PDA

View Full Version : Razor vs Creative, ko ņemt?

Alus
04-02-08, 00:04
Razer Barracuda™ AC-1 VS Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional Series
Ko tauta no savas pieredzes saka?
Salasījos visādus review, bet skaidrībā tik un tā netieku. Ko ieteiktu ņemt?

Latish
04-02-08, 00:11
es savu balsi noteikti atdotu Creative kartei.

Death
04-02-08, 00:12
Razer Barracuda™ AC-1 shito tochna neiesaku njemt!!!!

Alus
04-02-08, 00:23
Ja jau Sick gamers šitā saka, tad laikam ilgi vairs nedomāšu kuru labāk ņemt. Tagad tikai jāgaida saldo cenu piedāvājumi.

kiwi
04-02-08, 00:29
Nav tik shvaki, razer ir arii ok, biku mazak fichas gan taa un softaa

Bet ja godigi es nenjemtu nevienu, bet labprat panjemtu jaunaas Asus sound cards vai kaut ko no auzentech

Alus
04-02-08, 00:37
kiwi, a kadas ir cenu starpības?

Semo
04-02-08, 00:44
rupji rekinot xonar bus kadi 130Ls, a creativais no 80-170, atlariba kada kompl.
auzentech latvija tik viegli neatradisi...
cenas ko mineju ir aptuvenas un par jaunam kartem...

kiwi
04-02-08, 01:43
asus xonar d2x 120Ls, d2 100Ls, abas uz vietas
auzentech prelude ~100Ls ar/bez shipa
xplosion biku letaak

Simsons2
04-02-08, 09:03
Es par auzentech firmas ražojumiem , creative jau vairs negribas ņemt dēļ viņu attieksmes pret klientiem. Palasīt kaut vai to pašu creative forumu. Asus Xonar tikai emulē Eax 3.0/4.0/5.0

Alus
04-02-08, 10:42
Paldies Simson par ieteikumu palasīt viņu forumu. Momentali atsita vēlmi pirkt viņu produktus. It īpaši tādēļ, ka sēžu uz vistas. Mļin, panika. Nebiju iedomājies, ka izvēlēties skaņas karti ir tik sarežģīti.

netbeast
04-02-08, 13:33
nu barracuda ir pilniigs overpriced meesls, vinjai iekshaa ir C-Media Oxygen HD CMI8788 chips, un kaa razer, vinja maksaa beshenno pikji, paskaties, cik maksaa parastaakaa c-media kartiite... par 40 ls iegaadaasies taadu pashu karti, uzliksi razer draiverus un dziivosi prieciigs ar domu, ka tev gandriiz razer iekshaa, tikai bez taa bling. bija ljoti labs xbit review's par sho karti, kur vinja bija nolikta peec pilnas programmas, vieniigais labais esot bijushi vinju paarstraadaatie draiveri. es arii labaak skatiitos uz kaadu auzentech, kurai ir DTS atbalsts, jo vinjiem ir eksluziivas tiesiibas laist DTS pa optisko izeju. saskaaros ar sho joku pagaajushajaa nedeeljaa, kad uz x-fi elite pro vareeju izlaist pa optisko izeju TIKAI stereo... tas mani nepavisam neiepriecinaaja... vai arii to asus xonar var veel domaat.
katraa gadiijumaa, es nenjemtu nevienu no taviem piedaavaatajiem variantiem.

netbeast
04-02-08, 13:59
nu optisko izeju vajadzeeja, lai minimizeetu kabelju daudzumu aiz galda, kaa arii, vajadzeeja jacku's prieksh austinjaam, optika uz tumbaam un jacki prieksh austinjaam, draiveros paarsleedzies, ko lietot. savaadaak jaaizmanto kaut kaadi stulbi splitteru varianti, jaalien zem galda paarsleegties, utt. pie tam, elite pro, kaut ko piesleedzot pa jaunam, ir jaarestartee kompis, savaadaak vinjsh nedod laukaa skanju.

kiwi
04-02-08, 14:01
Nu razer jau tagad maksaa ~$100, kas ir 45Ls, sakotneejo $200 vietaa. Nu pieskaiti klaat vel shipa izmaksas, bet nu tas taa

Starp citu, it kaa creastive taisaas laist X-fi 2 :D

Simsons2
04-02-08, 14:02
Netbeast pamēģini iekš creative consoles pārslēgt modus ;) Manai Creative Xtreeme Music tas palīdz. Drīzuma domāju skatīties uz kādu no auzentech kartītēm.

Kiwi un domā kāpēc creatvie negrib lai cilvēki dabū vecajām kartēm driverus uz vistas? Lai visi pirktu jaunu "X-Fi 2"

Alus
04-02-08, 14:04
Papētīju sīkāk gan Asus xonar, gan Auzentech Prelude un nākas piekrist Auzentech atbalstītājiem, jo cenas šīm kartēm tik ļoti neatšķirās.
Ja vakar vēl domāju, ka tikšu cauri ar kādi 70ls, tad šodien saprotu, ka nāksies izlikt savus ~120ls par skaņu.
Nav jau obligāts pasākums, bet tas iepirkuma drudzis negrib apstāties :eek:
Un gribās tomēr iepirkt labu mantu. Iekšā jauprojām sēž šoks par Creative customer supportu. Vienmēr biju domājis to labāko par šamiem.

netbeast
04-02-08, 14:12
Netbeast pamēģini iekš creative consoles pārslēgt modus ;) Manai Creative Xtreeme Music tas palīdz. Drīzuma domāju skatīties uz kādu no auzentech kartītēm.

to esmu meegjinaajis, nekas nepaliidz, tur pat dekoderus mainiijaam, utt, visu laiku tikai stereo skan. saprotu, ka ar koaksiaalo skan normaali, bet ne ar optiku.

kvazi
04-02-08, 14:39
Ja vakar vēl domāju, ka tikšu cauri ar kādi XXls, tad šodien saprotu, ka nāksies izlikt savus ~XXX par ....

Tā ir vienmēr, kad sāk ko pētīt.

Alus
04-02-08, 14:48
Ir ok, vismaz labi, ka izdomāju kaut ko papētīt. A to iepirktu ne to un pēc pāris dienām domātu kur viņu bāzt.

mystykal
04-02-08, 15:16
njā, es tāpat ar par Creative domāju to labāko, bet še tev... nu, vismaz dažas no skandēm ir normālas ^^ bet kartiņu gan nāksies iepirkt citu.. skatījos uz Prelude 7.1 pagaidām. tā jau forša kartiņa, jāpalasa sīkāk par šito un arī par to AtSos kartiņu... ^^

Semo
04-02-08, 22:14
to esmu meegjinaajis, nekas nepaliidz, tur pat dekoderus mainiijaam, utt, visu laiku tikai stereo skan. saprotu, ka ar koaksiaalo skan normaali, bet ne ar optiku.

ja tu megini dabut no creative caur digitalo dabut ko vairak par stereo, tad velti, tikai filmas...

Frozenkex
04-30-08, 19:26
Ja speelee daudz speeles tad X-fi noteikti ir labaakaa izveele, vnk muuzikai Auzentech. Neiesaku zema profila X-fi kartes.