PDA

View Full Version : vienalga kāds Sony ericsson serviss Rīgā

deff_ins
04-08-08, 20:18
meklēju servisu kur manam SE w800 salabos joistiku. ieteikumi? frimas, adreses, telefoni kaut kas? vēlams ka ir centrs, teika vai kaut kur netālu no šiem.

p.s. vispār atradu šo - incants links :) bet laikam ar iztīrīšanu vien nepietiks
http://repair4mobilephone.org/disassembly_sony_ericsson.html

vai varbūt kāds var piedāvāt beigtu (sists, slīcināts) SE W800, bet ar ejošu joistiku?

Lapelis
04-08-08, 20:38
personigi es, TSC neiesaku ;)

noname
04-08-08, 21:24
reku mana pieredze ar tsc (http://www.eoz.lv/showthread.php?t=11065&highlight=se+serviss)
pa garantiju varbūt var nest, bet komplicētām lietām un par naudu, nezinu nezinu

deff_ins
04-08-08, 22:26
man veči, nevajag lielu kantori. man pietiks ar SAŠU iz purvciemsa - ka tik čalis ar labām atsauksmēm :)

deff_ins
04-09-08, 14:24
re ko man pateicā kāds serviss:

sākumā viņi pateica pieklājīgu nah - w800 neremontē. tad apjautājos a kas tur vispār ir ar tiem joistikiem?

vot jamo atbilde:

SE telefoniem dzhoistiks ir uzlodeets uz pamatplates. Lai to nomainiitu, tam ir jaaatlodee valjaa vairaakas mazas kaajinjas. Pie shiim kaajinjaam pienaak trausli celinji no pamatplates. Shie celinji arii ir lielaakaa probleema, jo tie lielaakoties ir tik trausli, ka atlodeejot pashu dzhoistiku, un njemot to nost, tie vienkaarshi saluuzt un liidz ar to vairs nav restaureejami.

tātad laikam to w800 salabot nevar un jamo tik podā nolaist laikam :(

bullis
04-09-08, 17:20
Man šķiet, ka esmu lasījis kkur, ka cilvēki pašrocīgi viņus gan maina, gan tīra(laikam gan K750, bet no w800 neatšķiras). Vai arī man tik tā izlikās. Laikam jāņem palīgā tante google.

IG
04-14-08, 19:23
Man the same problema ar prieka nuujinju. varetu jau megjinat attaisit un patirit, bet nez, vai lidzetu. :(

Mosh, ka sis lidz. Bus japaskatas.

http://www.youtube.com/watch?v=wiEHY_u7PUM

Vel viena muuziiga SE problema ir austinju spraudnja ljurkasanas, kas noved pie skanjas kroplosanas. Tikko pamegjinaju kjepinjaas iestiiveet papiru,tad no malinjam nogriezu lieko un tagad ir japieliek speks,lai iestiprinatu spraudni telefona, bet toties ljurkajas daudz mazak un nav japerk jaunas austinas :D

deff_ins
04-14-08, 20:07
labs. rīt tikai skrūvgrieži īstie jānopērk :D

IG
04-14-08, 20:15
He, video autors gan maloljetka, bet laikam jau ir baigais urbeejs, ja jau taa chinii dzoistiku!
deff_ins, kad pamegjinasi saremontet, tad ieposte komentu. :)

deff_ins
04-18-08, 01:40
tas prikols strādā!
es nopirku to T6 zvaigznes skrūvgriezi (80 saņi), minerāleļļu (nez vai labākais solution)
atskrūvēju - iztīrīju, saeļļoju, saliku. easy. works gandrīz great! mans joistiks varbūt ir ahūna nojāts, bet nu strādā visos virzienos daudz maz ok. tagad jamo palietošu pāris nedēļas, jo savam jaunajam nokiam neesmu vēl uber ausis iegādājies un w800 music quality ir vienk. uber!!!!

IG
04-18-08, 11:06
deff_ins, das is fantastish! laikam ari pasam bus japamegjian to prikolu. Ellju jau daudz negazi virsu, ne? W800 skanas kvalitate tiesham rocks! Ja cakarejas austinju stekeris, tad pamegjini kjepinjaas sastuukjet papirishus, tad jamais telefona turesies stingri un drosi. ;)

deff_ins
04-18-08, 13:23
es 2 pilienus uzliku. kas laikam tur arī palika :D ņem vērā ka virsū uzliktajam kloķim ir noteikts virziens - ja jamo uzliek nepareizi nevar nospiest uz augšu. a tā viss easy.

IG
05-11-08, 22:15
Beidzot ari es izmegjinaju ieteikumu uzpilinat ellju uz dzoistika. Nedomaju, ka tas lidzes...tagad dzoistik sledzas vieglak un kjeras loti reti :D