View Full Version : Kādas tumbas ir pie Tava pc?
Logitech THX
04-12-08, 23:35
Kādas tumbas ir peislēgtas Tavam pc
Patīk/nepatīk-kapēc?
Gribi citas? Kādas?
:)
Sven SPS-820B patika. Diemžēl tieši šodien nobeidzās. Pēc triju gadu ilgas lietošanas :D :p
S 90 caur pieoneer centru..
ir labi, bet vienmēr var vēleties vairāk.. basssu par maz :(
Logitech Z-2300 (http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/231&cl=us,en)
Priekš maza PC stūrīša, kur neliec 5.1 ir ok, jaudas atliektiem galiem.
Pie mīnusiem - padziļinātā 3,5mm ieeja priekšā, jau ir likusi vilties..
Z5500 caur iebūvēto skaņas karti (bet viss jau procesā ;) )
laikam caspers pazudušais bass ir pie manīm :)
+ filmas ekselenti skan
+ aizmuguri kārtīgi var dzirdēt
+var beidzot just, ka subis strādā :)
+Subija resursi ir neizmērojami bum-bum mp3 pilnīgi pietiek ar 50% bubja jaudas pie 30% skaļuma
- dārgas :D
- sliktas kvalitātes mp3 var slikti sknēt,jo daudz jauna var dzirdēt :P
Logitech Z-5500 5.1 Thx / 500w Rms!!!
irr okk tumbas,nekaadu probzu nau bijis skan dieviigi!!!!
nomainiitas tiks,kad Logitech izlaidiis veeel trakaakus skaljrunjus:D
2x RRR S-250MS
Principā apmierina, koju istabiņai pietiek :D. Bass varēja būt vairāk, bet par to jau bija aizdomas kad pirku ka tā varētu būt, jo nevar nosaukt par pilnvērtīgām grīdiniecēm, drīzāk kā sastāvdaļa no kādas 5.1 sistēmas būtu labāk. Un pastiprinātājs ar lētākais, ko varēja atrast :)
+ filmas ekselenti skan
+Subija resursi ir neizmērojami bum-bum mp3 pilnīgi pietiek ar 50% bubja jaudas pie 30% skaļuma
ticu.. s90 basi.. man ir par mazu..
da man vienmēr ir par maz basu :( :mad:
Pie vienas kastes staav Logitech Z4, pie otras Creative P380, veel ik palaikam tiek lietotas kaut kaadas noname 2.0, bet to modeljus laikam nemineeshu :p
http://www.tsvc.com.au/files/t_46724.gifhttp://www.usk.com.pl/Images/Glosniki/Glosniki_Creative_P380.jpg
creative inspire 5.1 5100 :D
savulaik dabuutas mantojumaa no Death, prieksh mani skan pietiekami labi, ja sagriezh ieksh kx managera visu, kaa vajag, skan pat vairaak kaa labi manaam vajadziibaam :)
Logitech X-530, nu trūkst tā jauda, trūkst...
Logitech X-530, nu trūkst tā jauda, trūkst...
same here. a kas tev truukst? man pietiek :D
Logitech THX
04-13-08, 00:27
Logitech Z-2300 (http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/231&cl=us,en)
Priekš maza PC stūrīša, kur neliec 5.1 ir ok, jaudas atliektiem galiem.
Pie mīnusiem - padziļinātā 3,5mm ieeja priekšā, jau ir likusi vilties..
Man ar Z-2300..ir ļoti ok priekš 11m>2 istabas :D
Logitech THX
04-13-08, 00:28
+ filmas ekselenti skan
Z-5500 man sapnis :D ceru pa vasaru iepirkt.
z5500 no logitech caur audigy2
apmierina viss... mainiit nav vajadziibas. Buutiibaa analogu shinii cenu amplituudaa iisti arii nav kas buutu galvastiesu paaraaki, deelj kaa vajadzeetu sisteemu mainiit.
Pie datora muzikas centrs.Protams ka gribetu ko jaudigaku.
aga nenozēloju nevienu santīmu....
