PDA

View Full Version : Vajadziigi AMD AM2 socketa izmeeri

Kashelz
05-04-06, 19:56
Tad nu taa, interesee soketa, nu ne tiehsi siketa, bet gan dzeseklja stuprinaajumu izmeeri! Vajag zinaat attieciigos skruuvju caurumus, kur skruuvee plastmasu pie deelja, s939 bija 2 skruuves, bet AM2 ir 4! Taatad vai kaads ir maniijis kaut kur taadu infomaaciju? Ir udens galva, bet tai ir jaataisa jauna augsheejaa dalja, ir doma transplatneet uzreiz, lai der gan Socketa A, gan s939/s754/s940, kaa arii AM2 (s940) :)

AM2 sockets un stiprinaajums izskataas shaads, bet nu man vajag zinaat preciizus izmeerus mm, tobish, lai var sagatavot visu jau laiciigi!

http://img143.imageshack.us/img143/9822/sinttulo17kt.jpg

Jav
05-04-06, 20:50
Panem izmeri s939 socketa garumu un tiri pec attiecibas ar to bildi izprintetu parekjini, pameri un uzzinasi... Ja kas ,pirms gada/2viem neviens man ta ari nevienu no zimeriem (sA/478/s754/s939/775) nebija spejigs/negribeja pateikt ;) Moz tagad kas mainijies... :D

Kashelz
05-04-06, 20:56
Panem izmeri s939 socketa garumu un tiri pec attiecibas ar to bildi izprintetu parekjini, pameri un uzzinasi... Ja kas ,pirms gada/2viem neviens man ta ari nevienu no zimeriem (sA/478/s754/s939/775) nebija spejigs/negribeja pateikt ;) Moz tagad kas mainijies... :D
Bljin tu ar praatu draudzeejies? Man tak vajag preciizi mm, nevis aptuvenos cm! Ja liidzko buus nepareizaa vietaa caurums, nekaa vairs nederees, 2 caurumi veel taa, bet 4 jabuut ideaali preciizi!

Varbuut tomeer kaadam ir kas zinaams vairaak? Pagoogleeju, bet taa arii nesanaaca samekleet neko preciizu, nezinu iisti arii kaa mekleet :( Razjotaajiem jau ir zinaams, bet netaa nekur nemanu taadu infu!

sharix
05-04-06, 20:56
Jav - es tagad vareetu S478 nomeeriit un tev pateikt :D

Jav
05-04-06, 20:58
Paldies sharix, vairs ar udenjiem nenjemos... :) Nu re Kashelz- tev tada problema ka man ir...Par tiem mm runajot- nav tik traki, ja rokas un lineals aug pareizaa lenkjii! ;)

sharix
05-04-06, 21:20
man jau liekas ka no esoshaas bildes vareetu diezgan labi sameeriit un saliidzinaat ..... ir tachu labas lietas ko parmeerogu njemt - DDRII slots, IDE (FDD) konektors, baroshanas konektors, galu galaa arii caurumi plates stiprinaashanai ...... no visa taa var noteikti dabuut izmeeru zinaat ...... bildes meeroogaa ..... peec tam tik jaaizpipee tie attaalumi/izmeeri uz citiem deeljiem un taalaak jau elementaara matemaatika

JBs
05-04-06, 21:42
Teikšu godīgi:
1mā iespēja - pamaklē www.google.lv ( bet šis nav WOOT tādēļ jādbild nevis jā******)
Patiesība socket AM2 ir tas pats vecais labais s940 bet apgriests pa 90 pulksteņa rādītāja virzienā. Teorētiski caurumi tie paši kas s940.
Links šite (http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2688)

tolx
05-04-06, 21:44
viņam dzeses stiprināšanai tos caurumus vajag,nevis CPU kājiņu skaitu. :mad:

JBs
05-04-06, 21:46
Domā esmu stulbs - kam tad links domāts!!!! :cool:

Kasparz
05-04-06, 21:48
Domā esmu stulbs
Jā.
Pēc kāda roflcoptera tur var kautko uzzināt par izmēriem? s940 ir divi caurumi, AM2 ir četri. ne1 neintresē, ka soketa izmēri vienādi.

