View Full Version : Amd klokoshana..
Tā.. Esmu jauninjais un no shim lietam daudz neko nejedzu,bet vai kads varetu pateikt,ka lai es uzdzenu amd 4400 procesoru?
es ar gribeetu siikumos visu ko uzzinaat...bet kameer neaizlaidiishu uz kaadu LanParty laikam neiemaaciishos un nesapratiishu neko :D
nu kā, biosā uzliec lielāku fsb - procis strādās ātrāk.
Liec galdā kas par māti, RAM
Matene ASUS M2N-VM-HDMI..Rams 2 gb 800 mhz + 1 gb 800 mhz,Ja vajag zinat,kad video karte ir nvidia 8500 gt (512 mb)
Nu sākumam nomet ram frekvenci uz 667Mhz
Tad procim uzmet voltāžau kādi 1.4V - 1.45V
Sāc palēnām celt Fsb, un tad ar kādu no testiem paradzētajām progam skaties, ir stabils, vai nav, un neaizmirsti sekot līdz temp. ja iet virs 50c, tad jau ir karsti, vairāk par 60c gan neieteiktu cepināt...
nu tas tā iesākumam
es stabilitātei lietoju occt (patīk man viņa...) :D
Tad tā.. Konkreti,kur man ir jaiet un tieshi kas man ir jadara.. Taa detalizetak varetu kads pateikt?
AM2 klokot ir smilshu kaste saliidzinoshi ar Px5/Xx8. Ejam BIOS'aa, celjam FSB un uzliekam raamim veelamo frekvenci..
Tā detalizētāk tev derētu iepazīties kas ir kas un te nu dodies uz Overclocking sadaļu un sāc iepazīt pasauli, nevis lūdzies lai kāds tev māca. Iemet aci arī Googlē, piemēram, "AMD AM2 overclocking", "overclocking for beginners".
http://overclockeri.lv/page.php?8
Šeit varam iegūt nelielas zināšanas (rakstīts latviski)
vimba_zlobnaja
03-10-08, 17:51
Labs Spaini, labs ;)
Nu laikam,kad izdevās.. Cpu atrums ir redzams.. Pirms overklocka spele assasins creed uz max grafiku raustijas... Tgt iet bez problemaam..
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.