Un laikam beidzot esmu sapratis, ja pērk tad pērk kārtīgu tehniku, vai nu labāko price/performance (a4-750BF (tas tā salīdzinājumam)) vai arī pērk kārtīgu mantu, jo katrs nevajadzīgi ietaupītais lats grauzīs usis,rokas u.t.t. nožēloju 10ls par bezvadu logitech klavu un paņēmu genius..njā ērta, bet nu gļukaina :)
Tā kā iesaku pirkt labas mantas, vai pārbaudītas vērtības, jo skopais maksā 2x (personāigā pieredze) A, ja nevari atļauties, tad nu varbūt TEV viņas vēl nevajg ;)
raivixxx A modelis?
Logitech THX
04-13-08, 01:16
Logitech X-230. Ir okei.
Jā tumbiņas labas. Skan labi.
same here. a kas tev truukst? man pietiek :D
Skaļums, basi. Nu it kā jau ir ok, bet gribas vienmēr kko vairāk... :rolleyes:
Kā minimums G51 gribētos :)
HVZ kādas firmas tumbas ar nosaukumu DX55 darbinātas ar Sansui AU-117 (http://www.classicsansui.net/Integrated%20Amplifiers.htm) pastiprinātāju
+only papīra membrānas
+fāzu invertors
+liela jūtība
-skaņas detalizācija sliktāka par studijas tumbām
-0% repair chance
http://www.sven.ru/pubimages/5969.jpg
Sven IHOO MT5.1 (http://www.sven.ru/themes/sven/shop-goods.asp?folder=1884&catalog=102&good=186) manai mazajai istabai pilnīgi pietiek basa :) nu man jau liekas tīra skaņa apvienojumā ar x-fi, bet nu kurš tad cits palielīs savas budžeta tumbiņas, kā tik ne pats :) neko citu negribās, šitās pašas rock :D
Yamaha AX-396 pastūzis, 2xS-90,2xS-50 tumbas un tas viss caur Audigy 2. Jaudas pietiek vienmēr...
DeadlyShooter
04-13-08, 11:23
SVEN MA-332 :)
http://www.sven.ru/themes/sven/shop-goods.asp?folder=1884&catalog=101&good=170
Pie klapes stāv Creative P380 - īstenībā pilnīgi pietiek, jo neko vairāk par interneta pārlūkošanu un darbu rakstīšanu uz šī agregāta nedaru. Pie lielās kastes ir austiņas :o esmu kārtīgs students :D un kojās citus ar bum bum (kalbasnieku skaņas, kas konstanti uzrodas naktīs pēc 12:00 citās istabiņās :mad: ) netraucēju!
Logitech X-530
http://www.neostore.lv/th/NS-00014650-01.jpeg
HX_unbanned
04-13-08, 14:11
Audigy LS -> Philips SPA26000 :)
Nekas izcils, bet pa manam ir O.K.
RRR Silway
http://www.rrr.lv/i/p7.jpg
Marantz 3001
http://www.emax.lv/picture/type100/picture20972
DeadmaroZ-TLOTL
04-13-08, 15:38
PC > Technics SA-DX1050 > 2x S90F
PC -> terratec aureon sky 5,1 (pci) -> yamaha rx-497 -> bose 301V
viss ir feini, bet prasās labāku skaņas karti ;)
PC -> terratec aureon sky 5,1 (pci) -> yamaha rx-497 -> bose 301V
viss ir feini, bet prasās labāku skaņas karti ;)
pamato, kapeec tev ir nepiecieshama labaaka skanjas karte? jau shii ir visai monstroza, ko tu veel veelies?
Kādas tumbas ir peislēgtas Tavam pc
http://eoz.lv/attachment.php?attachmentid=6078&stc=1&d=1208099482
Patīk/nepatīk-kapēc?
Sāk patikt, kad headphone ir izjājušas manu hedu
Gribi citas? Kādas?
Gribu stereo! Savādāk yellow submarine piedziedājumu dzirdu tikkai vienreiz.
