PDA

View Full Version : divu PSU barošanas sadalījums

tolx
04-11-08, 23:59
Tā kā laimīgi esmu ticis pie tā nedaudz defektīvā PC P&C 510W aparāta,tad tagad domāju,kā to visu kombinēt :D
Proti,ir jautājums: vai var 24pin barošana uz mobo būt no viena PSU un 4 pin papildus barošana no otra PSU vai tiem abiem ir jābūt no viena?

Slammer
04-12-08, 00:11
nebūtu labāk nopirkt pāreju 20>24pin?
domāju, ka var. zaļais+melnais :)

tolx
04-12-08, 00:25
pa,pa,es par to papildus 4/8pin štekeri,nevis lielo runāju.

asgards
04-12-08, 02:37
principā salikt var
bet rodas q:
vai barību dodot no diviem psu, netiks bojāta mobo?
tjip nesinhroni ieslēdzoties barokļi iedod toku vienā ķēdē, bet atstāj otru sausu utl

nav vieglāk diskus, vkartes un citu drazu nolikt zem otra psu un mobo atstāt uz cita?

HX_unbanned
04-12-08, 08:22
asgards, kapēc asinhroni!?
Ir tak triis paņemieni ( bez spec. devaisiem ) vai pat četri, kā uztaisiit PSU "SLI" un tikai triis no tiem :D varētu tik uzskatiiti par biistamiem.

Vislabakais paņemiens, ko arii es izmantoju, ir - http://www.burningissues.net/how_to/power/theory.htm
;)

P.S. Sore, bolxi, par spamu.

StyleZ
04-12-08, 11:14
Ir tak triis paņemieni, kā uztaisiit PSU "SLI" un tikai triis no tiem :D varētu tik uzskatiiti par biistamiem.
:):(:D:mad::p:confused::o;):rolleyes::cool::eek:

sho uzreiz pie taam komentaaru peerleem

Simsons2
04-12-08, 11:18
:):):(:D:mad::p:confused::o;):rolleyes::cool::eek:

tolx
04-12-08, 12:23
asgards,vot to jau es arī gribēju noskaidrot... acīmredzot nāksies lodēt normālu pāreju,lai to turbo cool pieliktu kā otro,uz kura visa draza karāsies.

Latish
04-12-08, 12:54
No elektronikas viedokļa, protams barošanasavots var būt katrs atsevišķi, bet no praktiskā viedokļa, pastāv risks barojot māti no diviem dažādiem psu. Sākot ar massas potenciālu starpību(tu taču nezini cik pareizi un kvalitatīvi tavs psu ir uzbūvēts), beidzot ar kontroles ķēdēm starp psu un mb.

Slēgt paraleli ir cita lieta, bet dalīt vienam patērētājam dažādus avotus kompja gadijumā es neieteiktu. Esmu arī redzējis nemazums saceptas mantas pēc šādiem variantiem, un cepties var sākt arī pēc kāda laika, ne obligāti uzreiz. Piedevām atkarībā no katra psu uzbūves īpatnības baroklim var sākties problēmas ar izejas līmeņu stabilizēšanu. Tākā uzmanīgi.

tolx
04-12-08, 15:13
latish,paldies par detalizēto skaidrojumu.Aiznesīšu ka vispirms laikam to melno briesmoni d_l,lai apskata,ja neizdosies piedabūt,lai startējas,tad tad likšu otro,lai darbina cietņus,ventilatorus un citu šņagu.

Latish
04-12-08, 18:38
latish,paldies par detalizēto skaidrojumu.Aiznesīšu ka vispirms laikam to melno briesmoni d_l,lai apskata,ja neizdosies piedabūt,lai startējas,tad tad likšu otro,lai darbina cietņus,ventilatorus un citu šņagu.

Atceries! Drošības apsvērumu pēc, abu barokļu melnajiem vadiem jābūt satītie/sapītiem, īsāk sakot savienotiem kopā!

flashlight
04-26-08, 18:45
man ir Antec 500W un viens FPS 300W. Domāju piepirkt klāt lētu HD3850 klāt jau esošajam HD3870 un to HD3850 barot no FPS 300W? Vai būs viss kārtībā?

P.S. Vai barokļa ārējā daļa ir labi izolēta no strāvas?:rolleyes:

Greatb
04-26-08, 19:45
Ir tak triis paņemieni ( bez spec. devaisiem ) vai pat četri, kā uztaisiit PSU "SLI" un tikai triis no tiem :D varētu tik uzskatiiti par biistamiem.

Vislabakais paņemiens, ko arii es izmantoju, ir - http://www.burningissues.net/how_to/power/theory.htm
;)

P.S. Sore, bolxi, par spamu.
Bļoda es es esmu gar zemi mani traki iespārda vārds asinshroni

deff_ins
04-27-08, 21:00
nav vieglāk diskus, vkartes un citu drazu nolikt zem otra psu un mobo atstāt uz cita?

es kā reiz tādā veidā esmu 1 sistēmu darbinājis ar 2 barokļiem. nav probzu.

DeadmaroZ-TLOTL
04-28-08, 12:49
man jau shitaada systeema ar diviem psu kur viens baro maateni un dalu HDD un otrs PSU paareejos HDD un visaadus devaisu jau straadaa kaadus gadus 3-4rus un nekaadas problemas