PDA

View Full Version : -30 vai ar to pietiek??????

Svinger
01-19-06, 19:13
Ieteikumi un risinaajumi kaa arii rezuultaati ,kaa labaak dziit savu dzelzi ziemaa pie -30 graadiem aiz loga (iistais liks iistam overklokerim) :rolleyes: -gaidu juusu sasniegumus !!!!

Angelz
01-19-06, 20:58
Ieteikumi un risinaajumi kaa arii rezuultaati ,kaa labaak dziit savu dzelzi ziemaa pie -30 graadiem aiz loga (iistais liks iistam overklokerim) :rolleyes: -gaidu juusu sasniegumus !!!!

Liidziiga teema jau bija http://www.eoz.lv/forum/showthread.php?t=104...

Svinger
01-19-06, 22:48
jaa zinu bet to ieraudziiju tikai peec tam :o

deff_ins
01-19-06, 23:52
tur problēmas ir dažādas... ocojot pie šādiem laikapstākļiem ir jāpadomā ko kā sildīt ja nu kaut kas atdziest par daudz... ne visam mīnusi nāk par labu....

artissco
01-19-06, 23:55
jaauzmanaas lai hdd nenosaltu, es shodien patesteeju kaa hdd uzvedas iegjeerbts :D ietinu shallee sho, 35 graadi videeji

brx
01-20-06, 00:21
mans ari pameginaja, kas notiek ar PC pie shadiem gradiem.
pie atvertam balkona dureem, nonjemtiem abiem korpusa saanu vakiem, manas matenes DFI LP UT 250GB chipseta temperatura (par ko visi sudzas, reizem es ari, ka nezeligi karst), nokrita lidz 2*C :D (sana vaks atstutets ta lai kuuleris puush uz chipseta)

cpu kuuleris pat apstajaas :eek: un cpu temperatura bija ap 7*C, deelj HDD kura temperatura bija ari ap 7*C beidzu sho padarishanu.
rit vajadzes izskruvat HDD un tiesham kkur ietiit. maximalais fsb biki pacelas, lidz 342Mhz (lidz pc atrubijaas) 1.reize, pecak tik augstu vairs neuzkapa :mad:

artissco
01-20-06, 00:49
nu es shodien redzeeju -2 graadi NB, mans first sub zero :D

Kasparz
01-20-06, 09:38
Nekaadaas shallee!
Shallei ir statiskaa, un var nobeigt HDD ASAP.
Es parasti panjemu mazu kastiiti, ielieku tur HDD< un pats silda savu gaisu tur.
Kad bija ~0 graadi gaisa temp, cietajam bija ~20C

Kashelz
01-20-06, 13:00
Nu taa jau tiiri smuki, es te bik logu atveeru, njaa, udens manaa sisteemaa nokrita uz 2 - 5 graadiem, izskataas, ka vajadzees tosolu iegaast, jacer, ka ritvakar buus iedvesma un laiks pachakareeties, mana XL karte ir jaaizstum liidz 10k 05 markaa! Un veel kas, cik testeejos, tad CPU neduuraas nost, bet duuraas nost RAMs, vismaz pie 3.15 Ghz bija kaa bija, jasatviiko taa lai var dabuut 3D benchablu pie 3.1Ghz 1:1 ar TCCD un tad jau buus Ok :D

brx
01-20-06, 16:05
PALIDZIET KADS!!!
kaa var apiet tos sensorus lai CPU fan nesledzas ara, moska to fan stekeri iespraust kkur citur, piem pie CHASE fan?? savadak CPU temperaturu nevaru zemak pa 7*C idlee dabuut. (biosa nevar diseiblot, var tikai mainit temperaturu robezas kad CPU fan-am jaiesledzas vai jaizsledzas)
matene DFI nF3 LP UT

artissco
01-20-06, 16:08
jap spraud citur, tik ne pie Fan2, tas laikam arii kontroleejas biosaa.. citreiz ja nav coolera pie CPU FAN tad pc nesleedzas iekshaa..

mrlobber
01-20-06, 16:21
PALIDZIET KADS!!!
kaa var apiet tos sensorus lai CPU fan nesledzas ara, moska to fan stekeri iespraust kkur citur, piem pie CHASE fan?? savadak CPU temperaturu nevaru zemak pa 7*C idlee dabuut. (biosa nevar diseiblot, var tikai mainit temperaturu robezas kad CPU fan-am jaiesledzas vai jaizsledzas)
matene DFI nF3 LP UT