(c) Labs visiem svētdienas vakars, 2dien uz Robotiku marš :D
PC - Numark DXM06 - Vega U-120 Stereo Hi-Fi - 2x Estonia 35Ac-021 + Selfmade bandpass sub
vimba_zlobnaja
04-13-08, 18:55
PC-->Sven SPS-699 (augšas) + Sven AH-630W (basi)
2 netbeast - monstroza viņa nav (atkarībā ar ko salīdzina). monstrozu cenu par viņu gan veiklie lv mūzikas tirgoņi pamanījās savulaik paprasīt...
nav īsteni dzidri augšējie toņi, un arī bass diezgan miglains (nu ja ieklausās). par cik bij iespēja salīdzināt uzstādijumu kur pc aizstāja ar viduvēju stacionāro cd pleijeri, tad vairs tā skaņene diezko nepriecē. vajdzētu kādu ārējo, usb/fireware dac vai ko taml. :rolleyes:
PC-->Sven SPS-699 (augšas) + Sven AH-630W (basi)Kā skan šāds salikums? Labāk kā Logitech Z-2300?
PC klausos caur Logitech X-230, nekas labākas par to naudu manuprāt nav dabūjams.
Man arī ir X-530.
Taču nesaprotu vienu lietu - kā var pietrūkt basu?!:D Varbūt tiem, kam to trūkst, datori stāv aktu zālēs? Man tie ir noregulēti gandrīz līdz minumam, jo citādi jau sāk kropļoties skaņa vai arī basi tā nomāc pārējo, ka tikpat labi var klausīties lokomatīves dīzeli reizē ar kādu skaņdarbu:D.
Tā vien liekas, ka daļai skaļruņu īpašnieku galvenais kvalitātes rādītājs ir basi. Tas liek secināt vienu - cilvēkam nav muzikālās dzirdes, un, tā kā badījums no skaņas netiek gūts, vienīgais, kas cilvēku spēj uzmundrināt, ir skaņas vilnis, kas pašu spēj izkustināt no vietas:D
Man arī ir X-530.
Taču nesaprotu vienu lietu - kā var pietrūkt basu?!:D Varbūt tiem, kam to trūkst, datori stāv aktu zālēs? Man tie ir noregulēti gandrīz līdz minumam, jo citādi jau sāk kropļoties skaņa vai arī basi tā nomāc pārējo, ka tikpat labi var klausīties lokomatīves dīzeli reizē ar kādu skaņdarbu:D.
Tā vien liekas, ka daļai skaļruņu īpašnieku galvenais kvalitātes rādītājs ir basi. Tas liek secināt vienu - cilvēkam nav muzikālās dzirdes, un, tā kā badījums no skaņas netiek gūts, vienīgais, kas cilvēku spēj uzmundrināt, ir skaņas vilnis, kas pašu spēj izkustināt no vietas:D
Ir ir ar tiem Logitech X-**** serijas aparātiem man stav X-230 uz gridas sagadīšanās pēc biju uzlicis uz galda un nesapratu kas par joku man basi bija uz minimumu
Eacan A200 - 2.1
http://www.neostore.lv/tp/NS-00014610-01.jpeg
Logitech THX
04-13-08, 23:26
Man arī ir X-530.
Nebrīnos ja ar x-230, x530 var pietrūkt basu..
tumbām nav ne vaina viens draugs skandina..pa to cenu skan jau ļoti ok..
Galīgi nevaru piekrist, ka tas mazais subīts nomāc pārējo skaņu..Tas viņam nav pa spēkam :)
Tā mēdz gadīties Z-5500 īpašniekiem :)
Cieņa pret tiem kas lieto Sven tiešām labi ražojumi par saprātīgu cenu
Logitech THX
04-13-08, 23:30
Cieņa pret tiem kas lieto Sven tiešām labi ražojumi par saprātīgu cenu
Jā Sven ir labi un Vigoole :)
Tumbu nav.
Pats māku dziedāt!
Agrāk bija 2xS90, bet tika nomainīts uz Z-2300, aizņem mazāk vietas bet skan pieklājīgi.
vimba_zlobnaja
04-13-08, 23:54
Kā skan šāds salikums? Labāk kā Logitech Z-2300?
