View Full Version : 3dmark vantage
Nu ko kachajam, testejam :D Tiesa free versijaa tikai 1 reizi drikst laist. Vajag vismaz to, kas $7 maksaa
http://www.futuremark.com/download/3dmarkvantage/
Nevar buut ka nav veel uz krekots ?! :)
bl, nais bench
- maxaa $$$
- vista only
- bling bling
no, thanks
fiksi skrienam uz hwbot balsot par to, lai par šo te NEDOD hwboints ;)
Tas ir princips. Neviens neiebilst, ka jāmaksā par advanced iespējām, tipa ORB, daudzu rezultātu menedžments, papildus testi utt. u.t.jpr., bet pamata benchmarkam jābūt par brīvu, lai ikviens varētu to darbināt, cik ilgi grib un kā grib.
Tas, ka maksaa, tas po, bet vista/dx10 only tas ir bad. Mosh apgraizita vista + sp1 vairs nav tik slikta :)
Pag, 3dmark 05, 06 free versijaa arii tu neredzi ORB vai arii bija tikai 5 scores limits laikam
Dazhi rezultati:
http://www.benchzone.com/Charts/3D_Mark_Vantage/
http://www.benchzone.com/Charts/3D_Mark_Vantage/e8400_various_vgas.swf
Pag, 3dmark 05, 06 free versijaa arii tu neredzi ORB vai arii bija tikai 5 scores limits laikam
Par to tieši es runāju. Bet tu varēji laist šos markus, cik reizes vien gribēji uz savas kastes. Savukārt Vantage tu varēsi palaist tikai vienreiz. Gribi laist vairākas reizes, maksā $7.
on kā HWbot
pēc kura no līmeņiem būs jāmēra
un kad varētu kļūt pilntiesīgs punktu devējs
imo basic edition var likt hwbot ar points :) Bet nu anyway, 06 mark, pcmark un tagad shitam vantage obligati vajag quad core QX, lai butu sakariga score
Par to tieši es runāju. Bet tu varēji laist šos markus, cik reizes vien gribēji uz savas kastes. Savukārt Vantage tu varēsi palaist tikai vienreiz. Gribi laist vairākas reizes, maksā $7.
Nu tu vari sataisit daudz email alias un katru reizi sutiit un mainiit to trial key :) Tad var daudzreiz, tieshi taapat kaa ar pcmark vantage :D
Tas ir taa oficiali :)
mhhh...
cilvēku modeļi gan ir 21.gadsimta cienīgi :D
Slinkums likt Vistu un testeet :D Butu iespeja zem DX9 arii palaist vismaz, bet nu detljas cik preview redzeeju izskatijaas ljoti labi.
fiziska karte dod 200pts max ;)
Kaut kur redzēju, ka +1500 pts? :confused:
Nu tad jau vēl izteiktāks wallet bench :mad: (jo tagad vajag arī PhysX, kas ikdienā pilnīgi nevajadzīga lieta)
Kā nobalsojāt @HWBOT? Par cik neesmu pac testējis balsot atturējos!
Es - nē, par TaPaKaHu jautājumu nav :D, kiwi laikam sākumā jā, bet tad ātri mainīja savas domas :D
Ok, bet kāpēc tieši nē vai jā?
Bench pats par sevi ir crap, neinteresants. Nu un tad vel vista vajag obligati. Pie tam tagad jau bez QX (vai vel jo labak 8+ cores) nav ko dariit
Man vislabaak patiik 05 :D
OK izkodu pamazām gan jūsu gan citu viedokli! Palika vieglāk! :D
Cerams būs no add - un tikai FM par mācību!
http://www.hwbot.org/forum/showpost.php?p=19428&postcount=87
Nightrunner
04-29-08, 00:07
Secinājumi pēc trial mode testēšanas:
Pilnīgs crap.
Ja jau skatīties slaidšovu, tad vismaz lai ir kur aci "piemest" un "pamielot" :D
Man domāt - sliktākais 3DMark sērijas produkts
P.S. 3DMark Vantage Score ar E8200 un 9600GT +- P3950
mans IMHO
Objektīvi. šobrīd nav standartizēta "tīra" DX 10 benchmarka. tas nav paredzēts tiem cilvēkiem, kam WinXP ir "maize un ūdens" (pozitīvā nozīmē). agri vai vēlu DX10 kļūs par ikdienu un būs nepieciešams benchmarks, ar kura palīdzību novērtēt aparatūras Dx10 performanci. XP ir pagātne.