JBs
05-04-06, 21:53
Nevienam neintresē tava smadzeņu kapacitāte , un nevienam nekas neinteresē, bet ja lasītāji šajā linkā paskatītos rūpīgāk paņemtu nākošu lpp tad viss būtu skaidrs.
P.S.
Tava vieta ir bootā ( nekas personisks ), sāc jau izskatīties pēc retoto :D Bet klausies, man derdzas ar kādu kašķēties tādēļ , ja es uzraksu kaut ko tev vai kādam citas ne līdz galam noderīgu, tādēļ uz reiz nevajag šitā sakrenķētes... ok?

Kashelz
05-04-06, 22:00
Domā esmu stulbs - kam tad links domāts!!!! :cool:
Neder, jau sen apskatiits, man vajag to 4 skruuvju attaalumus preciizi zinaat, lai zinu kaa uzkloneet tadus pashus caurumus uz organiskaa stikla!

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=332&stc=1&d=1146769141

Jav
05-04-06, 22:19
Risinajums gadujunaa nav tads: izurb tos caurumus velak? :confused:

Kashelz
05-04-06, 22:28
Risinajums gadujunaa nav tads: izurb tos caurumus velak? :confused:
Nee, nav gan, es tak neieshu urbties peec tam! Tas nav parasts stiprinaajums, tas ir stiprinaajums, kuraa arii skruuveejas shtuceri utt... galvas augsheejaa dalja, vienkarshi pats taadu nevar uztaisiit! Ir jau daljeeji kaut kas saziimeets, taalaak buus jaapasuuta, lai taadu izgatavo, veel domaaju kaadaa materiaalaa! Un tas viss tiks labi sagatavots, lai arii izskataas kaa naakas ;)

JBs
05-04-06, 22:34
Paskaties šito (http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1141206910,98051,):

Kashelz
05-04-06, 22:38
Paskaties šito (http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1141206910,98051,):
From various sources, heatsink makers are waiting to see if there are major changes to the requirements for AM2 socket. What that means is that existing Socket 939 heatsinks may or may not fit well into the AM2 socket.

Tas jau viss ir zinaams, AM2 socketam buus iespeejams 1 klipsis plastmasas stiprinaajumaa katraa pusee, bet s939 un citiem ir 3! Bet mani tas shajaa gadiijumaa nesaista, man incee tas pats plastmasas stiprinaajums kaa un ar kaadaas skruuveem diametriem, attaalumiem skruuveejas klaat pie plates. Ir jau redzeetas vairaakas AM2 maatenes, nedomaaju, ka pekshnji mainiisies sho caurumu izvietojums, jo tad buus japaartaisa matenes PCB :p

Vaivars
05-04-06, 23:36
izdrukaa taa lai
tas pats ko te jau mineeja ide un ddr2 sloti ir 1:1 lielumaa
tad arii vareesi noteikt.

Jav
05-05-06, 01:13
A vot aizsuti mailu AMD... ;)

DaVinci
05-05-06, 08:05
Kashelz

95x48 mm

Izmērīts tiešam uz AM2 mātenes ;)

Kashelz
05-05-06, 10:15
Kashelz

95x48 mm

Izmērīts tiešam uz AM2 mātenes ;)
Oh, joti labi :)

Tas ir njemts kaa skruuves centraa, vai arii kaa savaadaak? CIk ir skruuves caurumu diametrs? Tas nav zinaams? 6-7mm?

Kashelz
05-05-06, 11:08
Tad preciizi ir shitaa cik saprotu?

