View Full Version : Portatiivie datori
Veelos iegadaaties portatiivo datoru, bet taakaa izveeles klaasts ir diezgan liels vareetu teikt pat iespaidiigs, mekleeju vispaareeju informaaciju par portatiivajiem datoriem. Nu nekaadi nesokaas. Varbuut kaads zin kaadu adresiiti (zhetons tam, kas pateiks latviskaa versijaa), bet atas taa. nu vispaar, kaa ziveeleeties sev piemeerotaako.
Pagaidaam nosliece, man ir tikai uz trijiem firmu paarstaavjiem.
Tie buutu, sekojoshaa seciibaa:
1. HP
2. Fujitsu-Siemens
3. IBM (3jaa tikai taapeec, ka kantainums.);
pastaasti kaadas tavas velmes un cik esi gatavs atdot naudinjas par laptopu tad arii varees tev ariii kautko konkreetaak atbildeet
taatad, manas veelmes ir sekojoshas :
* Noteikti veelos 15" ekraanu, jo tad vinsjh vismaz nav platekraana, unj ja es nodarbojos ar WEB diazainu man anv palildus jaadomaa, kaa tas izskatiisies un taada un taada monitora. (iistenibiaa ar to par to veelos ieguut informaaciju, kaada ir atkjsribii 15,1" un 15" viens laikam ir platerkaana amaleiz un otrs nee.. tad kursh)
* Cena - tas ir striidiigs jautaajums, bet ja taa njem veeraa, tad nu liidz 1000 LS. un varbuut nu tik tieshaam varbuut arii vairaak, bet tad jaaskataas no krediita eispeejaam.
* Tam noteitki ir jaabut Intel procesoram.
* Labs dizains. Pagaidaam uzvar Fujitsu-Siemens Celsius H, bet nezinu vai latvijaa vinsjh ir pieejams, rezdeeju tikai oficiaalaa maajas lapaa, un arii HP NX9020 un 9030 ir diezgan laba dizaina aparaatai.
* veelos diezgan jaudiigu laptopu, ar labu ekraanu. laikam tam noteikti jaabuut TFT. nu tomeer kvalitate.
Apmeeram taa.. kas tagad naaca praata.. bet man gribaas pashama rii kaut akadu aprakstinju palasiit.. kopsumma, paareja par laptopiem. Tad vaareetu izpriest, ka sun kaa..
No Toshiba nesi neko skatijies,man jau pasham ieper.Pasham man ir Compaq Evo N800c P4-2.0GHz samera nesudigs,bet to es tev neieteikshu jo cik es saprotu tu gribi jaunu a vinjus vairs nerazho.
Visiem jaunajiem lapšiem ir TFT.
15,4 ir widescreen(16:9) a bet 15 ir 4:3
nu lūk. obligāti skaties lai ir ar centrino(nevis pentium M vai celeron M). un vēl jāskatās uz to lai vajfajs un bluetooth nav uz viena čipa. citādi bateriju noēd momentā.
Ooo.. nu jau kaut kaada informaacija naak araa. paldies.. ko veel varat pastaastiit par portatiivajiem.. jo man var vinjiem liela nodarboshanaas nav bijusi. bet .. ir minotors kursh atbilst. tieshi. standartiem. ?
Bet cik es esmu lasiijis. tad Pentium M procesori tomeer ir labi. Protams, tie jaunie Duo, riktiigi ieper.
HX_unbanned
04-25-06, 21:19
vajfajs = Wi-Fi ? Gramatika rulle, Nexodus.
Tā nav kritika, tikai mazs smīniņš.
Patiesība skrīns ir gaumes lieta. Ja acij patīk, tad patīk, ja nepatīk, tad nepatīk.
Intelim vari njemt Dell! Sony Vaio ir labie. Protams, par vaardu parmaksaa, bet nu tas taa... galvenais njem uzreiz ar 1Gb RAM vai ari paluudz uz vietas apgreidu uz 1gb.. jo gadas, ka ieksa 2x 256 un tad cakars ar siiko modulju pardosanu... hdd janjem 5400rpm vismaz. Grafisko karti- tikai ne ar shared memory- tas kopumaa grauj visu jaudu- obligati tadu, kam pasdai ir sava atminja un ram neeed (x700/6600go un tamlidzigas ar realiem 128 vai 256Mb- Mb daudzumam saja gadijuma jauda nemainaas ;))... Nu tas taa - tadi knifi uz kuriem jaskatas, lai neiepirktu daargu un leenu grabazu... Centrino ir tas pats Pentium M un Celeron M... Protams par 1K Ls CeleronM buutu negudri... Core Duo- vai tad nesalien tajos 1000 latos? :rolleyes: Neiesaku njemt tos spoguljlidzigos lapsus- tjipa lcd kaa spogulis- ir taads aptaustits- baigi kaitinosi, ka jau nelielos lenkjos un sauliitee sakas spogulja efekts...
par glancētajiem ekrāniem jāpiekrīt - acis sāk sāpēt pēc laika.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.