PDA

View Full Version : Fizikalie vilni!

Reinonz
03-31-08, 19:11
gribu uztaisit mazu ierici ar kuru var verot balss vibracijas, bet gribu zinat kaut ko vairak par fizikaliem vilniem - kaa tos pareizi iegramatot - iemetiet kadu linku kur sadu info es dabutu (latviski)
(kad uztaisisu bus foto).

vimba_zlobnaja
03-31-08, 19:19
Jebkura programma, kas ieraksta balsi. Ko tu tieši vēl gribi redzēt???

Reinonz
03-31-08, 20:03
ok jasna ta atbilde :D :D:D dzes topiku un forget ! dabusiet tikai bildes :D LOOL

angiins
03-31-08, 20:14
Latviešu valodā ir tāda grāmata "Fizika mazajiem" vai kkā tamlīdzīgi, tur ir interesants veids, kā balls radītās svārstības attēlot uz apkvēpināta stikla, manuprāt tas ir interesantāk nekā ar programmatūras palīdzību skatīties līknes :)

Reinonz
03-31-08, 20:52
Latviešu valodā ir tāda grāmata "Fizika mazajiem" vai kkā tamlīdzīgi, tur ir interesants veids, kā balls radītās svārstības attēlot uz apkvēpināta stikla, manuprāt tas ir interesantāk nekā ar programmatūras palīdzību skatīties līknes :)

ne viena teikuma neteicu ka petisu to uz datora, nezinu no kurienes tas aksts to izrava un man ir skarda bundza ar lazeri!

Reinonz
03-31-08, 20:53
Ludzu dzest topiku, neizglitotie cilveki spamo!

Kuuminsh
03-31-08, 20:57
AL/TG

DJWoX
03-31-08, 21:04
dzeēs pats pie tread tool
te nav nekāds w00t .lv

Latish
03-31-08, 21:44
ne viena teikuma neteicu ka petisu to uz datora, nezinu no kurienes tas aksts to izrava un man ir skarda bundza ar lazeri!

Nu tad atstarotam lazera staram pieliec priekšā fotoelementu un ar osci skaties.

p.s. btw, bundža tev dēļ rezonanses pamainīs spektru.

angiins
04-01-08, 08:05
spam uber alles,

Sieg heil, sieg heil, sieg heil http://www.fuk.co.uk/files/images/hitler.gif

+1 :D