View Full Version : EBay: Brīdinājums par pārdevējiem no China!!!
Lai gan esmu uzvarējis par smieklīgu summu un sākumā neiedziļinājos pārdevēja detaļās, taču naudu netaisos sūtīt dažiem labiem ebay krāpniekiem. Principā es jau pats vēlāk atklāju, ka nu ļoti aizdomīgi tas ir, bet tomēr ierakstīšu šeit, lai Jums būtu brīdinājums par to, ka nekādā gadījumā nesūtiet naudu ar Western Union vai Bank Wire Transfer uz China. Pārdevēji parasti maskējas ar īsiem vārdiem un pozitīvu 10, bet privātu feedback. Pēdējais ko viņi tirgoja ir 7800 gtx un X2 proči.
Kā izrādās tie ir kaut kādi stolen accounti. Ebay ir pat grubas dibinātas "No Money via Western Union - Stolen accounts!"
Tā kā beware kā sacīt.
Heh, laptopu kaudze arii bija no CH, un 100% positive feebdaki no piem fsfa11, jdfasdgf3, jkadhsg, juuzeriem, un galvenais, ka bez PP.
Logjiski, ka feiks.
Found ya http://search.ebay.com/_W0QQsassZbqpv29QQhtZ-1
Tieši tā.
Bet vispār jamos tač var viegli paņemt pie dziesmas. Džeks atsūtīja man savu info, lai WU var tasīt, vārds, adrese utt. Tur ir viss, kas vajadzīgs. Paziņo, ka naudu aizsūtīju un saņemšanas brīdī jamo arestē. Kādas probzas?
Cik sapratu no tās ebay group tur tūkstošiem šādu accountu un fake.
Da to kiinieshus sist vajag ;)
Ja nopietni - diezgan pretiiga sajuuta rodaas ka kaads nozog accountu ar piem. 100o pozit feedbackiem un piedraaz tautu. Bet Western Union nekad neesmu lietojis - kaut kaa aizdomiigs man vinsh likaas jau pashaa saakumaa.
Western Union - No Way! Tik der ja saveejam cilveekam jaapaarskaita ljoti aatri pikjis.
Man bija ielidiens uz 275$ njeemu mobilku no viena ebay Powersellera.
jau kaadu nedelju atpakalj es jamos CHMO pamaniju, un kaa par brinumu, jamiem ari ko bido, bet patieshaam pa smiekligaam cenaam.
Pamaniju ari to, ka dazhi, viens otram ir iedevushi pozitivu fidbeku, un pirkts ir pilnigs suu.
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-XFX-7800GTX-512MB-PV-T70F-YDF_W0QQitemZ6841305460QQcategoryZ90710QQrdZ1QQcmd ZViewItem
Kaa jums shitais Čainiizeru triks? :D He he LOL vienk :D Kur nu tas ir feiks :D
Tas pats, Member since: 08-Dec-05, 10 positive private feedback.
****, šitādi mudaki grauj visu ebay, sist tādus vajag
Es kiinieshus ignoreeju pilniigi. Anglju ebays pilns ar vinju sudiem - labas cenas utt. Bet tas ir tik nedroshi un beigaas sanak veel daargaak.
Esmu pircis sīkumus 2 reizes no ķīnas un taivānas. It kā problēmu nebija, viss atnāca ļoti ātri. Bet tie useri arī bija ar labu un visiem redzamu reitingu un pieņēma paypal.
No HonKongas arii njemts.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.