Logitech neesmu nekad testējis un lietojis (veikalā garām ejot neskaitās). Tumbas tiek lietotas uz ~5-10% jaudu, jo CIENU APKĀRT ESOŠOS!!!
Subs ir tikai vienreiz aizgriests līdz 80% jaudas, un arī tad skaņa jau pārvērtās vienkāršā dārdoņā. Nah tas vajadzīgs? Varbūt kādreiz uz Līgo varētu arī notestēt.
Bet tās tavas Z-2300 basu ziņā pārsitīs reizes 3 noteikti.
Logitech THX
04-13-08, 23:55
Agrāk bija 2xS90, bet tika nomainīts uz Z-2300, aizņem mazāk vietas bet skan pieklājīgi.
Man ar kkā tā. Man bija S-70 aktīvās.. kad nopirku pardevu pec 4dienām.. Aizņem daudz vietas, katra svēra 25kg, jaunajām tumbām tādu skaņu var dabūt 3x mazākos izmēros. Paņēmu vietā Z-2300- love it :D
Tumbu nav, visu klausos ar Sennheiser HD212Pro austiņām. Kādreiz gribētu augstākas klases Sennheiser austiņas, lai gan jau šīs skaņas kvalitātes ziņā pārsit lielāko vairumu tumbu, ko esmu dzirdējis, Logitech Z-5500 ieskaitot. Austiņas For The Win!
Pēc eksperimentiem ar tumbām izlēmu, ka tās man būs tikai tad, kad ar kādu dzīvošu kopā, un istabā, kur visu var normāli izvietot
Logitech THX
04-13-08, 23:57
Logitech neesmu nekad testējis un lietojis (veikalā garām ejot neskaitās). Tumbas tiek lietotas uz ~5-10% jaudu, jo CIENU APKĀRT ESOŠOS!!!
Subs ir tikai vienreiz aizgriests līdz 80% jaudas, un arī tad skaņa jau pārvērtās vienkāršā dārdoņā. Nah tas vajadzīgs? Varbūt kādreiz uz Līgo varētu arī notestēt.
Un es kā Z-2300 lietotājs nevarētu teikt ka šis komlekts skan labāk nekā Vimbas komplekts, jo neesmu dzirdējis.. varētu būt, ka Z-2300 skan sliktāk jo tas Sven subs vien maksā 90ls, bet nu jauda laikam bija 80w rms, tumba 10'' laikam.
Logitech THX
04-13-08, 23:59
Tumbu nav, visu klausos ar Sennheiser HD212Pro austiņām. Kādreiz gribētu augstākas klases Sennheiser austiņas, lai gan jau šīs skaņas kvalitātes ziņā pārsit lielāko vairumu tumbu, ko esmu dzirdējis, Logitech Z-5500 ieskaitot. Austiņas For The Win!
Pēc eksperimentiem ar tumbām izlēmu, ka tās man būs tikai tad, kad ar kādu dzīvošu kopā, un istabā, kur visu var normāli izvietot
Kā var tumbas salīdzināt ar austiņām, vienīgais tādā ziņā, aiņem maz vietas, netraucē citiem, bet kvalitātes ziņā hmm :D
Neviens Celeron'a garadarbu nekomentēs? :D Manuprāt, r0x0rs.
Pašam - 2x S30 pie kaut kāda nebūt LG mūzikas centra, senāk jamās bij' piejūgtas pie VEF 101 Stereo, bij' arī mainīti skaļruņi, nesen atliku atpakaļ vecos.
vimba_zlobnaja
04-14-08, 00:09
2 Logitech THX. Mēs runājam par audio klausīšanos, nevis citu biedēšanu. Cilvēkam normāla pieeja, kausās tā lai pašam labi un citiem netraucētu. Kur probza? Un lai patiešām izbaudītu skaņu ir nepieciešams labs izejas materiāls. Jums kādam mājās stāv falc formāta audio ieraksti?? (Tolx klusē!).