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=333&stc=1&d=1146816448

Jetijs
05-05-06, 11:11
Uj ku labi, man ar noderēs :D

Kashelz
05-05-06, 11:14
Uj ku labi, man ar noderēs :D
LOL, kam ta nenoderees, mans variants ir taa, ja taisa jaunu augshdalju, tad jauztaisa, lai orgjinaali der bez nekaadaam tur speciaalajaam paarejaam gan uz s939, gan AM2 :D

Jav
05-05-06, 14:50
Piemet veel katram gadijumam LGA775! ;)

Kashelz
05-05-06, 18:24
Piemet veel katram gadijumam LGA775! ;)
Nez, kaa jamam izskataas ar lielumiem? Baigi plats gadienaa nav? Ka beigaas nesanaak, ka neder nemaz uz s939 vairs virsuu :p

DaVinci
05-05-06, 18:51
Par skrūvju diametriem nezinu - bet domāju ka pietieks ar esošajiem
Šie izmēri ņemti no blueprint - viens labs cilvēks iedēva kuram tā plate un prociks jau ir rokās :)

Kashelz
05-05-06, 18:55
Par skrūvju diametriem nezinu - bet domāju ka pietieks ar esošajiem
Šie izmēri ņemti no blueprint - viens labs cilvēks kuram tā plate un prociks jau ir rokās :)
Hmm, varbuut ir iespeejas dabuut high res bildi no taas plates? Buutu ljot interesanti apluureet! Varbuut vari iedot taa drauga koordinaatas? :)

DaVinci
05-05-06, 18:56
metro_cl @xs.org :) (tas nav emails :D)

Kashelz
05-05-06, 18:57
metro_cl@xs.org :)
Paldies, jaiet uzjautaat siikaakas detaljas ;) Esmu tavs paraadnieks!

DaVinci
05-05-06, 19:04
Esmu tavs paraadnieks!

OK ;)

DaVinci
05-06-06, 14:54
Visu esošo soketu stiprinājumu izmēri :)

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=335&stc=1&d=1146916432

skaktuss
05-07-06, 22:28
kashelz, nemiiz! patieshaam, ja vaidzees, tad izurbt caurumus buus ljoti vienkaarshi! jo sevishtji, ja tas ir org stikls!
kaa ta beigaas sanaaca, katars ir ar mieru teu taisiit jaunu plaaksni?

Kashelz
05-07-06, 22:49
kashelz, nemiiz! patieshaam, ja vaidzees, tad izurbt caurumus buus ljoti vienkaarshi! jo sevishtji, ja tas ir org stikls!
kaa ta beigaas sanaaca, katars ir ar mieru teu taisiit jaunu plaaksni?
Katars? Nee, jams tak knapi dziivs, regojos tajaa AU forumaa, jams cik sapratu avaarijaa cietis vai kas taads, vareetu buut, ka kritis ar moci un tagad arsteejoties, vismaz dziivs esot, domaaj tepat Lv ko megjinaat runaat, itkaa zinu kur to vareetu, par orgstiklu nezinu, vajag kaut ko izturiigaaku, jo besii, ja atkal sapliisiis! Karbona materiaals vareetu dereet vai kas taads!

Varbuut kaads var ieteikt ko izturiigaaku par organisko stiklu un kas ir caurspiidiigs?

tolx
05-07-06, 22:55
no karbona tev nekas nesanāks,pārāk dārgi,turklā šaubos,vai Latvijā būs kādas iespējas to uztaisīt.Un caurspīdīgs ar nav.Taisi no bruņu stikla. :D :D Bet ja godīgi,nekas īpaši izturīgāks un caurspīdīgs arī nav.

Jav
05-07-06, 22:56
Kaa ar to Akrila vai ka vinju tur sauca?

tolx
05-07-06, 22:58
vilks viņ zin,kur tādu var dabūt.Un neko stiprāks par orgstiklu man liekas ka nav.

skaktuss
05-07-06, 23:07
man veel ir dafigaa 5mm stikls. tas buutu zturiigs bez gala!