Ir pāris geimu benchmarki, bet tie ir tikai DX9 ar DX10 "piedūrienu".
BET. cik saprotu nav DX10.1 atbalsta. FM kā benchmarku izstrādātajiem tas ir nepiedodami. iepriekšējās versijās momentā tika ielikti gan PS 1.4 gan vēlāk PS 3.0 testi, tiklīdz tirgū parādījās atbilstoši dzelži. kas šobrīd traucē? nVidia spalvainā ķetna?
Tagad subjektīvi. FM varēja arī vairāk pacensties. Ja iepriekšēji Marki izsauca vairāk vai mazāk WOW! faktoru, tad šis, paturot prātā Crysis, izsauc tikai plašu smaidu par FM priekšstatu par DX10 izmantošanu. Lai gan nē... bija viens WOW, kad ieraudzīju cilvēku modeļus..... pirmajā brīdi padomāju, ka tas ir vienkārši videokartes draiveru gļuks. Vēlāk, atsaucot atmiņā iepriekšējos Markus, sapratu, ka tas ir laikam tāds nerakstīts FM standarts. :D
tas, ka tiek izmantotas jaunākās un aktuālākās grafikas un fizikas aprēķina tehnoloģijas ir labi, bet tas tiek darīts nu kaut kā ļoti askētiski. rodas neizpratne, kāpēc skaitītājā redzu tikai 15 FPS. kopumā ir smuki, bet gribējās kaut ko krāšņāku, kaut ko, lai arī pamielotu acis. var jau būt, ka skatoties klipiņu ar 30FPS izskatās normāli, bet ne jau ar 15 FPS
Naudas lietas. Ja esmu ieguldījis darbu kaut kādā procesā vai lietā, tad par to gribu saņemt arī atbilstošu samaksu. Manuprāt, $7 vai $20 ir vēl pietiekoši demokrātiska cena, lai to varētu atļauties. tomēr neapstrīdu arī to, ka pēc freeware benchiem abi Vantage ir kā aukstas ūdens šalts uz bencheru miesas.
Jāpierod. galu galā, ja izstrādātāji kļūs pārlieku nekaunīgi, var pasūtīt ****t (to var izdarīt arī šodien).
kas attiecas uz "biezajiem" makiem un optimizāciju uz high-end. atkal - visādi skūltraili un 8-kodolu proči ir nākotne. FM to saprot. aplūkojot vietējo publiku, viena daļa (ieskaitot arī mani) "uzsēdās" uz quadcores tiklīdz cenas kļuva pieņemamas. tā tas notiks arī turpmāk.
par hwbot. es arī tur ierakstījos ar domu, ka varēšu nopelnīt kādu punktiņu sev un EOZ. tagad skatos, ka bez radniecības saitēm lielākajos dzelžu ražotājos to laikam nav reāli izdarīt... :D un ko darīt, ja kāds var atļauties nopirkt Skulltrail supermarketā kopā ar pusdienu sendwichiem? Tad ko – sadot pa purnu un atņemt naudu?
P.S. lūdzu mani nesist un nespārdīt
par hwbot. es arī tur ierakstījos ar domu, ka varēšu nopelnīt kādu punktiņu sev un EOZ. tagad skatos, ka bez radniecības saitēm lielākajos dzelžu ražotājos to laikam nav reāli izdarīt... :D un ko darīt, ja kāds var atļauties nopirkt Skulltrail supermarketā kopā ar pusdienu sendwichiem? Tad ko – sadot pa purnu un atņemt naudu?
Nu nav tik traki, savus 200-300pts var savākt arī ar low-end hardwari :) Galvenais, kur jāiegulda laiks, ir benchi, pie tam, vēlams, ne ar gaisu, bet kaut vai sauso ledu - kaut ko no subzero izmanto ļooooti maz overclockeru...
Tad jau labāk Crysis benchmark palaist, kur var uzlikt arī "very high" tipa DX10 uz XP.
vantage paradijies "tirdzinjaa pie vasjas". btw viens komentaars lika pasmaidiit -
ja ar šo progu izmēra, tad paliek ātrāks?
vantage paradijies "tirdzinjaa pie vasjas". btw viens komentaars lika pasmaidiit -
mjaa, es ar par to komentaaru reecu :D btw, es ieliku :)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.