Logitech THX - ja tu domā, ka austiņas kvalitātes ziņā atpaliek no tumbām, tad tev nav trāpījušās normālas austiņas (Sennheiser sākuma līmeņa austiņas maksā sākot no 30 Ls un uz augšu). Un ar austiņām varu izbaudīt mūziku kā vien vēlos jebkurā diennakts laikā, netraucējot kaimiņus aiz plānas sienas. Aizej uz kādu Elkor, paņem testa režīmā austiņas, tad sadzirdēsi, cik daudz muzikālo nianšu tev iet garām, klausoties ar tumbām ;)
vimba - ir, ir man FLAC formāta audio ieraksti, pāri par 50GB, 95% ņemti no PedroBT! :)
Logitech THX
04-14-08, 00:42
Logitech THX - ja tu domā, ka austiņas kvalitātes ziņā atpaliek no tumbām, tad tev nav trāpījušās normālas austiņas (Sennheiser sākuma līmeņa austiņas maksā sākot no 30 Ls un uz augšu). Un ar austiņām varu izbaudīt mūziku kā vien vēlos jebkurā diennakts laikā, netraucējot kaimiņus aiz plānas sienas. Aizej uz kādu Elkor, paņem testa režīmā austiņas, tad sadzirdēsi, cik daudz muzikālo nianšu tev iet garām, klausoties ar tumbām ;)
vimba - ir, ir man FLAC formāta audio ieraksti, pāri par 50GB, 95% ņemti no PedroBT! :)
Es jau nesaku, ka auztiņas slikti skan, sensheiser esot jau tās krutās..nu jā netraucē citiem utt. Es jau neko nesaku. Bet domāju austiņas jāsalīdzina ar austiņām, tumbas ar tumbām, jo tumbām jādod ārā lielāka skaņa, bet austiņām mazāka, un tas jau nav viens un tas pats, kāds labāk klausās uz ausīm, kāds uz tumbām.. Nu tās manas domas :)
HX_unbanned
04-14-08, 07:17
Kā var tumbas salīdzināt ar austiņām, vienīgais tādā ziņā, aiņem maz vietas, netraucē citiem, bet kvalitātes ziņā hmm :D
Es jau nesaku, ka auztiņas slikti skan, sensheiser esot jau tās krutās..nu jā netraucē citiem utt. Es jau neko nesaku. Bet domāju austiņas jāsalīdzina ar austiņām, tumbas ar tumbām, jo tumbām jādod ārā lielāka skaņa, bet austiņām mazāka, un tas jau nav viens un tas pats, kāds labāk klausās uz ausīm, kāds uz tumbām.. Nu tās manas domas :)
Nu tad atklāj savu dziļo domu ....
[p0k3m0hZ]
Nebrīnos ja ar x-230, x530 var pietrūkt basu..
tumbām nav ne vaina viens draugs skandina..pa to cenu skan jau ļoti ok..
Galīgi nevaru piekrist, ka tas mazais subīts nomāc pārējo skaņu..Tas viņam nav pa spēkam :)
Tā mēdz gadīties Z-5500 īpašniekiem :)
Nu, paskaidro, lūdzu, ko nozīmē "pietrūkt basu"? Kādas ir tavas subjektīvās sajūtas?:)
arī ar austiņām var dabūt vairāk nekā nepieciešamu skaļumu... bet attiecībā par to,kādas nianses var saklausīt,nepiekritīšu.Ar labām tumbām arī to visu var dzirdēt,tikai parasti tam tik ļoti nepievērš uzmanību... nu kaut kā tā.
Un,jā,man šobrīd lielākā daļa mūzikas,kas skan,ir loseless.
Man šitādas-
http://www.best******/images/2.0ni51.jpg
Tāds basiņš! :p
Bet pārsvarā tiek izmantotas šādas austiņas-
http://www.itshop.lv/Skin/itshop/primg/big/HM551.jpg
Un ja ir vēlme paklausīties skaļāk muziciņu- tad tiek pieslēgts mūzikas centrs.
