View Full Version : Intel plate ar 45nm proci
Man uz doto briidi ir INTEL DP35DP maatene.Tiko nomainiiju proci 6400 uz 8200.atskiriibu praktski vispaar neredzu.kaa domaajat-ja uzliktu maateni ar x38 chipsetu-vai tas kaut ko mainiis manaa gadiijumaa?Vienkaarshi aprakstaa INTEl maajas lapaa nekur nav noraadiits par 45nm atbalstu.Un cik es zinu tad tas procis iznaaca kaut kur kopaa ar x38 shipsetu.varbuut man p35 chipset neizmanto visu shii procha potenciaalu?bios man ir apdeitots Man ir doma panjemt vietaa kaadu no ASUS maateneem, bet vai tas kaut ko mainiis,uzskatot to kad es nenodarbojos ar overclockoshanu?
Un veel ir taada lieta,kad win raada tikai 1.98GHZ RAM 2ghz vietaa,bet biosaa raada kad staav 2x1024.visu biosu izloznaaju bet taa arii neatradu kas vereetu vinju paraziiteet...
ja ne OC , tad nekas nemainiisies :p man 8200@3,6Ghz :D
TritoN, ko tik maz :D
a kadu atshkiribu tu cereji ieraudziit? tie ir ljoti lidzigi procesori, izmainjas ir minimalas. lielaka atshkiriba ir OC potenciaals. un ljoti zheel ka nenodarbojies ar OC. nesaprotu shos cilvekus :D ar shitiem 45nm prochiem pietiek paaris ciparus pamainiit BIOS kad jau ir acimredzams jaudas pieaugums..
TritoN, ko tik maz :D
a kadu atshkiribu tu cereji ieraudziit? tie ir ljoti lidzigi procesori, izmainjas ir minimalas. lielaka atshkiriba ir OC potenciaals. un ljoti zheel ka nenodarbojies ar OC. nesaprotu shos cilvekus :D ar shitiem 45nm prochiem pietiek paaris ciparus pamainiit BIOS kad jau ir acimredzams jaudas pieaugums..
Godiigi sakot es nekad veel neesu to dariijis:)...Nu bet ko es kaa iesaaceejs overclosckoshanaa vareetu penjemt no ASUS maateneem:)?
asus nesimpatizee, vari panemt Gigabyte P35-DS3 :)
Maz :D Nebij merkis izspiest MAX , bet 24/7 superstable :p
1.98GHZ RAM
RAM ietilpību mēra GB (Gigabaitos) ;)
Nu bet ko es kaa iesaaceejs overclosckoshanaa vareetu penjemt no ASUS maateneem?
Tev vajadzētu paņemt kādu BioStar dēli ar P35 čipu. Piemēram, šo :
TP35D2-A7. Ļoti viegli saprotams BIOS oc iesācējiem, kā arī OC potenciāls ir pietiekoši liels ;)
un ljoti zheel ka nenodarbojies ar OC. nesaprotu shos cilvekus
Es arī ne... Tas tak ir tas pats, kas ar BMW braukt pa štrāsi ar 60KM/h
asus nesimpatizee, vari panemt Gigabyte P35-DS3 :)
NEzinu-peec taa kad man nobruka gigabyte x1950pro-man vins nesimpatizee:)
Bet tomeer par ASUS runaajot-Asus P5K PREMIUM?
RAM ietilpību mēra GB (Gigabaitos) ;)
Tev vajadzētu paņemt kādu BioStar dēli ar P35 čipu. Loti viegli saprotams BIOS oc iesācējiem, kā arī OC potenciāls ir pietiekoši liels ;)
Sorry-uztraukumaa sajaucu:)...
NEzinu-peec taa kad man nobruka gigabyte x1950pro-man vins nesimpatizee:)
Ja man peec katras nobrukushaas detaljas taas razhotaajs vairs nesimaptizeetu, nebuutu vairs neviena detalja ko pirkt :D
Ja man peec katras nobrukushaas detaljas taas razhotaajs vairs nesimaptizeetu, nebuutu vairs neviena detalja ko pirkt :D
VIA? :D
Un kaads tad iemesls, kad ASUS nesimpatizee?
es teicu ka nesimpatizee. nesimpatize tapec, ka esmu pieradis pie Gigabyte. subjektiivais viedoklis. es jau neteicu ka ir slikts, vienk pateicu ka nesimpatizee..
...par "zaudetiem" 0.02Gb RAM nav jauztraucas, normala pieredze
ja nav nosleepums, kas vinjus man nozog?:)
sliktie nozog
...beidzot man viss tapa skaidrs:D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.