Kashelz
05-07-06, 23:09
Kaa ar to Akrila vai ka vinju tur sauca?
Vot man te kaut ko teica ka tagad tas cilveeks izmanto citu materiaalu, janoskaidro kaadu iisti, ja varees Lv taadu dabuut, tad jaapasuuat vien tepat! Tomeer CPU buus un tas buus kaut kaa jaanodzesee pienaaciigi :p

Kashelz
05-07-06, 23:14
man veel ir dafigaa 5mm stikls. tas buutu zturiigs bez gala!
Kaads stikls?? Augshdalja man orgjinaali ir no 9mm stikla, tas ieplaisaaja taa, ka nebija ko redzeet! Vajag ko izturiigaaku nekaa tas, kas ir tagad, 9mm vai 10mm buutu labi no viendabiiga materiaala, cik sapratu, tieshi shiis galvas vairs nerazjoja, jo materiaals nebija tas labaakais :mad:

skaktuss
05-08-06, 00:01
ui, sorry, laikam tas ir 8mm :o

Kashelz
05-08-06, 00:46
Kaads zin ko shie: http://www.kviller.lv/ piedaavaa? Organiskais stikls ir, bet varbuut ir kas veel labaaks? Cik noprotu tagad tas materiaals, kas ieplaisaaja, ir jau akrils! :rolleyes:

Jetijs
05-08-06, 01:05
Man ir pāris 100x100x10mm gabali no orgstikla. Pirku kvillerā. Varu sagādāt arī karbonšķiedru, varu arī karbonšķiedru ar kevlaru. Maksā ap 20 latiem kvadrātā, jālīmē ar tiem pašiem epoksīda sveķiem ko stiklašķiedru līmē :D

kitaps
05-08-06, 01:06
Izturīgāks materiāls par orgstiklu ir polikarbonāts.

A tās Asetek galvas lūzt, jo viņām ir par plāns orgstikls, un viņas temperatūras un spiediena ietekmē deformējas.

Es dabuju salūzušu asetek galvu no Deffa un 10mm vietā uzliku 20mm biezu orgstiklu, līdz ar to jācer, ka nedeformēsies.

Kashelz
05-08-06, 01:40
Hmmm, man ir vajadziigs materiaals, kas ir caurspiidiigs un viendabiigs, liimeets nekas noteikti neder! Un nav arii Asetek galva, vecaa Asetek galva bija diezgan izturiiga, stulbi ir tas, ka shai galvai ir javeido augshdaljaa gumijas bliives iegremdeejums, kaa arii padziljijnaajumi shtuceru vietaas!

http://www.employees.org/~slf/lrwb/cascade/cascade-amd.jpg

Ir doma palielinaat augshdalju peec vajadziibas taa, lai bez jebkadiem ipashiem stiprinaajumiem galva der gan s754/s939/s940 un arii dzen AM2 socketam! Itkaa varbuut arii veel Socket A caurumus atstaat, tachu ar deeljiem buus problemaatiski apvienot visu vienaa.

Stulbi, ka man jau ilgu laiku nav izdevies sazinaaties ar shiis galvas izgudrotaaju un veidotaaju, vismaz cilveeks vareetu ieteikt ko un kaadu materiaalu izmantot, kaa arii attieciigo biezumu! Skruuves, ja vajag, var arii pagarinaat :)

Jav
05-08-06, 02:41
Galu gala letak nesanaks panjemt jaunu w/c galvu? :rolleyes:

Kashelz
05-08-06, 03:40
Galu gala letak nesanaks panjemt jaunu w/c galvu? :rolleyes:
Kapeec jaunu? Es negribu jaunu, shii pati ir laba, man, teiksim taa, pietiekosha un jaudas zinjaa laba! Ir krutaakas arii pieejamas, bet man pareejaas dzeseeshanas koponentes nav tik krutas, lai es mekleetu ipashi krutu galvu! Turpinu mekleet sev labaako risinaajumu materiaalam, bet varbuut ir kaadi ieteikumi no juusu puses? :)

skaktuss
05-08-06, 08:46
un kaapeec tu negribi taisiit no metaala? aizej uz metalcehu pie ventas rumbas un shie tev uztaisiis, ko vien vaig!