DeadmaroZ-TLOTL
04-14-08, 10:39
Man ar kkā tā. Man bija S-70 aktīvās.. kad nopirku pardevu pec 4dienām.. Aizņem daudz vietas, katra svēra 25kg, jaunajām tumbām tādu skaņu var dabūt 3x mazākos izmēros. Paņēmu vietā Z-2300- love it :D
nu te pilniigi lej , neviena no Logitech plastmasas suudiem nevar skaneet taapat vai pat tuvu S-70! Skatos te lielaakai dalai riktiigi laacis uz ausiim uzkaapis vai arii nav ne mazaakaa pona no kvalitatiivas skanas!
5.1 sound made from:
Sound card: X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series
Receiver: Kenwood KRF-X9090D
Floorstanding speakers: RRR X-Line FS-10.1
Satellite speakers: RRR X-Line MM 4.1
Centre speaker: RRR Silway HTS CS
Active Subwoofer: RRR X-Line ASW1
2 x Rigonda S FS 5.3 (180W RMS x 2)
Rigonda ASW-1 (Aktīvais SUBS 100W RMS)
Pioneer Resīvers VSX-417-S PC pieslēgts caur Optisko.
Vienam kompim ir EACAN A 500L 2.1, priekš cenas skaņa laba un kalpo arī jau labu laiku.
Otram Logitech Z-3e, tām tādi dzidrāki vidus toņi un labākas augšas, basi abām vienādi labi.
Kinyo Multimedia Speaker SW-258 :D
Skaneet skan un par briinumu vēl pa ~3 gadiem nav nojukushas :cool:
Citas pat iisti nevajag, neesmu melomaans un kaiminjus biedeet nav domaats.
Logitech X-210 pie integrētās skaņas kartes.
Pilnīgi apmierina, lai nebūtu jāsēž pie mēma monitora. :D
logitech z-230.
+ smukas
- nevar regulet atsevishki bass skalumu, kopejo toni un kalonku sklajumu.
- nevar atslegt kalonkas no bufera
- bufera reguletajs atrodas aizmugure.
Taapeec man vairak patika sven 2.1 komplekts, ar tadam pasham jaudam. Viss bija regulejams. IMHO skanja patikamaka. Zema cena.
- vizualais.
*modeli neatceros.
Nju es lietoju Creative Gigaworks S750. Viss apmierina par neko nesūdzos.
http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_image/product/909dc7bc92648540c5e68c679e24e8fb.jpg
DeadmaroZ-TLOTL
04-17-08, 18:32
taisat ka savu topicu tip :Idealas skanas meklejumos un bliezat cik uzziet!
A tev bija gruuti uztaisiit un paarmest muusu postus?
Logitech THX
04-17-08, 21:05
logitech z-230.
+ smukas
- nevar regulet atsevishki bass skalumu, kopejo toni un kalonku sklajumu.
- nevar atslegt kalonkas no bufera
- bufera reguletajs atrodas aizmugure.
Taapeec man vairak patika sven 2.1 komplekts, ar tadam pasham jaudam. Viss bija regulejams. IMHO skanja patikamaka. Zema cena.
- vizualais.
*modeli neatceros.
Tu noteikti domāji x-230 :)
A tev bija gruuti uztaisiit un paarmest muusu postus?
panem acis rokas pirms blauj:
http://www.eoz.lv/showthread.php?t=12470 ;)
Man ir Z-2300 un X-Fi Fatal1ty.
Esmu pilnīgi apmierināts ar skaņu.
hmm kojam pa dienu pietiek x-540 bet kad uzliek kadu srs klausities var bet basus gribetos vairak! Nus a p naktim izlidz philips shp2000..
SB Live! 5.1 Digital -> SONY STR DG510 -> 2xRadiotehnika BL905 !!! :cool::eek: Normali bumbo! :o
EACAN A-200 par savu cenu, manuprāt, labi skan! ;)
Logitech Z-5500 + Creative X-Fi Fatal1ty
Skan labi
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/05/uk-electronics/shops/logitech/z5500_main_image.jpg
Logitech THX
05-12-08, 21:43
Logitech Z-5500 + Creative X-Fi Fatal1ty
Skan labi
http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/05/uk-electronics/shops/logitech/z5500_main_image.jpg
wow es Z-5500 mazo brāli(Z-2300) vasarā aizstāšu ar šajām, protams skaņas karti kādu vel..