Divi risinājumi:

1. Piespraud pa taisno pie barokļa (tiesa, tad tev vajag molex 4pin -> 3pin pāreju, ja tev tādas nav, kod pirkstos :) )

2. Uzinstalē kaut ko no Speedfan vai tamlīdzīgu softu, kas ļauj kontrolēt ventilatoru ātrumu un ieķeksē 100% (pats tos nelietoju, tādēļ nezinu, bet nu būtu tikai loģiski, ja tāda iespēja tajās programmiņās pastāv) :D

brx
01-20-06, 18:43
paldies!
rit vajadzes izmeginaat

p.s.
shodien dabuju jaunu rekordu savam sempron64 2500 no 1.4Ghz uz 2.4Ghz (+1Ghz) yeeaah.
riit noteikti buus vairaak
links uz manu personisko rekordu http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=65509

DeadmaroZ-TLOTL
01-20-06, 18:57
shodien veedinaaju istabu taa izvedinaaju ka mans web severis vienkaarshi neema un parstarteejaas un aizgaja tiaki peec kada 10mitaa restarta, lielajai kastei t nokritaas liidz +10 un cpu +20 :-)

Kasparz
01-20-06, 19:48
paldies!
rit vajadzes izmeginaat

p.s.
shodien dabuju jaunu rekordu savam sempron64 2500 no 1.4Ghz uz 2.4Ghz (+1Ghz) yeeaah.
riit noteikti buus vairaak
links uz manu personisko rekordu http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=65509
Iedod man to Sempi, buus tev 2.7Ghz :D

IMAGin
01-20-06, 19:57
Mjaa... kautkaa baigi neefektiivi viss jums tur dzeseejas - pirms gada izliku savu externaalo w/c kasti pie atveerta loga kur temp bija -16c un dabuuju cpu temperatuuru -6c ar uudeni :D Nemaz nerunaajot par NB un video :P

Vieniigi nu jaa - saaka viss mazliet krakscheet un brakschjeet... :o

Bail izteeloties kas notiktu tagad pie -30 :D Un ja veel tas nebuutu preskotis bet dothans - tad pat DI nevajag ;)

poller
01-20-06, 20:07
Man sistema sak krakscheet un brakschjeet jau pie sys t+10°C :D
P.S. neticas ka ar udeni var dabut -6°C :rolleyes: ar tosolu gan jau var, bet udens...

brx
01-20-06, 20:24
Iedod man to Sempi, buus tev 2.7Ghz :D

ja tev ir kads sakarigs s.754 cpu ko iedot man, tad varam uz laicinju samainities, nav nekadu probzu

Kasparz
01-20-06, 20:37
Nope, 2V, auksts gaiss+kaudze ar modiem, un tweakiem, un buus.

brx
01-20-06, 20:41
par kadiem modiem tu runaa? varbut vari noraadiit? :rolleyes:

IMAGin
01-20-06, 21:33
Man sistema sak krakscheet un brakschjeet jau pie sys t+10°C :D
P.S. neticas ka ar udeni var dabut -6°C :rolleyes: ar tosolu gan jau var, bet udens...

Man krakscheet saaka pie ~+/-1c :)

Nu reekjini divas lietas - uudens jau tur pliks nebija, jo bija diezgan padaudz InnovaProtect schidruma klaat, otrkaart man sisteema bija ar saliidzinoshi palielu tilpumu un par cik sisteema bija hermeetiski sleegta - pie shaadas temperatuuru starpiibas ceelaas arii spiediens sisteemaa, kas ariii pazemina uudens sasalshanas temperatuuru :) Kas arii visticamaak ir taas brakscheeshanas viens no galvenajiem iemesliem...

Kautkaa ~taa :rolleyes:

poller
01-20-06, 23:34
diezgan padaudz InnovaProtect schidruma
Domaju ka tur ir ta lieta :) jo pat spiedens(cik nu tur var sanakt) nellaus udenim cirkulet ar t-6&#176;C :rolleyes:
Kautgan... nav svarigi, visu izsskkir rezultats :cool: lai tik cirkule ;)

brx
01-21-06, 14:28
cik zemu var laist var laist baroshanas bloka temperaturu?