vajadzēs to pārveidotāju :)
es saprotu,ka vajag abiem vienu signaalu.
Ja pareizi sapratu.
Man aizmugurē 6 audio caurumi, katru varu salikt pēc saviem ieskaties t.i vienu komplektu iespraužu piemēram melnajā caurumā- un uzlieku to kā LINE OUT. Ar otru komplektu tāpat iespraužu pelēkajā un uzlieku arī kā LINE OUT un gatavs, bet ja lieku pie telefona, vai mp3, tad gan vajadzēs to pārveidotāju :)
aptuveni tā. un uzstādijumos jālik 4.1 :D Tev gan sanāks 4.2, jo ja atstāsi 2.1, tad tev skanēs tikai priekšējās skandas :D Man vismaz būtu jāsprauž zaļajā un melnajā :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.