Nightrunner
07-05-08, 01:39
Sony MHC-GR5 centrs 2x50W, +-10 gadus vecs bet skan godam :cool:
(kastē modēta Aydigy2)
laikam atkaartojos, bet nekaa labaaka liidz 120 Ls par z5500 nav! :)
man i kaukāc mūzikas centrs
Aiwa nsx-sz35
2x30w + 2x50W(sub)
Ozys, ir gan! Microlab 7C (2x 55W), maksā ap 50Ls. Nopērc divus komplektus, un tas Z-5500 ies ieskrieties. Priekš kam tādu bassinieku, ja pīkstuļi nevelk?
laikam atkaartojos, bet nekaa labaaka liidz 120 Ls par z5500 nav! :)
z-5500, manliekas, maksā stipri dārgāk... :confused:
cena veel joprojaam ~200. varu ieteikt uztjuuneet sho pashu z5500 sabu, nomainot parasto papiiru/kartonu uz kvalitatiivaakiem materiaaliem (jo papiira membraana pie lielaakas slodzes vienkaarshi paarpliisa). skaneejums basaa tagad daudz dzidraaks, skaidraaks un speeciigaaks. :)
cena veel joprojaam ~200. varu ieteikt uztjuuneet sho pashu z5500 sabu, nomainot parasto papiiru/kartonu uz kvalitatiivaakiem materiaaliem (jo papiira membraana pie lielaakas slodzes vienkaarshi paarpliisa). skaneejums basaa tagad daudz dzidraaks, skaidraaks un speeciigaaks. :)
Nu i nafig taadu komplektu par taadu naudu ja basinieks veel jaamaina.
x3m kādu tad subja tumbu liki iekšā?
Pāris gadus lietoju radiotehnikas pastūzi un divas S-30, gan augstie toņi, gan basus labus var uzgriezt, manas vajadzības apmierina :)
Man blauj Creative S750. Ir loti ok, subs gan netur liidzi kad ir gariigais lai riktiigi padrebinaatu.
Vienreiz arii jamis atlika kedas un tika samaniits. Bet kopumaa komplekts atstaaj pieklaajiigu iespaidu :)
http://lv.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306
Man atkal pie kompja pieslēgts Philips AZ2537. Skan jau ok, tik basu nekādu... da i vispār ne ar ko neatšķiras (vismaz manas nemuzikālās dzirdes skatījumā) no parastām tumbiņām. Vienīgais pluss ka ar pulti, nav katru reizi jāceļās lai paregulētu skaņu :p
Pāris gadus lietoju radiotehnikas pastūzi un divas S-30, gan augstie toņi, gan basus labus var uzgriezt, manas vajadzības apmierina :)
Vo vo! Man laukos Radiotehnikas pastūzis + 4x S-30. Skan lopā, nevar salīdzināt ar tiem Logitechiem, kurus pats gandrīz nopirku! :D Ja nevar dabūt Radiotehnikas tumbas, tad Microlab/Vigoole par to naudu ir labākais pirkums.
Modecom Speakers MC AV2006, 5.1 :D
Logitech Z-2300 ar Creative X-FI xtream gamer
x3m kādu tad subja tumbu liki iekšā?
rd-akustikas servisaa no kvalitatiivaakiem materiaaliem uzveidoja to membraanu, kas bija sapliisusi un, kas iztureetu defaultaa pastiprinaataaja jaudu (boost +11), jo standartaa nekas liidziigs/labaaks ar ko vareetu aizstaat nav. citaadaak sporta zaalei logus nevar pietiekami izdrebinaat. :)
protams naakosho komplektu jau vareetu skatiities uz atsevishkjaam komponenteem, kas buutu labaaks risinaajums.
