View Full Version : MP3 tumbiņas labs vai sliktas>>
Logitech THX
04-04-08, 18:28
ieraudzīju šīs http://neostore.lv/item/NS-00031012/
Jūsu domas par šitajām, skanēs skaļāk par manu Nokia 3110C?:)
Godīgi...:rolleyes:
Baigais sū....! :D
Ja mekle tumbas mp3 no sākuma paskaties kāda ir jauda! Tavam variantam ir 2 x 1 W . Pamekle labak citu portable speaker
Logitech THX
04-04-08, 18:51
Ja mekle tumbas mp3 no sākuma paskaties kāda ir jauda! Tavam variantam ir 2 x 1 W . Pamekle labak citu portable speaker
tur jau taa lieta ka siis ir vieniigaas kuras esmu redzeejis :D
Jēga kāda?
Spīdzināt apkārt esošos cilvēkus, kas negrib dzirdēt ko Tu klausies? Vai arī kādi citi iemesli.
Logitech THX
04-04-08, 19:12
Jēga kāda?
Spīdzināt apkārt esošos cilvēkus, kas negrib dzirdēt ko Tu klausies? Vai arī kādi citi iemesli.
neetach tik ***** es neesmu, ka eju pa ielu klausos muuziku-nu skalrunii :D
kkur kaadaa parkaa paseezot..piknikaa.... lai var paklausiitie..
nu japaskataas googlee kkas..
Varbūt lētāk un labāk nopirkt kautkādu portativo radio uztvēreju ''maxima'' pa to summu ?
Logitech THX
04-04-08, 19:26
Varbūt lētāk un labāk nopirkt kautkādu portativo radio uztvēreju ''maxima'' pa to summu ?
nee :D
ja es panemu mazo tumbinu leeto pa 2ls norauju vadus pielieku pie 2.5mm stekera un piesprauzu pie sava telefona tad man vina skanees?
nu jaa nonam..es vispaar nav redzeejis savaadaakas portable tumbinas kaa siis :D
skanet skanes, tikai nebus diezko skali.
uzmet aci ebay, tur ar tadam tumbelem pilns.
Logitech THX
04-04-08, 20:44
skanet skanes, tikai nebus diezko skali.
uzmet aci ebay, tur ar tadam tumbelem pilns.
domaaju saadi http://www.youtube.com/watch?v=d82c0JY5pC0
Jēga kāda?
muahaha.. zinaju, ka kads kautko tamlīdzīgu teiks :D viss normali.. piekritu :)
vienreiz jau teicu.. bija nokis 6230 pievienota klat s 30 tumba..:rolleyes: skanēj tā tiri neko.. vel neesmu drzirdejis, ka kautviens telefons butu skalak skanejis.. :D
P.S. merkis ir dabut pa mazām naudām sakarigus skaļruņus?
Logitech THX
04-04-08, 21:13
muahaha.. zinaju, ka kads kautko tamlīdzīgu teiks :D viss normali.. piekritu :)
vienreiz jau teicu.. bija nokis 6230 pievienota klat s 30 tumba..:rolleyes: skanēj tā tiri neko.. vel neesmu drzirdejis, ka kautviens telefons butu skalak skanejis.. :D
P.S. merkis ir dabut pa mazām naudām sakarigus skaļruņus?
Jā tā lai varu paņemt arī līdzi-attiecīga izmēra..ne mājas vajadzībām :D
Nu bet ja tas ir portabls variants, kamdēļ negribi izmantot austiņas- labs skaļums un kvalitāte? Diezko labi nebūtu parkā vai pludmalē ar snoopdog vai citu krapu garāmgājējiem krist uz nerviem.
Logitech THX
04-04-08, 22:02
Nu bet ja tas ir portabls variants, kamdēļ negribi izmantot austiņas- labs skaļums un kvalitāte? Diezko labi nebūtu parkā vai pludmalē ar snoopdog vai citu krapu garāmgājējiem krist uz nerviem.
Krist uz nerviem negribu.. klausīšos kur tas netraucēs citiem :rolleyes:
Es varbūt izklausīšos dīvains, bet kāds pie joda audio kompresijas algoritmam (mp3) sakars ar tumbām? Kas tajās tumbās mp3 dekoderis iebūvēts vai? Vai tad tumbas nesaņem analogu signālu, kam ar digitālo pasauli vairs nav sakara?
Es varbūt izklausīšos dīvains, bet kāds pie joda audio kompresijas algoritmam (mp3) sakars ar tumbām? Kas tajās tumbās mp3 dekoderis iebūvēts vai? Vai tad tumbas nesaņem analogu signālu, kam ar digitālo pasauli vairs nav sakara?
ai nu es tak te vienreiz rakstīju par pokimonizāciju. tagad tak var nopirkt mp3 austiņas un mp3 švamītes austiņām, kā arī vista ready peles palikni. Cilvēki sāk neatšķirt gaļu no sojas pupām, un daudzi pat nezin kas ir gaļa. Tā pat te ar tām mp3 tumbām.
/me gaida kad iznāks jaunā microsoft poda brille ar wifi priekš vistas
Logitech THX
04-04-08, 23:53
:D
būs jāuzmeistaro :D
Logitech THX
04-06-08, 19:07
uzmeistaroju..neskan kaa biju domaajis,bet nav ne vainas.. :D
paskaidrojiet lūdzu ko dod tās baterejas kas ir tur piestellētas pie skaļruņa iekš youtube video
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.