FOX
05-08-06, 14:12
hmm, a kā būtu to augšējo daļu no kādas biezas vara plāksnes uzmontēt? Domāju, ka tā būtu labāk un vieglāk.

Kashelz
05-08-06, 15:33
un kaapeec tu negribi taisiit no metaala? aizej uz metalcehu pie ventas rumbas un shie tev uztaisiis, ko vien vaig!
Nu pie Rumbas vairs nav metaalcehs, bet tas taa, tur nav neviens taads meistars, kas to vareetu dabuut gatavu! Metaals ir smags, varsh veel jo vairaak, tadejaadi tas ir lieks slogs socketam un iipashi tad, ja CPU ir bez IHS...

Kashelz
05-22-06, 01:28
Reku sheku ir kaut kas taads, ko man vajag izgatavot, itkaa augshdalja tagad der gan Socket A, gan s754/s939/s940, der arii AM2 un dereetu arii dzen S775 uz Intell kasteem, bet nu tas peedeejais shaubos vai derees, stulbi ir tas, ja iekljauj 775 soketu, tad minimaali maza malinja sanaak, citaadi nederees uz s939, par AM2 veel nezinu, arii dzen uz Socket A nederees noteikti, bet nederees tur jau taa pat, ja buus uz s939 sagatavots :mad: materiaals kaut kur vajadziigs 78mm x 105mm x 9-10mm :rolleyes: Palielinaatai bildei vajadzeetu buut 1:1!

http://foto.apollo.lv/files/Kashelz/large/224276.jpg (http://foto.apollo.lv/resources/modules/orig_img.php?id=224276)

Hmm, varbuut Jetij tu var ko taadu izgatavot? :) Vajag vieniigi vietaam iegraveet padziljinajumus bliivei 2mm!

Jetijs
05-22-06, 01:51
Es jau patiešām labprāt tev izlīdzētu, man pat ir pāris 100x100x10mm orgstikla plāksnes. Tik piegādātāji no Anglijas jau mēnesi kā marinē manas frēzei nepieciešamās detaļas - galīgi zb jau. Tikmēr neko nevaru darīt. :(

krishxxx
05-25-06, 19:28
Bljin tu ar praatu draudzeejies? Man tak vajag preciizi mm, nevis aptuvenos cm! Ja liidzko buus nepareizaa vietaa caurums, nekaa vairs nederees, 2 caurumi veel taa, bet 4 jabuut ideaali preciizi!

Emz, sheit es oponeshu - nezini neruna ;) Esmu redzejis ka tas tipinjsh no biezaam aluminija konstrukcijam ar adatas precizitati ir casu ar visu WC uztaisijis ;)

Svikens
01-30-07, 16:44
Mierinājums Kashelz'am galva AM2 soketam der labi, patreiz to stellēju kopā;)

Kashelz
01-30-07, 18:38
Mierinājums Kashelz'am galva AM2 soketam der labi, patreiz to stellēju kopā;)
Kaa gan savaadaak, vieniigi ko neuztaisiju bija s775 socketam, kas shodien nodereetu, bet AMD visiem vajadzeetu dereet daudz maz un var arii ja labi grib pielaagot citiem socketiem :)

HX_unbanned
01-30-07, 19:20
Klau, Kashelz, tākā Tu jau esi savācis diezgan daudz izmērus dažādiem socketiem, derētu to ielikt kaut kāda drošā noliktavā šeit pat EOZ forumā, lai vajadzības gadījumā citi arī varētu tos redzēt un izmantot???!!!

Tjipa lai nebūtu atkal kāds topiks un ****anās par to, ar kādām metodēm un ko mērīt! ;)

btw, šis meils administrācijai aizsūtīts!

Kashelz
01-30-07, 19:24
Nu te tak ir viena laba bilde, kas paraada dazjaadua izmeerus ;)

http://www.eoz.lv/forum/attachment.php?attachmentid=335&stc=1&d=1146916432