Logitech Z-5500 pie Audigy2 ZS
Neteiktu, ka skan labi, jo nav normaali midi un visi basi dziesmaas skan +- vienaadi, bet tas, cik esmu noveerojis, ir lielaakai atveertaa tipa lieliem subiem. Ja grib visu laiku ausis bendeet ar ljoti skalju muzonu, tad taas tumbas der, jo vinjas patieshaam speej radiit pamatiigu troksni, taa ka plauktos saak viss triiceet, bet ja ikdienaa muzonu klausaas normaalaa skaljumaa tad liela atshkjiriiba nebuus no kaut kaadaam labaam creative skanjas kvalitaates zinjaa... Bet nu jaasaka 190lvl taas tumbas ir veertas, labaaku 5.1 sisteemu pa taadu naudu laikam nesalikt + pults un displejs ritiigi forsha shtele...
Da kaada starpiiba kaadas tumbas? Visu izsaka tas kaa kursh uztver skanjas - ja cilveeks klausaas taas pashas z5500 ar baudu tad vinjam taas ir labaakaas bet ja kaads klausaas taas pashas z5500 un nepatiik tad taas nav vinjam labaakaas taapeec zb! Labaakais ir tas kas der tev un viss - brendiem ir tikai otrshkjiriiga noziime..
Eacan A200 - 2.1
http://www.neostore.lv/tp/NS-00014610-01.jpeg
Man ar sitaadas tikai skanas reguleetaajs nomira un tika nomainiits - grabina diezgan normaali
Ir arii Z-2300 bet nav vel sanaacis kaartiigi iegriest jo kaimini pilniigi debili
bet sitam bass toc ir par lielu
man pavisam vienkāršas Logitech x-230 uz iebūvētas skaņas kartes. Visu pasācienu bojā skaņas karte, jo tā ir crap :(
http://www.f3kusa.com/Hardware/Speaker/img/x-230.jpg
man pavisam vienkāršas Logitech x-230 uz iebūvētas skaņas kartes. Visu pasācienu bojā skaņas karte, jo tā ir crap :(
Анологично!:D
No Creative EMU 1212M uz Pioneer DJM-800 un tad uz JBL EON! :D
\\\\\\\\\\\|//////////////
http://www.jrrshop.com/images/images_big/emu1212m.jpg
http://www.djdownload.com/earworm/wp-content/uploads/djm800.jpg
http://www.tmacsound.com/images/eqpjbl.jpg
Tās pašas ar integrēto skaņas karti :cool:
Man blauj Technics SB-660 caur lampas Fisher resiveru
divas Radiotehnika SM-1000 + Yamaha RX-V363
Sven SPS820 + Creative X-FI Xtreeme Gamer Fatality :p
Labas tumbiņas par saprātīgu cenu - Logitech Z-4 ;)
http://s7d1.scene7.com/is/image/vanns/755347138?$medium_item$
Bowers & Wilkins 601 un Vincent SV-129. Beat that :cool:
bowers kada krasa?
nevar but ka limited edition??
bowers kada krasa?
nevar but ka limited edition??
Bowers calvados.
Bowers calvados.
Patik kad cilveki zin kas viniem ir vajadzigs!
Im on Philips MMS 130 Unlimited Edition :D
Im on Philips MMS 130 Unlimited Edition :D
Ja unlimited tad es ari tadu gribu:D kur nemi:confused:
Patik kad cilveki zin kas viniem ir vajadzigs!
Skan vienkaarshi fantastiski! Focal, kas skanjas zinjaa ir liidziigs vienk. nobaal, neskatoties uz lidzvertigiem Monitor audio, Canton utt.
Nācā līdzi datoram :D pirms 8 gadiem laikam. Pagaidām esmu uz austiņām :( apartamentos nevar trokšņot.
Vincentu kur nemi? te pie musejiem, jeb pats sutiji! Zinu vienu cilveku kursh man ari tadu komplektu bija ieteicis!
Vincentu pirku Elcoraa pirms gada. Komplekts tieshaam labs.
Vincentu pirku Elcoraa pirms gada. Komplekts tieshaam labs.
u bogatih svoi privichki!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.