View Full Version : Par instrumentiem
Man vajag rokas ripzaagji un akumulatora sruuvgriezi :)
Ko ieteiksiet? Ne paaraak daargus, bet arii ne galiigus suudus.
Kuraas bodees Riigaa shtrumi maksaa leetaak?
peetot ishopos preci, nobriiniijos par to makitu. taadu brandu pirmo reizi redzu un baigi daargi jamie ir :)
peetot ishopos preci, nobriiniijos par to makitu. taadu brandu pirmo reizi redzu un baigi daargi jamie ir :)
Tas Brands jau sen ir daudz šikāks nekā BOSCH. Manā uztverē BOSCH ir gavno, kopš darbā pārgājām uz Makitas rokasinstrumentiem.
Ja gribi pa lēto, tad ir jādodas uz Senukai veikalu un jāpērk hlami, vai kautvai paņemot mani uz to veikalu var dabūt preci par kvantuma cenu!:D
eem taa ir doma par tevis njemshanu liidzi :)
man nevajag PRO dzelzhus. vajadziiba ir ~60m2 nomainiit griidas. peec tam putees kaktaa. max budzhets par abiem dzelzhiem ~100 Ls. ja kautkas uuberlabs :D tad bik vairaak.
Nu tik lielai vajadzībai tiešām aizbrauc uz Senukai un paņem lētāko reversu un ripzāģi, tik daudz viņi nokalpos.
pashu leetaako jau arii negribaas :) a kur tas senukai ir? ka tik alfaa neesmu redzeejis...
pashu leetaako jau arii negribaas :) a kur tas senukai ir? ka tik alfaa neesmu redzeejis...
No alfas pārcēlās uz Vienības gatvi, vai Ulmaņa gatvi vienmēr šīs divas ielas jūk :D. Karoče braucot no centra pāri salu tiltam un lielajā krustojumā pa kreisi uz Jelgavu.
tas ir viens no lētākajiem veikaliem saistībā ar štrumiem un furnitūrām utt....
cik man liels ieguvums ir ja es tevi njemu liidzi? :rolleyes:
cik man liels ieguvums ir ja es tevi njemu liidzi? :rolleyes:
Uz PM aizsūtīšu burvju vārdiņu, kas tev pērkot būs jāpasaka kasierei. Ieguvums ir tāds ka tur ir 2 cenas. Viena parastiem ļautiņiem otra kas pērk vairumā, mana cena ir otrā.
Uz PM aizsūtīšu burvju vārdiņu, kas tev pērkot būs jāpasaka kasierei.
+1 :)
eu a neviens cits neko nevar pateikt par brandiem un instrumentiem kaa taadiem? nu no pieredzes :)
buutu forshu bez branda veel arii kaut kaadu atsuksmi/pieredzi no lietoshanas. kaads instruments un pieredze :rolleyes:
Urbmašina, pirkat pirms 7-8 gadiem. Ir "izremontējusi" trīsistabu dzīvokli, ieskaitot špakteļa maisīšanu, cementa jaukšanu. Darbojas, bez remontiem, vēl tagad.
Iepriekšējās paaudzes modelis, nekā šis. Vai līdzīgs (http://www.rebir.lv/pro2.html?lang=lv&brand=762&id=774)
da ja tev vajag tikai to gridu nomainit ripzagi es domaju nem kaut kadu leto, kalpos pietiekami labi un necik tu ari vinu nelietosi. urbjmasinu panem kaut kadu bosch vai makita un bus tev atliektiem galiem. sanaks gan mazliet virs tiem 100ls, bet kalpos parto loti labi.
un par rebir tīkla urbjmasinam ari atsauksmes tikai tas labakas, akkumulatornieci gan nekad neesmu ne lietojis, ne redzejis.
Man vajag rokas ripzaagji un akumulatora sruuvgriezi :)
Ko ieteiksiet? Ne paaraak daargus, bet arii ne galiigus suudus.
Kuraas bodees Riigaa shtrumi maksaa leetaak?
Aizej uz latgalīti tur ķioskos tirgo mūsu pašu un leišu ražojuma instrumentus par ļoti labām cenām. Un aparātiem nav ne vainas vārda tiešajā nozīmē! Daudzi pat pārspēj firmas aparātus. Piemēram sūda fleksis pa lēto izrādijās ar dzelzs reduktoru, tai pat laikā pat firmām ir plastmasas. Esmu pircis urbjmašīnas, ēveles, zāģus u.c. - super attiecībā pret cenu.
nu nevar teikt ka nebūtu vērts pirkt firmennijus verķus, jo viņus jau rokā turēt ir bauda, ergonomika utml. vislētākos hlamus - aķa urbenes galīgi nav ņemamas, aķis netur, un hrens pēdējais. pats lietoju Bosch, kautkāds no lētā gala, ap 70Ls ar divām baterijām nāca. ir feini lietojams. makitas jau piķo virs sotaka, sazin vai to arī vajag.
rokas ripenieks - tie nāk laikam no 40ls lētākie. tur nekas tāds draņķīgs tipa nav, sliktākā gadienā pret garantiju varēs apmainīt, pat ja maksimā pirks. vienīgi ergonomika labāka, troksnis mazāks būs firmīgajiem, ja budžets atļauj.
Ja tev tieshaam vajag tikai vienam remontam, tad ir veerts ieklausiities tajaa, kursh teica par latgaliites variantu. Ja vajadzeetu tomeer kautkam ilglaiciigaakam, tad Black&Decker ir normaali aparaati par normaalu cenu. Ja kautko kas patiik un ir tev piemeerots vari atrast no REBIR razhotajiem - peerc nost, buus labi par to cenu :)
Un veel - ja probleema tik tajaa vienaa remontaa, varbuut tomeer vari aiznjemties/iziireet no kaada laba pazinjas/drauga/braalja.
Vēl ir instrumentu īre no firmām... kādām @ google.lv cenas arī nebija lielas... vismaz tas veicina, ka remonts nebūs gadu :) bet kā plānots nedēļu...
Ryobi un tika un vienigi.
ai nee, aiznjemties negribaas un kur nu veel iireet. ieksh senukai nopirku koplektu kur ir triecienurbis, sliipmashiina un kaut kas fleksim liidziigs :D tad veel turpat arii ripzaagji un ieksh depo akjiisha skruuvgriezi ar 2 18V akjiem. eertumaa zinjaa liekas ok, paskatiisimies cik ilgi akjis turees :)
DeadmaroZ-TLOTL
04-27-08, 11:40
ai es nopirku pa 70ls komplektu Pro Work (kautkaada tur lielaa brenda letais gals) , kipa fleksis , zaagis , boris , akumulatoru ****ole , sliipmashiina vairaak neatceros kas tur bija. Lietoju jau 3sho gadu nekaadas probleemas , protams prieksh proviem nedereees , bet nu maajas vajadziibaam pilniigi pietiek , nav jeegas maksaat pa vienu devaisu 50-100ls
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.