PDA

View Full Version : RX850MASTER neļauj beibei naktīs gulēt :)

Ha_Ha
04-24-06, 10:41
es gan neesmu čekojis, vai tiešām cauri sienai var dzirdēt, bet ja jau žēlojas, tad ganjau ka var.
palīdziet padarīt klusāku! ventilātors vienkārši ir neciešams (pie slodzes iekš spēlēm, protams).
esmu apsvēris domu par ūdeni, bet nez kurš man viņu uzliktu?!? pašam kaut kā baigais slinkums ķerties tam visam klāt. varbūt ir varianti to skaļo ķēmu nomainīt pret klusāku :confused: (neesmu pat neko meklējis un interesējies) :o

murajs
04-24-06, 10:57
Zalman VF700! Viens no variantiem! VF700alCU M79 paņēmu par 16 Ls!

skaktuss
04-24-06, 11:00
maajaas meetaajas ati silanceris 480/430 chipiem! vakaraa apstiishos, ja izdosies, savest visu kaartiibaa, tad varbuut par kaadu alu atdot vareetu! mazliet klusaaks par oridjinaalo x850 dzesi ir!

mrlobber
04-24-06, 11:07
Vai nu Zalman vai arī beibi pirms gulētiešanas tā "nokausēt", lai pēc tam viņai tikai miegs vien prātā nevis klausīties, kā tu spēles rauj :D (protams, ja vien tev pašam būs spēks atlicis :D )

Ha_Ha
04-24-06, 11:21
Vai nu Zalman vai arī beibi pirms gulētiešanas tā "nokausēt", lai pēc tam viņai tikai miegs vien prātā nevis klausīties, kā tu spēles rauj :D (protams, ja vien tev pašam būs spēks atlicis :D )

:D es cenšos, bet tas ventilātors laikam pārspēj visu :D
skaktuss! "mazliet" man nez vai līdzēs ;)

-JJ-
04-24-06, 11:46
es gan neesmu čekojis, vai tiešām cauri sienai var dzirdēt, bet ja jau žēlojas, tad ganjau ka var.
palīdziet padarīt klusāku! ventilātors vienkārši ir neciešams (pie slodzes iekš spēlēm, protams).
esmu apsvēris domu par ūdeni, bet nez kurš man viņu uzliktu?!? pašam kaut kā baigais slinkums ķerties tam visam klāt. varbūt ir varianti to skaļo ķēmu nomainīt pret klusāku :confused: (neesmu pat neko meklējis un interesējies) :o

beibi vajag kaartiigi guleet nolikt tad nebuus taadu probleemu :D!!

a kaa tev ar citiem skaljuma avotiem? mosh CPU pasiivo dzesi uzliec :rolleyes:

Ha_Ha
04-24-06, 11:57
viss pārējais ir OK (kad putekļus izpūšu, pie tam to daru regulāri), bet VGA... uhhh

-JJ-
04-24-06, 12:01
viss pārējais ir OK (kad putekļus izpūšu, pie tam to daru regulāri), bet VGA... uhhh

starp citu ar ko puushat putekljus?

saspiestais gaiss bunzhaa ir labs variants? tur no taa sasspiesta gaisa neveidojas kaut kaadas nelabas shtelles uz dzelzhiem?

it kaa paaris reizes esmu lietojis, bet tikai nesen kaut kur pa ausu galam padzirdeeju, ka saspiestaa gaisa lietoshana nav iisti pareiza :)!!

protams lietojot tad, kad kompis atdzisis!!

Angelz
04-24-06, 12:27

Pievies w/c un miers.

Ha_Ha
04-24-06, 12:41
Angelz! uzprasies uz haltūru? un kāda ir pakalpojuma cena (darbs + materiāls) (uz PM)? ;)
izmantoju saspiestu gaisu - tuvējā benzīntankā. protams, ka uzmanīgi un neslapjā laikā! ir OK, vismaz pagaidām.

GodFinger
04-24-06, 14:09
es tak tev teicu ka skaļš vents. nu nez es pēc mēneša biju jau pieradis pie tās kartes, varēju normāli iemigt ja ahūna nācā miegs, vai biju normālā šmigūnā :D

pret putekļiem var cīnīties ar saulespuķu eļļu uz korpusa vākiem un grīdiņas - viegli notīrās un pie lielākām temperatūrām patīkami smaržo pēc pankūkām. Ga ga ga. :D

starpcitu, man liekas ka es tev vēl 1Ls ir parādā.

Ha_Ha
04-24-06, 14:47
aizveries :mad: :D :D
ar troksni gan jau tikšu galā, tuvākajā laikā

Zalman VF700! Viens no variantiem! VF700alCU M79 paņēmu par 16 Ls!

kā ir?

FOX
04-24-06, 14:51
Es savam bijušajam X800XT PE vienkārši pirms gulētiešanas samazināju venta apgriezienus līdz 40% un viss. Skaņas nekādas un var patīkami gulēt. To visu var paveikt ar RivaTuner. :)

Ha_Ha
04-24-06, 14:53
nu jā, bet es gulēt neeju, es naktīs ceļos, lai mazliet "pastaigātos" iekš Oblivion! tā ka man "nogriez" nederēz...

murajs
04-24-06, 15:42
kā ir?

Kamēr nebija voltmoda super, pie slodzes 60 - 65, tagad 75-82!

Nāc bariņā pie Zalman VF900cu! :)

Ha_Ha
04-24-06, 16:46
mani incē kas ir klusāks (pie normal modes, neklokotai kartei) un kuru ņemt (cenu neskatamies, skatamies tikai klusumu!):
šo ->ARCTIC-COOLING ATI SILENCER 5(Rev.2) (http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=61)
vai
šo ->ZALMAN VF700-AlCu (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=150&code=013)
vai šo -> ZALMAN VF900-Cu (http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=192&code=013)

ORiONz
04-24-06, 17:02
nu arctic cooling silencers 5 nav diezko kluss, bet es nezinu preciizi vai taa ir 1vai2 reviizija.

Angelz
04-24-06, 17:17
Ha_Ha, ja tev o/c nav aktuaals mosh ir veerts padomaat par pasiivo dzesi tavam x850?

Ha_Ha
04-24-06, 17:36
vienmēr jāpatur rezervē - ja nu tomēr, kaut kad...

Kasparz
04-24-06, 17:54
Paņem tak 700o zālamani, un basta.
Tur pat nav divu domu.

Torado
04-24-06, 20:08
Piekritu man kadreiz bija x800GTO bija UHHHH tagad x850XT ari UHHHH bet tam visam visu es uzmetu W/C un vis kulee,ieperc visus komplektejoshos,nem daudz konfektes un brauc ciema uzliksim visu;)